Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elküldve: 2008. 05. 23. 20:55
Tárgy: Nincs tárgy
a kúrva anyad te bûdös csícska hógy szopnál le 10 líter gecifaszt te rohadák!
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Szerintem ebben nem lehet hiányérzeted.
A többire nem reflektálok, mint említettem, te vagy az ezertizedik ezen az úton ifjú padavan.
amúgy beletrafáltál, mert 6.éve dolgozok a nyomorék kereskedelemben és igen, van amit 200szor el kell mondnai, mert honnan a fakból tudná az illetõ... igen, elegem is van belõle, de akkor sem kezdek vele dedós szinten beszélni, maximum unottan.
hameg ennyire belefáradtál akkor hagyd abba. 😊 ezt te vállaltad, szal ne mártírként tekínts magadra. énis ha majd meguntam a sok idióta embert, akkor kilépek a munkahelyemrõl. de nem is ez a lényeg. csak azt várom el, hogy amíg rendesen írnak ide, rendesen válaszoljanak. ez szerintem nem nagy kérés. <#puszi>#puszi>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A Logomûhely lehetõségein még nem igazodok el.
Ahány weboldal van itt a neten, annyiféle a lehetõség is. Ki kell tapasztalni, vagy segitséget, eligazitást kell kérni. - én igy gondolom-.
Majd azt szeretném valaki segitõkész fórumozó társtól megtudni, hogy hogyan kell a nicknév "diszítését" megcsinálni. Remélem kapok segitséget tõletek, amit elõre is köszönök.
Képzeld el, hogy a McDonalds wcjére vigyázol, mert éppen takarítják, de a takarítás elhúzódik. Az elsõ 10 usernek még kedvesen szólsz, hogy várni kell stb, majd végighallgatod a kesergésüket. Na de a 200.-nál már közel sem leszel ilyen empatikus, nem?
Tudom, te de...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem óvodában vagyunk már (bár sokszor úgy tûnik), ha valaki provokál, arra nem kell ugrani, ha valaki pedig ugrik, akkor elõfordulhat, hogy (számára jogtalanul) kap néhány büntetõpontot. Ilyen kegyetlen az élet, ráadásul a kakaó is kihûlt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mivel a kukac a neved elõtt azt takarja,attól engedi a parancsokat a cseten ,ha nem lenne a kukac attól a fórumon ugyanúgy moderálnál.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Túl sok az elmebeteg multireges ovis a cseten, már az én ízlésemnek is (pedik).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hivatalosan így: "Kõ!"
és már csetmodi...jó mi? így mennek itt a dolgok <#ravasz1>#ravasz1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
14 napja jelentkeztem be, de ennek ellenére a chetre nem tudok belépni.
Nem jó helyen keresem, vagy mi az oka annak, hogy ennyi idõ után sem tudok chetelni???
Várom megtisztelõ és segitõ válaszodat..
Tisztelettel: ilmacska
#5, #6, #7, #9, #15, #18
uberalles viselkedése minõsíthetetlen.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
()() (^^)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a "A VIP regisztrációd lejárt!" felirat mikor tûnik el a fõoldalról?
csakmert már kb 4 napja lejárt a vip-m és még mindig ottvan.. és zavar.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ezt:
<div id='tema'></div>
<!--
<style type="text/css">
#center table { background-color: transparent;}
.nmenu{background:url();}
#bottom-navig, #bottom-navig ul, #bottom-navig li{background:transparent;margin-top:-15px;margin-bottom:-35px;}
.std1 #msg-head,#footer-top,#head tr td div img, #head tr td div object {display:none}
#center table center center { background: url(); }
#center .mydiv center { background: url();}
#center table td center div div.oldal-path-2 table td { border:0px solid #000000 !important; }
#head {margin-left:25px;margin-top:400px; width:800px; }
#mainmenu {width:800px;}
#center table td center div div.oldal-path-2 {margin-top:-550px; border:0px solid #000000 !important; }
.topichead { margin-top:-10px;}
#center .oldal-path-2 table {background:#e8e8e8; border:0px solid #000000 !important; }
textarea {background:transparent; color:#ffffff; border:1px solid #000000;font-weight: bold; font-size:16px; font-family:"lucida console", "sans-serif" ,"Trebuchet MS";}
.mydiv a, .mydiv a:hover { text-decoration:none; font-size:13px; color:#ffffff;}
#center table center center div div .std1 {color:#0000ff;}
body {background:#363219;border:0px solid #000000;color:#0f0;}
#center table center center div div {background-color:transparent !important; border:0px solid #000000 !important; }
#center table center center div div.topichead, #center table center center div div.msg-text { color:#101010;background-color: #f1f1f1 !important; }
#center table center center div div form {margin-bottom:150px; }
#center table center center div div.msg-copyright {background:#e1e1e1 !important; border-top:1px solid #c1c1c1 !important;}
#center table center center div div.msg-text {background:#e1e1e1 !important; border-top:1px solid #c1c1c1 !important;}
#tema { background: url(http://imgsload.extra.hu/sg/gre.jpg); width:750px; height:150px;}
textarea {background:#256399;border:5px dotted #0000ff; opacity:0.5; filter:alpha(opacity=50);}
</style>
<!--<!
<!--
Csak Firefox Használóknak.
<!--<!
ebbe a topikba be lehetne szúrni, thnx.
Törölhetõ!!
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tudom, hogy nem általánosban van, de ott is jelenik meg mindig más névvel.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Tehát mégegyszer: hiába írsz a moderátornak, hogy nem tudsz SMSben VIPet hosszabbítani, mert semmilyen, ismétlem, semmilyen döntési jogköre nincs a kérdésben.
Remélem nem annyira OFF😊
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?