Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lényeg hogy gond van a logófeltöltéssel.nemtudok tallóznie,nem adja be,ennyi.valaki megnézhetné,bár lehet csak nállam van gond
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Indok:egy gondolkoztató feladatot raktam be,erre meg Sadist beírja a megfejtést😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
van egy 3 nap múlva lejáró vip-m. Mivel úgylátom megszûnt az sms-s hosszabbítás, átutalnom kell, azt viszont leghamarabb holnap tudom megcsinálni. Kiírás szerint így pont megvan a 2napos átfutás, de OTP-nél sosem lehet tudni, én meg nem szeretném elveszteni a dolgaimat (logo, csillagok, stb). Meg lehet azt valahogy oldani, hogy az esetleges pár napos holtidõ alatt ne vesszenek el a dolgok?
köszi
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Dehát miért?a neve is alig-alig hasonlit!😞
És ha a topikomnak más volna a neve??? de ugyanarrol beszélnénk?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
a moderátorok maguktól választódnak ki, majd észreveszed ha mégis történne valami.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Megint én 😊
Ezt a bannert kérném ebbe a topikba , de úgy, hogy ez a felirat legyen alatta: Mindent a Nokia N95-ös telefonról !
Köszönöm !
<#wave>#wave>
...::::::...
viszont így már jó!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mert elírtam. Nem Motorola R8 hanem Motorola Z8.
És majd lesz egy banner is amit még be kellene rakni. Majd belinkelem.
Köszönöm!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ezt a baromarcút nem lehetne banolni? Mindenhova a hülye videóját másolgatja.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
légyszi az #350 bannert rakjátok be, köszi!<#integet2>#integet2>
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"