3752
PC-s vágás és home video
  • Gladiator
    Retimer letölthető:

http://aftereffects.atw.hu/

htx WPMaster
  • Gladiator
    Hát, az már inkább after akkor, vagy combustionban ez alapján csináld meg:

könnyen érthető tutor
  • modellmaker
    azt nem írtam oda de nekem vmi text effect kellene.
  • Gladiator
    keying.
  • Gladiator
    6.5-ben van olyan, hogy a kép alja ég.
  • BaliBoy
    Sziasztok!
    A premierben van blue vagy green box? És ha van hol tudom előhozni?
    Válaszokat előre is köszi!
  • modellmaker
    van vmi lobogó láng text effect perierhez? az sem baj ha after effectshez lenne :)
  • modellmaker
    na csak találtam 1-t. még másfél óra és lejön rem nem lép ki.
  • modellmaker
    na én nem találtam semmit :( ha neked meglesz fel tudod tölteni vhová hogy letöltsem? vagy valahogyan mekaparintsam? :)
  • drob
    viccelés elég hangos és kemény volt, tudod 1 darabig értem a tréfát, gondolom mások is, de ne ragadtasd el magad nagyon. részemről lezártam, én nem veszekedni vagyok itt, hanem próbálok segíteni abban amit tudok a pro-val kapcsolatban. tehát nem kötelező nekem ide írni, de ha visszaolvasol el sokmindenkinek sikerült más segítenen, fogok is, míg nem viszik túlzásba a "viccelődést".
    További jó munkát mindenkinek.
  • Gladiator
    ?

Én csak vitszeltem, mert ILLNeo szerint kioktatok, de azé megjegyzem, még egy ilyen hangnemben megírt poszt, aztán beszélek a feljebbvalóimmal, szal kuzsé legyen!!!!321
  • drob
    Gladiator!
    Oktassál már kicsit ha ilyen jól ismered a premiert, meg ha ilyen nagy legény vagy.
    De ne feledd milyen infókat kaptál már tőlem...
  • zakika
    ezt hogy tudja megcsinalni?
  • WPMaster
    összesen 4 embernek van meg de ebből kettő sztem ugyanaz az emberke csak más néven.
  • modellmaker
    torrentet kersetem de nem találtam semmit :( azért kérdeztem akkor rácuppanok én is dc-n
  • WPMaster
    Dc-n töltöm de irtó lassan naponta max 15 mega jön le a 104-ből.
  • modellmaker
    És honnan szeded le ezt a Retimer-t?
  • Gladiator
    Ne szójjá be, mert téged is kioktatlak!!!!!22
  • drob
    Nyugalom fiúk, inkább vágjatok szorgalmasan tovább. Ha meg ráértek mars ki a szabadba egy kis nyersanyagért.
  • zakika
    megnyugtatas vegett, szerintem eleg ha nem kot bele azokba, akik valamit probalnak megtudni
    sot a jo otleteket meg dijazzuk is
  • Gladiator
    Hát te bolond vagy! én annyit mondtam előszőr, hogy normálisabban is válaszolhattál volna, erre te már jössz a következő üzenetben, hogy mit oktatgatlak, meg leköcsögöztél. Ezek után nekem ne sírjon a szád, hogyha visszaszólok. Szánalmas. Össze-vissza pofázol. Tudod ki az a Ryan McKean? Nem? Akkor meg mit írogatod hülye gyerek?
    Szentem hagyd el a topikot, nem kellesz. Pá

