24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Fabio Capello
    Viszont akkor kéne valami regula/megegyezés azt illetőleg is, hogy mi számít idióta topiknak. Ofkorsz, feltört regek által készített topik egyértelmű idióta, de pl. mi van azokkal akik figyelmetlenségből/kereső hibája miatt/stb megnyitnak egy létező topikot, és azt spammelik össze?
  • Rundstedt17
  • Efreet
    Nem tartom pozitív tulajdonságnak egy fórumon azt, hogy bármilyen emberekről gyalázkodó, gumiszobába való topicok nyílnak a tudományosba/általánosba. Az ilyesmit a gumiban kell intézni, az sem erre lett kitalálva, de ott a moderátorok esetleg eltűrik. Én itt nem.

És a zárás előtti idétlen képek beböfögése és hasonlók csak a további ilyen topicok nyitását hozzák, ezért határoztam el, hogy ezentúl figyelmeztetem azokat is.
  • Spongya08
    hello.
    Ets topik ban
    #88206 HSZ kérem töröljétek.
  • SötétBarom
    Szép lassan majd csak sikerül kiirtani mindent, ami miatt egyedi és f@sza az SG. :/
  • sztoncsi
    Sziasztok!

Kicsit összekavarodott a fórumunk...! Nem tudnátok kezdeni vele valamit? Az hogy újrakezdte a számolást, az még mind1 lenne, de ha valaki válasz hsz-t ír, azt biztosan rosszul írja ki...!

Link a topikhoz
  • Pheel
    Legalább kipróbáljuk az új szabályt.
  • Rundstedt17
    Vicces topik,vicces hozzászólókkal
  • Kandurex
    Koncentráljuk arra amire ez a topik való, egyéb megjegyzések törölve lesznek,

köszönöm
  • geo91
    mitől???
  • Bala10
    félsz?:D

ám szotyinak igaza lehet, ott kéne beszüntetni az idióta topikokat... vagyis ott is. ezek azok, akire itt aztán egyáltalán nincs szükség.
  • geo91
    gondolom ezért az elején majd csak egy-két pontot kapnak a hozzászólók.
    aztán majd többet.
  • Rundstedt17
    Már rég bekellett volna vezetni,direkt bátorították egyesek az idióta topik nyitását értelmetlen idióta hozzászólásokkal,szánalmas képekkel
  • geo91
  • whiskeyman
    akkor bizony így jártak
  • n3whous3
    Ez tök jó, csak aztán győzd a kurvaanyázós pmeket elolvasni, mert sztem a fórumozók 95%-a nem olvassa ezt a topikot, hogy lássák: mostantól bünti jár ezért
  • Efreet
    a gumiszobának külön moderátorai vannak, ezt velük beszéld meg.
  • Szotyiszán
    szerintem a gumiban nyíló "utálós" topikokat is zárni kéne meg büntetni. tuti az a sok pihent agyú nyit ilyen értelmetlen topikokat
  • whiskeyman
    Nagyon helyes, végre
    Lehet, hogy már hamarabb kellett volna 3-4 büntetőponttal jutalmazni az idióta hozzászólókat.
  • Efreet
    Mostantól minden megnyitott idióta topicban nem csak a topicnyitót, hanem az összes hozzászólót büntetőpontokkal fogom jutalmazni.
  • raczger
    köszönöm az ötletet, lehet akkor ezt fogom tenni
  • gfreak
    egy gyorsat akkor szólok én is: írj a jelenlegi házigazdának hogy átvennéd tőle a topikot, aztán meg a moderator@sg,hu-ra ha sikerül megegyeznetek, ha nem, akkor is írj, indoklásnak megfelel szerintem a HG hozzáállása (hogy hagyja elvadulni a topikját)...miután te leszel a HG, kitörölheted a hozzászólásait, és rendet tarthatsz..persze természetes hogy a moderátoroktól vársz segítséget, de ezt a kört így gyorsabban rövidrezárhatod (mellesleg tényleg nem kicsi a fórum, és tuti van több más topik ahol áll a bál, vérmesebben mint nálatok)...így a modik is 'tehermentesítve' lesznek, meg nektek is lesz egy rendes, tiszta topikotok...uff :D
  • raczger
    Más fórumokban valamiért mégis működik ez a rendszer.

Úgy vélem ez nem olyan téma amire ráillene ez a mondat, ugyanis nem hiszem hogy nehéz lenne kitörölni a sértő hozzászólásokat és az említett embert valamilyen módon megfenyíteni, hogy többé itt ne tegyen ilyet. És mint írtam moderátornak vagy házigazdának nem lehet könnyű lenni, de csak akkor vállalja az egyén, ha tényleg képes elvégezni a feladatát. Én biztosan nem vállalnék el ilyet, mert jól tudom hogy mennyi gonddal tud ez járni.

De azt hiszem tényleg jobb ötlet a nemérdekel, napellenzőt behúzom stratégia és hagyni hogy továbbsértegesse a fórumtársakat. Na mindegy, ha itt nem tudom megértetni magamat akkor majd mással kell beszélnem.
  • Pheel
    Jól látod, erre lett kitalálva a házigazda szerepkör. Az átlag moderátornak nem nagyon van arra ideje/energiája, hogy 1-1 topikot végigkövessen. Nem véletlen, hogy itt is hozzászólásszámot kérünk.

