178
Tapasztalatok szolgáltatókról és készülékekröl
-
#178 oké.köszi:) -
#177 azért okostelefon vagy mi..:) -
#176 Igen,vannak hibái de nekem megfelelne,multimédiába ott van még az omnia 2.A windowsos platformot lehet frissíteni,ill lehet szerkeszteni,alkalmazásokat rátenni,mint egy androidra mondjuk? -
#175 Az jobban hangzik mint az optimus.
(mondjuk én a winmo-ért nem vagyok oda, de ez ugye szubjektív :) ) -
#174 Esetleg Omnia II-ről mit tudtok?lehet az is jó választás lenne. -
#173 Szia!
Köszönöm a válaszod,igen én is ettől féltem az arena miatt,de szerintem rád hallgatok és marad az optimus,androidos telóm nem volt még,remélem jó választás lesz. -
#172 optimus.
Az arena bár multimedia téren jobban teljesít, de zárt OS-el rendelkezik, illetve baromi problémás a benne levő S-Class. (ismeretségi körömben 4 arena tulaj volt, köztük én is. Mindenki eladta. )Sajna baromi instabill cucc.
Nálam sokszor belefagyott a fényképezésbe, hívást nem lehetett fogadni mert nem reagált a kijelző, stb stb. Órákig sorolhatnám.
De ha nem ragaszkodsz az LG-hez, vess 1 pillantást a ZTE blade-re is! -
#171 Ti melyiket választanátok?lg arena vs lg optimus
Lg Arena sokkal jobb a kamerája,videórögzítése,multi touchos,szebben szól a hangszóró,jobb felbontású kijelző,viszont nagy hátránya,hogy már nulla a támogatottsága és a szoftver az gyári LG.
Az optimus viszont gyorsabb és Androidos,bár még sosem használtam androidos telót,miért is jó?:D -
#170 tudtok mondani minél olcsóbb Wifis telót? -
Robi546 #169 Hello All! Most jelenleg egy LG KP500-as telóm van szerintem jó telefon csak az a sz*r rajta hogy nem lehet rá témákat tenni mert régebben
Nokia 5310 Xpress Music-om volt és az is jó volt és arra lehetett tenni! :) Tehát aki akarna venni a telefont annak a Nokia 5310 Xpress Music-ot ajánlom vagy az LG KP500-at ezek szerintem jó telefonok aztán van még több is de eddig nekem ilyenek voltak!
Meg gondolkodtam még telefonokon hogy majd lehet hogy veszek de nem tudom eldönteni hogy Iphone 4-t vegyek vagy Nokia N97 vagy inkább Samsung Galaxy S szerintetek melyiket vegyem ezek közül ??? És olyat ami elég olcsó is és jó a teljesítménye és a kinézete is! Előre is thx!
És ha lehet akkor Euróba mondjátok az árát! -
kidboy #168 Sziasztok. Jelenleg HTC HD2 őm van, szeretném lecserélni.
HTC HD7 vs Iphone 4??? Melyik mi az előny és hátránya szerintetek? Köszönöm a válaszokat !!! -
geo91 #167 lg kp 500-ról érdekelne egy-két vélemény.
holnap elég jó áron hozzájutok egy használt példányhoz. -
#166 A Nokia E71-et megérné lecserélni SE X10mini/X10 mini prora?
Ha igen miért?? -
dvid95 #165 bejelöltem
-
dvid95 #164 bejelöltem
-
dvid95 #163 csö kéne egy honla amin kiválaszthatom hogy pontosan miet akarok és felsorolja az öszes telefont ami tudja azt amit választottam
-
iambg #162 Sziasztok! A Vodafone-nál lehet kapni a Blackberry 8100-ás telefonját. Van valakinek tapasztalata róla?
Vajh miért lehet ilyen olcsó a többi "okostelefonhoz" képest?
Köszi -
initrebor #161 Van egy siemens s35 telóm és függetleníteni szeretném tud ebben valaki segítení? Elöre is köszi. -
zsoleer #160 szerintetek melyiket vegyem???
BenQ-Siemens E61
Alcatel S853
-
amdrula #159 Pannonnál, van egy táblázat (asszem partnerprogramnak hívja), ha aszerint vehetsz telefont, akkor vehetsz új telefont hűség aláírással, új előfizetés nélkül.
Nekem amúgy SE K750i-m van, meg vagyok vele elégedve.
2. telefonnak meg egy 6210-es, számomra talán máig az egyik lebszebb telcsi :D -
mate317 #158 Hello, hogy is van az a lehetőség, hogy veszel egy telót és nem kéred hozzá a simkártyát/tarifacsomagot? (5000Ft asszem). Előfizetéssel meg lehet csinálni? -
#157 Most vettem egy 8910i-t sztem nagyon jó kis készülék:)
Viszont keresnék egy nagyon jó szervizet akik kicserélnék az üveget rajta. Tudtok valami korrekt üzletet? -
#156 hát azért van hűségnyilatkozat, azért olcsóbb a teló, a hűségnyilatkozat azt jelenti, hogy fizetned kell, ha letiltják, biztos fizetned kell a telefon fennmaradó árát szerintem -
#155 csak sosincs térerő, ez igaz a Pannonra is, Tudom, mert én is voltam Vodás, a környezetemben meg sok Pannonos van, állandóan rohangálnak a térerő után :DD, 2 városban is, jó tudom, pont ott nincs térerő, de a T-Mobile-lal nekem sose volt térerő problémám -
1 Tomi #154 www.smskuldo.hu
Regisztráljatok minél többen erre az oldalra és elindul Magyarország
egyetlen tényleg ingyenes SMS-küldő oldala! 15000 regisztrált
felhasználó kell, hogy elinduljon az ingyen SMS küldés és most 10103-nál tartunk! Gyertek sokan és regisztráljatok! Fontos, hogy ajánljátok az
oldalt másoknak is, hogy minél hamarabb elinduljon a portál.
