Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
olvasd el a hiba üzenetet, egyébként:

"Probléma esetén a topik linkjével és a hozzászólás számának megnevezésével reklamálj!"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
vki csináljon már vmit mert kurvaszar hogy nem lehet ide irni semmit 😞

24 - Exile -Nov.23

Kandurex
köszi!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dj Faustus
kriszta80 reklámozgat (ráadásul warez anyagot) - több topikban spam jelleggel:
TIT-es nyelvvizsga - #85
Angol nyelv tanfolyam - #21
Nyelvtanfolyamok, órák - #26
spanyol nyelv - #54
Tanítás, oktatás - #88

II Rocky II
"hülye vagy 😄 "
ott a smile nálam 😊
õ meg konkrét keményebben fogalmazott,sértegetett!

"meséld már el nekem mi alapján százalékolsz be 2 élményt? idiota jel "

ennyi erõvel ennek is járna egy pont minimum..smile nélkül leidiotáz..
basszus hogy miért nincs igazság :S de egyet tanulok,legközelebb én is akkr ilyen keményen fogok fogalmazni..
pláne hogy elõtte irtam ha vki akar vmit privátba közölje erre tessék beir oda és még én is kapok...hát kössz.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ok,de azért én nem ugy irtam neki mint õ nekem és ugynaannyit kapunk? hol itt az igaszág?

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
Nem, de neked sem!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

II Rocky II
bocs,de mindig bedobott egy ablakot mely azt irta hogy tilos direkt lnkelni :S msot meg engedte,érdekes ...

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
II Rocky II
miért nem tudok lineklnI?

24 - Exile -Nov.23

rambo12
aha értem bocs a kérdésért de ilyenrõl még nem hallottam

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Dragooon
ha mindegy volna, akkor csak 1 darab ilyen topik lenne.
nyilván azért van több, met vannak olyan moderátorok pl itt az általánosban, akiknek nincs moderálási joguk játékosban, ergo ha oda írod a panaszodat, több esélyed van arra, hogy intézkedni fognak.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

rambo12
mind 1 nem??
Én szoktam de ugyan az

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

nandorb
az ien panaszt ami a jatekhoz tartozik ide megy:tessek

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

rambo12
bant kérnék forum
max1985
#16560 hsz és a töbi amit írt fölösleges duma szennyezi a topicot

Lord Nomak
Kellene egy kis segitseg nekem. Tehat, kerestem olyan topicot ahol tudnanak valami tanacsot adni nekem de nem talaltam. Uj temat meg nem akarok nyitni mivel esely hogy olyan talal be oda akire szuksegem van nem sok.
Szoval van egy CyberCafe Pro nevu program a netcafeban ahol dolgozom, jogtiszta.. tulajvaltas utan nem hagyta itt a regi tulaj a szeria szamot ami hozza tartozik, szamlank sincs szoval ujra bekerni sem tudjuk. A gepeket ujra kellene pakolni zaros hataridon belul de mivel crackelt valtozatot nem akarunk feltenni igy kellene egy olyan program ha letezik egyaltalan ami visszafejti valahogy regkeybol a cd kulcsot vagy valahogy ki lehetne vadaszni a programbol.
Egy szonak is szaz a vege esetleg ha valaki tud olyan topicot ahol tudnanak segiteni nekem es meg is osztana a topic nevet vagy linket azt megkoszonnem mert tenyleg nem akarok 10 komment vegett nyitni egy topicot. Koszontem.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

még mindig le vagyok tiltva a csetbnen és nem tudom miért...

Nem tudok írni a cset-be már kitudja mióta, de csak nem rég tûnt fel.
Meg lehet tudni hogy ennek mi az oka?

utgyuru
ide bannernak ezt plz, köszi

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

SHADOWEYES7
<#szomoru2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

whiskeyman
2 évig inkább, esküszöm nem sértõdünk meg

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

rambo12
Inkább hanyagolom a témét 2 napig XD

rambo12
Jóvan na errõl lemaradtam LOL<#vigyor5>

rambo12
Megkérdezhetném hova a faszban van ez leírva??

akyyy
ebbe a topikba a bannert kellene módositani, kivenni belõle a sületlenségeket, mert az ártatlan felhasználó még elhiszi az okj szakot, vagy felhivja az ottani telefonszámot ami kitudja hova irányitja át.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

desigo
hogy néz ki topik #32953 stílus...
FZoleee
#13719 burkolt reklám... 😄
Pheel
Hülyének lenni alkotmányos alapjogod. Csak akkor ne várd, hogy másképpen kezelnek.
tommyg
szokásos ok nélküli gz8 chatbant le tudnátok venni?
thx

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

SHADOWEYES7
😄!

SHADOWEYES7
Szerinted ez miért miért van még mellékelve?

# A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.

Sir Quno Jedi
Netán akkor írjál oda egy üres mail-t és majd tájékoztass minket is az eredményrõl!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nandorb
de talan infot adhattal magadrol okot,stb.-t leirsz es talan megkapod meghogy meik topikra kered

rambo12
ott kezdõdik csak ez van kiírva

Ha házigazda akarsz
lenn, írj a
[email protected] -ra

Na most ebben semmit nem említ mit kell írni az e-mail-be
ugyhogy lol ebbõl az infóból akár üres e-mailt is lehet írni nem csak az van ott írj a [email protected] -ra

Drephis
logómûhelyben csinájatok valamit a sráccal.
#75042-#75044, ráadásul 100x kéri az új logóját, mikor nem rég kapott újra
figyelmeztettük, de nem hagyja abba.. szóval egy moderátor szóljon rá mostmár, legyen szíves.

help

nandorb
semmi topik semmi mast nem irt?hat az naon jo kibaszas az olyan hogy akarok dolgozni de az urlapot uresen adom at😄

Pheel
Ennyi írtál:
"Sziasztok házigazda szeretnék lenni!"

Szerinted?

BTW jókat derültünk rajtad. Ment is a vicces levelezés utána.
nandorb
mert a szerkeszto szt. nem log egesz nap az sg mint ahogy egyesek teszik es a mailt sem erkezi mindig elolvasni,kb. varj 1hetet es ha nincs valtozas akkor irj megegyet es ha tenyleg semmi akkor nem akar berakni hazigazdanak

rambo12
nem ide tartozik de hiába írok e-mailt

Házigazda akarok lenni

RoR zsozso
Itt a #46440hsz.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Barnabyka
nah ez szerintem kicsit sem reklám..áhh:
© wowrepassy
ma 15:22 | privát | válasz erre | #5
a legérdekesebb és legügyesebb rajzok:
http://s2.trabinevelde.hu/latog.php?id=1129291

Linkben: itt

SHADOWEYES7

daxan
Sziasztok! Ezt a hozzászólást kérném törölni! Köszönöm!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

nandorb
Bann az illetonek

nandorb
09:51 kisviku: ӨӘעמڄ٢ا۞۩۞ẢڼℓΩ‰‮▓▒░◦
09:52 kisviku: :o

ChuckyHUN
Köszönöm szépen!<#eljen>

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...