Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DivX 5.x kétmenetest viszi?
WMV kizárva.
[ helikopter ]
a .wmv az jó, viszonlag kicsi a méret és szép a kép ...
Szerintem inkább ments le Windows Media Format (WMV) formátumba!
Vagy esetleg DivX, de annál viszont mindent jól be kell állítagni!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Xvid be próbáltam volna a vágott anyagot le renderelni, de nem tudta megcsinálni 😞
Ha az xvid nem jó, akkor mit ajánlotok?
[ helikopter ]
ha tudunk, segítünk 😊
Ha valaki nagyon segítõkész az megkeresné 1 ismerõsöm és segítene neki pár dologban?itt a címe: [email protected]
thx
ujrateszema windowstot hátha már az alapoknál haélott ez a dolog ...
Szóval kiirja encodolás közben hogy Out of memory miatt encore error...
ezzel miet tegyek ? dehát bazzeg 512 memorim van akkor meg milyen out 😊 help <#falbav>#falbav>
a másikdra rájöttem, hogy magyar-angol billentyû nem volt átváltva és a "üó" vel lehet zoomolni.
még egy problémám lenne, hogy a monitor ablakban a videónak a képe nem jelenik meg ( sequence ), a hangja viszont megy.. így:kep
[ helikopter ]
A timeline képkockáinak méretét hogy lehet nagyobbra venni?
Az idõosztás állításának mi a hotkey e? A megszokott + - t próbáltam de az itt nem mûködik, ill néztem a hotkey menüben a timeline ban de nem találtam ilyen parancsot 😞
[ helikopter ]
unable to launch.... nem tallálja azaz képtelen elindítani a "D" meghajtóról a tcwi.exe file-t. Bár nekem 6.5 alatt ilyen nincs, de itt valami futtatási gond lehet.
unable to launch D:\...\...\Adobe\TCW\tcwi.exe
The returned error was -1.
ez tudjátok minek a hibaüzenete?
ezt irja encodolás közepénn ... de vajon miééért ! ?
Letöltöm a adobe pro v1,5 öt mert a premier pro v7,0 át használom
a hiba hogy leáll encodolás dvd re közben mai napig is fennt áll!! pedig nyomok neki rendering woirk areát meg minden de semmi felénél leakad mindig ugyanott kizárva ezzel a túlmelegedés vagy a hibás frame problémát!
Készen vagyok ettõl a szartól ugyhogy feltelepítem ezt az ujabb verziót ha lejött végre és majd meglátjuk azzal mi lesz!!! mert itt már megállt a tudomány ...
<#mf3>#mf3>
ha ráérsz akkor lehet megérné még 1 telepítés (mondjuk nekem nem peremier alatt csinálta ezt, az futott rendesen, studio9 alatt startolt állandóan)
Nekem egy újra indítás megoldja a problémákat, de nálad lekellene szedni az egészet és újból telepíteni. De szerintem plusz egy regiszter tisztítás sem lenne felesleges.
"A program (premiere.exe) hibákat generált és a windows be fogja zárni. A programot újra kell majd índítani. Hibanapló készül".
Most beugrott, hogy a program telepítésénél a végén kaptam egy "aprócska" hibaüzenetet, hogy valami hiányzik vagy nem tudott valamit telepíteni. Ezek szerint ez mégsem volt olyan aprócska. 😊)
Mit lehet tenni? Mit csináljak? Help továbbra is 😊)
Jó éjt
Az audió kihúzása nem rossz ötlet. Próbáld meg. Elõtte viszont, hogy ne keljen újból vagdosni (ha még sem ez a gond) mentsd el csak az audió sávot, így azt már egy az egyben vissza tudod alá pakolni. A géped miatt ne aggódj, nem terheli meg semmi plusszal.
Csoma:
Ha elõtte kiadsz egy renderel work areát, akkor is kiakad?
-Ha kiakad, akkor ott kiírja a hibás pontot.
-Ha végig csinálja, akkor meg nem szabad az encodernek kilöknie.
