Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
- Bundesliga Fan
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
- Bundesliga Fan
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
11:57 0blueman: KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
11:57 mama 2: KURVVAAANYÁÁTTOKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
11:46 mama 2: rohaggyatok szét
11:47 mama 2: minnyájan
11:49 mama 2: kurvaanyátokat
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
- Bundesliga Fan
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
- Bundesliga Fan
- Bundesliga Fan
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Tgxman=contrecast erre a regére ugyanugy jár a 3 pont!és + 1 a többiért.köszi
Felesleges reklámozás, linkelgetés:
Mondjuk ezt meg tudná oldani a házigazda, csak õ sajnos egy ideje off, a topik meg eléggé forgalmas fajta (ilyen szempontból is).
ಥ_ಥ
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
17:13 0blueman: és geciláda
szép. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Speciel engem a ez a hsz sért. Nem lehetne kitörölni, vagy vmit csinálni a topikokkal, mert tényleg kezd kicsúszni a talaj.
天使たちは私を見守る
Ugyanez igaz az X3: Reunion topikra , amit mellesleg már rég elhagyott a házigazdája.
Csináljatok valamit pls. mert ez így azért mégiscsak szégyen
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