It ttudjátok magatokat regisztrálni: http://www.smskuldo.hu/reglap.asp -
#153 amugy meg SE az isten!
-
#152 en voda prepaid!
-
#151 Melyiket válasszam? Itt van egy résztelesebb infó, ha érdekel valakit. -
#150 Kinek melyik. Vedd elő az utsó számláidat, és szépen pötyögd be a szolgáltatók honlapján a kalkulátorba az adatokat. Okosan megmondják, hogy saccra mibe fog kerülni a duma. Persze nem minden az ár. Érdemes utánanézni a minőségnek is.
T-Mobile tarifa kalkulátor
Pannon tarifa kalkulátor
Vodafone tarifa ajánló
A minőségről, pl egy szavazás eredménye:
A connect-olvasók véleménye szerint a
- Legjobb multimédiás szolgáltatásokat a T-Mobile nyújtja.
- Legjobb ügyfélszolgálata a Pannon GSM-nek van.
- A legjobb tarifacsomagokat a Vodafone kínálja ügyfeleinek.
Teljes cikk itt:
http://www.connectmagazin.hu/?r=289
Remélem segítettem. Ja, én vodás vagyok, és elégedett. Olcsó, megbízható. Szerintem. -
LaciMaci #149 Melyik a Jobb: Pannon, T-mobile, Vodafone??? -
LaciMaci #148 Melyik a Jobb: Pannon, T-mobile, Vodafone??? -
Cvd #147 Kérdés hogy hogyan vetted a telefont. Ha nem csörgetted ki a teljes árat, akkor a telefonrészlet egyben van a számlán (a végösszegben) az előfizetéssel, úgyhogy banki átutalásnál úgyis az egészet fizeted, de a csekken is a teljes összeg van. Utóbbi esetben talán trükközhetsz hogy egy üres csekken csak a telefonrészletet fizeted, de úgyis beleköthetnek mert a részletfizetéssel valszeg hűségszerződés is jár, akkor meg fizetned kell az előfizetést is. Ha meg egyben fizetted ki a telót az elején akkor máris nem olcsóbb mint a kártyás. Úgyhogy szerintem nem nagyon tudod kikerülni. Inkább nézz meg egy telefonforgalmazással foglalkozó boltot, a telók általában sokkal olcsóbbak mintha szolgáltatótól vennél, akár "akciósan", és nincs semmi megkötés. Legalábbis a Trémobil áraival összehasonlítva így van, azoknál van előfizetésem, a többit nem ismerem. -
#146 Nem, azt hiszem kicsit félre értettél. Azt akartam kérdezni, hogy veszek egy full új előfizetéses készülékcsomagot, mert abban olcsóbb a telcsi mint dominóban... és azt mondom, hogy nem kell nekem ez a második telefonszám, nem fizetek számlát. Mert a régi dominó kártyámat rakom a telefonba... tehát nem áttérni akarok, csak olcsóbban telefonhoz jutni. Kiskaput keresek. gondolom ha nem fizetek számlát nyilván letiltják az előfizetéses sim kártyámat. a kérdés az, hogy a telcsit letiltják-e... és mennyit van joguk behajtani? -
#145 alapvetően a dominos SIM kártyát stornózzák/egyenleget jóváírják/, majd kiütik, nem is tud később felmenni a hálózatra. full új SIMet kapsz az előfizetéshez. Legalábbis nekem 2ünnep közt így volt a trémobilnál...
Ha jól értem ezt kérdezted ugye?
Természetesen ez a számhordozhatóságot figyelembe véve.
Másik oldalról nézve ha nem fizeted a számlát sztem behajtják a telefont, de a számlaértéket 100% -
#144 Ha veszek előfizetéssel telefont, csak azért, mert úgy olcsóbb mint kártyás csomagban és nem fizetek számlát, mert van már pl dominó kártyám, akkor csak a számomat tiltják le, vagy a telefont is?
Bocs, ha hülyén hangzik a kérdés... mert ha a telefont nem tiltják le, akkor miért nem vásárolja így mindenki a telefonokat... sokan dominóznak... -
#143 c 25 -
#142 nokia communicator -
#141 3330 -
#140 és folyamatosan emelkedő ár, mert rájött a cégek nagy része, hogy egy állat teló. -
#139 Ericsson R320.
Nagy kijelző, infra, vibra, napló, játék, viszonylag nagy méret és lassú menü.