24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Efreet
    látom nem érted, úgyhogy nem koptatom tovább a billentyűket.
  • Frayer
    De az előbb mondtam,hogy politika mentesre csináltam a topikot.
    Ha rajtam múlik, nem lett volna ott semmilyen formában politizálás.

A probléma súlyossága sokkal fontosabb annál, minthogy neked vagy nekem milyen személyes érdekeink vannak. Az abszolút elhanyagolható.

Az hogy valaki topikot indít a piros pöttyős túrórudinak, az rendben van.
    De ha valaki topikot indít a magyarok megtervezett eladósítása miatt, az már nincs rendben és rögötn politkai indítatásúnak tituláltatik.

Ilyen lendülettel, én is regelhetek magamnak pár aliast, és szétt offolhatom a topikokat, majd rájuk fogva bezárathatom őket.

Ez abszolút de nem tisztességes.
    Politika mentes topik volt a szentségit neki.
    Vállalom érte a felelőséget. Ha nincs rá moderátor, akkor én személyesem tisztítom meg a topikot azoktól a személyektől akik zülleszteni probálják.

Azt is jelzem, hogy tudomásom van arról, hogy ITT AZ SG-n is, nemcsak a többi forumban, és tv csatornákon és sajtóban, ITT IS működnek a cenzor felügyelet egyes érdekérvényesítő aktivistái, akik tudatosan züllesztik az ilyen és ehhez hasonló témákat. Közvetve, vagy közvetlenül támadják ezeket a kezdeményezéseket.

Hát kérdem én. Miért engeditek meg ezeknek,hogy ilyen emberek irányítsák a forumot?

Kérem vissza a topikot, és vállalom a felelőséget érte.
    A kártékony hozzászólók ki lesznek moderálva, ha nincs erre senki aki ezt a feladatot vállalja, én felvállalom. Ne lehessen azt mondani,hogy nincs aki moderálja.

A probléma jellege egyértelmű. Csupán elég elolvasni az első HSZ-t.
    Nincs értelme azon vitázni,hogy van e létjogosultsága vagy nincs.
    Magyar ember számára egyértelmű. A magyar fizetésből élő, nem magyar számára is szintén egyértelmű. Sőt, a lakosság, 99,999 %-ának szintén egyértelmű ez a probléma, és annak létjogosultsága.

Hát akkor miért kell zárni a témát? Valaki itt ezért fizetést kap, hogy zárjon be olyan topikokat amelyek valós, igazán súlyos, társadalmat érintő problémákra próbálja megtalálni a megoldást, vagy megkisérleni megérteni az okokat, módszereket??

Vagy itt egy buta tizenéves, a világukról nem tudó, és tudomást venni sem akaró dilletáns közösség irányítja a teljes forumot?
  • Efreet
    "Döntés született arról, hogy ami politika, az nem megengedett."
    Nem a te szándékaid döntik el egy fórumon, hogy milyen hozzászólások történnek, már az első 20 hozzászólásban van kifogásolható hozzászólás, pedig csak néhány órát ért meg a topic (több, mint 8 éve vagyok aktív tagja a fórumnak, hidd el tudom, miről beszélek). Nem fogom újra megnyitni, mert tudom, hogy mi lenne belőle, és erre nincs szükség. Beszélhetsz a dologról, tucatnyi másik fórum van az Interneten (akár gyárthatsz is magadnak kedved szerint), ahol szívesen várják a hasonló témákat, és könnyen lehet, hogy érettebb, hozzáértőbb társasággal sikerülne beszélned ezekről a dolgokról, de itt nem szabad.
  • Frayer
    De miért hozod fel a politikát mint indok.
    Világosan jeleztem, hogy nem ebből a szándékból hoztam létre a topikot.
    Ez a topik is ugyan úgy vitaforuma lett volna a kizsákmányoló rendszer pártiak és a társadalom újító pártiak között.
    Politikai indíttatás mentesen.
    Mint ahogyan a Világ gazdasági topikban is már régen kitárgyaltuk, és már mindenki rájött,hogy a politikai vita, csak az emberek egymásnak ugrasztására találták ki.

