24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
milyen reklámról beszélsz újreg? :( -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1246292772
Itt kétrném törölni a #1014-et.
Köszönöm -
nem az előzmények miatt kell úgy linkelni, ahogy a bannerban van, hanem mert, ahogy most linkelted úgy nem tudják egyből törölni. -
Nem tud zavarni, reklámnál nincs lényege az elözményeknek mivel attól független. -
banner! -
Reklám -
..best of SG :D -
:DD -
és az enyém mivel kezdödik:S -
ez meg még mindig az általános moderátori topic, a játékosoké odaát van. -
érdekes, mégis törölte a hg, akkor mindegy -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1029852885
kéretik valamit csinálni a #13366 hsz-ben szereplő személlyel, legutóbb se nem törölték a sértő személyeskedő megjegyzéseit, se nem kapott valami figyelmeztetést vagy büntetést, de lehet megint én vagyok hülye aki úgy gondolja, hogy ez nem a megfelelő hangnem egy fórumba. hg-t már nem is kérem semmire sem ott -
Hát ez nagyon fasza!
:D
Na jó részemről a téma lezárva nekem csak az nem tetszett, hogy a bejelentkezés időpontját is jelzi. -
Na ne röhögtess már :D -
azoknál meg nem is működik, akiknek van logojuk, akkor csak a hírek topicokba írt dolgokat gyűjti. -
ezek a neki adott válaszok :) - a hozzászólások egy része így megtalálható, de közel sem az összes (főleg nem úgy listázva, ahogy a moderátoroknak volt régen lehetősége rá) -
Garfield #19166 kunc-kunc-kunc -
üdvözöllek az interneten, és az indexelő keresők világában. örülj, hogy nem lehet minden hozzászólásodat kilistáztatni :) (más fórumokon az is megy) -
Garfield #19164 Ha nem lépsz be többet, akkor miért gond, hogy fél év múlva azt látják, hogy decemberben léptél be utoljára? -
-
Jah, kiderül, hogy 18-25 év körüli fórumozó vagy 'killecske' néven,..ez ám a zavaró dolog! Nem is értem, hogy tudsz így élni, hogy minden titkod kiderül...! -
Nekem konkrétan az a bajom, hogy ha beírom a googlebe a nevem kihoz elég sok találatot és benne van az sg-s adatlapom minden adattal még az is ott van, hogy mikor léptem be utoljára! -
nem lehet törölni, változtasd meg a jelszavad valami olyanra, amit elfelejtesz - pl. itt generálsz egyet, copypaste, aztán kijelentkezel :) -
Helló
Van itt valaki aki segítene törölni a regisztrációmat?
Köszönöm! -
Mielőtt linkelsz, olvasd el a bannert... -
gyerek durcis -
23:17 A Kaszas: gyökér vagy by geciiiiiiiiiiii -
Bala10 #19155 micsoda problémák 
-
n3whous3 #19154 a törlés egy külön kategóriába dobja a topikokat, ennélfogva mivel egy ideje elérhető az az url is, nem lehet lényegében törölni. Felesleges -
előtte 3 évig másikat használtam. egyébként nem, nem vagyok nagyon "agyoniskolázott" csak most fogom befejezni az elsőt. -
Az úgy meg necces, hogy lezárni mondjuk tud, de törölni nem.
Akkor már vagy mindkettő, vagy egyik sem.
(Kicsit olyan "b@szni megyek f@sz nélkül" jelenség) -
Nagyon agyoniskolázott vagy a "Regisztráció időpontja: 2009. 03. 16." -regisztárcióddal!
Amúgy= #19147 -
vicces topik
-
Én is ezt csodálom, de biztos ők tudják.. csak miután megfenyegetett mindenkit Pheel nem gondoltam tovább firtatni, de tényleg fura,h 2005 ben lezárt topik még megvan,létezik,olvasható, akármekkora szemét van benne. -
Meg vannak ismeretterjesztési célból (büntetőpontok, lockerz) meghagyott topicok is - de igazad van, mostanában kicsit több volt a delete-es.
Nem gond törölni (1 klikk), de nem minden moderátor törölhet mindenhonnan, és előfordul, hogy egymásra várunk lustaságból :) -
Nem minden moderátornak van topik törlési joga. -
Elnézést, hogy reagálok
Ha arra van kapacitás, hogy "idióta topik" hozzászólóinak pontokat adjanak a modik, akkor arra miért nincs, hogy a lezárt topikot töröljék? Nem hiszem, hogy az ilyenkor előforduló 10-20-30 klikk mellett nehéz lenne még 1 vagy 2.
Legalábbis, ha normális fórummotorról volna szó, ott ez nem jelenthet gondot, és rossz kifogás, amikor a büntetők meg csak úgy potyognak a usereknek.
uff -
Hackthat link -
Vagy valami, például az, hogy ez nem csevegőtopik, de mintha ezt már jeleztem volna... -
n3whous3 #19143 Néha frissülő információs topic a Hardware fórumhoz
és szerintem egyébként se mindenki jár oda feltétlenül megnézni ezeket a kiemelt topikokat. Rakjátok be linknek mindenhova a hozzászólást, vagy valami.