178
Tapasztalatok szolgáltatókról és készülékekröl
-
#137 R320 -
#135 Valszeg. -
#134 hat esetleg lecsereled a "skin" jet azt akor ujra csilivili lesz...
most neztem mediaban brutto 40 a t28 csak attol tartok ez az a szar dzsunka gyartmany aminek elszal a vegfoka 2 het alatt. -
#133 Beszélhetünk régi telókról (R388, R688, N2110), kinek mi a tapasztalata, de szerintem inkább az újakról kéne info.
Tény, hogy nekem is volt 5 éves 388-am, ami kifogástalanul működött.
Kivi vagyok, ezek a mai műanyag szarok meddig bírnák... -
#132 szerintem egy vekony aksival egy 4 eves telotol nem is olyan rossz :) mert alapbol 2* ekora teljesitmenyu aksival arultak, persze a merete vagy 3 szor akora volt :) -
#131 másfél nap :D az már igen... (bár találkoztam én ősnokijával anno ami frissen bírt annyit...) -
#130 az aksi mas tema, de igy is birja kb masfel napig :) -
#129 aksija se merül kicsit hamarabb? nekem amúgy a t18-am nem volt új amikor hozzám került, de már nagyon ramaty állapotban volt. azóta ismerősnél már kipusztult. (képernyő érintkezés, aksi...) -
#128 ezertkell RXon :) az birja :) van meg egy öskövület 688 as otthon az mar legalabb 4 eves de meg mindig semmi baja megcsak kikopva sincsenek a gombjai. -
#127 viszont telókat nem nagyon adnak 3 év garival... bérmennyire is bejön ez a 701-es, nagyon valószínű, hogy legkésőbb jövő év elején le lesz cserélve, mielőtt elszáll, és javíttatni kell. -
#126 ezert kell 3 ev garival venni :) -
#124 np. -
Jose #123 THX -
#122 Nem volt és egy darabbig nem is lessz. -
#121 Nokia 8210 -
#120 Jose: pl a Westeléknél SL45 tartozékok:
Akkumulátor (1000 mAh, Li-Ion) 19500 Ft
Akkumulátor (540mAh, Li-Ion) 14600 Ft
Szóval van, be is vesznek aksit valamennyiért, a nagyobb boltjaikban szokott lenni ilyesmi (pl. Ferenciek terénél a Westel szalonban).. de a site-okon biztos több info van, hogy hol mi (meg persze a többi szolgáltatónál is) -
Jose #119 Efreet: nem nagyon hallgatok zenét vele csak mutogatni van rajta 2 zene de akkor is rövid...na meg ebbe a kibas*ott melegben kikapcsolt lemerült aksit irt azután mire rájöttem 1 kis hűtőkezelés és máris rendben...árat tudsz mondani kb. mennyi lehet asszem 840 mAh-s meg ilyen hogy csere lehetséges?????????? igaz nagyon jó csak az SMS küldést nagyon elcseszték 6 lépésből áll -
#118 Jose: van hozzá izmosabb aksi. meg ott az S45, amiből kispórolták az mp3-at, így sokkal olcsóbb :)) meg nemsokára behozzák ide is az ME45-öt, meg a többit is... kegyetlenjó telók :) -
#117 buta aki mondja
-
Jose #116 csak az 540 mAh-s akksi kicsit rövid.... -
Jose #115 még mindig sl45....
-
#114 még mindig a 6210-es... -
#113 nekem még mindig 3210 es kékitve bővitve rezgösen plusz gamez 2 vonal...eladó 25 ezerért:) -
Razgon #112 Nekem is volt Motorola V.2288 . Hogy az milyen szutyok egy telefon! Nem látható a kijelző, buta. El is passzoltam gyorsan...
Most Rxon A2618 van, ezzel elégedett vagyok. -
#111 reszemrol arra akora szukseg van :)
kb evente irok 5 smst az is max 50 karakterbol al :) -
#110 hát... volt 1 hétvége ami alatt szórakoztam egy t250-el (asszem az az, a defaultból kékkijelzős), hát rettenetes. logikátlan elosztás, és olyan apróságok, hogy pl ha csakúgy beírok 1 telszámot, azt nem lehet eltárolni, csak a "telkonyv-sajat szamok-uj szam-az elso szabad helyre" részbe való belépéssel...
viszont van benne magyar prediktív, ami nagyon állat :) -
#109 a tájmportok allitolag jok -
#108 viszont előtte motorola, és azt meg soha nem fogom visszasírni. azt a szemetet... -
#107 pont erol beszelek :) -
#106 nekem a c25 után lett t18, de visszasírtam a siemenses menüt... :) -
#105 hat 1soros kijelzön csinalj mar jobb menut :)
amugy meg mindig gyorsaban eligazodok egy t10 es menujeben mint a regi szimeszekben. bar ez szokas kerdese :) nekem mindig rxon volt. -
#104 S25? annak se volt már túl rossz, de a 35-45ös sorozaté nagyon kiváló :) mindenesetre nem egy nokija vagy méginkább motorola menürendszer... annál rosszabbat nehéz alkotni, bár az RXonék megerőltették magukat ezirányban anno :)) -
#103 lehet az uj menuredszerre gondolsz :)
most neztem annak a szines kijelszös nek a menujet haaat... fingom nemvolt merre maszkalok... -
#102 mondjuk sms-t írni azon az eldesing-olt (direkt írtam így) számbillentyű részen érdekes érzés lehet, de akkoris tetszik, és a siemensek menürendszere meg lelkivilága nagyon normális. -
#101 ugynezki mint valami buvar stopper :) -
#100 nincs benne. az csak az SL45-ben van. az S45-ben sincs, viszont olcsóbbak is. nekem amúgy teccik. ja, a kép link, ott van info. -
#99 de ravan irva
és van benne mp3? mert ha nincs akor szar :) -
#98 ez nem az a kép, nincs ráírva. de akkoris :)))) -
Siemens ME45.. ja, rá van írva.. mindegy, nagyon állat :) -
#96 csörögsz és rezegsz? vagy kocka fejed van?