Accot pedig nem lehet törölni. Sosem lehetett, és erős a gyanúm, hogy később sem lehet majd. Ne használd és kész! Esetleg változtasd meg úgy a jelszavad, hogy te se emlékezz rá...
  • wakizashi
    Elnézést ,hogy hozzászólok ,de tényleg lerontja a színvonalát egy-két kötekedő és csak sértő ,lekezelő stílusú fórumozó egy eddig szerintem remek topicnak!
    Teljesen érthető ,hogy nehéz "jó" döntést hozni ,de valahogy néhány témában ,amiket nézegetek itt ,mégis szépen működik dolog (vagy csak jó a házigazda és nem elfogult senkivel)!
    Régóta olvasgatom az sg-t és sokszor ,ha kikapcsolódást kerestem vagy egy témában kutakodtam ,akkor nagy részt találtam is választ vagy megoldást a fórumot böngészve s a lent említettben is ,ha tehettem én is segítettem ,mint a topic látogatók nagy többsége!
    Persze tudom ,nem kell idejönni ,ha nem tetszik és már nem is szívesen jövök sajnos!
    (saját accountot ,hogy lehet törölni? Mert nem találtam ilyen opciót.)
  • Pheel
    Az oldalvonalról vagy a lelátóról mindig könnyebb kiabálni. Másrészt a világ sosem olyan vegytiszta, mint ahogyan te azt itt lefestetted.
  • raczger
    És mégegy apró dolog amit elfelejtettem: Netikett
  • raczger
    Tisztelettel!

Tehát kezdeném az elejéről:
    Illegálisat valóban nem csinált, viszont amennyiben ezeket szoktátok moderálni minek a sok warezos topik? Tudom hogy most ez nem ide tartozik, de nem értem.

A másik az, ahogy nézem regisztrálásnál semmiféle fórum szabályzatot nem kell elfogadni (ha mégis azt jól eldugtátok). Én úgy vélem, hogy egy jó, kulturált fórumban nem megengedett mások sértegetése és folyamatosan flame jellegű hozzászólás, márpedig Ájjlebobbi folyamatosan ezt csinálta.
    Moderációrol: úgy vélem nem csak azért vagy moderátor, hogyha valaki nem tetszik kirakod. Egy moderátornak a közösség zavartalan fórumozását kell szolgálnia, és úgy gondolom ebbe nem csak az tartozik bele, hogy fórum bannerképeket cserélget az ember. Bizonyos helyzetekben dönteni is kell, hogy ki hibázott, mivel súlytja a hibás felet, esetleg mindkét felet, ha úgy látja a moderátor. Amennyiben valaki meg nem tisztelné a moderátorokat és döntéseket, néhány napos bannal kellene jutalmazni. Én úgy vélem valahogy így működhetne egy fórum megfelelően, a nemidevaló embereket nagyon jól ki lehetne szűrni.

És még egy megjegyzés: sokáig nem értettem miért mondják, hogy ez a fórum szar, csak idióták járnak ide. De most hogy a napokban elkezdtem nézni megértettem.
  • RaSzTaH
    Sziasztok!
    ezt szeretném berakatni ide
    Ha lehet akkor a banner alá http://heroesofnewerth.blog.hu linket HON blog névvel!

Előre is köszönöm!
    Szép napot.
  • mackosajt
    De a megfenyítést említetted, ami személyre szóló szerintem.
    Én a törlést javasoltam, ami akár minden érintetthez kapcsolódik, és nem fenyítés, hanem "fenyegetés".
  • Pheel
    Törlés = moderáció.
    Pattoghat, de attól még nem szeretem, ha pattog.
  • mackosajt
    törlést kértem a postokra, de mindegy.

Amúgy nem pattoghat?
  • Pheel
    Hivatalosan nem követ el semmi valóban illegálisat. Ha megfenyítem, ő lesz az első, aki itt fog pattogni, hogy miért pont ő. :(
  • mackosajt
    Annyi a baj, hogy ezekkel a hozzászólásaival a közösség normális hangvitelű társalgását zavarja.
    Tudom, hogy itt bizonyos mértékig elfajulhatnak a dolgok, mert sajnos süllyed a színvonal, viszont ha a közösség több tagjának is baja van az illetővel, nem kéne csinálni valamit?
    A céltalanul vitát szító hozzászólásokat ha lehetne kérni, törlést nekik.
    Akár az enyémeket is, melyekben reagálunk, mert a házigizda nincs a toppon.

köszönjük
  • Narxis
    http://www.sg.hu/cikkek/70889/europai_elektronikus_azonositokartyak_lesznek

• Pheel
    Egyszerűen ne reagálj rá és kész!
  • raczger
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1029852885 #12943
    komolyan, vagy engem vagy őt bannoljátok ki a fórumról, legalább akkor nem tudnék reagálni az ilyen idiótákra, de valahogy ma nagyon felhúzott
  • ikegami
    Légyszves rakjátok beezt a bannert, ebbe a topikba.

köszi
  • bertino
    ez eddig még ugyse jutott eszébe csak vagy 200 embernek innen a fórumról.
  • morcosqtya
    Én egyébként nem engednék ekkora szabadságot a topic nyitogatásban.
    Lenne egy előzetes elbírálás az adminok részéről, nem lenne ennyi felesleges szar...