24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
talán legyen olyan kedves... -
Valaki kapja már le rólam a chatbant.
Már tegnap lejárt a büntetésem. -
Ebben a topicban a #11 hsz spam reklám. -
Nem, de Ő tuti Ő. :( -
És *boldog... sorry -
*mindenben -
Az a 263. topiklátogató mellesleg rendszeresen látogatja a SAJÁT topikodat,és próbálja tartani annak színvonalát. Például ajánlom figyelmedbe visszaolvasni,hogy ki volt az egyetlen aki rászólt a flémelőkre. És ha ez megvolt,nézd meg azt is,ki volt az,aki a legtöbb ON hozzászólást írta. De te ezt az embert küldöd el a bús pi*ba,azért mert meg merte jegyezni,hogy mint SAJÁTTOPIKGAZDA egy két perces műveletre nem vagy képes. De tudod mit?Legyen igazad mindenbe,aztán legyél boldok a topikoddal együtt -
n3whous3 #20680 Ott egy fokkal több jogom van erre a beszédre, vagy akárkinek, akit én megtűrök ott, mint egy általános eszmecsere topikban.
szerk: ettől függetlenül eddig normálisan moderáltam a dolgokat és nem volt gond, utóbbi pár hétben nem tudtam "jönni" egyéb okok miatt és hát ne tudd meg milyen az, hogy bemegyek a SAJÁT topikomba és engem akar kioktatni a 263. topiklátogató, hogy mit csináljak. -
pedig de -
Jah,és az azt jelenti,hogy úgy beszélsz az emberekkel,ahogy neked tetszik?:) Kétlem -
n3whous3 #20677 saját fórum részleg, ha nem vetted volna észre, mehetsz is reklamálni oda -
Úgy tűnik n3whous3-nak túl korai volt levenni a banánt.
FFUUU topik [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1234383676&no=5435]#5435[/URL] -
egy összetett szó külön külön is értelmes szavakból áll, így természetesen nem fogja aláhúzni - nem nyelvhelyességet vizsgál, hanem elgépeléseket. -
opera nem jelezte . Én meg ha írok azt figyelem pirosodik e elvégre azért van benne az ellenőrző :) Bár ez a felvetésed nem tudom mennyiben oldja meg a dolgot amit kértem. -
Mozgássérült. Egy szó és az ember után vessző van. -
Hali felcserélődött a topikom hosszú és rövid címe.
link
Mint egészséges ember összejönnél 1 mozgás sérülttel?
ezt szeretném teljes címnek.
Ha lehet orvosoljátok köszi. -
-
Léegyszives frissítsétek ebben a topikban, a bannert erre.. Evad frissítés.
Köszi -
Idióta -.-
Azonnali topic törlést, illetve bant a gyereknek... -
Oké, köszi! Privát üzeneteiről csak azért írtam, hogy lásd nem véletlenszerűen utáljuk az embereket, tesznek érte mindig... -
-
nem lett törölve, valószínűleg a gportal nem enged így kifele linkelni. -
A Villámokkal próbáltak meg gömbvillámot létrehozni topicban miért lett törölve a fotó? Itt is megkérdezem, mert nem naon értem a dolgot....Köszi. -
privátot 1 klikk letiltani, chaten meg már kapott egy vízszintes vonalat. -
Egész nap ilyenek írogat cseten és ordenáré privát üzeneteket küld mindenkinek aki megszólal cseten. Feltűnési viszketegsége van, de megvárhatjuk amíg topikot nyit. -
mindenki az, akit épp nem kedveltek... nem unalmas? -
14:03 Jamaika king: frajer csicskái vagytok mind hülye buzik
Nem lehetne pihentetni egy picit. Amúgy is kocsis 10 ikszediken alrege. -
Igaza van... -
vajo #20659 Csak ez PÜ. Ott meg azt írsz amit akarsz! -
lásd a fejlécben. -
Halihó!
Szeretnék kérni házigazda jogot, az EVE-Online nevű topicba, kezd elegem lenni, hogy szét flamelik az egészet, kicsit rendbe tenném. -.-'
(Jakuza and Co.)
Köszönettel,
Tamás -
Juduka #20656 Feladó: Jamaika king
Elküldve: 2010. 09. 23. 19:38
Tárgy: ..
te mi a rákot ugatrsz bazzeg fasz kell vagy mi?? fogd be de nagyongyorsan.
jobban tennéd ha kimaradnál. De ha nem nekem mindegy
ui. gondolkodj.
Modortalan viselkedése miatt kapjon bannt, és chat rongálása miatt:)

-
jah, nekem se tűnt fel :/ -
Hm... Akkor elég hamar regeltem a fórumra.... Öreg motoros vagyok már!
-
Hát... Nagyon sokáig nem fórumoztam... Aztán egyszer csak rámjött újra és akkor nyomtam neki. Köszi, hogy megnézted, így legalább tudom, hogy mennyit szóltam hozzá. :) -
Bala10 #20652 top10 fórumozók topikban kéred, hogy mondják meg. -
azt hol lehet megnézni? -
Alreget akkor büntetjük, ha kitiltást kerül meg vele :)
Sokan használnak például munkahelyre és otthonra külön, állandóan bejelentkezett felhasználót, ezzel nincs gond. -
ALREG! BANDELHTX :D -
nekem 16500 körül van :)
(bár ebből kb. 15 ezer az első néhány évben jött össze (van topic top10 fórumozók néven, ott kell visszaolvasni legalább 5 évre vissza), akkor nagyon aktív voltam - azóta van egy nem-moderátori felhasználóm is, annak van 20ezer körül)