Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha egyszerûen fel van cserélve a két cím akkor pontpontpont
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Törölni kérném, ja meg megcsinálni rendesre a topik nyitásnál, hogy melyik az alcím meg melyik a fõcím. köszi.puszi^^.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mindenhová beteszi!
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hidd el ha egyszer megértél rá, kapni fogsz levelet, csak várni kell türelemmel.
üdv
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
azt jelnti mikor a felhasználó gépe le van tiltva bizonyos forumokból
14 999 hsz
Köszönöm és sry az offért!
http://f1ferrari.hu
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Valaki megtenné, hogy átírja ennek a topiknak a címét "Large Hadron Collider" -re?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
veszett jó csaj (ruhában) 2092,2091,2090
veszett jóóóóóó csaj!! 38708,38707
thx elöre is
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Bár jólenne a telós vip regelés, de mind1, ezegy lefutott téma
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
De szerintem az a csekély éves összeg nem nagy kiadás.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
már megtörtént
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