24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Helló
Abba a cheat ablakba nem tudok beírni.
Haverom azt mondta hogy bannolva vok.
De én még nem is írtam oda semmit.
Lécci vegyétek le
-
ok megoldódott a dolog a srác visszacsinálta, újra én írok majd vele -
ITT
Lécci banoljátok nem tud viselkedni!
Köszi! -
2386 -
ok -
ma délelőtt pm-et küldött nekem zzzz98, és 1993, ezzel a regemmel voltam bejeletkezve és nem sokkal később kijelentkezett, és már nem tudok belépni, csak azért szólok ha majd azzal a reggel ír valahova az nem én vagyok, amúgy meg én gondolom hogy ki csinálja ezeket, #16987- ből sejteni lehet, meg másból is -
Elég száni vagy proxyról... -
Csak suliból mersz írni? -
karajjj #16988 itt #23
REKLÁM -
ejnye-bejnye tamás -
Ajjaj... -
csak szólok a mókázni vágyó népeknek: mostantól az egymás után következő OFF hozzászólásokat egyre növekvő mennyiségű büntetőponttal jutalmazom (hogy ne maradjon senki ki a "buliból") -
Jóelnézést eltévedtem :D -
valamint ez az Általános eszmecsere moderátori topicja, nem a Játékosoké. -
Itt van. -
akár linkelheted is a topikot -
Szintén TDU topik, belisz néven #74330 -
Folyamatos trolloskodás Hoffi néven TDU topik. #74322 -
lehet sürgősen abbahagyni az offolást ebben a topicban, különben elkezdem a büntetőpontok kiosztását.
igen, elnyomom a fórumozókat, nem, nincs szólásszabadság, nem, engem nem fizet senki ezért, ahogy egy moderátort sem - nem vagyunk alkalmazottak -
...csak a sok a hülye -.- -
No igen.
Én is belátom, hogy egyesek tudatosan züllesztik az amúgy létjogosult topikokat. Természetesen ez ellen valahogy védekeznünk kell.
Meg mondom mi a nagy probléma.
Ha csinálunk egy web lapot, saját média anyaggal, netán forummal. Ki fogja támogatni? Mert erre pénzt találni, szinte lehetetlen, csak a nép támogatná, de a népnek a kis embereknek nincs erre pénze. Egy jó fajta online média kampány meg milliós nagyságrend, amit én meg a társaim, egyszerűen nem tudunk megfinanszírozni.
Ezért hát marad az olyan informáló hálózatok kiépítése, ahol nagy a látogatottság, és viszonylag könnyen elérhető a társadalom akár egy kisebb rétege is.
Amúgy meg nem olyan rövid idelye vagyok itt.
Itt vagyok már több mint 10 éve, ezen a forumon. Szinte már a kezdetektől. A "kell egy nagyon erős mágnes topik" is az én találmányom, máig használják. Csak valami állat brute-force al feltörte a freemailes fiókomat, és elcsaklizták minden hozzáférésemet ami ahoz a fiókhoz volt rendelve. Akkor még szar védelem nélküli volt a freemail mail rendszere. Webes postoknál semmi limitet sem állítottak fel. De én is hülye voltam az 5 karakteres jelszavammal.
Meg lehet kérdezni azt a gyereket, aki az én nickemet használja,hogy mi köze van a mágneses topikhoz.
Na mindegy. Azt meg kell hagyni, hogy történnek itt furcsa dolgok.
Volt már olyan is,hogy valaki az én nevembe postolt el üzenetet itt az sg-n. Gondolom ilyennel még nem találkoztatok.
De utána lehet nézni a JFK meggyilkolásáról szóló egyik hírtopikban.
Vannak itt olyan dolgok, amik feletetek állnak, és ha azok az érdekek nem akarják, akkor nem teszi lehetővé az sg egy bizonyos téma megindítását.
Ez van.
Amúgy meg örülök,hogy van elképzelésed a világról.
Kérek egy mod jogot, azért most, mert eddig nem kellett. Meg lehetett beszélni a dolgokat ésszerűen is.
De úgy látszik, most az kell, hogy meg tudjam védeni a topikomat a politizálástól,hogy mod jogot kérek, és aktívan írtom a kis szarosokat.
