24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • BB7
    Láttam, kösz! :D
  • BB7

MyBrute
  • Pheel
    Kész is.
  • Pio
    Köszi szépen az infót, írtam kódot, remélem használható:
    Majesty 2 topik banner
  • Pheel
    Ha megírod a beágyazó kódot, akkor gyakorlatilag azonnal betesszük. Ha nem, akkor mondjuk soha.
  • Pio
    Tisztelt közösség!

LENTEBB ÍRTAM ezt a postot:

"
    Tisztelt moderátorcsapat!

Szeretném az ITT TALÁLHATÓ Majesty 2 topik bannerébe az ITT TALÁLHATÓ flash animációt betetetni, illetve alá az alábbi információkat feltüntetni:

Hivatalos honlap (angol)
    Hivatalos honlap (orosz)
    Hivatalos fórum

Fejlesztő: 1C Company
    Kiadó: Paradox Interactive
    Várható megjelenés: 2009 harmadik negyedév

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
    "

Szeretnélek Benneteket megkérdezni, hogy mi a tapasztalat ezzel kapcsolatosan, mennyi idő után szoktak teljesülni az ez irányú kérések, szoktak-e egyáltalán ilyen kevés hozzászólásos topik esetében, satöbbi.
    Nem sürgetni szeretném a folyamatot, csak 4 napja "nyújtottam be" az igénylést (még korábban írtam egy levelet a [email protected] emailcímre, bár az nem volt ennyire részletes) és gondolom azóta biztos járt erre egy illetékes, a topikba viszont nem történtek meg a változások és itt se kaptam visszajelzést az üggyel kapcsolatban, ezért szeretnék érdeklődni, hogy mi a tapasztalat, mire lehet számítani, illetve ha feltételekhez van kötve a dolog, akkor mik ezek a feltételek?

Illetve a házigazdasággal jár bannerszerkesztési jog is vagy csak moderálási? Mert úgy gondolom ez pont nem az a topik, amit valaha is elárasztanak a véresszájú kommentelők, de ha a bannert is meg tudnám csinálni, akkor írnék egy házigazdaság-igénylést is. Ennek mik a feltételei amúgy? Tudom, hogy bár a topik jelenleg nulla forgalommal bír, de az első rész nagyon nagy sláger volt és én bízom benne, hogy a másodiknak is hasonló sors juthat, illetve nem csak bízom, hanem szeretnék ezt-azt meg is tenni érte, ezért fordítgatok le minden infómorzsát róla az sg.hu közössége számára és ezért szeretném azt is, hogy egy kicsit pofás legyen a topik, legyen banner, fontos infók, hogy ha valaki betéved ne azt lássa, hogy ez is egy tizenkettő-egytucat halott topik, hanem csak simán arról van szó, hogy még nem jelent meg a játék és jól be is tegye favba... :)

Elnézést kérek a hosszan rizsázásért és a félig-meddig offért mindenkitől!
  • gz8
    Tedd össze a két kezed, ha csak hármat kapsz
  • CheAteR88 #17531
    sry de én csak poénból raktam ki
    ha tré akkor jogos az egy figyelmeztetés

sry...
  • Laceee
    Humoros és aranyos képek, videókhoz nem illik ez a link: http://www.hackthat.net/df/ddos/73274/index.hack #160906-os hsz
  • gz8
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096828734]#14278[/URL]-ra mehet a banán.
  • Laceee
    törlés/spam
  • elexemi
    73998104=geo91
    ban megkerülése...
  • kuci06
    teljes filmet innen nehezen fogsz letölteni. konkrétan sehogy

max bemutatókat lehet, azokat meg csak simán, letöltésre való kattintással
  • Hanga Andrea
    Hali! Szeretnek filmet letolteni, de sehogy sem megy. Kernek segitseget, hogy hogyan lehetne letolteni.
  • Web mester
    Köszi!
  • gz8
    #160693 banán plz
  • Pheel
    Persze. Bocs, hogy kimaradt!
  • Web mester
    #17499-est valaki megcsinálná?
  • desigo
    személyeskedés

• Benny04
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1242395932]#10....[/URL]
  • saitek

Link

#58 és 59

Vajon Kiki, Don Kanyar és Gettoharcos2 stb. legújabb nickjei.

Szerintem a hírekkel kapcsolatos topicok-ra egy kicsit gyakrabban is ránézhetne valaki.
  • Tomászító
    kamionok topik #25900 mybrute-os link
  • Pio
    Tisztelt moderátorcsapat!

