24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • generale123
    Narxis: generale emlegesd a moderátorok szüleit a moderátor figyelmébe topikban, akkor deaktiválódik a felhasználóneved
    ilyet lehet me nekem nem kell a felhasználom
  • generale123

valaki
  • generale123
    jonapot ki törülné a felhasználom
  • Zerénd
    "Minek hívjuk azt, aki antiszemita anyagot terjeszt?" Szerintem [félre] tájékozottnak. De mitől is lehet valami antiszemita anyag? Megtudnád e nekem határozni, mi az antiszemitizmus?
  • Wreck86
    Köszi,hogy betetted a bannert!
  • n3whous3
    ez nem játékosok topik moderátor topik
  • dezsőnéni
  • dezsőnéni
    Hali!
    A következőt ajánlanám a moderátorok figyelmébe:
    Test Drive Unlimited topic -> Stockbauer33 felhasználó írománya

"--Ötszázhatvanezer golfpálya van ebben a qrva játékban -- ÉSZAKON?Mit lázacc itt te szerencsétlen?Max nemenyé oda te köcsög."
  • Pheel
    jogos
  • Wreck86
    Szia Pheel!
    Az említett Medal of honor pacific assault topikban megkérdeztem az új bannert,de nem volt válasz rá,kicsit kihalt a topik,de ha megnézed a fejlécben már nem mutatja a képet:(
  • tugyiti
    Tisztelt moderátorok,kérnék szépen 5 db felkiáltó jelet hogy ne lehessen lehetőségem reagálni a vak és buta emberek hozzászólásaira,akik nem látják hogy kik és milyen érdek csoportok döntik romba az országot.
  • hedonist
    A biztosan gyönyörű is, de elsősorban okos kisasszonytól hadd kérdezzem meg, ez szerinte nem "hülyeség"?

"nem kisfiam,te vagy szánalomkeltő mert egyből a karhatalom mögé bújsz mert nincs vér a pucádba vissza írni hogy én meg cigány vagyok vagy bármi hanem rohanunk egyből a bíróságra ,ezért tart itt ez az ország mert ilyen emberek lakják mint te...."

1. ha "hülyeség" akkor ő is "hülye"
    2.ha nem "hülyeség" akkor csak a kérésének tettek eleget

• Lord Nomak
    Jó azért, hogy egyeseknek az a legnagyobb problémájuk, hogy mi folyik itt az SG-n. Kíváncsi leszek, hány felkiáltójel lesz osztva..
  • panther112
    Minek hívjuk azt, aki antiszemita anyagot terjeszt? rasszista, (neo)náci, zsidógyűlölő, stb. Sajnálatos dolgok ezek, de attól még ezek a szavak írják le helyesen ezt a jelenséget. Mondhatom hogy valamire, hogy az fekete, de ha az történetesen piros, akkor azért érdemesebb továbbra is a piros szót használni rá...
  • RAMyMamy
    azta, hogy te mekkora hülyeségeket írsz! :O

ahogy szokták mondani: "ha nem tetszik valami, el lehet innen menni".

fura, hogy más nem zsidózhat, de te nácizhatsz. aham.

