24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Del. -
overseer-7 #24394 léci valaki legyen olyan szives, vegye le rólam a chat bant.
már régóta rajtam van -
vki leszedné rólam a chatbant? idegesítő az a sötét képernyő ott.....
meg am se értem miért kell bann azért h beírtam néha h kussmár, nem anyáztam meg semmi....
köszi
Utoljára szerkesztette: MR ME, 2016.04.17. 12:30:53 -
holnapután kiskedden... -
Bocsánat, nemláttam hogy van ilyen, mehet a törlés, posztolok oda, köszi hogy szoltál -
Itt jobb helyen lenne. Válasszal sajnos nem tudok szolgálni. -
Bocsi hogy ide irok, nem találtam jobb helyet
Tegnap is és ma is volt olyan hogy végig jelölte a fórumokat a kedvenceim között ismeretlen hozzászólásokkal (mindegyiket +1-el) de ha benéztem a fórumra nem volt új komment csak piros csik a kommentek legtetején. Nálam lehet a hiba vagy fordult már elő ilyen korábban? -
Van még olyan, hogy chat ban?:) Nem is tudtam:) -
overseer-7 #24387 segítenétek léci?
chaten ban-t kaptam mert csúnya szót használtam.. mikor mehetek vissza?
amúgy nem személyeskedtem.. senkire egy rossz szót nem mondtam -
mit szeretnél? verjük meg irl? :)
azt tudjuk csinálni, hogy folyamatosan monitorozzuk az új regeket, és kipakoljuk, aki gyanús, de az meg egyrészt csomó fölösleges munka, másrészt könnyű átesni a ló túloldalára
amúgy meg mi lenne, ha mondjuk ti tennétek bármit, hm? meghagynánk neki egy regjét, azt tiltanátok priviben, meg törölnétek a hszeit, ha szabályt szeg? hmhm? ezzel így nem oldódna meg a probléma? -
padarmartin #24385 Valamit tartósat nem tudtok ezzel a kisgyerekkel? Már az én nevemmel csinált felhasználói fiókot.. padarmartinak -
padarmartin #24384 Köszi! Azóta újabb 2 készült..:D Sose unja meg.
dgfhrfdgh Vanhoolcng
Utoljára szerkesztette: padarmartin, 2016.03.28. 14:30:47 -
-
padarmartin #24382 Sziasztok! Van egy kissrác (hajbelerik15 ez a profilja már törölve lett), aki minden 10. percben csinál egy új felhasználót, azért hogy egy WIP dolgot tőlem, és pár másik készítőtől elkérjen, csak a legutóbbi két profilja: revmil, BAS-953. Utóbbi név egyébként egy másik ember "nickneve", aki nincs SG-n. -
Köszönöm, megtaláltam. -
Minden főcsoportban van kiemelt moderátor figyelmébe topic. -
Én ezzel tisztában vagyok, de akkor hova forduljon az ember? -
-
megint nem sikerült eltalálni a modtopicot sem -
Egy kis érdekesség a figyelmetekbe. -
Ironman84 #24373 Kérem töröljék az alábbi két bejegyzésemet:
https://sg.hu/forum/uzenet/1134939691/230
https://sg.hu/forum/uzenet/1134939691/231
-
-
Kepek #24371 Hello! Környezetszennyezés topikot pls tegyétek át Tudományos fórumrészre. Köszi! -
Kapcsold le az SG domainre a reklámszűrőt - sokaknál az okozott mostanában gondot, az egyik lista kicsit túlbuzgó benne. -
rabbiddgog #24369 nem jeleníti meg a képeket az sg forum -
Akkor fejezzük be a témát ezzel: Ha (kimerítené a témát, de nem meríti) téged ennyire bánt az az ominózus hozzászólás és boldogabb ember lennél, ha hónapokig/évekig tartó, a feljelentéshez kapcsolódó utánajárás, meghallgatás, ügyintézéstől, hogy egy számodra totál ismeretlen személyt - akinek van egy nézete, függetlenül a témától, ami lehetne akár a holdraszállás is - egy bő évre börtönbe küldöd, tönkreteszed az életét, akkor... vedd fel a telefont és intézkedj. Hajrá karma.
Minket viszont hagyjál lógva a hülyeségeiddel. A következő hozzászólásod után elbúcsúzunk egymástól. -
még mesélj -
Bizony eljárhat, ha nem törlik a hozzászólást, miután felhívták rá a figyelmet.
"A kérelmeket alaposan megvizsgáljuk, hogy megállapítsuk, az adott tartalom valóban sérti-e a helyi jogszabályokat. Amennyiben a gondos jogi elemzés után azt állapítjuk meg, hogy a tartalom a jelek szerint sérti a helyi jogszabályokat, akkor az adott országban vagy területen elérhetetlenné tesszük.
A mostani jelentésben szerepelnek példák arra, amikor kormány által jogellenesként azonosított tartalmat eltávolítottunk, sőt olyan példák is, amikor nem kormányzati jellegű szervek, például civil- vagy jótékonysági szervezetek hívták fel a figyelmünket a jogsértésre. Például Németországban tilos a holokauszt tagadása, és ha ilyet bejelentenek nekünk, az adott tartalom elérhetőségét korlátozzuk a németországi emberek számára."
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.11. 21:16:10 -

-
Ő egy felelős állampolgár, aki valamilyen okból bűncselekményt látva nem bejelentést tesz a hatóságoknál, hanem fórumozik. -
Te szemed miért szúrja ez amúgy? Jogász vagy vagy valami hatósági? -
gondolod a Facebookkal szemben eljár a járásbíróság? -
Gondolod, hogy akkor az oldal üzemeltetőjével szemben se járnának el, aki az ilyen tartalmat, nem moderálja a saját felületén?
Na éppen ezért jobb, ha ők járnak el ez ügyben, törléssel vagy egyéb módon. -
beci43 #24360 Köszi!
-
Kitiltásra került, az a felhasználó nem szólhat többé hozzá. -
beci43 #24358 Hello Urak!
Lehet hogy nem ide vág,de nem találtam topikot ahol ezt megkérdezhetem.A felhasznló neve melletti koponya (rest in peace) mit szimbolizál? -
gonosz vagy :( -
Ha nem érzed úgy, hogy a bűncselekmény miatt bejelentést kell tenned a rendőrség felé, miért várod el, hogy más tegye meg azt? Ugyanolyan állampolgár vagy. -
Szerintem meg az oldal üzemeltetőinek kell orvosolni ezt a dolgot, a belátásuk szerint.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.11. 17:16:28 -
Bűncselekmény, tehát feljelentést kell tenned.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.11. 17:06:35