Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
link
stb.
Annak ellenére folytatjék a személyeskedést hogy shadoweyes tegnap már rájuk szólt. <#banplz>#banplz>
JBQA!
flémel és témához hozzá nem kapcsolodó hozzászólásokat ír.
Kicsit nagyon meguntam a szövegeit olvasni!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ti biztos tudjátok hogy a flémelõknek mi jár ...
ez is
Mi folyik az SG ingyenes fórumain? Minden HSZ szám 2x jelenik meg...Meg a BDWn van egy olyan topik,amelyben nem mûködik a Válasz gomb...Hihetetlen,de igaz...Kérlek benneteket,nézzetek már utánna...😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
sry az offér de érdekelne 😛
\"You are fucking crazy people!\"
http://9gag.com/gag/5135249
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Már kérettem a topik törlését!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mert látom megint elborult az agya,term. úgy se csinál neki senki semmit,de azért hátha helyre jön.·
Köszöntem.
Zole
Azért nem nyithatsz mivel 24 órán belül csak 1 topik nyitható.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
De nem fogok miattad "fleem a modi topicban"jogcímen büntit kapni.
Bár ahogy írtam,ált. az kap aki megérdemli de vannak egyéb esetek is.
Nah be is fogtam.
A chat-tiltás még él!!!
Kérném az okát?
Minden módi nyaral.
Benned égnie kell annak, amit lángra akarsz lobbantani másokban. Szent Ágoston
Ebbõl
a topikból kéne Firerock-nak a enyhén sértõ beszólásait honorálni.
[ha magam rendezném,akkor sajna rosszul járnék,mert engem büntetnétek meg helyette.
Köszöntem
Sorry,hogy ide írok ,de nem jutott más hely az eszembe.
Szóval a problémám az ,hogy valamilyen oknál fogva én le vagyok tiltva a chat-rõl és nem értem eme intézkedés jogalapját.
Valaki felvilágosítana?
Tiszt.:
Zole
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha megoldható, akkor beraknátok? Köszi.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A stereogram topik címébõl egy m betût a végérõl "radírozzatok" ki légyszi.
köszi
What about the forests?
How much can you take,before you snap?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3