Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából nem a a hsz el van gond, hanem a regisztrációs névvel, meg az adatlappal. Ilyeneket engedélyez az sg ? Enyhén gusztustalan.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nem tetszik neki, hogy senki se csinálja meg 😞
Rakjátok már be bannernak pls.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
rettentõen irritálóak
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Click
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
aki meg más halálán viccelõdött annak kijárna egy fa testápolós ellátás...
BMW Über Alles!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
púúúúú
PSN ID: Lord_Mortanius
22-es hsz szerintem simán megér egy bant
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
PSN ID: Lord_Mortanius
púúúúú
Nekik is van életük és péntek is van, érthetõ, hogy nem igazán onlájnkodik egyikük sem.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Thx.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ezt
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/