Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
Ilyen topik utan? Homofóbia vs. Homofilia

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

6 éves reged ellenére nagyon nem vagy tisztában az itteni dolgokkal/emberekkel
panther112
Tudtommal társadalomban élünk, abban pedig ezek a szabályok. Tudom, vannak ilyen bunyózós tülkölõs emberek ebben az országban (elég sokan). Ha ennyire bejön ez az életstílus menjetek Afrikába (elhagyatottabb helyekre ott is) ott lehet kedvetekre öldösni a szomszédot (még).

nandorb
mar 1hete bugos az a resz leirom az uzenetet es bejon a kov. uzenet: az ures uzenet nem kuldheto el,pedig ranyomok back-re es boala ujbol kuldes akkor elmegy...

tugyiti
Félelemkeltõ 😄DDDD nem kisfiam,te vagy szánalomkeltõ mert egybõl a karhatalom mögé bújsz mert nincs vér a pucádba vissza írni hogy én meg cigány vagyok vagy bármi hanem rohanunk egybõl a bíróságra ,ezért tart itt ez az ország mert ilyen emberek lakják mint te....
témát befejeztem azért remélem egyszer összefutunk valahol
panther112
Nem fenyegetésképpen mondom, vagy biztosan nem úgy, ahogy itt ezt az sg-n érteni szokták, de nem vagy anonim. Értsd ezalatt, hogy pontosan tudom a nevedet, címedet, még azt is, hogy szeretsz horgászni, és, hogy a feleséged szemüveges. A magyar törvények pedig büntetik a félelemkeltõ, rasszista, antiszemita megnyilvánulásokat, melyek illegális cselekedetekre buzdítanak, ezt pedig azt hiszem ezzel: "23:58 tugyiti: ZSIDÓ BÉRENC VAGY PANTHER
23:59 tugyiti: HA MI GYÕZÜNK AZ ILYEN FÉREG ÁRULÓKAT FOGJUK ELÕSZÖR ELTAKARITANI" ki is merítetted. De majd magyarázkodj a bíróságon, hogy pontosan hogy is gondoltad ezeket. Mert egy nicknevet elég bajosan lehet csak feljelenteni, egy konkrét állampolgárt már nem olyan nehéz...

tugyiti
Egész nyugodtan hiszen errõl szól a demokrácia,sõt felajánlom hogy egy teácska mellett kedélyesen el is cseverészek vele <#smile>
hedonist
Ezek szerint, akkor bárki fennhéjázó tudatlan rasszista csõcseléknek nevezhetné azokat akik mondjuk ilyen chat-beszélgetéseket bonyolítanak le, még jó, hogy ilyen nincs itt és nem hagyják ezt az SG "erõi"!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

tugyiti
Ezek szerint akkor ti most megsértitek a szólásszabadságomat ami alapvetõ alkotmányos jogom még ha az sért is másokat:
„A szabad véleménynyilvánításhoz való jog a véleményt annak érték- és igazságtartalmára tekintet nélkül védi (…😉 maga a véleménynyilvánítás ténye és lehetõsége védett, annak tartalmára tekintet nélkül. Vagyis az egyéni véleménynyilvánítás, a saját törvényei szerint alakuló közvélemény, és ezekkel kölcsönhatásban a minél szélesebb tájékozottságra épülõ egyéni véleményalkotás lehetõsége az, ami alkotmányos védelmet élvez. Az Alkotmány a szabad kommunikációt – az egyéni magatartást és a társadalmi folyamatot – biztosítja, s nem annak tartalmára vonatkozik a szabad véleménynyilvánítás alapjoga. Ebben a processzusban helye van minden véleménynek, jónak és károsnak, kellemesnek és sértõnek egyaránt – különösen azért, mert maga a vélemény minõsítése is e folyamat terméke” (30/1992. (V.26.) ABh.).„Ez a szabadság az olyan véleményeket is megilleti, amelyek sértõek, meghökkentõek vagy aggodalmat keltenek” (18/2004. (V.25.) ABh)"
panther112
Igen, kétszer már reagáltak is, méghozzá úgy, hogy törölték azt a hozzászólásomat, amiben az idézett részek törlését kértem...

Barnabyka
honnan tudod?(:

hedonist
Tisztelt moderátorok, ezek a hozzászólások engem is sértenek, szretném kérni, hogy töröljék!

ennyi, nem kell hõzöngeni, csak tudatjuk velük a helyzetet amire majd reagálnak, és fognak is, mert õk nem antiszemiták.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

oda kell menni, ahol szeretik. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb
na es hol jelented fel? meg ugyanmar a fenyegeteseid miatt teged tobben birnak feljelenteni nem gondolod?

