24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
vélemény? oltogatják topikom 
:D.
-
hat latod mas mashogy gondolkozik... errol... habar a haverjaim is hackernak hivnak... -
túl hülye ő ahhoz, ő mezőgazdász -.- -
n3whous3 #17856 hát akkor már meg is van a mostanában itt garázdálkodó hackerünk -
figyelem,scriptel,azt is tudom hogy te mindenhova 15sec.be benyomsz egy uzit -
n3whous3 #17854 ezt ilyen pontosan te honnan tudod?
amúgy meg én is már hónapok óta látom áthúzva a nevét chaten -
5napja van csak,...
ja ezt a cseten kivaghatnatok uncsi...
17:18 stonesour: http://www.julia-kraus.de.vu/index.php?id=6b08f5 -
"Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!" -
-
USAMEN POWER #17850 Jaa és nekem is van Chat banom, már több mint fél éve, amit nem értek... -
USAMEN POWER #17849 Jackson Topik #960
Enyhén idegesítő már ez az ember. Ontja a hülyeségeit mióta a topik létrejött. Megérdemelne egy kitiltás ! -
-
valaki leszedné plz a chat bannom? köszi -
A nyilaskeresztért kaptál volna akkora banánt, hogy csak úgy zörög. -
már megint a komcsikat véded
amúgy meg... mind1,én is tehettem volna nyilaskeresztet,de nem akartam balhét a modikkal..így nem tettem
am meg a sarlókalapács is tiltott,sőt a vöröscsillag is,kivéve,ha politikus veszi fel
am meg,akadjatok már fel ilyeneken :D -
geo91 #17844 btw attól még tiltott önkényuralmi jelkép... -
n3whous3 #17843 ss jeleset tuti láttam, nyilas keresztest is talán
btw
a két eszköz a proletariátus és a szegényparasztság jelképe. Egymás mellé helyezésükkel az ipari és mezőgazdasági munkások szövetségét, összetartozását akarták kifejezni.
gz: te is ilyen mindekinek keresztbe teszek féle ember vagy gondolom. -
geo91 #17842 na mutass egy olyat amiben nyilaskereszt, horogkereszt vagy ss jel van! -
geo91 #17841 így van. -
Mert tiltott önkényuralmi jelkép, azért. Az Árpád-sávos zászló meg nem az. -
n3whous3 #17839 mármint érted, most minek felidegesedni az ilyenen -
n3whous3 #17838 Van bőven olyan logó még, ami meg nácikra meg magyar gárdára meg nyilasokra hajaz. Szerintem senkit nem érdekel az ilyen. -
Kedves Moderátorok!!
Kéretik Ezt betenni Ide!! Köszönöm!! -
Hali!
StreetFighterIV topikban szeretnék bannert cseréltetni, a régi helyére be kéne rakni ezt>>>
KÉPLINK :D -
geo91 #17835 kérem a tisztelt moderátorokat, hogy szólítsák a logója lecserélésére ezt a felhasználót. itt a logója: ha politizálni nem lehet, nem hinném hogy lehetne tiltott önkényuralmi jelképeket használni a logóhoz.
-
Miért, mostani mi? -
Egyesek megint unatkoznak, és meghalt kezdetű topikok nyitásával szeretnének jegyet nyerni a banamákra:
Topik1
Topik2 -
Javaslom, hogy gyanús tátyikokba ne tessék járni. Sok itt a szkriptingkiddi, aztán próbálkoznak ezzel-azzal. Csak a biztos, sokak által látogatott, ellenőrzött, aktív házigazdával és betévedő modikkal ellátott tátyikokat szabad nézegetni és kevésbé lehet baj. Nem árt a scripteket amúgyis tiltani stb.-stb. -
Jelszócsere lesz mindenképpen, csak azért nem értettem, mert a mostani sem egyszerű. (Nem 'alma' szintű :D)
Cookie-kat kipróbálom, köszi! -
ilyenkor jön jól,ha ismered eléggé az illetőt...legtöbb embernek az ismerőse töri fel,mert nyílván a krapek nem hecker,meg fingja nincs róla,csak ismeri az észjárását és próbálgatja a jelszót :) -
Háak vannak jó safe password generátorok neten is. Olyan paswoot rittyent neked, hogy élő ember nem képes megjegyezni, hacsak nem valami merkúrkódos szefós.
A safe passokat brute force-szal is lehet törögetni évekig. Nekem pl. TrueCrypt-es partíciókra/rendszerre (laptop) voltak 30 karakteres jelszavaim, ahhoz jó szórakozást... :DDD -
Cserélj jelszót, lehetőleg jó erősre (számok, nagybetűk, és persze ne 5 karakterből álljon), aztán próbáld újra.
A helyedben még törölném az összes sg-s cookie-t is. -
Egy moderátor meg tudná nekem mondani, hogy mostanában, pl a mai napon lépem-e be más IP címmel, mint a mostani?
Mert mostanában sokszor kilök az SG.... -
radical@work #17826 [URL=http://www.sg.hu/cikkek/68254]#56 és előtte pár[/URL] -
http://www.sg.hu/cikkek/68221/nemetorszagban_is_jogdij_lesz_az_usb_kulcsokra
#15 és #16
zsidózás, ugyanaz a személy csak más nickkel -
RAMyMamy #17824 #82422 ismét egy értelmes ember
-
http://www.sg.hu/cikkek/68254/nem_targyaljak_ujra_a_pirate_bay_peret
#17 és #18
zsidózás -
Mennyi vamzer van itt 
-
USAMEN POWER #17821 Jackson Topik #815
Igazából nem a a hsz el van gond, hanem a regisztrációs névvel, meg az adatlappal. Ilyeneket engedélyez az sg ? Enyhén gusztustalan.
ha politizálni nem lehet, nem hinném hogy lehetne tiltott önkényuralmi jelképeket használni a logóhoz.