24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Értem, köszi! -
Jól van, a szavazó script vágta tönkre, kidobtam belőle. -
mindjárt megnézem a témarekordot, -
Köszönöm szépen a gyors reagálást. és a bünti megúszását
-
nem moderálási, valami működési hiba:
Team Fortress 2 fórum valamiért betölt, utána eltűnik 404-es hibakódal (az oldal nem található) Firefox, IE : mindkettőnél -
szeretném feladni magam...
Te min változtatnál... téma
#10 -es számú hozzászólás.
hirtelen felindulásból írtam. törölnétek ?
-
Azzal a megkötéssel, hogy ha az egyik banon van, a másikat sem használhatod. -
RAMyMamy #19015 sokaknak így van megoldva -
Bala10 #19014 ezt pl soha nem értettem mire jó -
Szóval akkor arra mondjuk van lehetőség, ha vki két gépen SGzne (pl.: munkahelyi, és otthoni), de nem akar mindig átjelentkezni, akkor e végett lehet létrehozni másik reget ? -
Köszi!! :) -
Bala10 #19011 Itt! -
Értem, köszönöm a választ! :)
Ezt a bizonyos topikot, szintén itt az Általános eszmecserében találom? -
btw.. van-e valami konkrét oka, hogy a Nokia 5800 Xpressmusic topicban nem engedélyeztétek a banner-kihelyezést (legalábbis végigolvasva többször is kérték már)? -
Bala10 #19008 pl belinkeled a topikot, meg ahova feltöltötted a faq-t... bár gyanítom, hogy játékról lesz szó, akkor a játékos moditopikba tedd ezt. :) -
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan lehet egy fórumba a banner alá linket betenni? Pl F.A.Q.
Nem vagyok csak egy sima fórumozó az adott fórumban..
Köszönöm a válaszokat! -
Bala10 #19006 nem igen akarja abbahagyni... -
n3whous3 #19005 :D igen ismerős ez a név már itt azt hiszem :D -
Ide benézhetne egy modi: nem hsz számot, csak nevet írok: USAMEN POWER -
n3whous3 #19003 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1259496132]#31-es hsz[/URL] -
Bala10 #19002 gyáva alreg. :) -
ezt így a modi-topicba??
Őrült vagy... :-) -
5134333864 #19000 ték -
Egyrészt #18997, másrészt neked komoly szövegértelmezési gondjaid vannak... -
ACE #18998 Akkor ezek szerint a házigazdának szabad mindent? pl. a véleményét ráerőltetni másokra? -
Ő házigazda, ha probléma van vele, jelöljetek ki újat, és írjatok a megfelelő helyre emailt. -
Házigazda <> moderátor -
ACE #18995 Érdekes moderálási elv, amikor a moderátor, ha nem ért egyet más véleményével, egyszerűen az Ő véleménye utáni további véleményeket kitörli... Gratulálok. fórum moderátor -
Azt hiszem, elég volt már kettejük veszekedéséből, Maunika sóba csapott át a hírek alatt a hozzászólás rész:
Topik - hírek
#211 stb..
és így tovább, de legszívesebben inkább egy kis csöndre ítélném őket, max veszekedjenek tovább a saját blogjaikban... -
Akkor asszem téma lezárva. -
RAMyMamy #18992 azt nem tudom, hogy csinálta, de biztos, hogy az övé
ne nézz már ennyire hülyének, köszönöm =) még akkor szóltam, mikor bannolva volt 4-5, mostmár lejárt a büntetése -
Az egyik fibernet, a másik prtelecom...
Ráadásul továbbra sem tudom, hogy melyik alregje van éppen kitiltva. Ugyanis, ha esetleg nem esett volna még le: a többszörös regisztráció nem tilos, csak a büntetés megkerülése alreggel. -
RAMyMamy #18990 már nem először volt bannolva az összes alrege, tehát 100%-osan biztosra tudom, hogy az összes az övé, ha nem így lenne, nem firkálnék ide feleslegesen
CSUNYAMACSKA alrege (topik)
perchno alrege (topik)
még a logoján is ugyanaz a név...
ha pár percre ráérsz, nézd meg az ip-jét -
ha vissza nézel ati topikjában, láthatod, hogy írt mindegyik alregével -
Erre gondolsz?
"senki nem bannolja?
alregei: sazuku, CSUNYAMACSKA, zetró, darkwax, stb."
Mert ez egy SEMMI. Egy hiányos, információkat alig tartalmazó VÉLEMÉNY.
Amire válaszul írtad, az meg nem meríti ki a moderálni való üzenet fogalmát. -
RAMyMamy #18987 nem arról van szó, hogy aktív látogatója vagy-e vagy sem, hanem, hogy már vagy 5x "beköhögtem", linkelve is lett, hogy alreg (és nem szerintem, hanem az), és senki nem csinált semmit, mást már ilyenkor régen repítetek
itt is volt linkelve, de ezt sem nézte meg senki -
Veled ellentétben én nem vagyok annak a topiknak aktív látogatója, ráadásul nem ő az egyetlen, akit banoltam már, ki-tudja-mikor.
Ha gondod van, írd le tényekkel alátámasztva, linkekkel, miegymással, és utánanézek. De arra ne számíts, hogy beköhögöd ide valakiről, hogy szerinted alreg, és az összes moderátor hanyat-homlok rohan neked kitiltani valakit. -
RAMyMamy #18985 sazuku, darkwax, zetró, CSUNYAMACSKA és még ki tudja, mennyi van neki..
de most nézem, hogy ezeket te bannoltad, tehát még mindig nem tudom, hogy mit nem értesz rajta.
onnan tudom, mert már logóműhelyben többször is bevallotta, meg a hülye stílusából simán ki lehet találni, h ő az
a VIP-et is szerintem csak azért fizette be, mert azt hiszi, hogy akkor nem lesz bannolva -
Kinek az alrege, miből jöttél rá stb... -
akinek van joga,