24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
n3whous3 #17658 unalmas kezd lenni a #163193 és a hozzá hasonlók. Lassan már higanyozás/voltamozás szintű. Tudnátok egy kicsit elfojtani a dolgot? -
Laceee #17657 kell ez a topik ? -
További spamek:
A UPC-s internetről - #2
UPC problem - #7 -
n3whous3 #17655 22:52 Frayer: de most benyeltétek a kárszeget..az szdsz egy mandátumot sem kapott..
22:52 Frayer: kezd értelmesen dönteni a magyar nép
ja és politizál is amióta feljött csetre -
n3whous3 #17654 22:41 Frayer: n3whous3..igaz az hogy apád urnáját használták az indiánok a szavazáskor..mert a választó urnát elloptad?
22:42 Frayer: de hogy mekkora seggfej vagy az már igaz..apád ott figyel az urnában..te meg szégyen szemre. Apád élne letagadna
valahogy már kezd személyeskedésbe menni a dolog szerintem -
Az utolsó link még egyszer:
UPC BROADBAND - The End - #41 -
Spam lami321-től:
ISDN vs Kábelnet (UPC) - #202
upc broadband - #32
[url=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1021405471UPC BROADBAND - The End[/url] - #41
-
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1244345422]#1[/URL] 4-et megérdemel. -
n3whous3 #17650 de nem is ő kezdett el anyázni -
Laceee #17649 nem én kezdtem el ostobázni meg hülyegyerekezni -
n3whous3 #17648 az első igazi csúnya szó meg tőled hangzott el, szóval egy egálban is megegyezhetnétek. -
Laceee #17647 #82322 stilus -
Landor #17646 szerintem meg olvas el hogy milyen topikba írogatsz okoska :D -
Offtopik spam herbalyz17-től:
A Titanic-kutató is csatlakozik a 447-es járat kereséséhez - #4
A Sony is csatlakozik a YouTube zeneportáljához - #4 -
Landor #17644 17:53 Narxxis: haha Land nézz be általános eszmecsere modi topikjába, kapni fogod a büntit :D
17:55 A Kaszas: jaja
17:55 A Kaszas: kapjon csaka gec romája:D
jössz velem Kasza! :DDD -
16:59 Landor: azt te homokos románbérenc
szerintem stilus... -
Pio #17642 Szerintem a kampánycsendtörvény célját csak úgy lehet igazán megérteni, ha nem a törvény betűjére koncentrálunk, hanem a hatásra, amit elér. Az elmúlt néhány napban már így se szívesen mentem emberek közelébe, mert mást se hallottam, csak erre szavazz, arra szavazz.
A kampánycsend lényege - szerintem - nem az, hogy ne tudj valakit befolyásolni az utolsó napon, képtelenség is lenne ilyen értelemben kampánycsendet tartani (szórólapok, plakátok, politikai napilapok, honlapok, felvett rádiómműsorok, videómegosztók és hadd ne folytassam) hanem az, hogy legalább ez az 1 nap legyen politikamentes. Már napokkal a választás előtt is néhány ember meghökkentően indulatos, ha nem lenne kampánycsend, akkor minden második választókörnél verekedések lennének imho.
Szerintem ez a lényege a kampánycsendtörvénynek és nem az, hogy húúú így nem tudtok senkit meggyőzni az utolsó pillanatban, beszívtátok, háhá... -
ebben igazad van, de amíg ilyen a törvény, addig így tartjuk be... -
robertone #17640 Ha kampánycsend van, akkor a többi ilyen hozzászólást sem szabadna olvashatóvá tenni, mindegy mikor írták.
És ha azok olvashatóak, akkor az enyém miért veszélyesebb a kampánycsendre? Mert más dátum áll mellette???
Ez így ebben a formában elég nagy ostobaság. A kampánycsend internetes fórumokra nem értelmezhető rendelet, nem is kéne komolyan venni. Ha mégis, akkor a régebbi hozzászólásokat is blokkolni kell, másképp semmi értelme az egésznek.
-
kampánycsend
A kampánycsend megsértésének minősül a választópolgárok választói akaratának befolyásolása, így különösen: a választópolgárok számára a jelölt vagy a jelölő szervezet által ingyenesen juttatott szolgáltatás (szavazásra történő szervezett szállítás, étel-ital adása), pártjelvények, zászlók, pártszimbólumok, a jelölt fényképét vagy nevét tartalmazó tárgyak osztogatása, választási plakát (a továbbiakban: plakát) elhelyezése, a választói akarat befolyásolására alkalmas információk szolgáltatása elektronikus vagy más úton.
(vagyis a fórumokon történő beírások - bár marha nehéz a konkrét jogsértés megállapítása, ahogy a cikkben is írják)
elavult a törvény, de amíg ez a törvény, addig (ahogy eddig is) a kampánycsendet itt a fórumon úgy tartattuk be, hogy szó nélkül töröltünk minden olyasmit, ami gyanús lehetett. -
tévedés, győzködni sem győzködheted, a kampánycsend lényege, hogy nem befolyásolhatod semmilyen módon a szavazót. -
46000 -
a kampánycsend nem vonatkozik csak a pártokra!
bár szerintem írott és digitális média is tiltott!
tehát győzködheted,de nem mutogathatsz nyílvános helyen kampány filmeket,stb. -
nem lehet, hogy tegnap írtad a hozzászólásodat, amikor már kampánycsend volt? ami előtte odakerült az már ott van (akármilyen is), de szombat éjfél óta kampánycsend van ma este 7 óráig. -
robertone #17634 Törölték egy hozzászólásomat a Nem lesz EP választási vita az MTV-ben cikk topikjából.
Kategóriákkal kultúráltabb hangnemben írtam, mint az első hozzászólást megejtő DjDano, politikailag sem voltam elfogultabb, az én hozzászólásomat mégis törölték, az övét pedig nem. Más ok erre nem lehetett, mint a moderátor politikai elfogultsága.
Ez nem moderálás volt, hanem politikai cenzúra. Tudtommal az törvénytelen és a moderálási alapelvekkel sem összeegyeztethető.
Szerintem jobban oda kéne figyelni, kinek adtok moderátori jogokat, de ti tudjátok.
Egy régi és állandó olvasót mindenesetre most elvesztettetek. -
Laceee #17633 Nem hiszem, hogy ebben a formában erre szükség van. -
ezért nem leszel te moderátor :)
ahogy énse -
nem tudom, de mind1 visszaengedtek. köszi szépen! -
Ki tiltott le? -
Szép napot!
Mikor kaphatom vissza a chatelési jogomat? -
93 hozzászólás. -
Ha megnézed a totyik fejlécét, akkor magad is tudni fogod a választ... -
na, szóval itt, bocsi. Mondjam, melyik hsz? -
http://www.sg.hu/cikkek/67756/felho_operacios_rendszer_keszul_netbookokra. -
igen, az IP tiltás egy kikerülhetetlen akadály, főleg a szolgáltatók nagy részénél :)
privátban azt irogat mindenki, amit akar - azzal a fórumnak nem árt, én meg kiröhögöm. ha a fórumfelületre ír ilyesmit, repülnek a felkiáltójelek. -
ilyen válasz után..én bannolnám és kész..sőt letiltanám az IP-jét is..és kész -
SL #17622 de durva :DDDDDDDDD -
Nem azért kell kibanolni, mert nekem priviket írogat, hanem mert szétgarázdálkodja az egyik topic-ot és ahogy lejár a büntije folytatja. Éééted?! -
Bala10 #17620 tiltsd le
-
n3whous3 #17619 akkor már miért nem adtok neki egyből 20-at? XD