24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
USAMEN POWER #19062 Ezzel ne értek egyet, max "különc" érdemelne még pár elakadásjelzőt. Habár a hsz-ei nagy részét a HG törölte, aktívan provokált, és öntötte az olajat a tűzre. Mellékesen a chatet is összebassza esténként, a játszótársaival együt.
Miss ramóna meg egyszerűen szereti vállán hordani a logótopik gondjait, nem érdemel b. pontot. -
Bala10 #19061 akik válaszolnak rá, azoknak is kérünk büntit. -
USAMEN POWER #19060 "szétbarmolja mindig azt a jó kis nyugodt normális topicot!" FAIL
A mindigbe meg bármilyen hihetetlen, nem én tartozok bele, nem én vagyok a rendszeres flamelő ott. :D Két-három nap közel sem számít annak. Ne feled, hazug embert hamar utolérik... a kutyák.
Amúgy a nyávogás csillagos 5 -ös ! -
-
RAMyMamy #19058 ideje volna már -
Sziasztok moderátorok!
A Logóműhely topicból nem lehetne eltüntetni USAMEN POWER-t?
Engem nem nagyon érint a dolog a beszólásai meg amiket ír másoknak/másokra de mér kezd idegesíteni hogy szétbarmolja mindig azt a jó kis nyugodt normális topicot!
Magyaráz itt mások IQ szintjéről meg Ramy-t sem bírja békén hagyni nem értem mi baja a srácnak, de már engem nagyon felidegesít hogy benézek és ez az idióta mindig ír valami hülyeséget!Jó lenne ha tennétek a dolog érdekében valamit!
Köszönöm!
-
Nyitottam egy topikot, ezt
Eddig csak értelmetlen hozzászólásokat kaptam, ha lehet akkor állítsátok meg a spamolást.
Köszi -
sziasztok valaki feloldaná a chat banomat már rajtam van nem tudom mennyi ideje de, szerintem már pár hete befigyel.kösz, oli -
david1 #19054 14:15 Zinaj: kurva anyád nő nagyra -
perchno #19053 Üdvözletem!
Valamelyik moderátor be nézne ide ?
#3650 hsz től kezdődik az egész
Hozzáfűzni valóm lenne,hogy Benny mindig belém köt és piszkál.
Légyszíves valaki beszélne vele?:S -
Bala10 #19052 már ki lettek törölve, nem aktuális. -
Bala10 #19051 valaki szüntesse meg az állandó flémelést! tényleg unalmas már nagyon ezeket olvasni állandóan.
Köszi. -
Na tünjél már innen... -
-
hát de írtatok (meg én is xD) -
ilyet senki nem írt csetre szóval fail -
ezt nem én írtam szóval fail :|
-
00:48 byzhouse: kurva anyátoknak pofázzatok itt
00:48 byzhouse: fasszopó geci banda -
00:34 tommygear: verjétek ki apátok rihes faszát
00:34 Pokol Horse: addig élsz a kurva anyád
00:36 Különc: buzigeci
00:35 Pokol Horse: abba fér geci rendesen
SL: Ha nem te voltál az alreg aki szidott akkor bocs ^^ *próbálja kimagyarázni magát* -
SL #19043 00:32 byzhouse: SL 1 csicska geci -
valaki törölje, pls, -
n3whous3 #19041 [URL=http://www.sg.hu/cikkek/71255/pandora_a_linux_alapu_jatekkonzol]#1 végén reklám[/URL] -
USAMEN POWER #19040 Mert van rajtad egy csetbanán. Szedesd le. -
# 599 Ezt szeretném kérni törölni ! Köszönöm ! -
Szeretném közölni,hogy nem én vagyok nar ancs se dani000 :|
-SL jó lenne,ha nem írnál hamis dolgokat rólam :| -
Dobronski #19037 Miért nem tudok chat-ba írni? Tesa' accountjával tudok. De már vagy fél éve. -
SL #19036 gratulálok, szépen leégeted magad :D -
Szüzesség elvesztése Topik. #599 Kérném törölni! -
nar ancs #19034 alregje
22:29 dani000: a kurva anyádat te kis geci -
SL #19033 mivan byzhouse? saját regeddel nem mersz sírni?
de legközelebb úgy másold be ahogy én írtam ne pedig te egészítsd ki! -
nar ancs #19032 15:04 SL: kurva anyádnak pofázzál mondom -
ja, nm -
ez ilyen gyors volt?:O -
köszi, -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1077131653]#10535[/URL] -
itt #185086 reklám -
próbáltál vicceskedni, de egyikhez sincs semmi köze a moderátoroknak. gratulálok.
(az oldalt nem mi fejlesztjük, a tárhelyet nem mi adjuk, a kérdéseket nem mi találjuk ki, a többi szimpla idiótaság) -
Szavazórencert a népnek :ODD
1,Biztonságosabb tárhelyet
2,Izgalmasabb kérdéseket
3,és szabadiccsákki' Sodit az internet rabságából
ja megfradimegmonnyonle -
+ ebben a topikba is ugyan ez a helyzet (többről tényleg nem tudok), itt csak szimplán ürítsétek az egész fejlécet.
Köszi előre is, és elnézést a kellemetlenségért. -
Estét!
A hogy néz ki az asztalod topikban légyszi cseréljétek már ki a fejléc kódot erre. Nem az egészet, csak ezt a részét, ami hasonlít a linkelt tartalomhoz. Illetve azt hiszem, hogy ott történt valami kis modifikáció, ha nem egyértelmű a dolog, akkor csak simán vegyétek ki az iframe-et.
Tudom, ez pont egy modi által karbantartott topik, de úgy gondolom, hogy ha ide írok az gyorsabb. A módosításra azért lenne szükség, mert oda be van téve a szavazós script, de az ATW volt olyan kedves és átvariálta a hirdetési rendszerét, ami azt eredményezte, hogy a topik egyszerűen nem jön be, az ATW hirdetése elirányít a lapról. Ez nem az én "hibám" és sajnos tenni sem tudok ellene. Úgy gondolom, hogy nincs több topik ami szenved ettől a problémától, viszonylag kevés helyen volt berakva, ott pedig módosításra került sor. Illetve szavazós admin oldalra kiírtam a hibajelenséget és az ellenszert.
Tehát még egyszer: nem célom szétbarmolni a scripttel az SG-t, és nem is én tehetek róla. Egyébként az egész szavazós dolog költözni fog egy normális tárhelyre, szóval a jövőben nem is lesz ilyen.
ui.: ahogy betölt a topik legalább addig, hogy látszódik a karbantartás link, próbáljátok meg rögtön megállítani a betöltést és akkor nem ugrik tovább.