Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
túl érzékeny vagy

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

stationx
ITT #55174 Stílus!
Frayer
az a baj, hogy nem tudom ki bannolt le, nem emléxem kik voltak még a chat szobában akik adhatták volna

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

morcosqtya
Ok. Közben rájöttem. Sorry. Remélem nem vetted rossznéven, semmi bajom veled! <#nyes>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Hoppá, ezt nem nekem írtad. Bocs, hagyd figyelmen kívül a válaszomat.

n3whous3
1. nem neked szólt a válasz, frayernek 😄
2. megbeszéltem pmben shad bácsival és levette, ennyi

púúúúú

morcosqtya
Nem azért írtam, hogy ármánykodjak.. (meg halkan mondom nehogy én is kapjak érte, de egyet is értek N3whous3-zal abban amit mondott.. amiért kapta a pontot.. szvsz igaza volt...) csak furcsállottam a dolgot.

Fresh Duke
#88 Stílus.

A heavy cost. I pay it gladly.

Efreet
az nem lejárós, annak kell levennie, aki adta - írj neki (ha tudod kirõl van szó)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Nem tudom, hogy mennyire megengedett egy játékról szóló fórumban ilyet linkelni de megengedem, hogy ti döntsétek el: íme csak erõs idegzetûeknek mert eléggé brutális 😊

Frayer
nekem mikor fog lejárni a chat bonánom?

morcosqtya
és már le is járt neki? <#fejvakaras>

SHADOWEYES7
22:43 n3whous3: HALÁL GASKÓRA A KURVA ANYJÁT

Most meg ezért kapsz 1 pontot meg chat bant.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

predator1982
nem árt neked a pihenés:-)

pred

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Frayer

<#idiota>

<#fogmosas>

n3whous3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én 2 hszért kaptam legutóbb modtopikban offolásért pontokat :-|

púúúúú

Kandurex
Ráutaló magatartás szerzõdéseknél is érvényes, nem csak ilyen egyértelmû esetben.

Frayer
Jah, volt ilyen.
Tényleg, azután nem tudtam beírni, hogy elõtte sanyix beszélt valamit a terroristákról.
Aztán én is mondtam valamit ezzel kapcsolatban.
De én asszem, nem azt írtam, hogy terrorista, hanem, hogy TERRÁRIUM.
Igen.. Így írtam.
"Nehogy terráriumba kerüljön."

Légyszives nézzetek már után, hogy terroristáztam ez. Mert szerintem nem, hanem csak terráriumoztam.
Ha jól tudom azt még szabad.

Va'vagy már azt is betiltották???
Egyébként mért nem lehet terroristázni?
Ennek tényleg mi az oka, hogy be lett tiltva?

Én ezeket még nem értem.

Köszi.
És a csetbant légyszi szedjétek már le rólam.
Nem terroristáztam, nem is fogok.

gz8
Talán azért, mert Sanyixszal terroristáztatok...?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Frayer
Én befejeztem.
De valaki oldozzon már el, hogy be tudjak menni a csetszobába.
Nem birok beszélgetni az ismerõsökkel, haverokkal.

A tiltást is azt sem tudom mért kaptam. Egyszer csak nem bírtam beírni.
Legalább valaki mondja el, hogy miért van ez.

gz8
A csacsogást be lehet fejezni, htx.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Frayer

Molnit meg mindenki ismeri az nwo-ba. Nem volt bent sokszor, de volt.
Általában mindig valami vitában vett részt. Ellenkezett.
Az élõ fába is..

Na mindegy. Annyira nem lényeg, csak voltak akik minden apróbb beszólásért már rohantak a modikhoz, míg õk nyugodt szívvel anyázhattak is, velük szemben retorzió nem történt.

Molnibalage
Páran. És? Nem kell, hogy mindenki szeressen. Viszont én legalább nem hazudozok másról...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem, nem jártam. Pár komment volt az is olyan rég, hogy nem emlékszem. rá.
Ha többrõl tudsz, akkor linkeld õket. Addig csak mocskos hazudozó vagy és mindezt a modik orra elõtt. Ez már a hülyeség csúcsa.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

stationx
Egy valami örök. A gõgõs, tudálékos stílusod, amit már más oldalakon is nehezen viselnek. htka, index
Frayer
Volt idõ hónapokkal ez elõtt, mikor rendszeresen jártál be.
Aztán miután megjelentetek, megjelentek a flémelõk is, indulatokat szítottak, és a fél banda törölve lett.

