3752
PC-s vágás és home video
-
kranyo #1472 Sziasztok! Van valakinek ötlete, hogy lehetne Win2000 alé felrakni a Premiere-t? Merthogy nem támogatja a 2000-et. Van valami XP emulátor esetleg.....
Köszi!
-
drob #1471 az encore dv avit fogad, de divx, meg hasonló tömörítéseket nem, azokhoz másfajta progi kell, nem akarok varezt sorolni mert ...
a premier is tud írni dvd-t, de nem tud menüzni. ha jó minőségben akarod a gépedre digitalizálni a kamerával felvett anyagot, mindig dv avi-ként "másold" a vincsire, de vigyázz a file méret hatalmas lesz ... (1h ~ 12Gb) kb ennyi -
#1470 jap -
#1469 ahhoz nem értek. -
Since #1468 DVDLab nem jó hozzá? -
Since #1467 És ez a encore dvd aviból dvdt csinál? -
#1466 kameráról captureval nyomd át premierebe az avit, exportáld ki (premierevel véleményem szerint nem lehet DVD-t írni) encore DVD-vel meg csinálj neki menüt aztán build. érthető volt?:) -
Since #1465 Az is érdekelne hogy aviból hogy lehet átkonvertálni dvd-be a filmet, illetve ha megvan a dvd akkor tudok utána menüt hozzátenni? Pl. DVDlabbal...Köszi -
Since #1464 Sziasztok! Ti biztos kenitek vágjátok a filmeket, így segítséggel fordulok hozzátok..Videókamerán felvett anyagot szeretnék dvd-re kiírni, és az lenne a kérdésem, hogy az adobepremierevel lehetséges? Van olyan progim ami felveszi a kameráról az anyagot, de nagyon romlik a minősége. Esetleg az adobevel lehet csinálni dvd menüt? Ha nem akkor melyik programmal? ELőre is köszi -
#1463 Nézd meg a kettő tulajdonságait, és szedd ki belőle a külömbségeket! -
sam68 #1462 Sziasztok. Tudja valaki mi a különbség a Prmiere pro 1.5 és a Premiere pro 7 között? -
#1461 :DD -
#1460 örülök, hogy segíthettem:) -
#1459 Ehhhhhh.
Hogy a fene vigye el a jó, nagy m...ha fejemet.
Hát nem is a telefonos aktivációt kell választani, hanem a Netest.
Mindjárt fellép az oldalra és már "köpi" is a hozzávaló aktivációs kódot.
Hiába, mindíg tanul az ember valamit. -
#1458 Sziasztok!
Van egy nagy problémám. Eddig tökéletesen működött az AdobePremierePro 1.5. Tegnap szerettem volna elindítani, de nem sikerült. Többszöri sikertelen próbálkozás után, hagytam az egészet a fenébe. Ma ismét megpróbáltam, de ua. Fogtam és csináltam egy reinstallt. Megoldódott az idítás problémája, a program ismét működik. Igen ám, de itt van most a másik gondom. Elmenet az Adobe MPEG encoder. Próbánák egy videófelvételt kódolni, de nem hajlandó, mert kéri az aktívációt. Oda ugyebár meg kellene egy aktívációs kód. Na ebbe kéne nekem segíteni. Végtelenül hálás lennék, ha küldene nekem valaki egyet, mert hiába próbáltam a neten keresni, amiket találtam egyik sem jó. Szóval ha külde egyet valaki, örök hálám egy életen keresztül üldözné. Előre is hálás köszönet.
