24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Bala10
    felirat számít... értem
  • gz8
    Inkább hasonlítsd össze a képek feliratát, okoska.
  • Bala10
    zárasd be ezt is, aktuálpolitikai. -.-
  • Dzsini
    a mémek már csak ilyenek - ha nem kap el a szele, akkor csak értetlenül nézel rájuk (én is)
  • Kandurex
    Én ezt az egész sünizést nem értem. Semmi poént nem sikerült még felfedeznem benne.
  • Bala10

úgysem fognak flémelni miatta:)
  • n3whous3
    majd ha elkezdenek flémelni miatta, akkor töröljétek szerintem
  • gz8
    #156400. Bármennyire is humoros, mégis magyar aktuálpolitika.
  • TheRock18
    semmi értelme nincs,hogy tele szemetelitek a mod topikot...
  • MR ME
    pont elötte olvastam f1 topikba a hozzászólásod :D
  • Barnabyka
    azaz :S...sry nemtudom mi történhetett de egyértelműen nem ide szántam.
  • MR ME
    fail?
  • Barnabyka
    már azt kívánom ,h annyi ponttal maradjon le évvégén a VB címről amennyit ez a 4. hely ért volna neki (5pont) ...
  • Sephi
    Megkerem a kedves moderatort hogy

Ez a tapikot

rakja mar at a mobilokhoz.

THX
  • 0blueman
    az AVG is ezt csinálja, de érdekes hogyha firefoxról nézem meg akkor semmi baja
  • Tikal #17183
    akkor nem csak az avast paranoiás hanem a safari is, illetve a google is, mert nekem is ugyanez volt a gond...
  • SHADOWEYES7
    Akinek van joga a tudományosba törölje már.
  • tugyiti
    az a helyzet hogy paranoiás kicsit az avast,ha kaspersky nem jelez nincs gond
  • n3whous3
    Az a helyzet, hogy hallottam pl. karajjjtól is, hogy valami féreg eszi az oldalt, néha betölt valami fura script vagy mi a franc az oldalon random mód.
  • gz8
    Elég, ha linkeled a képet, köszi :)
  • belapeter
    noo
  • belapeter
    de le lehet tiltani -.-
  • Benny04
    akkor ide hogy léptél be? :DD
  • belapeter
    hellótok
    nekem az avast VÍRUST jelzett az sg.hu-n
    lécci nézzetek utánn mert nemtok semmit megnyitni mert letilt mindent :s
  • Tikal #17174
    valaki nem tudja miért irja a böngészőm hogy malware detected on sg.hu? safari egyébként... erre a topikra is meg a fotoink topikra is ezt irja.
  • balint1111
    Miért lett bezárva a Landwirtschafts Simulator 2008-2009-es topik? A warezosokat törölni kéne onnan és akkor nem kéne bezárni.
  • Bala10
  • tugyiti
    bűnpártolás 2-5 évig
  • balint1111
    Sziasztok. Miért nem szabad warezolni a fórumokon? Én nem szoktam, csak kérdezem.
  • Molnibalage
    Van esély ennek megvalósítására?
  • Deviza
    Oké :D Nyugi, láttam hogy informatikai, és nem gazdasági fórum. Nem fogom kirakni, ha akartam volna akkor nem kérdezek, csak bunkó módon kipakolom, ezért kértem ki előbb a véleményeteket. Politizálni nem akarok ez nem arról szól, a "reklámból" semmilyen kézzelfogható, anyagi vagyonra nyereségre nem teszek szert, nem vállalkozásról boltról termékről van szó. Úgy látom ti jobban értetek hozzá, mint én. Ezeket a dolgokat figyelembe véve is moderálhatják más oldalakon ezt a hozzászólást szerintetek? A választ előre is köszönöm?
  • SHADOWEYES7
    Ezt felejtsd el itt!
  • Fabio Capello
    nincs politika az sg-n. Azon felül még egy gyenge reklámnak is betudható, szvsz. Az index vevő ilyesmire.
  • Deviza
    Hát időközben szétnéztem egy kicsit jobban a fórumban, és látom hogy nem nagyon kapcsolható semmilyen témához :) Nem vág pont az oldal profiljába :) Tudtok nekem ajánlani egy pár gazdasági fórumot ahová ezt kitehetem?
    Vagy a tartalommal van szerintetek a baj? ÉS ha igen akkor mi?
  • bertino
  • n3whous3
    Hát ezt te nem fogod kirakni ide.
  • Deviza
    Tisztelt Moderátorok!!!

