3752
PC-s vágás és home video
-
Lpneo #2392 Nem tud valaki egy JÓ videó konvertálót(imtoo,xilisoft,meg apex is szaraxik a gépemen)? -
37lz55 #2391 Köszi a gyors segítséget Drob, a b válasz tökéletes megoldás a problémámra.
-
drob #2390 sehogy (1.5), viszont:
a bal oldali snittet felrakod a 2-es sávra (feltételezem egymás mellett van) és a jobb oldali snitt bal szélét megfogod és húzod balramíg el nem éered a 2-es sávon lévő snitt bal szélét (remélem villi a fogalmazás...)
másik lehetőség: file/new/sequence, átmásolod oda az elvágott snitteket, kirendereled dv-aviba és egybe van (ez kicsit tovább tart...)
eredmény mind2nél uaz. -
37lz55 #2389 Sziasztok!
Hogyan lehet egyesíteni 2 clipet a timeline-on? (premiere pro 2)
pl ha szétvágtam Razor Tools -al és egyesíteni szeretném
?? -
#2388 Lenne egy kis problémám. Adobe Premiere Pro 1.5 -t használok, de nem találtam még hozzá normális kodeket. Elvileg van benne alapból de az nekem valahogy mégse olyan jó. Fölraktam már nagyon sok fajta kodeket, de 1ikkel se jó. A hang az jó de a kép nem, XviD videónál. Csatolok egy képet, hogy néha mi van a kép helyett. A válaszokat előre is köszönöm! -
miatyánk #2387 Sziasztok!
Térképes útvonalanimációt szeretnék csinálni Premiere Pro 2-ben. pl. animált piros vonal halad(nő).
Hogyan kell ezt elkészíteni? -
Lpneo #2386 Hát hallásra, vagy benagyítod az audio sávot, és közös részeket keresel -
slylecz13 #2385 Sziasztok!
Valaki tud nekem abban segíteni, ha a videót kamerával, a hangot ami több csatorna is egyszerre pedig egy erre alkalmas keverővel veszem fel, akkor hogyan tudom a legegyszerűbben összeszinkronizálni premieren belül?
(A felvételeket utólag rakom fel a gépre.)
Köszi! -
drob #2384 -
#2383 De nagyot tévedsz ;)
Viszont ahogy a mondás tartja, az sem h.lye, aki hallgat. :) -
#2382 vagy csak senki nem ismeri..vagy kettönkön kívül más nem nagyon leseget ide.. -
Lpneo #2381 bakker én utánam senki nem mer megszólalni -
Lpneo #2380 Ediust ismeri valaki? -
#2379 he ? -
Lpneo #2378 használj Avid Liquidet! -
#2377 Hali ! a Premier Pro 2 azt írja ki, hogy
"You are not allowed to continue because your account does not have the proper privileges. Please log in using an account with administrator privileges and try again." és nem indul el.. másik gépen amin prócáltam, ott szintén kiírta egyszer, de utána elindult..szal mi lehet a baja ? mindkét gépen rendszergazdaként voltam bejelentkezve az xp-be, szal elvileg azzal nem lehetne nyüge..
-
Lpneo #2376 Ja -
#2375 Mindenki tud mindent:) -
Lpneo #2374 nagyon haldoklik ez a fórum -
drob #2373 Alapozásnak tökéletes, hasonló a pro is. -
#2372 huhh... ez nekem nem megy. Tudom Hülye kérdés, de: HOgy tudok rárakni effekteket és hangokat? mert mindent pbáltam, de valahogy a videóban a két rész közötti áttűnéseket nem sikerült betennem. És a hanggal meg nem próbálkoztam még,de mp3-mat akarok rárakni. -
drob #2371 hmm
kipróbáltad már? -
#2370 miért van az h amikor elindítom ennél a fájl betöltésénél lefagy? CompilerVfw.prm -
Lpneo #2369 Hát ha úgy egymás után raktad be akkor nyiss egy új sequence-t és abba másold bele az előbbit, majd ott speed/duration-nal állíthatod.
Egyébként meg a beállíásokban ott van(General->still image duration) -
#2368 video
Mit csináljak még vele? Képeket szerintetek hogyan oldjam meg? -
fugafree #2367 Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet azt csinállni, hogy beteszek egy csomó képet, és ezeknek eggyüttesen tudjam megválltoztatni a hosszukat. -
Lpneo #2366 Nem ismertek valami nemzetközi Premiere fórumot?(az Adobe.com olyan áttekinthetetlen)? -
#2365 Photoshop...kimented aztán png-be és mehet a premierebe. -
#2364 Milyen progival lehet a premierenél jobb, összetettebb feliratokat csinálni, amiket be is tudok rakni rendesen premierebe? -
#2363 MAC-ra már kidobtak egy bemutató verziót, sztem lesz nemsoká windowsra is valamilyen véglegesített változat. -
Lpneo #2362 Mikor jön már a végleges CS3?? -
ba32107 #2361 köszi, megvan. -
#2360 Egy csomószor már le volt irva.
Jobb klikk a snitten > Speed/Duration > Reverse bepipál..+sebességet is állíthatod. -
ba32107 #2359 Hello!
Egy egészen egyszerű kérdésem lenne, de nem találtam megoldást. Hogy lehet megoldani, hogy egy klipet visszafelé játszon le?
Egy ilyen "videón visszapörgetés" effekthez kellene.
Előre is köszi! -
#2358 DDR1est vegyél, fölösleges gyorsabb DDR2est, mivel ugyis vissza kéne állítani a másikat hogy egyforma Mhz-en menjenek. Szóval nem lenne gyorsabb semmivel, így legalább stabil lesz. -
#2357 Jéé.. már 15-ér van 1 giga DDR2?
Akkor máskép teszem fel a kérdést. Még 1 giga sima DDR, vagy 1 giga DDR2? -
#2356 Vmi okos:
Fejleszteném egy nagyon picit a gépet memóriában, hogy jobban bírja a Premieret. Most egy giga sime DDR-em van. Vegyek még 512-t bele, vagy inkább gyűjtögessek 1 giga DDR2-re? Vagy sok különbség nem lesz? -
#2355 Nekem 3.4es intel procim van, de csak akkor szaggat a videó viszajátszásnál mikor már 2-3 effekt van a videón. Mivel nem birja már valós időben lerenderelni az anyagot. -
Lpneo #2354 Hát ha nekem ilyen atom gépem lenne..... -
Lpneo #2353 Tudod... én sem megvenni gondoltam