3752
PC-s vágás és home video
  • kranyo
    Sziasztok! Van valakinek ötlete, hogy lehetne Win2000 alé felrakni a Premiere-t? Merthogy nem támogatja a 2000-et. Van valami XP emulátor esetleg.....
    Köszi!
  • drob
    az encore dv avit fogad, de divx, meg hasonló tömörítéseket nem, azokhoz másfajta progi kell, nem akarok varezt sorolni mert ...
    a premier is tud írni dvd-t, de nem tud menüzni. ha jó minőségben akarod a gépedre digitalizálni a kamerával felvett anyagot, mindig dv avi-ként "másold" a vincsire, de vigyázz a file méret hatalmas lesz ... (1h ~ 12Gb) kb ennyi
  • Gladiator
    jap
  • Gladiator
    ahhoz nem értek.
  • Since
    DVDLab nem jó hozzá?
  • Since
    És ez a encore dvd aviból dvdt csinál?
  • Gladiator
    kameráról captureval nyomd át premierebe az avit, exportáld ki (premierevel véleményem szerint nem lehet DVD-t írni) encore DVD-vel meg csinálj neki menüt aztán build. érthető volt?:)
  • Since
    Az is érdekelne hogy aviból hogy lehet átkonvertálni dvd-be a filmet, illetve ha megvan a dvd akkor tudok utána menüt hozzátenni? Pl. DVDlabbal...Köszi
  • Since
    Sziasztok! Ti biztos kenitek vágjátok a filmeket, így segítséggel fordulok hozzátok..Videókamerán felvett anyagot szeretnék dvd-re kiírni, és az lenne a kérdésem, hogy az adobepremierevel lehetséges? Van olyan progim ami felveszi a kameráról az anyagot, de nagyon romlik a minősége. Esetleg az adobevel lehet csinálni dvd menüt? Ha nem akkor melyik programmal? ELőre is köszi
  • alph4
    Nézd meg a kettő tulajdonságait, és szedd ki belőle a külömbségeket!
  • sam68
    Sziasztok. Tudja valaki mi a különbség a Prmiere pro 1.5 és a Premiere pro 7 között?
  • Sonajk @:o)
    :DD
  • Gladiator
    örülök, hogy segíthettem:)
    Ehhhhhh.
    Hogy a fene vigye el a jó, nagy m...ha fejemet.
    Hát nem is a telefonos aktivációt kell választani, hanem a Netest.
    Mindjárt fellép az oldalra és már "köpi" is a hozzávaló aktivációs kódot.
    Hiába, mindíg tanul az ember valamit.
    Sziasztok!
    Van egy nagy problémám. Eddig tökéletesen működött az AdobePremierePro 1.5. Tegnap szerettem volna elindítani, de nem sikerült. Többszöri sikertelen próbálkozás után, hagytam az egészet a fenébe. Ma ismét megpróbáltam, de ua. Fogtam és csináltam egy reinstallt. Megoldódott az idítás problémája, a program ismét működik. Igen ám, de itt van most a másik gondom. Elmenet az Adobe MPEG encoder. Próbánák egy videófelvételt kódolni, de nem hajlandó, mert kéri az aktívációt. Oda ugyebár meg kellene egy aktívációs kód. Na ebbe kéne nekem segíteni. Végtelenül hálás lennék, ha küldene nekem valaki egyet, mert hiába próbáltam a neten keresni, amiket találtam egyik sem jó. Szóval ha külde egyet valaki, örök hálám egy életen keresztül üldözné. Előre is hálás köszönet.
    (Encoder Product ID: 1132-1434-2142-8779-60D7-CC92)
  • drob
    ez a progi is tud
  • BaliBoy
    Bocsánat. Megtaláltam az erre a célra indított topikot.
  • BaliBoy
    Hi. Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy milyen programmal lehet aviból mozgó gif-et csinálni?
  • modellmaker
    ezt kipróbálom. köszi.
