Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kamaty Zokniban

Kamatyoljatok, de csak Zokniban!

Kamaty Zokniban

Kamatyoljatok, de csak Zokniban!

<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SHADOWEYES7
De!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Fabio Capello
szvsz nem járja hogy egy hárombüntetõpontos (vagy négy), még rongál egy kicsit, szpemmel, stb és ezzel begyûjti a maradék pontokat és jön egy hét ban... Az egyhetes kitiltás korántsem olyan precedens értékû, mint az, ha bizonyos kiváltságoktól meg vannak szabadítva két hétig... Nem tudom ki volt az, de régen valamelyik mod megcsinálta hogy hiába bannoltatta magát azok után hogy kapott három pontot az illetõ, amikor lejárt az egy hét, visszatette neki a három pontot, amíg a büntetést jogosan le nem töltötte.

Ez csak személyes vélemény, a döntés persze a tietek, de véleményem szerint télleg többet ér az, ha két hétig korlátozva van, mint az hogy egy hétig nem tud belépni... 😊

SouD
neszivass már <#vigyor1><#ravasz1>

SHADOWEYES7
Nem gond,így innen indul a 2 hét szívás!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SouD
Drakula 3 topikba belinkeltem azt a szennyet 😞

SHADOWEYES7
Tehát szeretnél hozzá ugye!

ez igaz. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SouD
Végülis jobban megéri az 1 hét ban, mint a 2hét szívás 3 büntipontal 😄

mert még hiányzik a gyûjteményébõl 2db<#felkialtas><#felkialtas><#hehe>

SHADOWEYES7
És te miért linkelted ide?

SouD
linkelj topikban utgyuru(#38) ezt linkelte 😄 bantneki

desigo
gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

bertino
bannoljátok örökre.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Barnabyka
figyelmeztetés ellenére:

23:03 mama 2: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
23:03 predator1982: ez nem az
23:03 mama 2: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
23:04 Goruck: lol
23:04 mama 2: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Pepsi Twist
Chat...

23:03 aztán nézzetek kicsit vissza is 😄 mama2 rendetlenkedik

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

N o N a m e
Hali, légyszives ezt a hszt töröljétek: #33511
Kandurex
Azt az adó moderátorral beszéld meg.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pepsi Twist
ok akkor mostantól normálisan viselkedem 😊 a büntipontjaim is leveszed? ha szépen megkérlek akkor leveszed a chat és a büntipontjaim legalább a felét? 😄

Kandurex
Le, rád is ugyanaz vonatkozik.

Kandurex
Felesleges, ezt rámutató magatartásnak vettem, a kitiltást leveszem, aztán normálisan.

Pepsi Twist
az én chat izémet is leveszed? 😊 saját felelõsségemre

0blueman
Világos.
Esetleg hozzá is kezdhetnénk a folyamathoz ebben a percben?

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Kandurex
Visszaengedhetünk, itt teszel egy gyors nyilatkozatot, hogy ésszerûen és normálisan viselkedsz a chat -en, és már használhatod is, amennyiben ezt megszeged úgy azonnal visszaáll a kitiltott státusz.

0blueman
tisztelt válaszukat elõre is köszönöm

0blueman
elnézést, hogy ide írok de megtudhatnám, hogy a "chat" nevezetû felhasználói felület elõnyeinek élvezetétõl való megfosztásomnak mikor jár le a letöltendõ idõtartama?

Sir Quno Jedi
Jóvan, visszavontam neked, de most már ne szaporíccsuk a regeket!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Elvileg nem. Anno St engem is megfenyegetett hasonlóért. Szólok a csókának, hogy vegye le.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hiho!
Lehet, hogy csak kötekedésnek tûnik, de megengedett az ilyen logo használata?
DODO 55 logoja
Sajnos a logot nem tudom külön beszúrni, de nem kell sokat tekerni a fórumban lefelé, hogy szembe tünjön.

Sir Quno Jedi
Bár ahogy elnéztem, te pedig mama2 regjét imitálod, ergó téged is banollak.

Sir Quno Jedi
Kibanoltam. Ha visszajön, mert lejár neki, szólj és újra megteszem...

mama 2
Hello. Van egy ál mama 2 reg, aki szidja az sg-t, meg ilyenek. Onnan lehet megismerni, hogy elvileg az õ nevében a mama után kettõ szóköz van, és úgy van a 2, holott az enyémbe csak egy van.
Nem éehetne valahogy kitakarítani a francba az ál mamát?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

de ganaj
AudiQuattro
oké.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Zinaj
Call of duty,World at War-ba gyerek felkialto jeles,de karomkodik!

i7 azt szevasztok :P

kulabácsi
már msn-en leírtam 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SHADOWEYES7
Polgár Tamásról

Mit értetlenkedsz?

desigo

am szerintem sincs itt helye tomcatnek mert csak szítja a feszültséget...
kulabácsi
foggalmad sincs kirõl beszélsz, de azért csinálod a feszkót, grat

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SHADOWEYES7
Egyébként ha tomcat-re vágysz mejn a kurucra vagy az indexre ne itt vergõdj a témán!

SHADOWEYES7
Pontosan.

Dzsini
az arra ment, hogy Efreet meghagyta a topicot bezárva, de az eredeti címével - Shadoweyes meg törölte.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

desigo
topikrombolás,spam:
de nagyon durván xD

itt
kulabácsi
ez igaz amit leírtál nekem csak ezzel a megnyílvánulással van a problémám:
"Még a fórumról is kitakarítom írmagja se maradjon itt!"
sztem ilyet azért nem kéne írni...

Dzsini
ja, a pólóboltjáról topicot nyitni nem lehet, mert az reklám - és azt sem szabad <#vigyor3>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Más dolog a magyar aktuálpolitika, más a 60+ éves történelem - ezt azért ugye belátod?
Másrészrõl az SG-n a moderátorok megpróbálnak békét tartani - ez egy történelmi témában könnyebben megvalósítható, míg az aktuálpolitikában elég nehéz lenne úgy beszélgetni, hogy ne forduljon villámgyorsan anyázásba a dolog. Tudom, hogy vannak értelmes emberek, akik probléma nélkül tudnak vitázni, beszélgetni akár aktuálpolitikáról is, de sajnos a fórumon vannak olyanok is, akik erre képtelenek. Ezért is lett az egész politika fõcsoport bezárva és eltüntetve, mert nincs ilyesmire szüksége a fórumozó közösségnek. (aktuál)Politika azóta nincs, és nem is lesz az SG-n. Akinek ilyen igényei vannak, lehet menni tucatnyi másik fórumra, de itt ez tiltott.

kulabácsi
tomcat egy ember, akiknek vannak szélsõséges nézetei ugyan, de attól még a társadalom tagja, nem értem miért nem lehet tomcatezni, a pólóboltjáról sem lehet topikot nyitni?
akkor ha hitler "munkásságáról" nyitok topikot ami a történelem része azt is törlöd?