Mint ahogyan írtam is a kezdő hsz-ben.
    "Ezt az immáron nemzetközileg megszervezett magánhatalmat arról lehet felismerni, hogy így vagy úgy, de kétpólusú társadalom létrehozására törekszik a világ országaiban. ...És, én is szeretném ha itt nem politizálnánk, veszekednénk, mert az csupán ki rablóink érdekeit szolgálja, a társadalom megosztása által....Erre kell odafigyelnünk, ahelyett, hogy fikáznánk egymás politikai beállítottságát. "

Én vállaltam volna, hogy rendet tartok a saját topikomban.
    Mint ahogy a többi topikban, itt is megértették volna az emberek, hogy ez NEM politizálós topik, hanem egy közösség valós mélyreható problémáját mint témát meríti ki, függetlenül a politikától.

Kérem szépen vissza a topikot, és én vállalom a rend fenntartását, és a vele járó felelőséget is.
    Egyszerűen olyan súlyos a probléma, hogy nem mehetünk el mellette.
    Ha mi nem beszélünk róla, az interneten, akkor vége a közösség építésnek, mert a sajtó, a média BOJKOTTÁLJA ennek a problémának az emlegetését. Egyszerűen a cenzor felügyelet nem engedi ki a népnek ezeket az információkat.

Ez a mi felelőségünk, kérem vissza a topikot, mert szinte életbevágó,hogy fennmaradjon egy független szócsövünk, nekünk az igazi magyar népnek. Minden felelőséget vállalok.

• Efreet
    Azért, mert óhatatlanul politikába fordul az ilyesmi topic, veszekedést / flame-et / anyázást generált (már az első pártucat hozzászólásból is látszott) - nincs szükség ilyen topicra, és nem fog állandóan egy vagy több moderátor ott üldögélni, hogy vigyázzon a rendre. Nincs szükség politikai vagy politikaközeli topicokra, akinek ilyen céljai vannak, látogassanak el más fórumokra.
    És azért veszem el a szót, mert az SG-n nincs szólásszabadság, akár tetszik, akár nem. Sok moderátor dolgozik azon, hogy nagyjából rendet tartsunk, volt régen jó néhány politikai topic, később volt külön politikai témakör is dedikált moderátorokkal - nem működött, balhé is volt belőle, ami még a nyomtatott újságokba is bekerült.
    Döntés született arról, hogy ami politika (főleg olyan témában, amelyből az itteni fiatalok nagy része indulatból szólna hozzá - hidd el nekem, így lenne) az nem megengedett.
  • SHADOWEYES7
    A moderátor záró hsz-e mindent megmagyaráz és gondolom érthető.
    Ha nem tetszik itt a hozzáállás akkor lehet menni az indexre vagy a kurucra.
  • Frayer
    Nyitottam egy topikot, amiben megbeszélhetjük az itthoni gazdasági és formális demokratikus viszonyokat. Felhoztam témának az ország tudatos eladósításának témáját, az alacsony bérek okait feszegettem.

Majd gyorsan törölték a topikot, pedig már szép számmal voltak hozzászólók is, akiket érdekel a téma.
    Van e népakarat ma Magyarországon?

Én, tudtam, hogy az sg-n vannak olyanok akik ellene vannak a magyar nép érdekében történő felszólalásoknak.
    De miért formál jogokat az SG admin és moderátor közössége,hogy ezek az emberek elvegyék a szót azoktól az emberektől akik szeretnének jobbítani a magyar közösségen. Kicsi az országunk, de rohadt nagy szarban vagyunk. Mért jó az ha becsukjuk a szemünket és tudni sem akarunk a bajokról???