(sry az offért, befejeztem.)
  • Bala10
    király vagy, mostmár hátradőlheszt, ma is megtetted amit megkövetelt a becsületed.
  • Garrett27
    Innen, a szégyenhatárokon kívülről nagyon szomorú látvány, hogy anyaországunkban így vagytok el egymással
  • panther112
    Legalább annyi biztos, hogy egy egyszerű törléssel nem mossák le magukat, mert a jogvédők már látták mi ment itt (persze ennek is csak akkor van jelentősége, ha egyáltalán elindul valamiféle feljelentés).
  • panther112
    Ez egy maffia hely, nem is járok ide gyakran. Amíg nyíltan lehetett beszélni warezról, addig volt értelme regelni, azóta csak az ország söpredékét, meg általános iskolásokat lehet olvasni. Mindegy az sg-t jelentettem 4-5 jogsértéssel foglalkozó szervezetnél, az egyik antiszemitizmus elleni weblapról már írtak is, hogy megnézik mit lehet tenni az ügyben, innentől nem az én dolgom, hanem az erre szakosodottaké. Mindenesetre szégyen gyalázat, ami 2 napja itt folyik, remélem kifognak egy olyan jogvédőt, aki időt nem sajnálva jól megszopatja ezt a náci bandát.
  • panther112
    Azt a topik címet nem én adtam, hanem az egyik moderátor nevezte át...
  • nandorb
    Ilyen topik utan? Homofóbia vs. Homofilia
  • RAMyMamy
    6 éves reged ellenére nagyon nem vagy tisztában az itteni dolgokkal/emberekkel
  • panther112
    Tudtommal társadalomban élünk, abban pedig ezek a szabályok. Tudom, vannak ilyen bunyózós tülkölős emberek ebben az országban (elég sokan). Ha ennyire bejön ez az életstílus menjetek Afrikába (elhagyatottabb helyekre ott is) ott lehet kedvetekre öldösni a szomszédot (még).
  • nandorb
    mar 1hete bugos az a resz leirom az uzenetet es bejon a kov. uzenet: az ures uzenet nem kuldheto el,pedig ranyomok back-re es boala ujbol kuldes akkor elmegy...
  • tugyiti
    Félelemkeltő :DDDDD nem kisfiam,te vagy szánalomkeltő mert egyből a karhatalom mögé bújsz mert nincs vér a pucádba vissza írni hogy én meg cigány vagyok vagy bármi hanem rohanunk egyből a bíróságra ,ezért tart itt ez az ország mert ilyen emberek lakják mint te....
    témát befejeztem azért remélem egyszer összefutunk valahol
  • panther112
    Nem fenyegetésképpen mondom, vagy biztosan nem úgy, ahogy itt ezt az sg-n érteni szokták, de nem vagy anonim. Értsd ezalatt, hogy pontosan tudom a nevedet, címedet, még azt is, hogy szeretsz horgászni, és, hogy a feleséged szemüveges. A magyar törvények pedig büntetik a félelemkeltő, rasszista, antiszemita megnyilvánulásokat, melyek illegális cselekedetekre buzdítanak, ezt pedig azt hiszem ezzel: "23:58 tugyiti: ZSIDÓ BÉRENC VAGY PANTHER
    23:59 tugyiti: HA MI GYŐZÜNK AZ ILYEN FÉREG ÁRULÓKAT FOGJUK ELŐSZÖR ELTAKARITANI" ki is merítetted. De majd magyarázkodj a bíróságon, hogy pontosan hogy is gondoltad ezeket. Mert egy nicknevet elég bajosan lehet csak feljelenteni, egy konkrét állampolgárt már nem olyan nehéz...
  • tugyiti
    Egész nyugodtan hiszen erről szól a demokrácia,sőt felajánlom hogy egy teácska mellett kedélyesen el is cseverészek vele
  • hedonist
    Ezek szerint, akkor bárki fennhéjázó tudatlan rasszista csőcseléknek nevezhetné azokat akik mondjuk ilyen chat-beszélgetéseket bonyolítanak le, még jó, hogy ilyen nincs itt és nem hagyják ezt az SG "erői"!
  • tugyiti
    Ezek szerint akkor ti most megsértitek a szólásszabadságomat ami alapvető alkotmányos jogom még ha az sért is másokat:
    „A szabad véleménynyilvánításhoz való jog a véleményt annak érték- és igazságtartalmára tekintet nélkül védi (…) maga a véleménynyilvánítás ténye és lehetősége védett, annak tartalmára tekintet nélkül. Vagyis az egyéni véleménynyilvánítás, a saját törvényei szerint alakuló közvélemény, és ezekkel kölcsönhatásban a minél szélesebb tájékozottságra épülő egyéni véleményalkotás lehetősége az, ami alkotmányos védelmet élvez. Az Alkotmány a szabad kommunikációt – az egyéni magatartást és a társadalmi folyamatot – biztosítja, s nem annak tartalmára vonatkozik a szabad véleménynyilvánítás alapjoga. Ebben a processzusban helye van minden véleménynek, jónak és károsnak, kellemesnek és sértőnek egyaránt – különösen azért, mert maga a vélemény minősítése is e folyamat terméke” (30/1992. (V.26.) ABh.).„Ez a szabadság az olyan véleményeket is megilleti, amelyek sértőek, meghökkentőek vagy aggodalmat keltenek” (18/2004. (V.25.) ABh)"
  • panther112
    Igen, kétszer már reagáltak is, méghozzá úgy, hogy törölték azt a hozzászólásomat, amiben az idézett részek törlését kértem...
  • Barnabyka
    honnan tudod?(:
  • hedonist
    Tisztelt moderátorok, ezek a hozzászólások engem is sértenek, szretném kérni, hogy töröljék!

ennyi, nem kell hőzöngeni, csak tudatjuk velük a helyzetet amire majd reagálnak, és fognak is, mert ők nem antiszemiták.
  • Bala10
    oda kell menni, ahol szeretik. :)
  • nandorb
    na es hol jelented fel? meg ugyanmar a fenyegeteseid miatt teged tobben birnak feljelenteni nem gondolod?

Ha meg nem tetszik vmi. akkor nem kell ide jarni tessek problema megoldva.
  • panther112
    Eddig az én hozzászólásaim lettek kizárólag törölve, szóval van itt moderátor, csak érdekesek a moderálási elvei. És ez már az sg.hu felelőssége, amiért akár fel is lehet őket jelenteni szándákos antiszemita propaganda terjesztésében való segédkezésért.
  • Bala10
    attól, hogy percenként írogatsz és fenyegetőzöl, nem lesz előbb kitörölve, ha erre jár egy modi, biztos kitörli.
  • tugyiti
    Neked súlyos értelmezési gondjaid vannak kisöreg,tugyiti != sg.hu .
  • panther112
    Érdekes, hogy másokat ennek a tizedéért bannoltak a chat-ből, és a "magánvéleményüket" is sikerült törölni. Pl. valaki lekurvázta az egyik lány fórumozót, nem kellett 3 perc, és nem volt ott a chat-en a "magánvéleménye", és bannolták is...
  • Bala10
    menjél

"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
    Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
    és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját."
  • panther112
    Az eredeti szöveg:
    23:33 tugyiti: mocskos zsidók megvették az extra.hu -t is
    23:33 tugyiti: fasza kis ingyenes tárhely volt

Ami AZÓTA IS KINT VAN!!!!