Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Feladó: class dominator
Elküldve: 2009. 06. 04. 14:31
Tárgy: re: Rendszerüzenet: büntetõpontot kaptál
6 szopd ki anyád
"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ilyet lehet?
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
14:08 fayrpg: INGYEN 150$ ONLINE POKER BONUSZ ONLINEPOKEREXTRA.UW.HU
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
de érdekes hogy egy rockyhnooo nevû felhasználó kér arra hogy írjak a spam topikjába, mert könnyû félreolvasni rockynhooo-nak
ja és múlkor is ez történt hogy küldött egy ilyen kérést, én írtam is oda egy hsz-t aztán jöttek a mocsok képek a topikokba a regemmel
lehetséges olyan hogy valaki más nevében küldjenek nekem privátot?
Kis szarevõ újreg, szopassátok szét nyugodtan és hivatkozzatok rám, hogy ha túlizgulja magát és visszaszól nyilvánosban, azonnal megy banra (persze adjátok meg, hogy hol, nem érek rá ilyen nyomik után kutakodni)!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ennyit a figuráról 😛
Én nem írtam neki vissza hasonló primitív hangvételû üzenetet, mint amit én kaptam tõle, nem okozok neki örömöt, hogy anyázhat tovább.
én a helyedben trollkodnék neki egy kicsit pü-ben 😄
biztos örülne neki.... hadd idegeskedjen még egy kicsit
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Feladó: Narxxis
Elküldve: 2009. 05. 28. 11:41
Tárgy: Fontos!
tudtad, hogy a légióban fogantál? anyádat sorban rakták a srácok, csak tudod vannak ilyen nõk... egyik lyukon bemegy a geci a másikon meg ki... 😄 bazz, olyan késztetést érzek arra, hogy elvágjam a torkod és kihúzzam a nyelved rajta.. :S hátborzongató
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Narxxis írta:
megraktam anyádat, aztán elástam egy gödörben.
Remélem azért jár neki valami finomság.
egyedik hozzászólás
http://www.sg.hu/cikkek/67595/harom_usb_tarolot_veszitett_el_a_brit_kiralyi_legiero
második hozzászólás
http://www.sg.hu/cikkek/67587/sajat_domainnevet_kap_a_szekelyfold
negyedik hozzászólás
Pheel kérésére
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