Direkt úgy írtam a hozzászólásokat, hogy ne lehessen belemagyarázni,hogy valamilyen politikai párt nézeteit terjesztem.
    Mert ez nem igaz. Arról indítottam topikot ami most már nagyon aktuális, az az óriási szar amiből száz év múlva sem fogunk tudni kimászni ha most nem lépünk valami értelmeset.
    De ahhoz előbb meg is kell közösen fogalmaznunk,hogy mi van, és mit kell tennünk. Ennek a lehetőségét, miért veszik el tőlünk?

Nagyon szépen kérem, állítsátok vissza a lezárt topikot. Sokan vagyunk akik használnánk, akiknek meg szúrja a szemét, nem kötelező beírkálnia.

Köszönöm. Van e népakarat ma Magyarországon?
  • 94mike
    ETS...
    ha az ets topickban megin vita/ a józerek ide lesznek el küldve,és ott meg beszélhetik,valamint a játékrol ott lehet offolni,meg szpemmelni...
    hogy a sok vagány ne kezdje el anyázzni az offolokatxD
  • RAMyMamy
    fórum / ÁLTALÁNOS ESZMECSERE >> / Moderátor figyelmébe
  • Dragooon #16945
    "mert csak flémellnek"
    ------
    "Itt anyázhattok, offolhattok, flémelhettek! De csak itt!!!"

? :(
  • vasziszdasz
    Visszatért a flémer és már megint nem bír magával.
    Titan Quest topic, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1115722899&no=19718]#19718[/URL]

"te szánalmas hülyegyerek"

Kérjük eltakarítani. Köszi.
  • 94mike
    Ets Off topick.
    Házigazda mostnem lrrá,engem kértmeg,hogy ezt a topickot helyezzék a kedves modi urakSaját forumokba!
    mert csak flémellnek,etshz semmi köze!
    kérem a moderátor urakat,helyezze átta topickot.
    köszönöm!
  • TheRock18
    kösszy!
  • tugyiti
    Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]-ra.
  • TheRock18
    csövi sedó
    fegyverek topik
    ennek a topiknak szeretném megkapni a házigazda jogát,mert látom permban-os a tulaj
    kössz!
  • SHADOWEYES7
    ok
  • 22Barna22
    miota rajtam van már a csetbann... :( megtanultam a leckét nem barmolom szét a csetet. légyszi vegyétek lee :S
  • SHADOWEYES7
    Nem tűnik fel,hogy kivan már?
    Csak nem tudom mindenhol kitakarítani a szemétjét...
  • matyi0323
    áááááá:@légyszives bannoljátok máááár-!!!!!!!!!ezt a markoakost
  • matyi0323
    Üdv. [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190]#78698--> rekláma... bant neki^^[/URL] :)
  • RelakS
    markoakos reklámozik vajon? (#153150)
  • geo91
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1196193388]#479[/URL] Ugyan az az idióta.
  • desigo
    nyomatják most mindenhol a szemetek...
  • RAMyMamy
    #78692 reklám (másik nicket használt most)
  • desigo
    meg a felette lévő hozzászólás is...
  • desigo
    filmes topik reklám #44822
  • RAMyMamy
    ugyanitt: #78645 "Inkább basszanak ki könyörgöm :D" (saját kérésre?)
  • RAMyMamy
    #78627 flém
  • BB7
    Nem az első, és most már sok!
  • 94mike
    Kösze.
  • bertino
    5
  • RAMyMamy
    #78575, reklám (nem csak itt)
  • 94mike
    Off.
    hány év után lehet kapni koronát?
  • toysoldier
    szóval.
    vmelyik moderátor bannolja vagy figyelmeztesse
    köszönöm
  • toysoldier
    most mondanék valamit, de azzal megadnám az okot a banra.
  • SHADOWEYES7
    szegény

ja ok
  • toysoldier
    de, de nem fogok egész nap törölgetni utána

amúgy az egy hsz.
  • SHADOWEYES7
    Házigazda vagy nem?

Amúgy ez mi?
  • toysoldier
    innen cindas-t bannoljátok, topicrombolás, vagy vmi más indokkal.
  • Contrecast
    csáó Tenke...mi a probléma??