Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jackson Topik #815

Igazából nem a a hsz el van gond, hanem a regisztrációs névvel, meg az adatlappal. Ilyeneket engedélyez az sg ? Enyhén gusztustalan.

SHADOWEYES7
Ne itt csacsogjatok már!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nem tetszik neki, hogy senki se csinálja meg 😞
Vki belinkelte a Jacko topikba, ahelyett hogy itt tette volna meg.
Rakjátok már be bannernak pls.

nem
tommygear
csináld meg neki
artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MR ME
és ezzel most mi a bajod?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

de most komolyan, nem lehetne ezekkel valami csinálni?
rettentõen irritálóak

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Továbbra is Michael Jackson topic:
582
622
685

Ennek a személynek rengeteg hozzászólása volt a M. J. topicban, szinte folyamatosan provokál. Egy kis ízelitõ:
653
662
699

PSN ID: Lord_Mortanius

Azt hallottam ezt a totyikot jobban nézik a modik. Akkor ide is beírom <#smile>
Click
elitehun
Kössz
SHADOWEYES7
kész

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

elitehun
Valaki ha lenne oly szíves (:
TheRock18
ee hagyjátok már Jackó-t...
aki meg más halálán viccelõdött annak kijárna egy fa testápolós ellátás...

BMW Über Alles!

Bandee1987
csak ötletként vetem fel, hogy talán érdemes lenne átrakni a Meghalt Michael Jackson topikot az általános eszmecserébõl a zene részbe.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

#575 Ezt is, picit késve írtam.

Jacko topik #569 nem oda való.

Kandurex
elég volt belõled, keress más fórumot

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

aha akkor én miért kaptam büntetõpontot mikor csak vicceltem?mert az egyik moderátor MJ fan oszt istent játszik

n3whous3
szerintem a kurva anyázás az ennél enyhébb beszólásokért cserébe inkább érdekel bant, mint mások "meggyalázása". Most akkor jelents már fel mindenkit, aki Jimmy haláláról viccet csinált meg stb. <#wow3> Gondolkozz McFly.

púúúúú

Újabb jelentkezõ Szabó Petya személyében(Michael Jackson topic):

539

Na jah csakhogy õk haverok

Azért ne feledkezzünk el a következõ személyekrõl sem(Michael Jackson topic):
227
238
318
401

Mégis mi ez tilos kritizálni mert Kandurex,Michael Jackson rajongó?

Mike at home
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1245948486

22-es hsz szerintem simán megér egy bant

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

jackcsabi
Jajj már... ez egy személy ha nem tünt volna fel. Nagyon ráér és nyitogat...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

van egy olyan érzésem, hogy a legtöbb topiknyitónak még csak pelyhedzik ott lent. Kellene már valami internetes jogosítvány, ami az idiótákat kizárja a forumozás körébõl.

n3whous3
majd jönnek, nehogy azt hidd, hogy nem tesznek majd semmit.

púúúúú

Kedves moderátorok, meló van!

n3whous3
Amúgy mit eszitek magatokat az egészen? Nem kell bemenni a topikokba és ennyi, gyertek, írjátok be, hogy itt meg itt hülye topik, de mit kell ezen siránkozni?

púúúúú

Lord Nomak
Vagy csak egyikük sincs itt. Amikor van moder és valaki csak annyit beír, hogy "anyád" kb fél perc után repül.
Nekik is van életük és péntek is van, érthetõ, hogy nem igazán onlájnkodik egyikük sem.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

immovable
Nyugi, szerintem nincsenek itt, melóznak vagy vmi. Majd este takarítanak. Fölösleges itt teleszpemmelnünk a topikot.
És a modik meg sz@rnak az egeszre....pff

n3whous3
kurva anyázások tömkelege az m jackson topikban, azért az se semmi

púúúúú

elitehun
Hello! Ebbe a topikba rakjátok be ezt bannernek. Elõre is kösz
n3whous3
pedig elég sok viccet szoktak belõle csinálni

púúúúú

Zomil
remélem mindnek repül a ban, oké értem én h "mekkora poén", de sztem a halál nem egy vicces dolog :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

plu604

Ideje takarítani és büntipontokat kiosztani.

Piloss
az SGn ez teljesen normális

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Egyre szinvonalasabb topikok nyilnak...vagy ez normalis dolog itt?

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

bertino
ebben itt az SGn kár reménykedni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
Igen, ebben igazad van, hogy nem kellett volna Jacko halálával kapcsolatos topik, mert ott a Jacko topik, viszont ha már valaki megnyitotta, akkor másoknak nem kéne ezen szórakozniuk.

Lord Nomak
Pártolom a dolgot, és szerintem Jacko topicot is lehetne zárni illetve törölni. Az a baj, hogy a hülyéket vonzza a dolog. Meg amúgy is van Jacko topic, felesleges szerintem külön egy a halálával kapcsolatban.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Bandee1987
Valaki intézkedjen már a sok faszfej miatt, akik idióta topikokat nyitogatnak meghalt címmel kezdve.
Thx.

Pepsi Twist
izé mizé valamelyik kedves moderátor barát levenné a chat bannom? kösz

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nan76
Üdv.Légyszi zárjátok be ezt a topicot,mert nev vettem észre,hogy már megelöztek.Köszi
Ezt

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

jackcsabi
Ezzel már senki se foglalkozik??

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/