24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#24430 Minden kategóriának van egy:) -
#24429 Nem figyeltem, hogy ott is van egy. Azért kösz. :) -
#24428 játékosba is kérhetted volna, na sebaj, majd legközelebb :D -
#24427 Szeretném kérni a moderátorokat, hogy ennek a topiknak a címét javítsák ki. A helyes cím: Torment - Tides of Numenera. Köszönöm. -
#24426 :DDDDDDD -
#24425 lehet persze, felőlem ki is cserélhetem, de van meglévő topikdizájn, először lehet ott kéne rákérdezni, hogy mit szólnak a többiek :D
na meg ha jól látom még kommented sincs idén abban a topikban :) -
#24424 Sziasztok !
Lehet olyat kérni, hogy a War Thunder: Ground Forces topik a 7 Day to Die külalakját kapja meg és a fejlécben ez a logo legyen a topik háttere meg ez a háttér kép.
További kérdés, hogy lehet e a háttérkepét ilyen mozgásra rábírni -link- ?
Hülyeség, kiesik a szemem, terheli a rendszer, a juzereknek lassan tölt be, nem tudsz annyit fizetni.....persze miért ne. :)
Előre is köszi. (Az eredetit mentsétek el hátha nem lesz jó ez az agyszülemény) -
poiuztrewq #24423 Miért lett törölve minden hozzászólásom? Egyik sem volt szabálysértő.
Ráadásul minden üzenet vagy naplózás nélkül.
Ez most így hogy? -
#24422 van lehetőség moderátori oldalról valakinek törölni a hozzászólásait, ha eléggé indokolt a helyzet -
kamionosjoe #24421 Amilyen stílusban írt nem csodálom, hogy tiltva lett, csak fura, hogy így eltűnik valaki. :) -
#24420 tiltva lett, de nem tudom, hogy ki és miért :D -
kamionosjoe #24419 Volt itt egy megintigaz nevű figura, akinek most akartam írni egy választ az egyik hozzászólására. Minden nyom nélkül eltűnt a figura és nem látom a többi hozzászólását se. A büntetőpontlistában sincs bent, hogy büntetést kapott volna. Mi történthetett? -
#24418 jeleztem thx (kitöröltem a hszedből a ref linket, ne adjuk már alá a lovat, hogy mondjuk botok megtalálják)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.11.29. 11:13:34 -
#24417 Ref-es link a cikkben. Fogalmam sincs, hogy sírjak-e vagy nevessek.
https://sg.hu/cikkek/122411/umi-plus-a-kinaisag-mintapeldaja
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.11.29. 11:13:13 -
tamas79 #24416 Tudom új vagyok még itt, de talán ezt nem kellene hagyjam.
84 -
#24415 igen -
kamionosjoe #24414 Teszt. Cenzúra működik, ok. -
#24413 Mehet a gumiba vagy lehet törölni, a téma indítóját meg bannolni. -
#24412 Látványos seggnyalások az ESGÉN
Lehet takarítani a totyikot plusz @Jonny: Notisz mí szenpáji -
#24410 alreg ban -
#24409 - Ha a korábbi account-od volt a fő és kitiltásra került, annak valószínűleg oka volt, vagy elérted a 20 büntetőpontot. Alreg létrehozása a büntetés megkerülése, amit szintén kitiltással jutalmazunk.
- Ha úgy érzed igazságtalanul tiltottunk ki, írj a [email protected] e-mail címre és az érintett moderátor elmondja neked mi volt az ok. -
#24408 Upsz ;) -
#24407 Maximum 1fő/1 account a megengedett az oldalon. Az alregek automatikusan törölve vannak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.25. 12:30:55 -
#24405 Az alregedre gondolsz? -
#24403 Köszönöm :) -
#24402 vki levenné rólam a kb fél éves chatbanomat? :)
már megbántam nagyon amit tettem.... -
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.06.30. 13:37:08 -
#24399 Erősen reklámszagú topik. Az 1. és 6. posztoló egy napon regelt, sanszosan álregek.. -
#24398 ez is wtf. -
overseer-7 #24397 valakik betámadták a tudományos topikokat.. és ezós hülyeségeket tolnak.. fehérlóenergiáról meg hasonló mesebeli dolgok mennek..
meg léci valaki szedje már le rólam a chat bant.. már nagyon régen rajtam van.
-
kamionosjoe #24396 Guten Tag! A Nagy szavazó topikot szeretném újra beindítani, ezért megkérdeztem a tagokat és a támogatásukról biztosítottak. Kérem valamelyik moderátor rakjon be házigazdának!
>1
>2
>3
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2016.05.14. 06:58:53 -
#24395 Del. -
overseer-7 #24394 léci valaki legyen olyan szives, vegye le rólam a chat bant.
már régóta rajtam van -
#24393 vki leszedné rólam a chatbant? idegesítő az a sötét képernyő ott.....
meg am se értem miért kell bann azért h beírtam néha h kussmár, nem anyáztam meg semmi....
köszi
Utoljára szerkesztette: MR ME, 2016.04.17. 12:30:53 -
#24392 holnapután kiskedden... -
#24391 Bocsánat, nemláttam hogy van ilyen, mehet a törlés, posztolok oda, köszi hogy szoltál -
#24390 Itt jobb helyen lenne. Válasszal sajnos nem tudok szolgálni. -
#24389 Bocsi hogy ide irok, nem találtam jobb helyet
Tegnap is és ma is volt olyan hogy végig jelölte a fórumokat a kedvenceim között ismeretlen hozzászólásokkal (mindegyiket +1-el) de ha benéztem a fórumra nem volt új komment csak piros csik a kommentek legtetején. Nálam lehet a hiba vagy fordult már elő ilyen korábban? -
#24388 Van még olyan, hogy chat ban?:) Nem is tudtam:) -
overseer-7 #24387 segítenétek léci?
chaten ban-t kaptam mert csúnya szót használtam.. mikor mehetek vissza?
amúgy nem személyeskedtem.. senkire egy rossz szót nem mondtam