Nem vagyok tapasztalt fórumozó, ezért kérem a segítségeteket. Szeretnék egy komolyabb hozzászólást elhezlyezni a fórumon, de nem tudom melyik topicba illene leginkább, és azt sem hogy milyen formai és tartalmi követelményeknek kellene megfelelnie. Sajnos a szabályzatok nagy általánosságban beszélnek ezekről így konkrétan nem tudom eldönteni, mi lenne a legjobb választás. Nem szeretném, ha egy hozzászólás miatt kizárnának a fórumról, ezért azt kérném, hogy előzetesen moderálják hozzászólásomat. :) Nem mindet, csak ezt az eggyet :D

Remélem nem sértek már azzal is szabályzatot, hogy ide beszúrom, innen a moderátoroknak szánt topicból csak nem szivárog ki ha nem felel meg a követelményeknek. Szeretném továbbá, hogy ha szabályzatsértő probléma van vele, azokat leírnák nekem, így azokat kijavíthatnám, mielőtt kiraknám valahova.

Segítségüket és gyors válaszukat előre is köszönöm.

És az üzenet amit szeretnék kitenni :

"Az ország valós gazdasági állapotának tudatában nagyon sokan nem vettek volna fel deviza alapú hitelt.

Itt már nem arról szól a dolog,hogy jobban vagy rosszabbul élünk mint azelőtt."

MODERÁLVA A LINK

Gazdasági világválság, csak ezt halljuk már egy ideje, tv-ből, rádióból, olvassuk a nyomtatott és az elektronikus sajtóból, lassan a csapból is ez folyik. Életünk részévé válik, és a hitegetéshez szokott magyar társadalom lassan meg is szokja ezt.

Mi már nem lepődünk meg rajta hogy nem megy máshol, hiszen nálunk sokkal régebb óta nem működik már semmi úgy ahogy kellene. Mielőtt valaki félreértené nem politizálni akarok. A médiából áramló lelombozó hírek okozta folyamatos zsibbadtságot, enerváltságot, a hozzászokást a nincs "mit tenni, ez van" érzéshez törte meg bennem egy honlap amit nemrég találtam a világhálón.

Sokan nem is tudják hogyan lehetne kilábalni abból a helyzetből, amiben éppen csücsülünk, bevallom őszintén én sem. Sem az egyén sem a nemzet szintjén nem lehet semmittevéssel kiutat találni, ha csak azt várjuk tipikus magyar felfogással hogy majd valaki megoldja helyettünk a problémák nagyrészét.

Természetesen nagy szavak ezek :), mondhatnátok, az összetartásra buzdítás ilyen vészjósló időkben, de szerintem azzal mindenkinek egyet kell értenie hogy egyénenként, egyedül próbálkozva nem lehet hatásos érdekképviseletet kialakítani semmilyen témában.

Azok viszont sokkal nehezebb helyzetben vannak akiket még a devizahitelből származó hiteldíjak is szorongatnak, legyen az akár egy átlagos munkás, irodai dolgozó, akik személyi kölcsönökből, autóra, lakásberendezésre, vagy vállalkozó akik vállalkozásuk elindításához üzemeltetéséhez vettek fel hiteleket.

Nekik tudnám ajánlani elsősorban ezt a honlapot, másodsorban mindenki másnak, aki egy kicsit is bele szeretne látni abba hogy mi folyik itt, és mit is lehet tenni azért hogy ez a gazdasági hanyatlás ne gyűrjön minket maga alá.

Még egyszer elmondanám, ez nem egy pártrendezvény, nem támogatja sem ellenzéki sem kormány párt.

Ez az emberek összefogásának, tenni akarásának megnyilvánulása szerintem ezért remélem hogy ezt a riportot nem fogják reklámnak minősíteni és a szerkesztők kint hagyják hogy minél többen akik Deviza alapú hitelek gondjaival küzdenek, hathatós segítséget tudjanak ezáltal kijárni maguknak.

A Honlap Címe:

MODERÁLVA A LINK

Érdemes megnézni, saját érdekből! Remélem erről a kezdeményezésről még később be tudok bővebben is számolni nektek, már ennél konkrétabb és jobb hírekkel is a megszorításokkal, nadrágszíjmeghúzások közepette amik még ránk várnak.

Szasza86
  • BaliBoy
    Arról szeretnék információt kérni, hogy küldtem a [email protected] egy emailt házigazda joggal kapcsolatban, de semmilyen visszajelzést nem kaptam. Tudom, hogy az elutasítást nem kell megindokolni de legalább azt megtudhatnám, hogy az email célba ért-e? Vagy, hogy mi a helyzet?
  • gz8
    ment neki a banán
  • RAMyMamy