Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04

Link

#58 és 59

Vajon Kiki, Don Kanyar és Gettoharcos2 stb. legújabb nickjei.

Szerintem a hírekkel kapcsolatos topicok-ra egy kicsit gyakrabban is ránézhetne valaki.
Tomászító
kamionok topik #25900 mybrute-os link

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Tisztelt moderátorcsapat!

Szeretném kérni az ITT TALÁLHATÓ Majesty 2 topik bannerébe az ITT TALÁLHATÓ flash animációt betetetni, illetve alá az alábbi információkat feltüntetni:

Hivatalos honlap (angol)
Hivatalos honlap (orosz)
Hivatalos fórum

Fejlesztõ: 1C Company
Kiadó: Paradox Interactive
Várható megjelenés: 2009 harmadik negyedév

Elõre is nagyon ksözönöm a segítséget!
Aquir
tinálatok nincs moderátor (itt) aki házigazdaságot tud cseréltetni? 😊 Mert hogy megtörtént hogy topikba írásra változtattak nekem itt meg egyet.
na? 😊 (emailesre meg 7 hónapja várok)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

n3whous3
lolomg és tényleg törölték... baze egy 9 éves, noreges hozzászólásos ritkaság és észre se vette..... pffffffffffffffffffffffff

púúúúú

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

n3whous3
poltopik

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

púúúúú

NEOreg3
ez a jó link<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pheel
A gond az, hogy ezek nem tilosak. Nekem sem tetszik, de ez még nem indok a pontozásra. Figyelmeztettem.
Frayer
Próbáltuk..de többen nem bírták ki hogy ne írjanak vissza az állandó piszkálódásra. <#szomoru1>

Meg állandóan pörgetni kell az egeret, már régóta semmi értelmes nincs a topikban.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

emelkedjetek felül a dolgon és ne foglalkozzatok vele.<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Frayer
A gond az állandó flémelés, provokálás, a flegma modor.
Egyértelmûen azért jár be a topikba, hogy provokáljon, és ezzel szórakoztassa magát.
De ezzel ellehetetleníti az értelmes beszélgetést.

Most mindenki vele van elfoglalva. Nem a topik témájával.

Ismeritek már az ilyen alakokat, nem kell bemutatnom szerintem.

Mitõbb, õ maga kéri hogy töröljétek. Furcsa egy ember.

Amíg nem törlitek, csak teher lesz a forum számára.
Az a baj, hogy újra képes regelni magát.
De majd résen leszek, és a legelsõ megnyilvánulására jelzek majd nektek.
Hogy mért születnek a világra az ilyen alakok.. =(

Frayer

NWO topik

Kérlek titeket, szabadítsatok meg a css-tõl, mert már nem bírjuk tovább.
Akár be is zárhatjuk a topikot, teljesen tönkre tette a flémelésével.

Az egészet direkt azért csinálja, hogy töröljétek.

Ezt írta:

"...
"Nemsokára majd észre veszed, hogy ki lettél tiltva."
Nem lepõdnék meg. De nekem nem fáj. Bár egy végleges törlésnek azért jobban örülnék.
(Ismétlem a szövegértelmezési problémákkal küszködõ moderátor kedvéért, hogy törlést kérek, és nem kitiltást. Lassan, tagoltan írom, hogy sikerüljön elolvasnia: T Ö R L É S. 😉 )

"Te generálod a piszkálódást."
Legutóbb én abbahagytam. De ti mégis folytattátok. Tehát most már nem én generálom.
A dologhoz két fél kell. 😉
Ha te abbahagyod, akkor megszûnik a vita. Én nem hagyom abba; innentõl már csak rajtatok múlik.

"Ha itt maradsz, te se, meg mi se éreznénk jól magunkat."
Tévedsz. Én jól érzem magam. A ti érzéseitek meg annyira hidegenhagynak, hogy csak na. 😉

"Biztos neked is van jobb dolgod amit szivesen csinálsz, minthogy itt másokkal veszekedj."
Éppen most nincs.

..."

Nincs itt valaki ügyeletes op???
Ez a helyzet már nagyon bosszantó. =(

Pheel
Frayer
Css még mindig rombolja a topik morált, és folytatólagosan kötöszködik, a sorozatos figyelmeztetések ellenére.
Hiába volta tegnap moderátori figyelmeztetés.