(Encoder Product ID: 1132-1434-2142-8779-60D7-CC92) -
drob #1457 ez a progi is tud -
#1456 Bocsánat. Megtaláltam az erre a célra indított topikot. -
#1455 Hi. Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy milyen programmal lehet aviból mozgó gif-et csinálni? -
#1454 ezt kipróbálom. köszi. -
#1453 ami nekem bevalt - kiexportalom a hangot wavba amit lehet editalni pl. cool edit proban es normalizalni. utana visszateszem mint kovetkezo hangsav a tobbit meg kiveszem. a recseges valoszinuleg attol van, hogy tul hangosra tetted es ez lett az eredmenye :) probald meg csak a halk reszeket hangositani -
#1452 A videó alá került zenét szerkesztettem egy kicsit. nem csináltam vele sok mindent csak a hangerőt vettem feljebb 5dB-el. tök jó, mert hatásos lett, viszont ha renderelem a kész videót recseg mint az állat. Mit csináljak hogy ne recsegjen?? -
#1451 nem sajnos. marad drob gondolata. -
drob #1450 értem, azt nem használom ... :(
én megírom egy tittlebe az egész listát, adok neki egy kezdő és egy vég keyt, majd időt beállítom és fut ... ha a 2 pont közzé bepakolsz még pontokat akkor meg tudod állítani. szerintem nem olyan bonyi ez :) -
#1449 ex ugy nem kuxik ahogy irtam 1444 -
#1448 nem. amikor készítettem a tiltlenél be lehet álítani a típusát:Still, Roll, Crawl.
Roll-ra állítottam így nem kell küzdeni a keyframe-ekkel. -
drob #1447 timeline sávon a filere jobb egér, speed/duration és ott tudod %-osan illetve időarányosan állítani a sebességet -
#1446 Most amit mondtatok mindent úgy csinálktam csak DV avit használtam átrakta jól szélesvásznuba 11MB-t csinált 1MBből:DDD de egy nagyon csak egy nagyon picit a kocka széle egy picit darabos volt dem egyenes de egy rossz szemű ezt nem látja:DDD és még 1 kérdés sok filmben van lassítás azt meglehet premierben is csinálni mert a időszalag alatt van egy csúszka hogy mondjuk az apróbb dolgokat lassabban is megnézzük de lelehet magát a filmet is lassítani??? én eddig csak olyat találtam aminél lehet a képkockákat állítani mennyit játszon le meg ilyesmi de az nem az:D -
drob #1445 készítettél egy tittlet és azt key-ekkel mozgatod?
ha igen akkor azzal meg is tudod állítani akármeddig és utánna újból elindítod. én így csinálnám -
#1444 akkor hamarebb kiexportalod DVaviba es utana azt teszed be
igy mar muxik -
drob #1443 az a probléma hogy: unsupported file, be sem veszi az adobe -
#1442 csak ha elvágom a "videót" akkor a stáblista fájlt vágom el. és azt meg nem lehet mert akkor ahol elvágom befejezi és csinál belőle egy másikat. a stáblista az mozgó title -
drob #1441 keyframe-val megállítod pl
-
#1440 ittvan: http://pitbull90.uw.hu/reactor2.avi -
#1439 így lett 172KB -
#1438 nem szineztem ki semmi bonyolultat nem raktam bele ha így megfelel.... -
#1437 megkeresed azt a kockat amit ki akarsz mereviteni, kiexportalod mint kep. ot ket fele vagod a videot, a masodik reszt elhuzod es koze beteszed az alo kepet -
#1436 keresek neked vmi ami kisseb vagy animálok gyorsan eggyet -
drob #1435 tudnál küldeni pár sec-et ebből az anim.-ból? elég lenne 2 képkocka is, csak mozogjon, ne kép legyen .... -
#1434 Egyébként amit mondtál progi hol tudom megszerezni és a kódokról annyit hogy programoztam nagyon sok játékot Macromedia Flashel és ott elég sok kódot kellet tanulni a flash az ötödik programnyelv amit ismerek és tudogatok is... -
#1433 hali!
A film végén futó stáblista utolsó nevét hogy lehet egy pár másodpercig a képernyő közepén, mozdulatlanul tartani majd utána úgyanúgy kiúsztatni mint a többi nevet?