Nehogy már miattuk ne lehessen megbeszélni egy országot érintő problémát. Aki rendelkezik mod jogokkal, tud és akar segíteni, álljon ki az ilyen kezdeményezések mellett, ne az legyen,hogy bezárjuk a topikot, az helyett, hogy megpróbálunk rendet tartani.
Persze bezárni mindig könnyű, rendet tartani már nehéz.
Kurva országot is milyen jó lenne bezárni, és mindent üres lappal rebootolni. -
na akkor tisztázzunk egysmást:
1. engem nemérdekel, hogy milyen témája van az adott topiknak, politikától játékig bármi lehet, ha értelmes a beszélgetés, szívesen bekapcsolódom.
2. az előbb is kihangsúlyoztam, ne keverd be a sanomát, részesedési joggal rendelkeznek, de az oldal milyenségét nem ők határozzák meg!
3. de ha már belekevered: minden cég ad egy kicsit magából a megvásárolt piacra, de akkor se keverd össze a médiát, az informatikai részleget, és a többit. Te magad mondtad, sanoma csoport, nem húzhatod rá az egész cégre a vizes lepedőt, hisz nyilvánvaló, az egyes főnöki székekben más más emberek ülnek. ugyanakkor továbbra sem érzem, hogy itt ők parancsolnának, sem tartalomban, sem szabályzatban nem történt változás amióta megvették.
4. csak ismételni tudom önmagamat: én csak örülök ha születne egy ilyen topik, mert van amiről beszélni kell, és ez olyasmi, ugyanakkor el kell fogadnom, hogy ez itt nem valósulhat meg normális keretek között. Ugyanakkor, te is fogadd el, ez nem a vezetés hibája, nem is a normális fórumozóké, hanem azon tizenéveseké, akik bár nem értenek hozzá, de feltétlen bele akarnak kontárkodni a dolgokba. Nem vagy régóta itt, de hidd el, az utóbbi 5-6 év keserű tapasztalata megtanított minket arra, hogy az ilyen lépésekre (bármilyen negatív is, bármennyire is erkölcstelennek tűnik) szükség van ahhoz, hogy ne egy őrültekházában kelljen annak a pár 100 embernek fórumozni, akik tényleg a társaság, és az élmény miatt járnak ide.
Köszönöm hogy végigolvastad, és tudd, egyetértek mind a mondandóddal, mind a véleményeddel, az egy két ponton hiányos, és sajnos rajtunk kívülálló okok miatt nem lehet mit tenni...
Ui.: a munkáról szóló mondatodat köszönöm, de két napja kirúgtak leépítés miatt... (csak additív információ, hogy érezd, nem a levegőbe beszélek, tényleg egyetértek veled) -
Tegyen boldoggá a munka.
Téged is.
Az a baj, hogy van némi "háttér ismeretem" és úgy veszem észre,hogy nem látják szívesen az ilyen kezdeményezéseket. Ahol feltünik a sanoma csoport mint érdek-át-formáló közösség.
Nekem aztán mindegy, hogy sanomások vagytok vagy sem. Leszarom. Csak védjétek meg azokat a kezdeményezéseket, amik Ti értetek emel szót a néphez. Amely olyan elhallgatott, vagy nem szivesen hangsúlyozott igazságokat tár fel, próbál megbeszélni, melyekre semmi esélye más olyan médiákban, ahol burkoltan ember ellenes érdekek működtetik a média ipart.
Ne legyetek már ennek a gépezetnek a kiszolgálói.
Mi értelme van magunk alatt ásni a gödröt, aszisztálni a saját temetésünknél. Még meg sem haltunk de már faragják a sírkövünket. -
a sanomát ne szidd, ez egy alvállalkozás, és csak részesedése van, a szabályokat nem ők hozzák (amikor bejött a politikamentesség, a sanoma még magyarországon sem volt!)
ellentétben, felfuttatták a magyar napi-heti és havilap piacot, amikor felvásárolták a VNU Budapestet és a VICO-t.
megfelelő háttérismeret nélkül senkit ne hordj le. -
hallod,olvasd a kuruc-ot,ahogy én teszem,és itt hagyagold Te is az ilyen dolgokat...felesleges,de,ha csinálsz egy független fórumot,vagy chat-et akkor szólhatsz -
Az a baj,hogy vannak akik ugranak az olyan topikokra amelyek a magyarság mint sorsközösség mellett próbál kiállni.