[/ME ELŐRE LÁTJA, HOGY KÖVETKEZŐBEN ABBA FOG BELEKÖTNI, HOGY ÉN KÜLDÖZGETEM A TOPIKBÓL, PEDIG NEM IS AZ ENYÉM]
  • WPMaster
    Köszi ezt az inteligens beszólást. Nem is tudom ki kezdte el a parasztkodást úgyhogy az 5 csillag sztem nem engem illet. Te is voltál kezdő, na akkor mien lett volna ha az első kérdésednél egy fő paraszt egyből elkezd oltogatni. Mellesleg ezért van a forum hogy kérdezzünk nem azért hogy az újjakat fikázzuk.
  • zakika
    bocsi de PB
    eddig elvoltunk a temaval, most se hianyzik az anyazas
  • ILLNeo
    Igazad van elég ha egy istent játszó majom kis -nek képzeled magam,hogy jösz te ahhoz hogy egyáltalán becsmérelj engem amikor nem is ismersz, kinek képzeled te magad? Ryan McKean? Gladiátor? Russel Crow? Mire föl pattogsz?
    Ki vagy te? Tudod ki vagy? Egy 5 csillagos paraszt!
  • Gladiator
    realtime renderel, meg tud még pár finomságot.
  • WPMaster
    Amugy te milyen matrox kártyáról beszéltél?
  • drob
    oké, sikerüljön :), majd kiváncsi lennék rá hogy milyen lett
  • WPMaster
    Ja oké most már tom mien részletet csak aszittem hogy az AE-s tutorra irtad azt. Köszi de nem kell majd ha lejön a Retimer majd azzal megcsinálom. Átküldeném csak sok ien videó van és méretre is elég nagyok. De azér köszi még eccer. Amugy beszéltem egy gyerekkel aki használta már ezt a Retimer-t és azt mondja hogy még ien 15 fps-s videóknak is elég szépen csinálja meg a lassítását és kb ugyan oan szép lesz mint a videóba amit mutattam. Szerencsére software-sen is meg lehet oldani.
  • drob
    ja, vissza is küldöm a készet :)
  • drob
    küld el azt a részt, lelassítom ...
  • WPMaster
    Kössz srácok a segítséget. De miattam nem kell összeveszni. De nem véletlen mutattam azt a videót, mert jó minpőségű lassítást akarok elérni nem pedig csak ien "amatörebb" megoldást választani. (ezért kérdezősköttem a RealkViz Retimer felöl). Mellesle lehet hogy te oan király vagy ho akármi nélkül megtanultad a Premiere-t de én eddig csak after effects foglalkoztam úgyhogy bocs ha első probálkozáskor már nem vágom kivülről az egész Premiert.
  • Gladiator
    És most azért, mert te ilyen fasza srác voltál, hogy megtanutad könyv nélkül, net nélkül, akkor mindenki úgy tanulja meg? Bocs, de szerintem egy rohadt lassítás miatt nem akar napokat foglalkozni vele. Amúgy meg nem kell ahoz házigazdának lenni, hogy kioktassam a kis köcsögöket.
  • ILLNeo
    csak azért beszélek így mert nekem semmi könyvem nem volt soha a premierhez és csak annyi történt, hogy elkezdtem vele foglalkozni otthon, és akkor még internetem se volt semmi, hogy kérdezősködjek... amúgy meg nem te vagy a házigazda mit oktatgatsz engem, különben is segítettem neki nem? akkor...
  • Gladiator
    fogadjunk, hogy nem sűrűn kamerázol:) Felvehetsz 25 fps-ben SP módban, vagy 18-cal (?) LP módban. Ahoz, hogy 60 FPS-sel vegyél fel pár milliós kamera kell.
  • Cujo01
    Ezt pl. meg lehet csinálni úgy is, hogy a nyers anyagot nem 25 fps-el veszed fel... (én játékból csinálok muvikat, onnan 60 fps-el veszem fel) Igy a lassitáskor is megmarad a 25.. :))
  • Gladiator
    nekem csak akkor ugrál, ha egy framet elhúzok pár másodpercre, gyk állóképet csinálok belőle, és azt effektezem, máskor még nem ugrált.
  • drob
    alapból csak a prem akadni fog (ugrál) 70-től lefelé, ezen kár is vitázni mert így van, nem 1 lassítást csináltam már és nem véletlenül vettem meg a kártyát, mivel lesz még lassítás, na meg másra is jó, de azt nem részletezném, akit érdekel utánnaolvas ...
  • Gladiator
    én lenyomom neked 10%-ra úgy, hogy nem ugrál. igaz van digit kártyám, de szerintem nem működik. Vagy akkor mégis, és ez annak a hatása? lol, jó tudni:)
  • drob
    na, bocsi, remélem olvasható lett, kicsit siettem :)
  • drob
    nem fogol tudni lemenni kb 70% alá, mert megnövekszik a képkocka mérete és egyből ugrálni fog. összaosni meg ne mtudod, mert akkor fram-ekrel kell vagdalni az eész jelenetet, az meg őrült munka. az ilyen lassításokhoz találták ki pl a matrox kátyát, de gondolom egy lassítás miatt nem fogod megvenni :) .
    Mekkora a file mérete az anyagnak, amit lassítani kellene? ha nem túl nagy megcsinálom neked, akár 1%-ra is ... akadozásmentesen