Szeretném kérni az ITT TALÁLHATÓ Majesty 2 topik bannerébe az ITT TALÁLHATÓ flash animációt betetetni, illetve alá az alábbi információkat feltüntetni:

Hivatalos honlap (angol)
    Hivatalos honlap (orosz)
    Hivatalos fórum

Fejlesztő: 1C Company
    Kiadó: Paradox Interactive
    Várható megjelenés: 2009 harmadik negyedév

Előre is nagyon ksözönöm a segítséget!
  • Aquir
    tinálatok nincs moderátor (itt) aki házigazdaságot tud cseréltetni? :) Mert hogy megtörtént hogy topikba írásra változtattak nekem itt meg egyet.
    na? :) (emailesre meg 7 hónapja várok)
  • akyyy
    van már ilyen topik
  • Laceee
    ezt az új rally-s topikot be lehet zárni mert van már egy rally-s topik itt
  • n3whous3
    lolomg és tényleg törölték... baze egy 9 éves, noreges hozzászólásos ritkaság és észre se vette..... pffffffffffffffffffffffff
  • gz8
    Még ha a gumiba nyitotta volna... Mehetne a banamákra.
  • n3whous3
    poltopik

• NEOreg3
    ez a jó link
  • NEOreg3
    aappaa-ra rá kéne nézni
  • Pheel
    A gond az, hogy ezek nem tilosak. Nekem sem tetszik, de ez még nem indok a pontozásra. Figyelmeztettem.
  • Frayer
    Próbáltuk..de többen nem bírták ki hogy ne írjanak vissza az állandó piszkálódásra.

Meg állandóan pörgetni kell az egeret, már régóta semmi értelmes nincs a topikban.
  • Bala10
    emelkedjetek felül a dolgon és ne foglalkozzatok vele.
  • Frayer
    A gond az állandó flémelés, provokálás, a flegma modor.
    Egyértelműen azért jár be a topikba, hogy provokáljon, és ezzel szórakoztassa magát.
    De ezzel ellehetetleníti az értelmes beszélgetést.

Most mindenki vele van elfoglalva. Nem a topik témájával.

Ismeritek már az ilyen alakokat, nem kell bemutatnom szerintem.

Mitőbb, ő maga kéri hogy töröljétek. Furcsa egy ember.

Amíg nem törlitek, csak teher lesz a forum számára.
    Az a baj, hogy újra képes regelni magát.
    De majd résen leszek, és a legelső megnyilvánulására jelzek majd nektek.
    Hogy mért születnek a világra az ilyen alakok.. =(
  • Frayer

NWO topik

Kérlek titeket, szabadítsatok meg a css-től, mert már nem bírjuk tovább.
    Akár be is zárhatjuk a topikot, teljesen tönkre tette a flémelésével.

Az egészet direkt azért csinálja, hogy töröljétek.

Ezt írta:

"...
    "Nemsokára majd észre veszed, hogy ki lettél tiltva."
    Nem lepődnék meg. De nekem nem fáj. Bár egy végleges törlésnek azért jobban örülnék.
    (Ismétlem a szövegértelmezési problémákkal küszködő moderátor kedvéért, hogy törlést kérek, és nem kitiltást. Lassan, tagoltan írom, hogy sikerüljön elolvasnia: T Ö R L É S. ;) )

"Te generálod a piszkálódást."
    Legutóbb én abbahagytam. De ti mégis folytattátok. Tehát most már nem én generálom.
    A dologhoz két fél kell. ;)
    Ha te abbahagyod, akkor megszűnik a vita. Én nem hagyom abba; innentől már csak rajtatok múlik.

"Ha itt maradsz, te se, meg mi se éreznénk jól magunkat."
    Tévedsz. Én jól érzem magam. A ti érzéseitek meg annyira hidegenhagynak, hogy csak na. ;)

"Biztos neked is van jobb dolgod amit szivesen csinálsz, minthogy itt másokkal veszekedj."
    Éppen most nincs.

..."

Nincs itt valaki ügyeletes op???
    Ez a helyzet már nagyon bosszantó. =(
  • Pheel
  • Frayer
    Css még mindig rombolja a topik morált, és folytatólagosan kötöszködik, a sorozatos figyelmeztetések ellenére.
    Hiába volta tegnap moderátori figyelmeztetés.

Legyetek szivesek kitiltani a topikból. Nem bírja fékezni magát.

NWO topik

Köszönjük szépen a közreműködést.
  • Sir Quno Jedi
    Ezúttal visszaraktam az illetőt, mert jól viselte magát. Ha mégis elkanászodna, szóljatok!
  • Web mester
    Sziasztok!
    Ebbe a topicba lécci írjátok ki a fejléc alá a következő szöveget: A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
    Előre is köszöni az összes topiclakó a segítségeteket! :)