Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Link
#58 és 59
Vajon Kiki, Don Kanyar és Gettoharcos2 stb. legújabb nickjei.
Szerintem a hírekkel kapcsolatos topicok-ra egy kicsit gyakrabban is ránézhetne valaki.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Szeretném kérni az ITT TALÁLHATÓ Majesty 2 topik bannerébe az ITT TALÁLHATÓ flash animációt betetetni, illetve alá az alábbi információkat feltüntetni:
Hivatalos honlap (angol)
Hivatalos honlap (orosz)
Hivatalos fórum
Fejlesztõ: 1C Company
Kiadó: Paradox Interactive
Várható megjelenés: 2009 harmadik negyedév
Elõre is nagyon ksözönöm a segítséget!
na? 😊 (emailesre meg 7 hónapja várok)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
púúúúú
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
púúúúú
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Meg állandóan pörgetni kell az egeret, már régóta semmi értelmes nincs a topikban.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Egyértelmûen azért jár be a topikba, hogy provokáljon, és ezzel szórakoztassa magát.
De ezzel ellehetetleníti az értelmes beszélgetést.
Most mindenki vele van elfoglalva. Nem a topik témájával.
Ismeritek már az ilyen alakokat, nem kell bemutatnom szerintem.
Mitõbb, õ maga kéri hogy töröljétek. Furcsa egy ember.
Amíg nem törlitek, csak teher lesz a forum számára.
Az a baj, hogy újra képes regelni magát.
De majd résen leszek, és a legelsõ megnyilvánulására jelzek majd nektek.
Hogy mért születnek a világra az ilyen alakok.. =(
NWO topik
Kérlek titeket, szabadítsatok meg a css-tõl, mert már nem bírjuk tovább.
Akár be is zárhatjuk a topikot, teljesen tönkre tette a flémelésével.
Az egészet direkt azért csinálja, hogy töröljétek.
Ezt írta:
"...
"Nemsokára majd észre veszed, hogy ki lettél tiltva."
Nem lepõdnék meg. De nekem nem fáj. Bár egy végleges törlésnek azért jobban örülnék.
(Ismétlem a szövegértelmezési problémákkal küszködõ moderátor kedvéért, hogy törlést kérek, és nem kitiltást. Lassan, tagoltan írom, hogy sikerüljön elolvasnia: T Ö R L É S. 😉 )
"Te generálod a piszkálódást."
Legutóbb én abbahagytam. De ti mégis folytattátok. Tehát most már nem én generálom.
A dologhoz két fél kell. 😉
Ha te abbahagyod, akkor megszûnik a vita. Én nem hagyom abba; innentõl már csak rajtatok múlik.
"Ha itt maradsz, te se, meg mi se éreznénk jól magunkat."
Tévedsz. Én jól érzem magam. A ti érzéseitek meg annyira hidegenhagynak, hogy csak na. 😉
"Biztos neked is van jobb dolgod amit szivesen csinálsz, minthogy itt másokkal veszekedj."
Éppen most nincs.
..."
Nincs itt valaki ügyeletes op???
Ez a helyzet már nagyon bosszantó. =(
Hiába volta tegnap moderátori figyelmeztetés.
Legyetek szivesek kitiltani a topikból. Nem bírja fékezni magát.
NWO topik
Köszönjük szépen a közremûködést.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ebbe a topicba lécci írjátok ki a fejléc alá a következõ szöveget: A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
Elõre is köszöni az összes topiclakó a segítségeteket! 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kettõ
három
ebben a topikban. srác csak úgy jött és elkezdett anyázni mindenkit. kapja meg amit érdemel.
:3
NWO
Délbe még figyelmeztette is shadow.
De van aki csak a kitiltásból ért. =(
Nekem mindegy mit tesztek vele, csak ne kelljen már állandóan ennek a hülye gyereknek a provokálását olvasnunk.
Már éppen, majdnem megváltottuk a világot, mikoris elõkerült a semmibõl ez az provokátor arc, íj módon demoralizálva minket, ellehetetlenítik szervezkedésünket. xD
Kigyomláltam, amit érdemes volt, de szerintem egy kicsit túl érzékenyen gyûjtögetsz. Azért kösz!
Frissebb példák:
Példa 1
Példa 2
Hozzászólás: #3
Példa 3
Hozzászólás: #6
Etc, etc, ha kell visszakeresgetek. A lényeg, nekem az, hogy valaki nézzen már rá a hírek szekcióra is, mert mélyrepülésben a színvonal.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
NWO topik
Ennek a CSS nevû gyereknek legyetek már szivesek a körmére koppintani, vagy elég lenne annyi is ha ki tudnátok tiltani a topikból.
Köszönjük
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ráadásul elõször úgy akartam, aztán megvariáltam erre a verzióra.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
elõzmény kb ennyi volt
15:05 gfreak: Biggie sikeresek vagyunk! fel kell lepnunk 😄DDD
érthetetlen dolog
púúúúú