Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
na most!
a lényeg hogy gond van a logófeltöltéssel.nemtudok tallóznie,nem adja be,ennyi.valaki megnézhetné,bár lehet csak nállam van gond

offkorz
nemlátom amit írtam :-|

csgery
Sziasztok!
Ez a topik felesleges. Mivel már van SW topik.

Köszönöm😊
Sadist
Ennyire fáj, hogy pár perc alatt megoldottam azt, amihez nektek két óra is kevés volt? 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bardocz
Légyszives s vicc topikban a #29865 számú hozzászólást törölje valaki.Topik

Indok:egy gondolkoztató feladatot raktam be,erre meg Sadist beírja a megfejtést😄
94mike
Ezt kinek irtad?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Pheel
Nem töröl egybõl a rendszer, csak a jogaid vesznek el,
Saddalim
üdv
van egy 3 nap múlva lejáró vip-m. Mivel úgylátom megszûnt az sms-s hosszabbítás, átutalnom kell, azt viszont leghamarabb holnap tudom megcsinálni. Kiírás szerint így pont megvan a 2napos átfutás, de OTP-nél sosem lehet tudni, én meg nem szeretném elveszteni a dolgaimat (logo, csillagok, stb). Meg lehet azt valahogy oldani, hogy az esetleges pár napos holtidõ alatt ne vesszenek el a dolgok?
köszi

SHADOWEYES7
Elég már a hülyeségbõl...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

94mike
A rendszer böl??
Dehát miért?a neve is alig-alig hasonlit!😞
És ha a topikomnak más volna a neve??? de ugyanarrol beszélnénk?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Drephis
ne nyiss neki topikot, mert kivágnak..

help

94mike
Ezen most mi a nevetséges?,esélyt akarok adni a kezdö játékosoknak,mert a többi forumon el küldik öket,tapasz talatbol mondom,max az elsö olyan hozzászolásnál törölhetitek!csak kérlek aggyatok esélyt!

tugyiti
XXXDDDD aGGYatok neki esélyt!444
94mike
Még nincs ilyen topikom,csak egy másik forumban vagyunk,de kevés a fö,mert kihaloban van az egész rendszer 7 nap mulva ki dobnak,és mivel eza forum be jön,itt szerettem volna el helyezkedni,és most majd törlitek??léccives ne tegyétek! a forum egy oldalhoz jönne létre,ahol segitséget lehet kérni,kezdö játékosoknak,kérlek aggyatok egy esélyt,jo?

Pheel
Hát ha nem szóltál volna, maradhatott volna... :-P
94mike
uhh😞 hát az nemjo,köszönöm a sok segitséget,bocsánat hogy ennyi nyüggel járok,de egy utolso kérdés,ha nekem van egy saját topikom,ez a neve:haulinweb, és van egy hasonlo nevü topik,ugye akkor az enyémet nem fogják törölni? ( a hasonlo nevü topik neve:18 wos of steel haulin )

Pepsi Twist
évek? számolj évezredek-el...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tugyiti
<#ravasz1>
94mike
jah köszönöm szépen,akkor bocsánat a láma kérdésért<#rinya>és kb ezt mennyi idö alatt veszem észre??évek? mire észre vesznek vagy hogy megy nem tudod?

Pheel
<#vigyor2>
Dragooon
sehogy.
a moderátorok maguktól választódnak ki, majd észreveszed ha mégis történne valami.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

94mike
Olyat már énis csináltam a saját forumomra,de hát xD

tessék 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

94mike
És én hogyan lehetnék moderátor?sehogy??

94mike
hy,lehet Láma kérdés,de én pl:hogy kaphatok ilyen csillagot a nevem után?<#csodalk>

Doog
Hello !
Megint én 😊

Ezt a bannert kérném ebbe a topikba , de úgy, hogy ez a felirat legyen alatta: Mindent a Nokia N95-ös telefonról !

Köszönöm !
<#wave>

...::::::...

Doog
Jó lesz majd ha lesz szebb szólok. 😊
Köszi !

Pheel
betettem
Doog

Pheel
Magassága legyen max 200 pixel!
Doog
Mondjuk ez ?

Kandurex
<#vigyor3> elírtam,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pheel
Ez a kép óriási. Kicsinyítsd le elõbb! Valamint célszerû olyan helyre rakni, amit késõbb is elérsz, mert akkor moderátori közbeavatkozás nélkül is tudod cserélgetni.
Pheel
"Phell"

Pheel az, kedves Kangyurmex... :-P
Doog
Rendben Köszi a segítséget!

Akkor ezt a képet kérném ebbe a topikba.

Köszönöm !

Kandurex
én ugyan nem, ez a feladat továbbra is Phell mester hatásköre, ...nincs jogom a mobilba

viszont így már jó!

Doog
Itt van. Innen be tudod rakni ?

Kandurex
reggelj be valami ingyenes tárhelyre...vagy VIP vagy? nosza, ott a galériád 50 megával...

Doog
Hova ? Mást nem nagyon ismerek.

Kandurex
nem lesz jó, töltsd fel máshova

Doog
Köszönöm !

És még ezt a bannert szertném ha betennétek.

Köszi !

Pheel
.
Doog
Hello! Kérhetném ennek a toopiknak az átnevezését ha lehet ?
Mert elírtam. Nem Motorola R8 hanem Motorola Z8.

És majd lesz egy banner is amit még be kellene rakni. Majd belinkelem.

Köszönöm!

Pepsi Twist
pont most akartam árulkodni én is 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

The FlashBack
itt már nem is lesz üzenet. "TÉLLEG!"

John Cena
hello all ebbe a topicba szeretném ha betennétek ezt a képet elõre is köszi

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Pheel
Kész mindhárom
Match
Ezt a baromarcút nem lehetne banolni? Mindenhova a hülye videóját másolgatja.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1123439904

légyszi az #350 bannert rakjátok be, köszi!<#integet2>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"