Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
De ne itt Offoljunk
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és úgy gondolom téged sem kérdezett a kutya sem py
ha ennyire gyökér vagy akkor minek jársz fórumra?
1. nem is értetted ezek szerint a szöveg lényegét
2. bizony a fórumon megesik h belédkötnek, ha ez nem tetszik és mindig siránkozol akkor inkább nézd a teletubiest kakaóval
testisértésnek, mingyá behugyozok komolyan mondom 😄DDDD
most ezt nevegyem komoly testi sertesnek?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
mi a faszért van az hogy én emg egy másik emberke is kap bünti pontot és még folytatja és nem kap +ba még1et sem?
ill van a társa az is kekeckedik és nem kap.
fasz kivan az ilyen modikkal akik öntörvényüek és annak adjak a pontot aki nem érdemli meg ill aki megérdemli az emg nem kap..mivan? tán egy ismerõse és azért nem mer neki adni ??? elmehet a bánatba az ilyen fasz ember!
24 - Exile -Nov.23
16:33 S8DJ: megint
16:33 S8DJ: meg a lófejû alonso is
16:33 S8DJ: hát a faszo mkivan hogy Raikkönen ilyen balfasz
16:33 S8DJ: mostmár csak Button a kedvencem
16:35 S8DJ: Vettel is jó
16:35 S8DJ: de nem a cigány Hamilton akinek hiányzik 8 foga
Stílus -.-
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
The Matrix has you...
(pláne ilyen párezres hozzászólásszámmal nem leszel emlékezetes amúgy sem 😄)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
The Matrix has you...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
The Matrix has you...
nem idevaló, de nem találtam megfelelõ topikot.
Kérdésem az lenne, hogy ha "meguntam" a nevemet amivel ide vagyok regisztrálva, akkor azt hogy tudom megváltoztatni?
Jó lenne, ha megmaradna a mostani regem, de ha nincs más megoldás, akkor muszáj vagyok újat regisztrálni? Használhatom ugyanazt az email címet?
The Matrix has you...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
csak folytatja és még nem is kap pontot 😮 legalább 2õt adjatok már a két jomadárnak 😛
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23