Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A helyeit linkelem.
Ha 5 pont akkor is .
Csak tünjenek el.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Már sokan elmondták neked, hogy nincs ilyesmire lehetõség. Amit leírtál az már megmarad.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
sehova
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
elméletileg megoldható a dolog (hosszas munkával), gyakorlatilag viszont nem fordul elõ. azzal, hogy fórumozol, vállalod, hogy amit írsz az megmarad, amíg a weboldal létezik (nagyjából).
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Töröljéték az összes fórumhozzászólásomat az összes topikból !!!!!!!
Nekem mindegy hogy ki teszi, a lényeg hogy eltünjenek a beírásaim !!!
Ez is .
Meg lehetne oldani ?
Valaki olvassa vissza a csetet és döntse el, hogy ki mit érdemel, és ha olcsóvér úgy tartja, hogy meghackeltem, forduljon a hatóságokhoz, õk majd kiderítik, hogy ki volt, vagy ki nem volt, és ne rágalmazzon.
22:35 Dono: http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1192132903
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
http://9gag.com/gag/5135249
#24410-#2411-es hszt- töröljétek légyszives.
Voltam zárás előtt
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
nekem minden lépésem balul sül el.I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3