Tudatosan megpróbálják politizálni ezeket a topikokat, hogy aztán erre hivatkozva bezárhassák, vagy bezárathassák.
Arról beszélni,hogy mennyire el vagyunk adósítva, az a tény, hogy unokáink fiai is csak a jogosan megilletett bér helyett annak csak töredékét fogják megkapni ugyan azért a munkáért, az nem politizálás, hanem a valós tények, el nem hallgatása. A problémák nem oldódnak meg ha a szőnyeg alá söpörjük. Mondjuk ki. Olyan mélyen belesülyedtünk a szarba, amire még europa országnál a 2 ezer éves történelem során nem volt példa. Soha a történelemben nem volt még ilyen nagy különbség a vagyonosok és szegények osztálya között. Soha nem voltak így eladósítva az emberek. Ma már gyakorlatilag a teljes ország vagyonával tartozunk.
Magyarul, nekünk csak némi jóindulatból van még megengedve, hogy a saját hazánkban tartózkodjunk. Bármikor jöhetenek és felszámolhatják az egészet, méghozzá jogosan. Nagy tévedés azt hinni, hogy az ingatlanokat amiben laktok nem vehetik el tőletek. Jobb esetben csak bérleti dijjat kell majd fizetnetek a saját házatokért. Ugyan így a pénzeteket is lefoglalhatják. A tulajdon mint szent és sérthetetlen, a magyar alkotmánnyal oda veszett mikor május elsején beléptünk az unioba.
Lehet,hogy sokan nem tudják, de az unios dekrétumok hatájon kívül helyezték a magyar alkotmányt, mely védi, védte polgáraink szabadságjogait, és a tulajdonhoz kötődő jogokat is.
Emberiség ellenes bűncselekmény az ami most megy.
Ez egy óriási probléma. Miért van megtiltva itt, hogy erről beszélhessünk?
Ti is a sanoma csoport kartelbe tartoztok, vagy mi van veletek?
-
most miért gúnyolódsz? :)
Mo.-n vagyunk,és senki se vak,meg süket... -
kössz,csak ennyit akartam! :) -
ilyen "komoly" kérdésre milyen választ vársz ? :) -
Akkor értehetően elmondom,senki nem tart sakkban,NBH sem figyel/ellenőriz.
Ellenben akkor sem értem mi a gondod. -
semmi,de talán ne így válaszolnál...én se bunkón kérdeztem...:S -
Mi a gondod? -
titeket valaki sakkban tart,vagy mi? NBH figyel titeket,vagy ellenőriz? Komoly választ várok rá! -
vasziszdasz #16961 Moderálási alapelveink
A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni.
Rád ez nem vonatkozik? -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=15322 -
vasziszdasz #16959 shorlex, Titan Quest topik, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1115722899&no=19718]#19718[/URL] hsz: "te szánalmas hülyegyerek"
Az ilyet miért nem bűntetitek? 1 napja jeleztem, no effekt. Aztán kénytelen voltam magam válaszolni ennek a flémernek, erre még én kapok büntit. Flémelni, mocskolódni lehet, csak megvédeni magam nem? -
Wolfsnack #16958 zsidózás [URL=http://www.sg.hu/cikkek/65926/bezaratna_a_pirate_bay_t_a_zeneipar]itt #26[/URL] -
"de itt nem szabad. " ezt,hogy érted? megvan tiltva,vagy Téged nem érdekel,vagy ellene vagy?
mikor került újságba eset arról,hogy itt milyen hsz.-ek születtek bizonyos politikai dolgokban?
nem a topikok indítóival van baj,hanem azzal,hogy hallunk valamit a tv-be,hírekbe,amit műveltek a parlamentben,aztán itt ez a topik,és kiírjuk magunkból a dühünket...legalábbis szerintem ez így megy.. -
itt nem erről van szó. ez mind nagyon szép és jó, és a moderátorok is kiállnának mellette, de ahányszor kiálltak egy-egy ilyen topik mellett, jött 10-20 vérpistike és direkt flémer, onnantól pedig tarthatatlan volt a topik
tüntesd el a fórumról a 75ös IQ alattiakat, és akkor talán... -
Értem én azt, hogy te a politikát hozod fel indokként.
