Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mint emberjogi harcosnak azt tudnod kell, hogy az élet igazságtalan.
ám mint lentebb írtam, ne otthonról a kényelembõl piszkáld a jónépet, hogy segítsen szegény bajbajutottaknak, hanem cselekedj! aztán írd be tapasztalataidat(jókat rosszakat egyaránt)a topikodba, hátha kedvet kapnak az emberek.

de befejezem, mert még miattad fogok kapni büntipontot, ez a topik nem erre való. majd nálad folytatjuk<#integet2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jó reggelt mindenkinek, már csak azért írtam, hogy megnézzem hány bûntetõpontom van.

Éljen az igazságtalanság, ja és lehet még adni, fér.

Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston

no comment...

Good night!

szóban lettek figyelmeztetve<#whatever>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Véleménye mindenkinek lehet, csak tudod egyetlen trágár és minõsíthetetlen hozzászólás sem lett törölve és/vagy bûntetõponttal honorálva.
Ezt tessék megmagyarázni, nem elsiklani a tartalom mellett és félrebeszélni.

a saját fórumban nem is lesz baja. ha meg nyitsz egy ilyen topikot, akkor vállald a benne lévõ hozzászólásokat is. vagyis, nem olyanok lesznek mint amilyet te szeretnél. mindenkinek megvan véleménye és ha ezt nem tudod elfogadni, akkor ne légy önkéntes érdekvédõ. inkább menj ételt osztani a hajléktalanoknak, vagy taníts nekik szakmát, hogy boldoguljanak, tégy is valamit ha már ennyire ingerenciád van rá.

"Magyarországon a romákat védeni... nem is tudom hol élsz. szerintem inkább hagyjad ezt az egész témát, készíts egy blogot. amúgy sem egy informatikai fórum a legoptimálisabb erre a célra. ezért is lett átrakva a saját topikok közé."

1., nem a romákat védem, hanem mindenkit.
2., a vizipipa, japán ruhák és a horgászat nevû topikok tényleg sokkal jobban passzolnak egy informatikai fórumhoz, igaz?

De gondolom ha te is tudod akkor mások is, de senki sem tesz semmit.
Látod, hogy írhatok akármit, ide és privátban a szolgálóknak és védõknek, nemhogy cselekedetre, de még válaszra sem méltatják az embert.

Magyarországon a romákat védeni... nem is tudom hol élsz. szerintem inkább hagyjad ezt az egész témát, készíts egy blogot. amúgy sem egy informatikai fórum a legoptimálisabb erre a célra. ezért is lett átrakva a saját topikok közé.

nandorb
hat ez igy megy

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

A topik célja az, hogy minden embert, minél kevesebb kirekesztés, megkülönböztetés, erõszakos cselekmény érjen.

Véleményeket és "megoldásokat" vártam a fórumtól, amit páran eltoltak egy irányba ami már csak az én piszkálásomról és a romák megalázásáról szólt.

Voltam én: fajvédõ, hülye, barom, érthetetlen, rágalmazó stb...
És kaptam három bûntetõpontot máig sem tisztázott, szedetvetett indokkal, de azok persze nem akik, rágalmaztak, engem és családtagjaim, és az egyik személy, pontosabban Miskolc88 nyíltan rasszista nézeteit leírva etnikai tisztogatásra hívta fel a figyelmet, mert õ az egy nagyon jó ötletnek tartaná.

kb. ennyi.

nandorb
minek nyitottad meg mi benne a lenyeg en nem ertem a topikot??? Magyarazd meg !!

Problémám van, de nem tudom belinkelni a topikot, mert igazságtalanul törölték vagy a saját fórumok közé rakták, amit egy ismételt igazságtalanság miatt ellenõrizni sem tudok.

Kismilliószor beírtam már a mélyen tisztelt moderátoroknak, linkelve külön a problémás hozzászólást ami legtöbbször: erõsen trágár, rágalmazó, és tisztán rasszista megnyilvánulásokból állt, de sajnos (biztosan hatalmas elfoglaltságuk miatt az sg-n) soha nem tettek semmit.

Ezúttal kérném akármelyik kedves moderátort, hogy magyarázza ezt meg nekem.
Ha nem válaszol az is válasz, abban az esetben nyíltan vállalja, hogy igazságtalan és a "Szolgálunk és védünk" helyett az "Ittvagyunk oszt nézünk" jelmondat lenne az aktuális.

Elnézést!

