Adobe Premiere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki tudja, hogy hogyan tudok premierrel eloben vagni? (Mert azt hallottam hogy lehet)
Apple MacBook 2.16 C2D, iPhone, 2*Dell 2408WFP, hamarosan: MacPro 8core
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Nem tudjátok, hogyan tudnék dolgozni canonnal (konkértan S2 Is, de G5-é sem ment) felvett videókkal? Unsupported compression in avi-t, vagy valami hasonlót ír!
Köszi!
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Köszi a választ, hol tudom lejebb venni a bitrátát?
Mert ha a dvd-re kiírásnál, akkor azt sem tudom, mert nem elérhetõ ott az a opció! 😞
Köszönöm elõre is a választ!
tömörítést egyénileg kell beállítani, kinek mi a szimpi, valszin valami gyári beállításon volt azért lett rossz az avi
tömörített dolgokat nem fog kezelni, arra a célra más progit kell keresni, a premier dv avi vágására lett kitalálva
UI: Tudja valaki, hogy lehet premierevel jól tömöríteni? Mert nekem ha aviba tönörítem, akkor
nagyon-nagyon rossz lesz a minõsége, akadozik, foltok mennek bele stb...
Olyat viszont nem találo, hogy mpg-be tömörités, sõt mpg-t sem tud kezelni, nem tudja megnyitni az mpg-t! 😞
Tud valaki ebben is segíteni? Köszönöm!
2 egész éjszkán (kb. 10 órán át) csináltam egy kis filmet (semmi különöset, csak egy családi videot), összesen kb. 1,5 órást lett.
Megcsináltam a menüt meg minden. Aztán kiakartam írni dvd-re, azt írta a statusnal, hogy több helyre van szüksége, mint 4,7 gb, ezért, nem engedte, hogy kiírjam.
Aztán megcsináltam menü nélkülire, levettem kb 15 percet a filmbõl.
A statusnál az volt írva, hogy "Ready" vagy elvileg készel áll az íráshoz, de még sem lehet kiírni, mert a "Burn" menü pont inaktív.
Megpróbáltam, hogy mappába mentse és ne dvd-re, de így sem mûködött! 😞
Adobe Premiere Pro 2.0-val dolgozom egyébként.
Tud valaki segíteni? Köszönöm elõre is!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Valamilyen úton módon csak be kell valahogy pakolni az anyagot r-go bedigized ..., de akkor nevezd bárminek.
Nemtom hol állítol defaultot, mert nekem olyan lehetõség nincs ...
ha jóltom annak a kaminak van firewire portja, akkor viszont pláne nincs lehetõség hangot állítani. Ha esetleg mégis lenne: uncompressed, 48000khz, 16-bit, stereo-t válassz.
Ha továbbra sem jó, próbáld más filmszerkesztõvel is gépre vinni az anyagot (bedigizni).
Hangbeállításnak defaultot használok, és eddig tökéletesen mûködött is a dolog. Olyan,mintha nem lenne szinkronban a képpel (pedig nem elõz be, és nem is siet), de valahogy ilyen érzésem van, aztán próbálja behozni. De az is lehet, hogy teljesen rossz irányban keresgélek, egyelõre nem tudom a megoldást, a kemra beállításai úgy tûnik rendben vannak, mert ahogy elsõ levelemben is írtam, a kamerán tökéletesen lejátsza a hangot, csak a gépen nem. Töredezettségmentesítõt is futtattam...heeeelp!
Egy dummie-nak is joga van fejlődni!
Az a problémám, hogy vettem egy viszonyleg jó kamerát (Sony DCR TRV 900e 3CCD), és amikor behúzom a filmet a premiere-be, a hang beszaggat. A kamerán lejátszva minden oké vele...nincs valami ötletetek?
Köszi
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
idõt nem, csak file méretet konvertálsz
1 órányi felvételt ha átkonvertálsz dvdnek, akkor az pont 1 óra lesz
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
és 1 orányi VHS kb hány perc lesz ha átkonvertálom DVD-nek
Sürgõs warez kérdésem lenne, kérlek benneteket, ha valaki tud segíteni, dobjon egy mailt a [email protected] címre!
Köszi
Kérdés: adobe premiere pro-val vágtam össze egy dv-rõl capture-ölt anyagot. Exportálni szeretném, mpeg2-be (aztán egy másik progival dvd-re menüvel... stb.)
47 perces az anyag, és exportálásnál a 7. perc környékén a következõ hibaüzenettel abbahagyja a renderelést:
"Adobe Premiere Pro failed to return a video frame. Cancelling operation."
Ezen a helyen semmi vágás, átmenet nincsen, sima videofolyam van.
Esetleg van valami ötletetek?
Elõre is köszönöm!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
azért thx
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de elég lassan jött ,1 hétig töltöttem apránként
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha számítógépen akarod majd lejátszani, akkor simán adat dvd-ként írhatod.
meg tudom variállni saját héttérel és zenével
amugy ha Mpeg file-t akarok kiirni azt a Nero-ban adatként kell?
ez a progi azért jo ,mert ha magszerkesztem a videot nem kell külön konvertálgatni ,mert egyböl DVD formátumot csinál és ha nem akarom azonnal kiirni ,akkor késöbb csak Nero-ban áthúzom a VIDEO_TS mappát és kész