Ezért hát,hogy neked legyen igazad. Engedek neked.
Moderátori nyomásod hatására, átfogalmazom a tartalmat, úgy hogy Világ Gazdaság topik közelebbi legyen.
Az a topik, már nagyon régi, és ha abban sincsenek politikusok, akkor ebben sem lesznek, mert ez annak a topiknak a testvér topikja lesz, csak annyiban tér el,hogy ez főként az itthoni problémákkal foglalkozik.
Politika mentesen.
Hiszen ha régebb óta benne lennél ebben a társaságban, akkor világosan látnád, hogy ehhez semmi köze nincs a politikának. Főként nem a szándékosan generált, társadalom megosztó propagandának.
Amit ti, már régen felismertetek, és elhatárolódtok tőle.
Én is pontosan ezek ellen küzdök mint az SG közössége, ugyan az a célunk. Én sem akarom,hogy a politikával ossza meg a hatalmi elit a társadalmat, és így szüljön leküzdhetetlen ellentéteket, ész nélküli vitákat az emberek között.
Nem hogy azt kérem,hogy ne töröljétek ezt a kezdeményezést.
Hanem egyenes azt szeretném ha kiállnátok mellette.
Nem azért mert hű de nagyon magyar akarok lenni.
Csak már kurvára megelégeltem,hogy ilyen kurva alacsony idehaza az emberek és a saját fizetésem.
Ti rendszergazdák, adminok, újságírók, kb átlagban itthon jó ha keresünk havi 150-200 ezret tisztán.
De ugyan ezért a munkáért, pár száz kilóméterrel odébb, nem egy másik világban, hanem itt a szomszédságban milliós, vagy a fölötti munkabérért teszik ugyan ezt mint ti, és ők sem szakképzettebbek mint mi vagyunk.
Ez bassza kurvára a csőröm. Fel tud idegesíteni, hogy vannak akik szánt szándékkal tönkre tesznek minden ilyen kezdeményezést. Nemcsak itt az sg-én, hanem a többi forumon is.
Amikor a szabad europa egyik munkatársa bekerült élő adásba, és szándékosan eltért a műsor anyagától, és felhozta ezeket a problémákat, amiről én is szóltam, egyszerűen megszakították az élő műsort és kiraktak valami indoklást, hogy a hírközlési hatóság felfüggesztette a műsort fél órára, mert ilyen és ilyen reklámozási törvénysértés forog fent.
De ugyan ez megy a SANOMA online lapjain is, az indexen, az origón.
Az isten ba**a meg, hát nincs egy befolyásmentes kurva médium sem ebben a széjjel rabolt kis országban?
Álljatok ki magatokért, mert ez rólatok is szól.
Ne hagyjátok hogy pénzzel, fenyegetőzéssel, vagy hazugsággal, hazug ideológiával a saját népetek ellen fordítsanak.
Sors közösség vagyunk. Ha nekem rossz ugyan az a rendszer, akkor nektek is.
Átfogalmazom a témát, de a lényeget meghagyom, kiszűrök belőlle mindent amire rá lehet fogni a politikát, majd kérek egy moderátori jogot és megnyitom újra a topikot.
Arra kérlek titeket, hogy minden kis szarházit, akik politizálással próbálnák kipöckölni ezt a kezdeményezést, dobjátok ki őket forumról.
Ha túrórudis topiknak, meg a tamagocsis topiknak van létjogosultsága, akkor ennek a kezdeményezésnek is van.
Nehogy már a fa**opó bu*i politizáló forumozók miatt ne lehessen megtárgyalni egy ilyen fontos kérdést.
Az eszem megáll már, de tényleg.
Az SG.hu, most független, befolyásmentes lap, vagy már ez is odaveszett?