24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • gz8
    Ha talán méltóztatnál elolvasni a Moderálási alapelvekből a Házigazdai jogok kiosztásának elvei részt, akkor talán magadtól is rájössz.
  • TheRock18
    Nah mi lesz már?Kértem itt is,meg írtam a moderátorkukac akármire is..és semmi!Akkor megkapom a "Fegyverek" totyikot,vagy sem?
    Kössz!:)
  • RAMyMamy
    Nem tudom, mennyire tartozik ide, de ebbe a topikba folyamatosan visszatér egy gyerek, több regjével nyávog logóért (zetrő=darkwax=sazuku meg ki tudja, hány rege van még:)) és sokszor elkezd flémelni is. Meg lehetne neki 'szépen' mondani, hogy kopjon le?
    Főleg tőlem kérne logót mindig, MSN-en, pm-ben is zaklat, kissé idegesítő..
  • Dick Riddick
    Véleményem szerint egy nick is bőven elég.
    Csak azt nem tudom mikor és miért csináltam a fiókot. Mindenesetre furcsa.
  • Dzsini
    újat regisztrálni meg max 1 nap - nem mindegy annak aki bomlasztani akar? aki normálisan használja a fórumot, annak 1-2 reg elég (mondjuk 1 normálisan beszélgetni és 1 ökörködni a gumiszobában vagy 1 otthonra 1 munkahelyre)

a törlésnek az is lehet az akadálya, hogy ha valaha valahol volt hozzászólása, akkor úgy nézne ki, mint az index fóruma, hogy "törölt nick"-ek beszélgetnek... így aki ahol hozzászól, azt vállalja (ál)nevével.
  • Dick Riddick
    Értem. Oké.
  • TheRock18
    jó..de az a baj,hogy a nem használt nickekből könnyen lehet csinálni multireget...ezért lenne jó,ha törölhetnék...érted?
  • Dzsini
    nincs lehetőség nick megszűntetésére, ha nem akarod használni többet ne tedd.
  • Dick Riddick
    Egy kérés:
    Ricsard001 néven jelentkeztem be (máshol használom ezt a nicket is).
    Nem használom viszont az SG-n, igazság szerint azt sem tudom mikor és minek is készítettem (lehet hogy tudathasadás?).
    Jó lenne megszüntetni a Ricsard001-et, nincs és nem is volt rá szükségem.
  • csuszi
    kicsit unalamas már a srác hogy állandóan a feszültséget csinálja. sértegeti a topiclátogatókat, a sportot, destruktív, züllesztő. szerintem 3 semlesz elég a leállítására, csak tapasztalatból mondom, tovább csinálja a műsort.
  • csuszi
    12774-75-77-78-79
  • pointer4
    Ezt a bannert szeretném kérni ide.
    Köszi.
  • nachtwey
    mivel a regi jelszot nem fogadja el, ezert az sem megy...
  • Bala10
    jelszó megváltoztatás?
  • nachtwey
    3 különböző gépről és böngészőből probáltuk, de semmi...
  • Bala10
    nincs büntije pedig.
  • nachtwey
    bocsanat, a levelet G_ArchAngel neveben kuldtem, mert O nem tud belepni az accontjaval SG-re, hogy ez ban eredmenye-e, nem tudja, de koszoni kozel 6 eves, egyetlen buntetopont nelkuli forumozas utan, hogy ilyen tamadast lehet intezni ellene, mint amiben a ragalmazo Aspzrint tamogattatok
  • nachtwey
    Fotoink topicban van egz kis gond:

Jó estét!
    Töröltem az összes mai G_ArchAngel hozzászólást, és innentől kezdve a jövőbelieket is fogom!
    (lehet reklamálni, fenyegetőzni, bár teljesen felesleges, moderátorral egyeztettem)

Bohóckodni, szívózni lehet velem, én is ezt teszem másokkal. De azt már nem tartom humorosnak, ha az illető feleséggel,
    családtaggal teszi ezt. Tegye fel a kezét, aki lenyeli ezt egy arctalan senkitől..
    Ha valaki ennyire primitív, annak úgy gondolom nincs itt (sem) helye.

További jókat:
    Aspyrin
    (2009. 03. 05)

Ezt azonnal toroljetek es kerjen bocsanatot az aki ezt engedte es csinalta!
    Soha, senkit nem sertettem meg es nem irtam senkijerol negativ dolgokat.
    Ellenben ez a beteg gyerek folyamatosan belekot olyan emberekbe, akikre az jellemzo, hogy az SG-n fototechnikai kerdesekben masoknak segitenek, akar privatban is.

Turhetetlen, hogy ez a kis senkihazi ilyen hangnemben irjon rolam egy gyakran latogatott topic fejleceben.
    Raadasul hazugsagokat.
    Szivesen vennem, ha valaki betudna bizonyitani az ellenkezojet. Gondolom erre nincs lehetoseg, mivel alaptalanul jaratott le.

Gratulalni tudok, ha ezt a hazug tamadast tamogatja tovabbra is valaki.

(bocsanat, hogy nyiltan vedtem meg az igazam, nem a hata mogott, privatban...)
  • SHADOWEYES7
    kb
  • Dragooon #17018
    de ha továbbra is offoltok itt, nem lesz lehetőséged vipet használni.
  • ChuckyHUN
    hát nem?:D
  • Bala10
    azt hitted, ha fizetsz, akkor megúszod?
  • TheRock18
    az para..:)
  • ChuckyHUN
    17 asszem, de félek,hogy csinálok valami rosszat:D
  • toysoldier
    én úgy emlékszem azért van néhány embernek annyi pontja mert bugos volt a rendszer és egy banra kiosztott akár 20-30 pontot is
  • Shifter
    mennyi pontod van? :D
  • ChuckyHUN
    Akko most nem vipezünk
  • bertino
    egyértelmű.
  • Fabio Capello
    anno még nemvolt permban határ, ezért lehet 60 pontja

bizony hogy kakukk
  • ChuckyHUN
    Azt szeretném kérdezni, hogy ha 20 pontnál permbann van akkor hogy lehet valakinek 60 pontja a listán?
    És ha vipet aktiválom és bannolnak akkor kakukk van?
  • NeverwinterKING
    aha
  • ChuckyHUN
    Cssókolom bácsik, itt lehet árulkodni?
  • Dark Angel 666
    Itt valaki megint a hackelős oldat reklámozza #28
  • Desiderata #17004
    a Halló, Halló! sorozat topikját tegyétek át légyszives a Tv, Mozi, DVD fórumrészre
  • golyszly
    Hello!

Tudna nekem segiteni valaki,hogy lehet letolteni innen?A letoltes helyett egy ures lapot ad be.Mi lehet az oka?
    Koszi golyszly,
  • Sanyix
    kérlek sírjál a cikkírók miatt is, ugyanis az "sg nem politikai fórum" :D márpedig van pár politikai cikk.

Amúgy tudom, hogy fáj az igazság...
  • SHADOWEYES7
    Figyelmeztettem.
  • Carlos
    Ez azért télleg gáz szerintem!
  • immovable
    Adatlapjára azt ír amit akar. Vagy ki van kötve az ellenkezője valahol?
  • Mike at home
    van aki máig nem érti, hogy az sg nem politikai fórum