Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
2. megbeszéltem pmben shad bácsival és levette, ennyi
púúúúú
A heavy cost. I pay it gladly.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Most meg ezért kapsz 1 pontot meg chat bant.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#idiota>#idiota>
<#fogmosas>#fogmosas>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
púúúúú
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tényleg, azután nem tudtam beírni, hogy elõtte sanyix beszélt valamit a terroristákról.
Aztán én is mondtam valamit ezzel kapcsolatban.
De én asszem, nem azt írtam, hogy terrorista, hanem, hogy TERRÁRIUM.
Igen.. Így írtam.
"Nehogy terráriumba kerüljön."
Légyszives nézzetek már után, hogy terroristáztam ez. Mert szerintem nem, hanem csak terráriumoztam.
Ha jól tudom azt még szabad.
Va'vagy már azt is betiltották???
Egyébként mért nem lehet terroristázni?
Ennek tényleg mi az oka, hogy be lett tiltva?
Én ezeket még nem értem.
Köszi.
És a csetbant légyszi szedjétek már le rólam.
Nem terroristáztam, nem is fogok.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
De valaki oldozzon már el, hogy be tudjak menni a csetszobába.
Nem birok beszélgetni az ismerõsökkel, haverokkal.
A tiltást is azt sem tudom mért kaptam. Egyszer csak nem bírtam beírni.
Legalább valaki mondja el, hogy miért van ez.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Molnit meg mindenki ismeri az nwo-ba. Nem volt bent sokszor, de volt.
Általában mindig valami vitában vett részt. Ellenkezett.
Az élõ fába is..
Na mindegy. Annyira nem lényeg, csak voltak akik minden apróbb beszólásért már rohantak a modikhoz, míg õk nyugodt szívvel anyázhattak is, velük szemben retorzió nem történt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha többrõl tudsz, akkor linkeld õket. Addig csak mocskos hazudozó vagy és mindezt a modik orra elõtt. Ez már a hülyeség csúcsa.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aztán miután megjelentetek, megjelentek a flémelõk is, indulatokat szítottak, és a fél banda törölve lett.
2. Árulkodás az, hogy ugyanazt a moderálást kérem a cikkeknél, mint a fórumon? Megáll az eszem.
3. NWO topik miattam? Nem is járok oda, egyszer-kétszer ha posztoltam oda vagy egy éve és néztem meg, hogy mi, mert valaki linketle nekem. Be lehet nézni oda, és ellenõrzini, hogy hazdusz. Nem kicsit, nagyon.
Okleveles, diplomás wc lehúzó szakkezelõ létedre, nem kéne bele kötnöd a másikba rögtön.
Én csak megjegyeztem, hogy bejöttél ide árulkodni.
Régen miattad is pusztult ki a fél nwo topik.
Hamistanuzásért.
Még hogy te nem szoktál árulkodni.
Most itt vagy...ááhhhh
Hello.
Valaki vegye már le rólam a chatbant.
Elvonási tüneteim vannak.
Az orvos azt mondta, ha vissza tudnék jutni a chat-re megoldódna a problémám.
Ha nem tudok csetelni, nem tudom leszidni kaszást sem, pedig már nagyon ráférne.
Hülyeséget ír, de azért csak személyeskedik tovább. Tényleg ilyen nehéz szankcionálni?
médiaajánlatban, apróhirdetésben."
Az RFC 1855 3.1.1 pontja alapján 😉
Office, ppt jelszó feltörése - #14
A jó jelszó kellõ védelmet nyújt - #11, #10
A pcfórumon jobban elszabadult: íme - törölték is a hozzászólásait.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
nem tudom ez téged miért zavar, nyilván te sem örülnél neki, ha más azzal hencegne, amivel te küszködtél.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
BMW Über Alles!
Epikurosz viselkedése kimeríti a trágya fogalmát. Más cikkekben is vissza lehet keresni. Elõfordult, hogy hozzá sem szóltam a cikkhez, de inkább velem vagy mással foglalkozott és mocskolódott. Killerbeet is rendesen kostólgatja. Õ még válaszolgat. Én már egy ideje nem nem...