Molnibalage
1. Nem kötöttbem bele. Epi kb. pár hónapja csinálja azt amit. Már lentebb is írtam, hogy én már nem reagálok már rá, de már lassan csak az út menti fába nem köt bele epi...

2. Árulkodás az, hogy ugyanazt a moderálást kérem a cikkeknél, mint a fórumon? Megáll az eszem.

3. NWO topik miattam? Nem is járok oda, egyszer-kétszer ha posztoltam oda vagy egy éve és néztem meg, hogy mi, mert valaki linketle nekem. Be lehet nézni oda, és ellenõrzini, hogy hazdusz. Nem kicsit, nagyon.

Frayer
aha.. Vannak örök dolgok. Mint ahogy te is örökre ott ragadsz a wc csésze, és szennyvízelvezetõ bizniszben.

Okleveles, diplomás wc lehúzó szakkezelõ létedre, nem kéne bele kötnöd a másikba rögtön.
Én csak megjegyeztem, hogy bejöttél ide árulkodni.
Régen miattad is pusztult ki a fél nwo topik.
Hamistanuzásért.

Molnibalage
He ezt törlik, akkor törlik. Majd 5 éve vagyok itt. Elõször jöttem ide panaszkodni. Te is pont olyan troll vagy, mint régen voltál. Vannak örök dolgok a világegytemben.

Frayer
hmm

Még hogy te nem szoktál árulkodni.
Most itt vagy...ááhhhh

Frayer

Hello.
Valaki vegye már le rólam a chatbant.

Elvonási tüneteim vannak.
Az orvos azt mondta, ha vissza tudnék jutni a chat-re megoldódna a problémám.

Ha nem tudok csetelni, nem tudom leszidni kaszást sem, pedig már nagyon ráférne.

Molnibalage
Epi csak nem bírja abbahagyni.

Hülyeséget ír, de azért csak személyeskedik tovább. Tényleg ilyen nehéz szankcionálni?

Dj Faustus
"Reklámozni csak finoman szépen,
médiaajánlatban, apróhirdetésben."

Az RFC 1855 3.1.1 pontja alapján 😉

Office, ppt jelszó feltörése - #14
A jó jelszó kellõ védelmet nyújt - #11, #10

A pcfórumon jobban elszabadult: íme - törölték is a hozzászólásait.

Matt07
btw nagyon sok topik bannerén ott van,eddig se volt gond,nem értem ezután miért lenne..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

MINDENKI ráírja a saját munkájára a nevét, azért, hogy ne lopják el olyan könnyen, nem pedig menõzésbõl, ahogy ikegami is írta. szerintem ez sehol sem tiltott.
nem tudom ez téged miért zavar, nyilván te sem örülnél neki, ha más azzal hencegne, amivel te küszködtél.
Heffi
Np <#smile>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Kandurex
<#vigyor>
thx,

Heffi

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Szega87
TheRock18
kérd meg ramy-t,hogy csinálja meg neked ezt a logód úgy,hogy a macska pislogjon is gyorsan kettõt 😄 tök jól nézne ki

BMW Über Alles!

Kandurex
Szerintem zavaró. Eddig se volt, most sem lesz. Egyébként pedig altagként felkerül a név, nem tudom az miért nem ELÉG?!

Molnibalage
A probléma itt.

Epikurosz viselkedése kimeríti a trágya fogalmát. Más cikkekben is vissza lehet keresni. Elõfordult, hogy hozzá sem szóltam a cikkhez, de inkább velem vagy mással foglalkozott és mocskolódott. Killerbeet is rendesen kostólgatja. Õ még válaszolgat. Én már egy ideje nem nem...

ikegami
Ezt nem értettem én sem, azért nem próbálkoztam tovább. Már pár éve csinálok ide bannereket, és mindegyiken rajta van. Nem menõzésbõl vagy hasonló, hanem mert munka van benne, és néha nem kevés, amiatt hogy jobban nézzen ki egy topik.

már miért ne írhatná rá a saját munkájára a nevét?
Kandurex
A topikban van már banner, nem is rossz, valamint nem látom, hol mutattad be nekik és, hogy elfogadták e. Valamint a képbõl vedd ki a neved, majd altag -ként megadom, azaz, ha valaki ráviszi az egeret kiírja majd.

ikegami
Bocsánat, EZ a BANNER jó méretben 790x300 , és ide a smallville topikba!

köszönöm

ikegami
Sziasztok!

Légyszives rakjátok be ezt a bannert , ebbe a topikba !

köszönöm