24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Tinman #24395
    Del.
  • overseer-7
    léci valaki legyen olyan szives, vegye le rólam a chat bant.
    már régóta rajtam van
  • MR ME
    vki leszedné rólam a chatbant? idegesítő az a sötét képernyő ott.....
    meg am se értem miért kell bann azért h beírtam néha h kussmár, nem anyáztam meg semmi....
    köszi
    Utoljára szerkesztette: MR ME, 2016.04.17. 12:30:53
  • pxxl
    holnapután kiskedden...
  • Jani Hun
    Bocsánat, nemláttam hogy van ilyen, mehet a törlés, posztolok oda, köszi hogy szoltál
  • Jim Morrison
    Itt jobb helyen lenne. Válasszal sajnos nem tudok szolgálni.
  • Jani Hun
    Bocsi hogy ide irok, nem találtam jobb helyet
    Tegnap is és ma is volt olyan hogy végig jelölte a fórumokat a kedvenceim között ismeretlen hozzászólásokkal (mindegyiket +1-el) de ha benéztem a fórumra nem volt új komment csak piros csik a kommentek legtetején. Nálam lehet a hiba vagy fordult már elő ilyen korábban?
  • MerlinW
    Van még olyan, hogy chat ban?:) Nem is tudtam:)
  • overseer-7
    segítenétek léci?
    chaten ban-t kaptam mert csúnya szót használtam.. mikor mehetek vissza?

amúgy nem személyeskedtem.. senkire egy rossz szót nem mondtam
  • j0nNyKa
    mit szeretnél? verjük meg irl? :)
    azt tudjuk csinálni, hogy folyamatosan monitorozzuk az új regeket, és kipakoljuk, aki gyanús, de az meg egyrészt csomó fölösleges munka, másrészt könnyű átesni a ló túloldalára

amúgy meg mi lenne, ha mondjuk ti tennétek bármit, hm? meghagynánk neki egy regjét, azt tiltanátok priviben, meg törölnétek a hszeit, ha szabályt szeg? hmhm? ezzel így nem oldódna meg a probléma?
  • padarmartin
    Valamit tartósat nem tudtok ezzel a kisgyerekkel? Már az én nevemmel csinált felhasználói fiókot.. padarmartinak
  • padarmartin
    Köszi! Azóta újabb 2 készült..:D Sose unja meg.
    dgfhrfdgh Vanhoolcng
    Utoljára szerkesztette: padarmartin, 2016.03.28. 14:30:47
  • MerlinW
  • padarmartin
    Sziasztok! Van egy kissrác (hajbelerik15 ez a profilja már törölve lett), aki minden 10. percben csinál egy új felhasználót, azért hogy egy WIP dolgot tőlem, és pár másik készítőtől elkérjen, csak a legutóbbi két profilja: revmil, BAS-953. Utóbbi név egyébként egy másik ember "nickneve", aki nincs SG-n.
  • kem001
    Köszönöm, megtaláltam.
  • Dzsini
    Minden főcsoportban van kiemelt moderátor figyelmébe topic.
  • kem001
    Én ezzel tisztában vagyok, de akkor hova forduljon az ember?
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    megint nem sikerült eltalálni a modtopicot sem
  • kem001
    Egy kis érdekesség a figyelmetekbe.
  • Ironman84
    Kérem töröljék az alábbi két bejegyzésemet:
    https://sg.hu/forum/uzenet/1134939691/230
    https://sg.hu/forum/uzenet/1134939691/231
  • MerlinW
  • Kepek
    Hello! Környezetszennyezés topikot pls tegyétek át Tudományos fórumrészre. Köszi!
  • Dzsini
    Kapcsold le az SG domainre a reklámszűrőt - sokaknál az okozott mostanában gondot, az egyik lista kicsit túlbuzgó benne.
  • rabbiddgog
    nem jeleníti meg a képeket az sg forum
  • MerlinW
    Akkor fejezzük be a témát ezzel: Ha (kimerítené a témát, de nem meríti) téged ennyire bánt az az ominózus hozzászólás és boldogabb ember lennél, ha hónapokig/évekig tartó, a feljelentéshez kapcsolódó utánajárás, meghallgatás, ügyintézéstől, hogy egy számodra totál ismeretlen személyt - akinek van egy nézete, függetlenül a témától, ami lehetne akár a holdraszállás is - egy bő évre börtönbe küldöd, tönkreteszed az életét, akkor... vedd fel a telefont és intézkedj. Hajrá karma.

Minket viszont hagyjál lógva a hülyeségeiddel. A következő hozzászólásod után elbúcsúzunk egymástól.
  • j0nNyKa
    még mesélj
  • UUUU
    Bizony eljárhat, ha nem törlik a hozzászólást, miután felhívták rá a figyelmet.

"A kérelmeket alaposan megvizsgáljuk, hogy megállapítsuk, az adott tartalom valóban sérti-e a helyi jogszabályokat. Amennyiben a gondos jogi elemzés után azt állapítjuk meg, hogy a tartalom a jelek szerint sérti a helyi jogszabályokat, akkor az adott országban vagy területen elérhetetlenné tesszük.

A mostani jelentésben szerepelnek példák arra, amikor kormány által jogellenesként azonosított tartalmat eltávolítottunk, sőt olyan példák is, amikor nem kormányzati jellegű szervek, például civil- vagy jótékonysági szervezetek hívták fel a figyelmünket a jogsértésre. Például Németországban tilos a holokauszt tagadása, és ha ilyet bejelentenek nekünk, az adott tartalom elérhetőségét korlátozzuk a németországi emberek számára."

Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.11. 21:16:10
  • MerlinW
  • Dzsini
    Ő egy felelős állampolgár, aki valamilyen okból bűncselekményt látva nem bejelentést tesz a hatóságoknál, hanem fórumozik.
  • Master91
    Te szemed miért szúrja ez amúgy? Jogász vagy vagy valami hatósági?
  • Dzsini
    gondolod a Facebookkal szemben eljár a járásbíróság?
  • UUUU
    Gondolod, hogy akkor az oldal üzemeltetőjével szemben se járnának el, aki az ilyen tartalmat, nem moderálja a saját felületén?
    Na éppen ezért jobb, ha ők járnak el ez ügyben, törléssel vagy egyéb módon.
  • beci43
    Köszi!
  • Dzsini
    Kitiltásra került, az a felhasználó nem szólhat többé hozzá.
  • beci43
    Hello Urak!
    Lehet hogy nem ide vág,de nem találtam topikot ahol ezt megkérdezhetem.A felhasznló neve melletti koponya (rest in peace) mit szimbolizál?
  • j0nNyKa
    gonosz vagy :(
  • Dzsini
    Ha nem érzed úgy, hogy a bűncselekmény miatt bejelentést kell tenned a rendőrség felé, miért várod el, hogy más tegye meg azt? Ugyanolyan állampolgár vagy.
  • UUUU
    Szerintem meg az oldal üzemeltetőinek kell orvosolni ezt a dolgot, a belátásuk szerint.
    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.11. 17:16:28
  • Dzsini
    Bűncselekmény, tehát feljelentést kell tenned.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.11. 17:06:35