Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
11:41 Benny04: omg
11:52 offkorzreg: béni te gyermeteg geci😞
11:52 SL: 😄DDDD
11:54 Reaper: re gyökik
11:56 Narxis: re gyöki
11:57 extramagascsaj: re
11:59 offkorzreg: cigánydebella-.D:AS:ASDSD?ASD😄asds
12:13 qwe123: én nem vagyok alreg
12:13 qwe123: max lopott
12:13 qwe123: de nem alreg
12:18 SL: szevasz 0blueman
12:18 SL: látom loptál egy reget
12:18 SL: be is köplek
12:19 qwe123: menõvagy
12:19 SL: jóhogy
12:23 SL: lopós
szabad lopni az sg-n?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[merlinw.org]
Megjegyzés: Szerintem hagyjátok abba a flamet a modi topikban.:-s nem lesz jó vége.:-s
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
saját topik,de nagyon megosztja a fórumozókat,nem ide való
BMW Über Alles!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"A Büntetõ Törvénykönyv 269/B. § (1) bekezdése szerint ide tartoznak a következõk:
* horogkereszt,
* nyilaskereszt,
* SS-jelvény,
* sarló és kalapács,
* ötágú vöröscsillag,"
anno 1987
látom,hogy sorra nyílnak a topikok,és ennek a nagy része azért,mert nem találják õket a keresõben :S
mellesleg nálam fav-ban lévõ topikokat sem talál :S
BMW Über Alles!
1 bann jól jöhetne neki. köszönöm az idõtöket helo!
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Nem csak nekem van elegem az újéletsrác/usamen-el.
köszi helo!
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
BMW Über Alles!
nem volt olyan rég.
ha akarták volna, levették volna
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
elõre is köszönöm.
\"Erről van szó!\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/