24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
itt
#184027 #184022 #184019 #184015 #184011 reklám -
gugli:
site:sg.hu A topik címe -
:D -
vagy 2 éve szar... -
A kerső nem működik. Csak homokóra, homokóra megy. -
Sazuku megjött megint másik reggel: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1258574452&no=52
A logoja ugyan az, szóval egyértelmü hogy ö az. -
Ajjaj azt írta javítsam a hozzászólást, én megtettem de mind a kettő megjelent! Bocsi! -
Hali!
Ezzel csinálhatnátok már valamit, mostanában naponta 3x találkozok vele különböző topikokban...!
REKLÁM:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1019331381&no=183285 -
Ezzel csinálhatnátok már valamit! Naponta 3x találkozom vele külömböző fórumokon...!!! -
vajo #18933 nyissátok kiiiii!!!!!!!!!!! -
Estét!
A nagy szavazó topikban volt egy nem feltétlen politikai jellegű kérdés, de várható volt, hogy átcsap politikába, fajgyűlöletbe, stb. Az lenne a kérésem, hogy régen mi simán be tudtunk tenni ilyen kérdést úgy, hogy a modik is jó szemmel nézték, segítségetekkel eleinte felügyeltük a helyzetet és sikerült kialakítani egy olyan fórumozói réteget illetve magatartást a topikban, hogy az ehhez hasonló kérdések sem csaptak át vagdalkozásba. Éppen ezért "kaptunk engedélyt", hogy ritkán ilyesmi kérdésnek is helyt adhassunk, mert be tudtuk tartattni a véleményformálást kultúrált formáját. Ez még most is működik valamennyre, de kezd a banda elszokni tőle, már nem én vagyok a házigazda, de én már most tennék lépéseket a megelőzés felé. Szóval arra kérnélek titeket, hogy nézzetek rá és ha egyetértetek akkor kicsit helyre kéne tenni a bandát, hogy a jövőben is működhessen ez a rendszer. Arra azért felhívnám a figyelmet az esetleges elbírálásnál, hogy ugye a mi topikunkban ez meg volt engedve, csak nem ilyen formában. Tehát nem maga a véleménynyilvánítás a fő baj, hanem az, hogy régen ugyan azt a véleményt, ugyan olyan "kifejezően" el tudták mondani mégis kultúráltan. Tehát ha esetleg pontozni akartok (amit én szeretnék, mert legalább lenne valamilyen hatás ami a javulás felé visz), akkor azért kalkuláljátok bele hogy ez nem egy SG átlagtopik, az ittlevők megszokták a véleménynyilvánítás lehetőségét ilyen témában is, csak most sokan azt rossz formában teszik. -
darkwax is alregje -
RAMyMamy #18930 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102444416]ráadás #7126[/URL] -
Bala10 #18929 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102444416]#7126[/URL] -
RAMyMamy #18928 ismét ő, zetró alreggel -
torolni kellene , en csinaltam, de felhivtak a figyelmemet , hogy dupe .. szal gyalu ;(
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1258647278 -
télleg
sazuku kérte a logot és az alregje használja -
RAMyMamy #18925 igen, tudok róla, de nem a hsz-szel van gond
akkor így: sazuku CSUNYAMACSKA alregével írt, tehát #18923 -
"Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!" -
RAMyMamy #18923 'ban megkerülése alreggel' -
tényleg szánalmas már ez
-
Most miért baj hogy végigvitte? Elfáradt kódozás közben?
-
itt
meglehetősen fórumképtelen viselkedés...
szegénységi bizonyítvány ilyeneket mondani egy nőnek... -
SL #18919 Hellósztok!
19:14 SL: JEEE
19:14 SL: végig vittem a Modern Warfail 2-t
19:17 tommygear: jeeeeee
19:17 rumkola: jee ez tényleg egy FAIL :D
19:23 schrank: jeeee végig vittem ...nyádat jeee :DDD
egy kis pihenőt adjatok már neki. köszi! -
RAMyMamy #18918 főleg az elsőt, hiába zavarjuk el állandóan, mindig visszajön az alregeivel és tovább folytatja az idiótáskodását, csak flamelni jár be - nem érti meg, hogy nem kívánatos személy a topikban -
A sazuku, hungary27, heffi hármast kéne onnan eltakarítani, ők keltik a feszültséget, mostmár ideje lenne büntipontokat osztani nekik hogy észrevegyék magukat. -
Bala10 #18916 mindig ez meg, már kiba unalmas... nem is járok arra mostanság.
-
nem panaszkodásképp, de a logóműhelyben már hónapok óta megy a pofázás, és kicsit lehangoló hogy ez a régi jókedélyű kedves topik így eldurvult. -
"Elég, ha a reklamált topic címét linkeled" -
Itt a #182976 kommentemet kérném törölje valaki, laggolta, megcsúszott az adatlap megnyitás oszt ez így nulla.. -.-" -
Nagy szavazótopic. #57816
de írhatnék még 15 másik topicot, mindet telefossa spammel.. -
A voltam zárás előtt beszólások értéke egyre nő. Jelenleg négy pontot ér. -
Kapott, csak normálisan állt a dologhoz, így levettem. -
A voltál zárás előtt beszólás alapból kettőt ér szerintem, mellé még kaptál az új szabály végett és íme a négy.
De ez csak egy kósza gondolat. -
a feltört reg nem moderátori hatáskör, ezzel kapcsolatban St-hez kell fordulni, de ő érinthetetlen, írj a Mi kellene az SG-nek topikba, azt rendszeresen olvassa. -
Engem az érdekelne, hogy ennyire nincs semmire hatásuk a modiknak, csak a pontozásra?
Például a tegnapi topik feltört regét is örülnék ha visszakapnám, de látom képtelenek vagytok bármit is tenni. Hiába írok 6szor a [email protected] is..
Hát jó.. -
kiváló az új szabály, jól megszopattál, gratula, már csak azt nem értem miért kaptam én egyedül 4 (azaz négy) pontot, a többiek meg semmit, esetleg páran legfeljebb 2-t. -
most nem azért, hogy árulkodjak (na jó... de), de a DIESEL DOG, vagy a Scary MAN kolléga miért nem kapott semmit sem, vagy lemaradtam valamiről?
nem azt akarom, hogy utólag büntesd őket (igazából nekem mindegy), de ha már bevezettek egy új szabályt, akkor nem kéne kivételezni -
Elég egyértelmű, hogy melyik topic nyílt azért, hogy kitöröljük, és melyik tudatlanságból/a kereső problémáiból. Ilyen esetben természetesen a segítőkész hozzászólásokat nem fogom pontozni, viszont aki oda nekiáll hülyeségeket linkelni, az számíthat büntetőpontra.
Ilyenkor a topicnyitót sem szoktuk bántani (én maximum 1 büntit adok, ha látható, hogy nem keresett és éppen nem a keresővel van gond vagy a hardverben nem talál be a kiemelt vastagbetűs általános segélykérő topicba) - a cél a szándékos rongálás visszaszorítása. -
n3whous3 #18903 Szerintem ilyen esetben a random képesek kaphatnának pl.