24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Please BAN:)
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1132743604&no=14445 -
itt emberünk nem bír magával. érdemes megtekinteni a profilját is. "dJ Shak3" névre hallgat az illető.
-
ja és ezért...
14:18 Landor: jajj a kurva anyád takarodj vissz az ólba
14:20 schrank: eszt kinek írtad lancsi ?
14:21 schrank: nagyképű f...sz
14:21 schrank: elvan szálva mert egy használtmobilüzletben eladó
14:21 Landor: kussolj te gyépés
14:22 schrank: azt a pesti alvilág hozzá jár iPhone-ért
14:22 Tigristank: :(
14:22 schrank: még gyurcsány autogramja is van ...
14:23 schrank: nna megyek mert ügyfél jött ...
14:23 F1re: arra buszke lehet
14:23 Landor: eláshatod magad te munkanélküli geci
14:24 Tigristank: :(
14:24 schrank: de most komolyan Landor mivel érdemlem ki hogy így írsz nekem állandóan ?
14:25 Landor: egy mocskos nulla szar senki vagy
14:25 Landor: csak egyszer, egyetlen egyszer vállalnád fel magad
14:25 Landor: nagy a pofád a monitor mögül
14:26 schrank: és akkor már lekezelően kell bánni velem ?
14:29 schrank: szerintem inkább üssél le egy SE P1-ggyel :DDD
14:29 schrank: e300 = mercédesz ?
14:29 Landor: p800 van épp a kezemben
14:29 Landor: ezzel szétverném a fejed szivesen
14:30 schrank: amikor van régi roncsmobil beszámítás akkor mit csináltok azzal a sok telóval ?
14:31 Landor: fealdjuk anyádnak
14:31 Landor: épit belole házat magának -
Landor 1 hónap banon van a cseten,senki ne engedje vissza! -
thx Shadó mester.Probalok odafigyelni mit irok -
Yes sir. -
Reklám topic! Törölni kérném! -
izb #16374 Huu te is aztán az értelmesebbhez tartozol látom, csak írsz fölöslegesen.
stefan -
chatbann off pls Shadó bácsi!Köcike:$ -
létszi töröljétek ebben a topikban a 7hsz létszives töröljétek nem oda tartozik... -
Nandusz #16371 Valószínű az van, hogy az évek nincsenek egyenes arányban az itt idétlenül megnyitott topikok számával. -
izb #16370 7 éve vagyok tag, erre nyitok egy topicot, és valaki meg bezárja. Mi ez az új módi?? Nem tudok linkelni semmit sem, mert már a topicot sem találom. Tényleg régen voltam itt, de fura ez az egész. Általánosban volt a topic.
stefan -
Nincs értelme. -
eztát kellene tenni a játékosok fórumába. -
Idióta témaindfító...1hsz!?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1229013352 -
igen az életbe sem kéne lenned... majd kinövöd... -
Shado.chatbann-t pls vedd le rolam!Köceeeeee
-
Most már megtanultam és többet az életbe nem írok ide.-.- -
Zene fórumon nincs jogom.
sry -
ebbea forumba szeretném ha el látogatna a moderator mert a topic gazdája elhanyagolja a topic-kot és dől be a hülyeség és az egyszavas chet kéne egy ár ban és akko nyugi lenne bár van egy pár törletlen anyázás is -
ezt megcsinálnád? -
Oké,téma lezárva! -
nem veszed észre magad hogy mindenki téged oszt? -
igen... vannak akik még nyugodtak 1 olyan agyramenő embertől mint te... én neked elvenném a házigazda jogod... alap dolgokat nem tudsz... én pl csak akkor engedném hogy valaki házigazda legyen hogy minimum 18 értelmes emberke nem ilyen 14 éves idegbeteg pszichopata türelmetlen skizofrén állat... -
# A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük. -
A stílusom mindig jobb, mint a tied.Nem az van,hogy egyből látamadom a másikat.Dark Nomak is elmondta normálisan hogy mit csináljak. -
figy... a stílusodról beszélek... mindent össze vissza spamolsz... türelmetlen vagy és erősnek hiszed magad... -
Oksa.Megkeresem ezt a fórumot.:D -
Próbáld meg kitapasztalni, én így tanultam meg mindent kb a 9 év informatikai gyakorlatom alatt és nincs is problémám semmivel kb, ha meg van az másoknak is fejtörést okoz. Vannak fórumok ahol scripteléssel foglalkoznak meg hasonló dolgok, jó persze lehet kérdezni is ahogy te csináltad de miután már megtudtad próbáld meg megcsinálni te ha valami gond adódik vele. Szerintem ha gyakorolsz csak több dologra jössz rá, esetleg olyanokra amik még a jövőben is jól jöhetnek. :) -
De eddig nem tudtam hogy kellberakni a Háttéret meg az ilyeneket de msot már tudom mit,hogy kell. -
Nem is az a lényeg, hanem neked nincs semmilyen tapasztalatod fórumozás terén, olyan alapvető dolgot nem tudtál megcsinálni mint egy kommentet visszakeresni amiben már egyszer segítettek. Senki sem akar téged cseszegetni de lehet jobb lett volna előbb a fórumot átnézni, tanulmányozni a rendszerét és utána kikérni a jogot, mert a Házigazdaság nem arról szól, hogy ha valaki rosszat csinál akkor kap egy virgácsot és minden másért meg rohanunk a moderátorokhoz.
