<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
#11: ja és BB7 ne karikázz be itt semmit mert az arcodba lépek és a többi köcsögnek is aki itt viccelõdik
#15: mennyi seggfej!
Þór vígi þessi rúnar
20:28 Nandris94: Bunkó vagy
20:28 Nandris94: Egy nagy seggfej
nagyon kell neki a csetban. :(
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A "Race On RELOADED" topico átnevezését kérem Race On-ra!
És az elsõ kivételével az összes hozzászólást töröltetni szeretném!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
UPC topik
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Sry az offért, amúgy várható valamikor ilyesmi dolog bevezetése ?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
chat :S
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
a #13124-as->ban
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Idézem az üzeneteket:
"a jó kurva anyád te nyivákolós seggnyalós pöcs"
"te rohadt kocka fasz"
"majom"
"te kocka parádé, seggnyaló geci" (ez kb 10-szer)
"iq fighter"
"buzi" (ez kb 6-szor)
Asszem így ki is jön a húsz. Igazából nem tudom, hogy a szabályzat mit ír elõ privát üzenetekkel kapcsolatban, de gondolom nem csak engem zaklat. Én mindenesetre letiltottam. Majd a moderátorok eldöntik, h akarnak-e valamit kezdeni ez ügyben.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
de az a 3 üzi amit írtam egyértelmûen szabályellenes, zavaró, és undorító
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Humiari topic
#177255 - sok kép. mármint túl sok, de ezt már említették az elõttem szólók is.
#177262 ezek is.. csak ezek még oltári undorítók is.
Tisztelt többiek. IP-bannal hiába ugráltok. Dinamikus IP-k korában max annyit értek el vele, h nem tud belépni fél órára... vagy amíg nem talál egy proxit.(manapság annyi a proxy, mint a nyüvek)
Rosszabb esetben meg véletlen ki lesz tiltva egy egész kolesz...
IP ban sajna soha semmire se jó.
Várunk okosabb ötleteket:D
Bannoljátok ki a véres gecibe ezt a faszt.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Azokon sirvafeküdtem:DDDDD
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Reméljük hamarosan rendet csinálnak a topikban a moderátorok, mert amúgy jó kis topik.
Az ilyeneket ki kéne tiltani örökre.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Akkor sem, ha csak 4-5 kép van sokszázszor
Egyébként nekem nem fagy le, csak 10-20 másodpercig gondolkozik, hogy mit kezdjen ezzel a szeméttel.
A modok törölhetnék már...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
tört regem megint keménykedett http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969
Az nem zavar, ha 66 postban ott van betmen (átgörgeti), de ha 1 postban van 66 betmen, és ezt ismételgeti, ráadásul utána már jön a 2 girls 1 cup is, na az már gáááz
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All hail the double x!
Link a #18659-ben