Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ilyen sokáig még nem volt kiírva, el fog tûnni ez egyáltalán?
help
Már zavaró CsõKujts írásai, köze sincs a témához..
Nameg #27851 hozzászolás is, nem oda való az ilyen beszéd..
Köszönöm.
linkelhettem volna Gears of War 2 videót, vagy programot, a lényeg!
innen semmit nem lehet tölteni.
monjduk jó, letölthetném máshonnan is de ha már idejárok, kihasználom😊
az a trópusi vihar meg nem érdekel engem, csak az volt az elsõ link ami utamba esett, de annak a letöltése se megy (meg nem az egész filemt akarom letölteni, csak elõzetesét, de ismétlem, nem ez a film érdekelne engem, csak hirtelen ezt találtam)😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nagyon régota várom, hogy jó legyen de még mindig csak ennyi jön be:S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
én ha készítek magamnak logót, akkor azért készítem, hogy egyedi legyen, nem azért, hogy ezer másik ember használja. arra megvan a megfelelõ topik, ott kérhet magának.
a te felfogásod szerint ha valamit ajándékba kapsz, akkor én is használhatnám, mert nincs ráírva a neved?<#fejvakaras>#fejvakaras>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A logód amid van nem képez magántulajdont csak egy esztétikai megnyilvánulás a részedrõl. Ha nincs rajta a neved csak egy ilyen szöveg h Dr. Hause akkor ne is emlegessük azt h lopott mert fölösleges ezzel áltatni magunk 😊 Engem nem zavar ha valaki ellopja a logom mivel én csináltam és ez azt jelenti h mûvész vagyok mert nem csak nekem tetszik 😊 és ha meglátom másnál a logom nem lehurrogom hanem csinálok magamnak egy jobbat szebbet amit szintén ellophatnak. Hisz azért van h használjuk...
Errõl ne arra asszociálj hogy én most elítélem a felháborodásod csak nem értek veled egyet... 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://9gag.com/gag/5135249
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
#275 hsz.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
vagyis a nevet nézd meg 😄DD
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
legalább olvasd el a válaszod elõtt 😊
Lécives valameik moderátor tanítsa meg szépen beszélni ha anyucinak nem ment! köszönöm
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Úgy hogy ha van még olyan modi, aki az én kérésemre kinyitná, akkor kérem azt az embert, ha lehet, nyissa ki.
KÖSZÖNÖM!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"