Ha meg nem tetszik vmi. akkor nem kell ide jarni tessek problema megoldva.

panther112
Eddig az én hozzászólásaim lettek kizárólag törölve, szóval van itt moderátor, csak érdekesek a moderálási elvei. És ez már az sg.hu felelõssége, amiért akár fel is lehet õket jelenteni szándákos antiszemita propaganda terjesztésében való segédkezésért.

attól, hogy percenként írogatsz és fenyegetõzöl, nem lesz elõbb kitörölve, ha erre jár egy modi, biztos kitörli.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

tugyiti
Neked súlyos értelmezési gondjaid vannak kisöreg,tugyiti != sg.hu .
panther112
Érdekes, hogy másokat ennek a tizedéért bannoltak a chat-bõl, és a "magánvéleményüket" is sikerült törölni. Pl. valaki lekurvázta az egyik lány fórumozót, nem kellett 3 perc, és nem volt ott a chat-en a "magánvéleménye", és bannolták is...

menjél

"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenõ vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját."

panther112
Az eredeti szöveg:
23:33 tugyiti: mocskos zsidók megvették az extra.hu -t is
23:33 tugyiti: fasza kis ingyenes tárhely volt

Ami AZÓTA IS KINT VAN!!!!

panther112
23:58 tugyiti: panther ezt is másolhatod
23:58 tugyiti: ZSIDÓ BÉRENC VAGY PANTHER
23:59 tugyiti: HA MI GYÕZÜNK AZ ILYEN FÉREG ÁRULÓKAT FOGJUK ELÕSZÖR ELTAKARITANI

Ezt akkor vegyem úgy, hogy az sg.hu hivatalos álláspontja? Mert akkor már megyek is a bíróságra feljelenteni a weblapot, hogy ilyen, és ehhez hasonló antiszemita tartalmakat jelenít meg, azokat nem hajlandó törölni többszöri kérés ellenére sem.

panther112
Ez nem hozzászólás, hanem chat, de gondolom a chat felismerése nem okozhat gondot egy moderátornak... Legalábbis eddig nem okozott, ahogy látom a régebbi hozzászólásokat itt.

clio1616v
#62926 hozzászólás - A nagy szavazó topik-ban figyelemre méltó

kösz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

én nem inogtam meg! tudtam, hogy te voltál!😄

tugyiti
Semmi probléma nincs srácok,valóban én voltam mert kurvára kezd tele lenni a tököm ezzel a nagy demokráciával meg szólás szabadsággal meg hogy szétlopják az országunkat,tudom hogy nincs politika sg-n ,de azért azon érdemes elgondolkodni hogy közel egy évig nálunk is arról volt szó hogy megszünt az sms vip mert:"nem ebbõl lesz Ferrarink,meg a Vox megvariálta a fizetési rendszert" ennek ellenére érdekes módon mégis meg lett oldva hogy legyen újra sms fizetés... Pénz beszél kutya ugat na,lehet itt tiltogatni meg hangzatos beszédeket tartani,de abszolute nem függ tõletek semmi,csinálhattok akármilyen peticiót,írhattok maileket.Szegény St. is csak báb azt csinálja amit a pénzemberek mondanak neki ha megoldható ha nem,csináld meg és kész.
nandorb
hamis

hedonist
akkor ez most a te hozzászólásod, vagy tugyiti-é?

linkelhetted volna a topikot.

kösz!<#integet2>

wordsworth
kizártnak tartom hogy ez tugyiti legyen

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Az Te vagy.

panther112
Van bármiféle oka, hogy a:
"23:33 tugyiti: mocskos zsidók megvették az extra.hu -t is
23:33 tugyiti: fasza kis ingyenes tárhely volt
23:40 matyi0323: hulye zsidok "

hozzászólásom törölve lett innen? Remélem, nem rasszisták a kedves moderátorok...

hungary27
reklám #89090
reklám 7301

SitatiS
Köszi a reagálást! 😊

Let the good times roll.

Pheel
Szívesen és szívesen.
SitatiS
Kukkantsatok már be idepicit!

Let the good times roll.

Krszti1160
Köszönöm aki ki törölte a hsz-t 😊<#worship>
Krszti1160
upsz egy kicsit el rontottam :S
Szóval Logómûhely-ben a #89070 hsz-t kellene törölni vagy valamit csinálni mert meg tévesztõ szerepe van szóval nem smiley alap anyag hanem valami mûszaki cuccokat árusító oldalra vezet rá. Elõre is kösz üdv Krszti 😊
Wreck86
Ok,nem én indítottam,megkérdezem.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Pheel
Többiekkel megbeszélted? Nem te indítottad a topikot.
Wreck86
Tudom,azt is én kértem,de akkor nem értek rá a banner kovácsok így az eredeti honlaptól lett az beillesztve.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Pheel
Már van ott egy másik...
Wreck86
Sziasztok Moderátorok!

Ezt a banner képet be tudnátok tenni ennek a topiknak a bannerébe?

Köszönöm!

joebacsi
köszi szépen!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pheel
Jó nagy kép, de baraktam.
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pheel
száni...
merõmajdmost megmutassa...

Efreet
pihenj egy kicsit.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"