-Ha mégis kilöki, akkor már tényleg valami program telepítési gond, (esetleg codek ütközés) jöhet szóba.
Az anyag amit kiakarsz küldeni sima Dv avi?
Amúgy van mégegy ötletem talán nekem is: Pl. az egyik helyen ott van épp a világos zöld csík ahol az audiót mp3-at felvagdostam. Nem azért mert hozzányultam volna, csak megkerestem az ütem elejét és ehhez illesztettem a videó vágási pontjának helyét. Ez jól látszik az egyik képen amúgy. Mi lenne, ha letörölném a vagdosottakat és kihúznám eredeti méretben az egészet, tehát megszüntetném ezeket a vonalkákat az mp3-ból? Ezek hatással vannak a memóriára (gépigényre), vagy semmit sem jelentenek hiszen ez csak egy megjelenés ami abszolút nem befolyásol semmit?
Üdv és köszi mindent
Én a következõt próbálnám ki:
Kérj egy másnéven való mentést, úgy hogy az összes összetevõt is mentse el másik helyre, utána próbálj egy totál renderelést kérni.
Én most hírtelen arra tudok gondolni, hogy valamelyik összetevõd megsérült vagy hiányzik fizikailag a vincsirõl. A program pedig (mivel hogy preview fileokban tárolta az információt) onna dolgozik. Kiírásnál viszont beleütközik esetleg a sérült vagy nem létezõ részbe és akkor leakad.
Vagy kered meg a preview dir-t, és egyszerûen törülj ki mindent belõle és csináltasd meg mégegyszer vele. És elméletileg a renderelés közben kikellene ugrania a hibának.
Ezzel kapcsolatban inkább idézek:
"A timeline ablakban dolgozva hamar feltünik, hogy az újabb verzióban még fokozottabb szerepet kaptak a szinek. Így pld. egy csatolt(linkelt) videoklip kép-és hangsávja is zöldszínû.Ha ezt a kapcsolatot a klip kijelölése után a Clip->Unlink Audio and Video parancsával fellazítjuk, akkor a klip videosávja sárga, audiosávja pedig kék lesz.
A Timeline ablak legtetején levõ munkaterületet jelzõ sárga csík alatt az új verzióban egy keskeny ún. preview terület is található. Ha a preview-csík üres, akkor ezen terület alatti video- és audiósávokban levõ anyag valós idõben lejátszható. Esetenként azonban ebben a csíkban is megjelenhetnek különbözõ színû vonaldarabkák. A sárga alatti piros csík azt jelzi, hogy az adott szegmens previewja még nem lesz valós, a programtól a lejátszás elõtt egy renderelést kell kérnünk....az ilyen újraszámoltatások után ún. previewfile-ok keletkeznek. Ha a sárga munkaterület-jelzõ csík alatt a preview-sávban a csík zöld színû, ez azt jelenti, hogy a renderelést(valamikor elõbb) már elvégeztük, a program megtalálta a szakaszra elkészített preview file-t.(tehát az újólagos rendereléshez szükséges idõt ilyenkor megspórólhatjuk).
A világoszöld színû csík az audió, a sötétzöld a video-preview file-ok meglétét jelzi..."
Nos, hírtelen ennyi, mert le kell adnom egy határidõs melót nem sokára.
Majd késõbb jövök vissza!
Várom a lehetséges magyarázatokat a rejtélyes zöld csíkra 😊
és

Apropó, azt próbáltad már hogy kérsz egy "Render Work Area-t", akkor is kiakad?
Tapasztalatom szerint, a 6.5 feliratozó modulja elég stabil (egy monitoros üzemmódban), itt nekem ha voltak gondok, akkor inkább logó(kép file-ok) beillesztésekor (pld: háttérnek, vagy maszknak) néha-néha meg-meg zakkant. De olyankor vagy a méret, vagy a file tipusával voltak gondok...
Szóval, csak próbáld meg valahogy azt a Screen copy-t.
Addig meg kitartás, mert elõbb vagy utóbbúgy is megoldjuk a problémát😊 És ebbõl mindenki tanul...