Tudom most ez ilyen furán hangzik de tényleg felelősségtudat kell a jog birtoklásához.
Részemről ennyi. -
hát nem 3 hónapos reggel kértem...hanem 3 évessel
szóval leülhetsz -
Sikerült.Köszi. -
Kiváncsi lettem volna amikor te voltál előszőr Házigazda te mit csináltál..-.- -
neked meg nem kellett volna megkapnod a házigazda jogot, ha még ennyire sem vagy képes...meg ugye ha a szabályt nézzük, akkor meg főleg -
Akkor ez mi szerinted?
-
Köszzi.Am Kandurex nem mutatta meg ha nem megcsinálta. -
Házigazda vagy b+ ,Kandurex egyszer már megmutatta szal illene megcsinálnod...
Utoljára segítek:
Kattints a "téma karbantartására" és alulra illeszd be ezt:
<SCRIPT type="text/javascript">
var snowmax=35
var snowcolor=new Array("#AAAACC","#DDDDFF","#CCCCDD","#F3F3F3","#F0FFFF")
var snowtype=new Array("Arial Black","Arial Narrow","Times","Comic Sans MS")
var snowletter="*"
var sinkspeed=0.6
var snowmaxsize=22
var snowminsize=8
var snowingzone=1
var snow=new Array()
var marginbottom
var marginright
var timer
var i_snow=0
var x_mv=new Array();
var crds=new Array();
var lftrght=new Array();
var browserinfos=navigator.userAgent
var ie5=document.all&&document.getElementById&&!browserinfos.match(/Opera/)
var ns6=document.getElementById&&!document.all
var opera=browserinfos.match(/Opera/)
var browserok=ie5||ns6||opera
function randommaker(range) {
rand=Math.floor(range*Math.random())
return rand
}
function initsnow() {
if (ie5 || opera) {
marginbottom = document.body.clientHeight
marginright = document.body.clientWidth
}
else if (ns6) {
marginbottom = window.innerHeight
marginright = window.innerWidth
}
var snowsizerange=snowmaxsize-snowminsize
for (i=0;i<=snowmax;i++) {
crds[i] = 0;
lftrght[i] = Math.random()*15;
x_mv[i] = 0.03 + Math.random()/10;
snow[i]=document.getElementById("s"+i)
snow[i].style.fontFamily=snowtype[randommaker(snowtype.length)]
snow[i].size=randommaker(snowsizerange)+snowminsize
snow[i].style.fontSize=snow[i].size
snow[i].style.color=snowcolor[randommaker(snowcolor.length)]
snow[i].sink=sinkspeed*snow[i].size/5
if (snowingzone==1) {snow[i].posx=randommaker(marginright-snow[i].size)}
if (snowingzone==2) {snow[i].posx=randommaker(marginright/2-snow[i].size)}
if (snowingzone==3) {snow[i].posx=randommaker(marginright/2-snow[i].size)+marginright/4}
if (snowingzone==4) {snow[i].posx=randommaker(marginright/2-snow[i].size)+marginright/2}
snow[i].posy=randommaker(2*marginbottom-marginbottom-2*snow[i].size)
snow[i].style.left=snow[i].posx
snow[i].style.top=snow[i].posy
}
movesnow()
}
function movesnow() {
crds[i] += x_mv[i];
snow[i].posy+=snow[i].sink
snow[i].style.left=snow[i].posx+lftrght[i]*Math.sin(crds[i]);
snow[i].style.top=snow[i].posy
if (snow[i].posy>=marginbottom-2*snow[i].size || parseInt(snow[i].style.left)>(marginright-3*lftrght[i])){
if (snowingzone==1) {snow[i].posx=randommaker(marginright-snow[i].size)}
if (snowingzone==2) {snow[i].posx=randommaker(marginright/2-snow[i].size)}
if (snowingzone==3) {snow[i].posx=randommaker(marginright/2-snow[i].size)+marginright/4}
if (snowingzone==4) {snow[i].posx=randommaker(marginright/2-snow[i].size)+marginright/2}
snow[i].posy=0
}
}
var timer=setTimeout("movesnow()",50)
}
document.write("<span id='s"+i+"' style='position:absolute;top:-"+snowmaxsize+"'>"+snowletter+"</span>")
}
if (browserok) {
window.onload=initsnow
}
</SCRIPT> -
Ilyennek kéne egy kis Büntestést adni.! Nem is ismersz honnan tod mennyi vok? -
És szted mennyi vok?.-.-,14 de én nem kezdek el vitatkozni veled..