  • zakika
    ami nekem bevalt - kiexportalom a hangot wavba amit lehet editalni pl. cool edit proban es normalizalni. utana visszateszem mint kovetkezo hangsav a tobbit meg kiveszem. a recseges valoszinuleg attol van, hogy tul hangosra tetted es ez lett az eredmenye :) probald meg csak a halk reszeket hangositani
  • modellmaker
    A videó alá került zenét szerkesztettem egy kicsit. nem csináltam vele sok mindent csak a hangerőt vettem feljebb 5dB-el. tök jó, mert hatásos lett, viszont ha renderelem a kész videót recseg mint az állat. Mit csináljak hogy ne recsegjen??
  • modellmaker
    nem sajnos. marad drob gondolata.
  • drob
    értem, azt nem használom ... :(
    én megírom egy tittlebe az egész listát, adok neki egy kezdő és egy vég keyt, majd időt beállítom és fut ... ha a 2 pont közzé bepakolsz még pontokat akkor meg tudod állítani. szerintem nem olyan bonyi ez :)
  • zakika
    ex ugy nem kuxik ahogy irtam 1444
  • modellmaker
    nem. amikor készítettem a tiltlenél be lehet álítani a típusát:Still, Roll, Crawl.
    Roll-ra állítottam így nem kell küzdeni a keyframe-ekkel.
  • drob
    timeline sávon a filere jobb egér, speed/duration és ott tudod %-osan illetve időarányosan állítani a sebességet
  • Pitbull90
    Most amit mondtatok mindent úgy csinálktam csak DV avit használtam átrakta jól szélesvásznuba 11MB-t csinált 1MBből:DDD de egy nagyon csak egy nagyon picit a kocka széle egy picit darabos volt dem egyenes de egy rossz szemű ezt nem látja:DDD és még 1 kérdés sok filmben van lassítás azt meglehet premierben is csinálni mert a időszalag alatt van egy csúszka hogy mondjuk az apróbb dolgokat lassabban is megnézzük de lelehet magát a filmet is lassítani??? én eddig csak olyat találtam aminél lehet a képkockákat állítani mennyit játszon le meg ilyesmi de az nem az:D
  • drob
    készítettél egy tittlet és azt key-ekkel mozgatod?
    ha igen akkor azzal meg is tudod állítani akármeddig és utánna újból elindítod. én így csinálnám
  • zakika
    akkor hamarebb kiexportalod DVaviba es utana azt teszed be
    igy mar muxik
  • drob
    az a probléma hogy: unsupported file, be sem veszi az adobe
  • modellmaker
    csak ha elvágom a "videót" akkor a stáblista fájlt vágom el. és azt meg nem lehet mert akkor ahol elvágom befejezi és csinál belőle egy másikat. a stáblista az mozgó title
  • drob
    keyframe-val megállítod pl
  • Pitbull90
    ittvan: http://pitbull90.uw.hu/reactor2.avi
  • Pitbull90
    így lett 172KB
  • Pitbull90
    nem szineztem ki semmi bonyolultat nem raktam bele ha így megfelel....
  • zakika
    megkeresed azt a kockat amit ki akarsz mereviteni, kiexportalod mint kep. ot ket fele vagod a videot, a masodik reszt elhuzod es koze beteszed az alo kepet
  • Pitbull90
    keresek neked vmi ami kisseb vagy animálok gyorsan eggyet
  • drob
    tudnál küldeni pár sec-et ebből az anim.-ból? elég lenne 2 képkocka is, csak mozogjon, ne kép legyen ....
  • Pitbull90
    Egyébként amit mondtál progi hol tudom megszerezni és a kódokról annyit hogy programoztam nagyon sok játékot Macromedia Flashel és ott elég sok kódot kellet tanulni a flash az ötödik programnyelv amit ismerek és tudogatok is...
  • modellmaker
    hali!

A film végén futó stáblista utolsó nevét hogy lehet egy pár másodpercig a képernyő közepén, mozdulatlanul tartani majd utána úgyanúgy kiúsztatni mint a többi nevet?