Az reklám ha egy petíció linkjét berakom?

tommyg
23:00 n3whous3: 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

chat barmolása

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

nandorb
a Bannert jol figyeld meg meg vilog is !!!

FZoleee
Humoros és aranyos képek, videók topikban 133939-as hsz = reklám... :S
Dzsini
szerintem igen.

honnan tudnám mások mit és hogy gondolnak? nem olvastam a topicodat, õszintén szólva nem érdekel, már jópár éve kinõttem abból, hogy a neten fórumokon vitatkozzam másokkal, vagy anyázásba keveredjek. viszont ezalatt megtanultam azt is, hogy ha valahol nem látnak szívesen, akkor oda nem megyek, nem próbálok téríteni, stb... fõleg egy ilyen fórumon, ahol (így nyáron még inkább) a látható többség kötözködõs, problémás.
ha nem bírod a kritikát, a kötözködést, azt, hogy beszólnak neked, akkor nem jó helyen jársz. itt ez a módi, és a moderátoroknak nem az a dolga, hogy az érzékeny lelkedet (vagy bárkiét) ápolja.
a saját fórumokban házigazdája leszel a topicodnak, ott már törölhetsz hozzászólásokat, kedved szerint folyhat a beszélgetés. a két napot odáig használd fel arra, hogy önvizsgálatot folytatsz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszi a tájékoztatást.

És gratula a moderátorcsapatnak, királyok vagytok!!!

Ja és Dzsini szerinted miért van az, hogy az ellenem irányulú dolgokat nem honorálják bûntetõpontokkal?

Dzsini
viszont:
3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

úgyhogy most 2 napig gondolkodhatsz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
ha bezárják, általában van rá indok (törölni nem szoktak). ha átkerül a sajátba, az nem bezárás.

öööööööööö, amikor bezárnak egy topikot meg is indokolják, vagy csak "így jártál" van???

Kovács legény
nandorb
de nekem a logom 7.82kb volt neha leragad az a sg.hu semmi sem perfect a vilagon meg kell erteni

Ezt legyen szíves megtekinteni kedves moderátor.

De gondolom azok akik ellenem tesznek ilyen dolgokat megint megússzák, de persze engem annyira szerettek, hogy semmit sem kell tennem még azért sem, hogy 3 bûntetõpontot kapjak.

ez így van most is. 8000byt-ot nem haladhatja meg ami ugye nem egészen 8kb, ezzel szívtam is régebben mint logókészítõ<#hehe>

ömm...számítástechnikában tényleg 1024<#vigyor5>

Dzsini
az SG régen úgy volt beállítva, hogy 4000 byte-ot engedett, a szövegben meg kiírva 4kb volt. ne oktass ki, nincs rá szükségem.

Pepsi Twist
1 kilobájt az 1000byte... ott van a szorzó... "kiló" az 1000x-est jelent

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nandorb
1kb-1024byte 1MB-1024kb,1GB-1024MB

Mien tanulo voltal infobol ha ezt nemtudod

Dzsini
a 8kb valószínûleg 8000 byte (legalábbis régen a 4kb 4000 byte volt 😊 )

nandorb
a sikerült szóval semmi felejtsétek el bevan néha trippelve ez az oldal

nandorb
Mert nem birom kicserelni a logom ha kissebb mint 8kb, 7.82kb es nem birom berakni az hogy letezik???

csgery
Sziasztok!
Ez a topik felesleges <<katt!>>, mert már van egy csomó Xp-s topik.

Mellesleg a Hardware fórumban van.

Köszönöm!
ChuckyHUN
kösziii

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

DJ RX7
ezért*

:3

DJ RX7
Õ a régire gondolt, amit bezáratott Janó azért már nyílt egy új.

SHADOWEYES7
Én nyitva látom...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DJ RX7
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1213808014

ChuckyHUN
Nyissátok ki a büntitopikot könyörgöm!!!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

SHADOWEYES7
Megtörtén,poénból!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1214897301

Én nyitottam a topicot poénból , akinek van joga törölje a topicot, esetleg zárja be!

SHADOWEYES7

desigo
topik #5843 reklám
LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Pistike 007
Na, ezaz ami nem fog menni. 😊

ne jelentkezz be többet<#szomoru2>

94mike
Lécci töröljetek az oldalrol!!!!

Köszi szépen :94mike

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

REALista
sokan vannak így ezzel...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Pepsi Twist
uff akkor ezekszerint nem leszek sokáig vip :S

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.