<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
(nem olvastam vissza...)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

n3whous3
hát nem sok :D egyszerûen nem értem ezeket a topik áradatokat, aztán még ilyenekkel rátesznek pár lapáttal

púúúúú

morcosqtya
JA bocs, látom már megvan.... storno.

morcosqtya
"ismerd fel a mondatról ANYÁDAT" c. topic (általánosban). ENNEK MOST KOMOLYAN, MI ÉRTELME VAN??? <#nemtudom><#fejvakaras>

n3whous3
az ismerd fel a mondatról a filmet is mehet a kukába, van már olyan

+ triplet (=mama2) tudott róla ahogy én olvastam, szóval kaphatna õ is pontot

púúúúú

Tomászító

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Kandurex
Ez nem a "langyi" kasza.

Leveszem róla a chat tiltást.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

n3whous3
ejj azért elküldi a szöveget, csak kiírja az üzenetet :-| sry

púúúúú

Aquir
izé!! #15589

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

n3whous3
n3whous3

púúúúú

nandorb
21:18 A Kaszas: A BÜDÜS TELIBE BASZOTT KURVA ANYÁTOKAT
21:18 A Kaszas: A BÜDÜS TELIBE BASZOTT KURVA ANYÁTOKAT

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

morcosqtya
ide sztem kevesebb panasz jön mint oda...
Hiába, no, a játék az nem játék... :-)
(Mindenkinek ajánlom a Hello kitty island adventures-t.. <#idiota>)

össze vissza jönnek ide a panaszok:)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

elitehun
Akkor ok. Mindig ez van elfelejtem megnézni melyik modi topik XD Akkor elnézést
n3whous3
ez nem a játékosok fórum modtopik, oda már jelezték is

púúúúú

elitehun
Itt a #2221-es számú hsz kicsit kemény lett. Kösz
Lcapitant
Kedves Moderátorok!
kérlek töröljétek a topikomat ezt
köszönöm szépen

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

berczely
IDE legyen szíves valamelyik moderátor nézzen be mert a házigazda kakil a topicra pedig elég "szépen" beszélnek a srácok!

szóljatok Aquir-nak, hogy nézzen be sûrûbben és törölje a felesleges hszeket.

nekem már rég nincs a kedvencek között, sok idegességtõl megkímélem magam. :D

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ne magadból indulj ki, Heffi
Matt07
tudom (régen pedig igen jó hely volt:] ), ezért kéne velük vmit kezdeni.

@Heffi: ezt pont te mondod? szánalom. szóra se vagy érdemes. kicsit többet dolgoztam ott mint te, biztos az én hibám megint ;)

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

angelslie
Te is okoskodni jársz oda ahogy látom.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

régóta ilyen a topik sajnos.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Matt07
#86544 és 86543

nagyon unalmasak már, állandóan spammelnek meg flémelnek, nem arra való a töpik h okoskodni/kötekedni járjanak oda.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

bertino
ujra feltöltöttem, elvileg most fasza.
ok.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ez nem tûnik általános problémának a nagy többséget elnézve, de meg tudja valaki mondani mi lett a logómmal/fejlécemmel ? <#fejvakaras>

Kandurex
815px, túl széles, vagy 790 körülire

enek túl nagy a szélessége, a másiknak meg túl kicsi
ha nem tudsz bannert csinálni, akkor kérj a bannermûhelyben
Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kandurex
Nem túl ideális banner.

Gubberx
Ezt Ide bannernak, köszi :)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

bertino

morcosqtya
<#vigyor>

n3whous3
ja ok nem töltötte be a buzi ff és megállt a felénél :D

púúúúú

n3whous3
tök fasza fekete kép

púúúúú

angelslie
Én nem látogatom a topikot, csak gondoltam segítek, de ez a kép így alap állapotban nem igazán lenne jó oda :)

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Kandurex
Ezt is részleteztük már,...tudod mit? Most beraktam egyiket, hogy lássátok mennyire nem jó, szavazzatok meg a topikba egy képet és berakom azt. Vagy keressetek végre egy normális photoshop -os usert.

angelslie
Akkor itt van ez: http://i33.tinypic.com/11rep37.jpg

De a topikban ami most belett téve szerintem sokkal jobb, mivel ehhez amit most méreteztem át az kéne, hogy átlátszó legyen a komment rész mert másképp csak a füst látszana..

Kandurex
Nem,..jaj...kb. az ilyen méretû kép a jó: link

angelslie
Bár lehet félreértettem

angelslie
Megfelel? :D
http://i33.tinypic.com/29ynrlg.jpg

Kulee
Tényleg, ha állítok a monitorom fényerején látszik, elkerülte a figyelmemet<#szomoru1>

Kandurex
Az a baj, hogy ha megnézed a kép széleit, látod, hogy csúnyán vágtad, valamint a füstön is átmegy az él. Bízd ezt inkább jobb photoshop -os emberre.

Kandurex
Induljunk ki abból, hogy a legtöbb embernek 22" - 19" körüli monitora van, így az ideális 1680px körüli érték, semmiképpen ne legyen több a szélessége, de az értéknél nagyobb se!

A magassága valamivel szabadabban mahinálható, az kb. 800 px és × 1050px között mozogjon.

Kulee
Remélemígy jó...

angelslie
Mekkora méret lenne a megfelelö a háttérnek? Mert látom ö nem tudja kivágni rendesen, akkor megcsinálom ha megvan a méret

Kandurex
Hát ez így elég gány,...