Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AudiQuattro
Mostmájo XD

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

AudiQuattro

Nagy de nagyon értelmetlen topic: Ismerd fel a képrõl anyukádat

Értettem!!

- Bundesliga Fan

SHADOWEYES7
Menj a szélsõséges oldalakra ha "tomketezni" akarsz ez a fórum nem errõl szól!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Igen? És miért?

- Bundesliga Fan

végremá 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SHADOWEYES7
Ment a csetban.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

5w0rdf15h
11:56 mama 2: kussoljatok már faszköcsögökkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkKKKKKKKKKKKKKKKKK
11:57 0blueman: KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
11:57 mama 2: KURVVAAANYÁÁTTOKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kulabácsi
:|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

whiskeyman
11:46 mama 2: szarháziak
11:46 mama 2: rohaggyatok szét
11:47 mama 2: minnyájan
11:49 mama 2: kurvaanyátokat

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

SHADOWEYES7
Még a fórumról is kitakarítom írmagja se maradjon itt!

ja, így már értem

- Bundesliga Fan

Efreet
te tudsz úgy beszélni a bombagyárosról, hogy abba nem keveredik politika? õ maga nem tud...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Ennek a topiknak semmi köze nem lett volna a politikához, nem értem a törlést...

- Bundesliga Fan

Hello!
ITT szeretném, ha megváltoztatnátok a hosszabb címben az "akció" szót "akciói"-ra.
Köszönöm!

- Bundesliga Fan

Kamaty Zokniban
én beszélek bután

Kamatyoljatok, de csak Zokniban!

SHADOWEYES7
Okosan beszélj ebben a topikban!

Fabio Capello
a másik regje bannolva nem tûnt fel? amúgy pedig jogában áll

AudiQuattro
nemtudom h h jön egy moderátor is ilyenhez,hogy lvegye a büntetõpontját más embernek...Contrecast nak volt három ma még most meg 0 h van ez?Szemét moderátorok...és a másik regje??:...

zeli
Nem nagyon tudom, hova kellene ezzel írnom, kerestem megfelelõ topikot, de nem találtam. Azt szeretném megkérdezni, hogy vmi szkripttel megoldható, hogy egy topikban, ha egy bizonyos szót, vagy linket tartalmaz a hozzászólás, akkor nem engedi elküldeni? Valami olyasmi, ami a moderátori topikokban mûködik, hogy nem lehet elküldeni a hsz.-t, ha benne van a hozzászólás linkje.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

AudiQuattro
14300
Tgxman=contrecast erre a regére ugyanugy jár a 3 pont!és + 1 a többiért.köszi

immovable
ITT reklám
picket
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1002414298

Felesleges reklámozás, linkelgetés:

Mondjuk ezt meg tudná oldani a házigazda, csak õ sajnos egy ideje off, a topik meg eléggé forgalmas fajta (ilyen szempontból is).

ಥ_ಥ

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1199535668

#7346 kérne egy utazást a Banamákra.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

b1t3gr1ff
kocka + stréber + nyalógép =újház

Nézd meg a saját fórumomat! Az adatlapomon megtalálod!

Pepsi Twist
stréber

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

17:13 0blueman: húzz innen a mocskos kurva picsába, te rohadt féreg geci mit képzelsz bazmeg hogy idejössz és stréberkedsz te rostos fasz
17:13 0blueman: és geciláda

szép. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

b1t3gr1ff

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

b1t3gr1ff
anyucinak szólj legközelebb cg😄

LaszloLedzenyi
Banplz

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

b1t3gr1ff
árulkodós

LaszloLedzenyi

bertino
forumbug.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

aakdt egy kis gond xD gondolkozzunk topicba irtam newhouse néven pedig fent azt irja h bejelentkezve hydroceph, raadasul semmi kozom newhousehoz nem orulnek ha azthinnek h én õ õ meg én xD

Pheel
Ebben a hsz-ben nincs semmi, ami ellenkezne a moderálási elvekkel. Másrészrõl te is osztod ott az észt, semmivel nem vagy különb.
Pheel
Konkrét hsz számok? Visszaolvastam, nem találtam igazán problémásat.
Vitez77
Látom nem csak én vagyok elégedetlen lassan ezzel a két topiccal.
Speciel engem a ez a hsz sért. Nem lehetne kitörölni, vagy vmit csinálni a topikokkal, mert tényleg kezd kicsúszni a talaj.

天使たちは私を見守る

Az X3: Terran Conflict topikban kezdenek eléggé elszaporodni a warez hozzászólások (tomonor r4pt0r és Ninju fõleg). Nem tudom, hogy ez mennyire engedélyezett az SG-n. Mindenesetre Vitez77 többször is szólt rájuk, de csak nem hagyják abba. Tomonor ráadásul házigazda akar lenni (ami nem tudom, mennyire jó ötlet, tekintve, hogy gyakran õ kezdi el a warez témát). Nem lehetne ez ellen vmit tenni? Kitiltani õket, törölni a topicot, vagy akkor már ezt a Vitez77-et házigazdává tenni (õ legalább normális)?
Ugyanez igaz az X3: Reunion topikra , amit mellesleg már rég elhagyott a házigazdája.
Csináljatok valamit pls. mert ez így azért mégiscsak szégyen
szvsz ha az ottaniakat nem zavarja, sõt, még érdekli is, akkor inkább információ mintsem reklám. nodehát ez nézõpont kérdése. 😊

Lord Nomak
Én értem ezt a dolgot, de a téma megkívánhatja hogy friss zenéket halhassanak élõben, esetleg kívánság szerint, és mivel nem az én érdekeltségem hogy másokat szórakoztassak így.. Fõleg nonprofit rádióként nem az mert hasznom nem származik belõle semmi. Nem fogok reklámozni ez alap, tegnap annyit írtam be hogy melyik rádiónál van mûsor akit érdekel guglizza ki a honlapot. Szóval itt is ott is van benne igazság, természetesen a szabályzat szava a döntõ vagy a moderátoroké.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Kandurex
Reklám ahol egy topikon belül olyan hozzászólást teszel amit már nem kíván meg maga a téma, valamint szándékosság és a közvetlen érdekeltség.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lord Nomak
Hm értem, tehát ha nem vagyok érdekelt mondjuk másik 15 rádió állomásban és azokat elkezdtem irkálni zenei topicokba akkor nem reklámozok. De ha egy nonprofit rádiót belinkelek valahova ahol naponta pár órára csinálok mûsört kívánság alapján és oda írom ahol azokat a zenéket szeretik az reklám. <#wink> Értem én <#bohoc>

Pheel
Érdekelt vagy benne? Akkor reklám.
szjuca
Köszönöm szépen!

Lord Nomak
Kérdés, ha egy internetes rádió mûsornak linkelem a honlapját egy olyan topicban ahol ezeket a zenéket hallgatják, pontot kaphatok érte ? Csak mert pl ma 18 órától egy 7 órás mûsort csinálok valahol és érdekelne a dolog.

szjuca
Ebbõl a topikból kérném szépen a #44 és a #52 számú hozzászólásaimat töröljétek légyszíves. Köszönöm

Lord Nomak
Totyik. Kick/ban/del ? Csak úgy felmerült bennem ha már flém szagú.