Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Lenne egy kérdésem: Már nem lesz SMS-es VIP tagság hosszabítás?
Csak mert, lusta vagyok elmenni a bankba utalni!<#buck>#buck>
Thx
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston
Rágalmazás még ez, meg ez, nameg ez, meg ez is, ez egy feszültségkeltés, etnikai tisztogatásra való felhívás, ez pedig szidkozódás ami sérti az emberi méltóságom,
Egyszerre elég ennyi.
Ha nem is lennék itt több mint négy éve, bármilyen probléma nélkül, én akkor is kikérem magamnak a hasonszõrû rágalmat, gyanusítgatást.
Idõt hagytam neki, felvilágosítottam. Többször.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Csak azért kérdezem mert én hármat is kaptam máig tisztázatlan, mondva csinált okkal.
#301-es hozzászólás!!!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
???
EZ LENNE AZ.

itt a link SHADOW.
Valami ott villog a bannerban...
Kíváncsi vagyok hány bûntetõpontot kap az illetõ.
Ezekre kérek törlést. Köszönöm!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Mert meg szerettem volna hosszabbítani.
...::::::...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
könyörgöm térj már észhez, ha nem irkálnál be ide rögtön ha valaki azt mondja b*zdmeg, és kicsit visszavennél a stílusodból, nem ez lenne a helyzet. Ne csodáld hogy nem kedvelnek, ha egyszer mindenkit a legkisebb hibáért beköpsz. Ezzel is csak saját magad tükrözöd, ne csinálj úgy mintha te lennél a kisangyal, nagyon jól tudod hogy ugyanezt csinálod. Nézz magadba egy kicsit. Ismerem az ambicióidat, mert ott voltam amikor nekilendültél a modi akarok lenni dumának, azóta köpsz be mindenkit mindenért... ettõl még nem fogsz közelebb kerülni a moderátorjoghoz, sõt....
OFF vége, reakciót nem várok. inkább gondolkozz el rajta.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nándi elég sokan mondták már, hogy nem kell spiclit játszani állandóan... van ott moderátor, szerintem õ is látja mi történik
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
köszönöm
üdv:Zampierre
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
VIP tag szeretnék lenni de nem találtam SMs regisztráciot csak bankosat pedig ugy hallottam ismerõstõl van SMS reg is
létezik még vagy már nincs ilyen???
hol lehet megváltoztatni a nicknevem?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
mindazonáltal neked sem kéne mindenért ugrálni és jelentgetni hogy xy káromkodott...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De mindegy, mert a fórum meg lesz nyitva, de jó lenne ha legközelebb nem csak a fõcímet néznéd meg, BÁR AZ SEM UGYANAZ!
3büntetõpont a semmiért GRATULA.
Az erõszakot azzal, hogy nyitsz neki topikot egy fórumon, nem fogod elfojtani. Amíg ilyenekkel próbálkozol, addig szélmalomharcnak is kevés, amit teszel.
Az indoklás pedig egyszerû, csak nem akarod megérteni: VAN MÁR ILYEN TOPIK. TE NYITOTTAD. Ha zárva lett, annak oka van, és hiába nyitsz újat, az is pontosan ugyanazt a pályát írná le.