24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • n3whous3
    mintha nem tudná más is, látod még ők is játszák a hülyét, hogy miiii miiii, aztán persze, hogy tudta mind...
  • tommygear
    aha ez most muszáj volt
  • n3whous3
    Én se mondtam, hogy tiltott, meg engem se érdekel igazából, nem is kéne ezért büntit kapnod, csak a sok hülye azt se tudja, hogy honnan ered ez a szöveg és dobálózik vele.... Annyira jellemző amúgy, hogy bármi ami nem tiltott, atz már muszáj kihasználnotok. Az árpádsávos se az, mert történelmi múltja nagyon régi nálunk, de mindenki tudja jól, hogy azért mutogatjátok előszeretettel, mert imádjátok a nagy náci nyilaskerestzes bandát. Ezért gennyes dolog olyannal kérkedni ("Szebb jövőt"), ami egy történelmet ismerő és jóérzésű embert mindig a rosszra emlékezteti (még ha csak hallomásból is persze). MERT AZ UGYE NEM TILTOTT.

Másrészt persze az is hülyeség, hogy betiltsunk egy mondatot.

De nem az a cél soha az ilyeneknél, hogy azért tiltsuk be, mert el akarjuk lehetetleníteni az ilyen embereket (pedig mondjuk nem ártana a sok árja imádót). Hanem az, hogy a még tudatlanokat behülyítik ezzel, kezdődik a szép kis történetekkel, aztán jönnek a skandálható szövegek, amikkel egységben/családként érezhetik magukat a "szegény kirekesztettek", majd a végén a tettek jönnek... Nézd meg, hogy egy szerencsétlen arab diákot hogy vontak bele a 9/11-be... Még csak nem is volt vallásos, szimplán a kis mértékű nemzeti érzését használták fel arra, hogy szépen belevezessék a rosszba, a végén pedig ő volt azon a gépen, ami a Fehér házba ment volna bele.
  • DeerHunter01
    hé n3w azért én azt gondoltam hogy legalább mi (rock,te ,én ,tommy ,stb.) haverok vagyunk azért ne rúgj már még egyet bele teis.
    ja és nekem (sincs) semmi bajom a Szebb Jövőt köszönéssel.
  • TheRock18
    a barátok mindig kiállnak egymásért,ugye?
    nyúúhúúz vazze :S
    a törvény nem tiltja,és engem nem korlátozhatnak a szólásszabadságomban,ha így köszönök,akkor így.
    ezen a fórumon nem szokásom ilyen dolgokról beszélni,csak most jött elő.
    ebbe meg ne dumáljatok bele,majd a moderátor eldönti,hogy szerinte kinek van igaza,bár nyílván nem nekem fog igazat adni.
    a topik nyitó,meg én fogjuk elvinni a balhét...de csak azért,mert egyesekben a besúgó vér nagyon pezseg

Nah További szép napot...(remélem ez nem szúrja a szemét kedves gz8 meg nyúháúz)
  • immovable
    De attól még nem tiltott.
  • n3whous3
    á nem bírom ki, hogy ne írjam le:

immo, bala, forzainter:
    nyilaskeresztes jelszó volt, kb mint a heil hitler
  • ForzaInter
    omg, nevetséges ha ez tiltott, semmi rosszat nem írt ezzel..
  • Bala10
    mióta gáz8 aszonta
  • immovable
    Mióta tiltott kifejezés?
  • TheRock18
    más szemében a szálkát is...
  • gz8
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1246963412]#9[/URL], talán nem szebb jövőt!-tel kellene befejezni egy hozzászólást...
  • Neoncsoves
    Bocs Kandurex, hogy munkát csináltam neked
    micsoda lavinát indítottam el :D
  • Dj Faustus #17887
    bilentyűzet és egér felvevő - #11: no ezt nem kellett volna (ha csak a topik témájánál maradt volna a delikvensünk még hagyján).
  • Sir Quno Jedi
    Innen törölni kéne #2
  • Pepsi Twist
    leveszed rólam a chat bannt ha szépen megkérlek? már 1 hete is kértem, ugyan nem tőled de mostmár célzottan kérném :D
  • USAMEN POWER
    Rólam is légyszíves !
  • Neoncsoves
    kösz
  • Kandurex
    leveszem rólad
  • n3whous3
    amíg tart a ban

ha már nincs banod, akkor az a helyzet, hogy kézzel is ráddobtak egyet (főleg mert 5 pont esetén nincs is ban a pontok mellé)
  • Neoncsoves
    Ban után még meddig van rajtam chatban?
  • Match
    ITT reklám a 3154-es hozzászólásban.
  • USAMEN POWER
    Mi van csak 5 napja ?
  • BB7
    Elég erős topikrombolás
    2 reggel! [hhhj, qqq]
  • BB7
    Dettó köszönöm! :)
    További szép napot!
  • BB7
    De egyből törölted is, csak pont láttam! :)

Ha majd van egy szabad 3mp-ed és arra járnál akkor a kódban ahol "..." van azt átírhatnád egy szóközre! :)
    Tehát így nézne ki a kód:
    <input type="button" value=" Annyira kocka vagy, hogy..." onclick="document.newmessage.message.value=document.newmessage.message.value+'[ i]Annyira kocka vagy, hogy [ /i]';">

A vastag részekre megint kéne ügyelni! :)
  • Kandurex
    "hö...honnan tudod?"

...akartam mondani...aztán rájöttem, hogy teszt miatt írtam bele...:)
  • BB7
    Köszönöm szépen Kandurex! :)
  • BB7
    Valaki, ha lenne olyan kedves és IDE, ezt a HTML kódot berakná a fejlécbe:
    <input type="button" value=" Annyira kocka vagy, hogy..." onclick="document.newmessage.message.value=document.newmessage.message.value+'[ i]Annyira kocka vagy, hogy…[/i]';">

És a vastag részen azt a kis szóközt ha majd eltüntetné, azt nagyon megköszönném!
  • n3whous3
    rigidus offol annyit, hogy már kinézni nem tudom, hogy mi a topikhoz tartozó dolog
  • Verseghy
    Valaki csináljon már valamit mama2vel... -.-
    VISSZATÉRTEM topic...
    Bár ott van a legnépszerűbb és a legújabb témáknál is..
  • watto
    Hali! Legyetek szívesek Ezt betenni Ide bocs hogy 2x írom , de senki nem reagált rá 4-5napja :)
  • n3whous3
    tegnap tommyg beszélt velem, hogy mikkel traktálta blue (green) pm-ben és ugyanazt kezdte most is chaten qwe, meg nem is tagadta, szal blue az.
  • SL
    Hellósztok!

15:59 qwe123: mert 1greenmant nem sikerült neki

A "qwe123" véletlenül nem lopott reg?
  • Falcon87
    :DDDDDD:DDD
  • Aquir
    Kedves Moderátorok!

#17837!! :|
  • gz8
    Ráadásul még el sem olvastad a fejlécben foglaltakat, hogy ne hsz.-t linkelj...
  • DJ RX7
    Elnézést rossz topik, majd egy moderátor törölje.

EPIC FAIL
  • DJ RX7
    JEEEEEEEEE
  • MR ME
    vannak haverjaid? :O