<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
púúúúú
+ triplet (=mama2) tudott róla ahogy én olvastam, szóval kaphatna õ is pontot
púúúúú
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
21:18 A Kaszas: A BÜDÜS TELIBE BASZOTT KURVA ANYÁTOKAT
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Hiába, no, a játék az nem játék... :-)
(Mindenkinek ajánlom a Hello kitty island adventures-t.. <#idiota>#idiota>)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
nekem már rég nincs a kedvencek között, sok idegességtõl megkímélem magam. :D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
@Heffi: ezt pont te mondod? szánalom. szóra se vagy érdemes. kicsit többet dolgoztam ott mint te, biztos az én hibám megint ;)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
nagyon unalmasak már, állandóan spammelnek meg flémelnek, nem arra való a töpik h okoskodni/kötekedni járjanak oda.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ok.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha nem tudsz bannert csinálni, akkor kérj a bannermûhelyben
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
De a topikban ami most belett téve szerintem sokkal jobb, mivel ehhez amit most méreteztem át az kéne, hogy átlátszó legyen a komment rész mert másképp csak a füst látszana..
http://i33.tinypic.com/29ynrlg.jpg
A magassága valamivel szabadabban mahinálható, az kb. 800 px és × 1050px között mozogjon.