Legyetek szivesek kitiltani a topikból. Nem bírja fékezni magát.

NWO topik

Köszönjük szépen a közremûködést.

Sir Quno Jedi
Ezúttal visszaraktam az illetõt, mert jól viselte magát. Ha mégis elkanászodna, szóljatok!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Web mester
Sziasztok!
Ebbe a topicba lécci írjátok ki a fejléc alá a következõ szöveget: A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
Elõre is köszöni az összes topiclakó a segítségeteket! 😊

Sir Quno Jedi
megvót! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Intéztem. Ha máshol is hagyott mocskot, szóljatok, hogy hol és takarítjuk

Reklám #10259
Reklám #42313
Mind a két helyen ua. személy.
Pheel
Konkrétan mi is a gond vele?
DJ RX7
hsz számai.

:3

DJ RX7
egy
kettõ
három
ebben a topikban. srác csak úgy jött és elkezdett anyázni mindenkit. kapja meg amit érdemel.

:3

Frayer
Na az állatja. Még mindig nem hagyja abba a flémet.

NWO

Délbe még figyelmeztette is shadow.
De van aki csak a kitiltásból ért. =(

Nekem mindegy mit tesztek vele, csak ne kelljen már állandóan ennek a hülye gyereknek a provokálását olvasnunk.

Már éppen, majdnem megváltottuk a világot, mikoris elõkerült a semmibõl ez az provokátor arc, íj módon demoralizálva minket, ellehetetlenítik szervezkedésünket. xD

Pheel
Képtelenség mindent követni, ezért van ez a topik is.
Kigyomláltam, amit érdemes volt, de szerintem egy kicsit túl érzékenyen gyûjtögetsz. Azért kösz!
Tinman
A Hírekkel kapcsolatos topikokban hetek óta káosz van? Nem érdekes?

Frissebb példák:

Példa 1

Példa 2

Hozzászólás: #3

Példa 3

Hozzászólás: #6

Etc, etc, ha kell visszakeresgetek. A lényeg, nekem az, hogy valaki nézzen már rá a hírek szekcióra is, mert mélyrepülésben a színvonal.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SHADOWEYES7
Figyelmeztettem,majd figyelem a topikot.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Frayer
Az NWO topikban kezd idegesítõ lenni egy tag " CSS" állandó provokálása, személyeskedése. Nem lehet tõle értelmesen beszélgetni, teljesen off-on van a gyerek.

NWO topik

Ennek a CSS nevû gyereknek legyetek már szivesek a körmére koppintani, vagy elég lenne annyi is ha ki tudnátok tiltani a topikból.

Köszönjük

ilyet azért nem kéne, kérem a felhasználó banolását is

a beviteli mezõbe kéne beleírni, lehet akkor többen észrevennék<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Igazad van, nem néztem a kiírást, sorry.
Ráadásul elõször úgy akartam, aztán megvariáltam erre a verzióra.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Kandurex
vajh, mikor érünk el egy olyan szintre, hogy egy magad fajta vén róka is tudja, sõt a topikban kód is írja, hogy ne linkeljetek közvetlenül hozzászólást!?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

artschi

SHADOWEYES7
Rendeztem.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kandurex
valaki törölje, oda nincs jogom

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kifli
(bocs a direkt linkért, nem vagyok ma beszámítható...)

Üdv. Légyszi ezt törölni.

Garrett27
Ok, akkor úgy néz ki, hogy az oldalon volt vmi, ami a Google Chrome-nak NEM TETSZETT

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

n3whous3
15:08 Biglol: te gpontos kiskocsog, Mi az anyad az a Biggie? Huzz mar az anyadra, vagy a allitolagos nodre.

elõzmény kb ennyi volt

15:05 gfreak: Biggie sikeresek vagyunk! fel kell lepnunk 😄DDD

érthetetlen dolog

púúúúú

norbi4567
http://kepfeltolto.debmaniac.eu/files/7n3l42d5pqpzoc3r08u7.png
Sztem ott ezzel lehet a gond. (avast jelez)