3856
Starcraft
-
Nuki #897 szerintem a pléjerek döncsenek arról hogy ujrajátszás-e vagy sem :D -
#896 ok "allitolag"* segitettem Koryne-nak... hat akkor ujra kell jatszani a meccset... no obs... remelem korrekt voltam...
mivel en vagyok a kupa-admin, ezert vitanak nincs helye... gg
*en nem erzem, hogy csaltam... szinte a gyozelembe hajtottam a gosulanyt... bar ha ez gaz, akkor gaz... ez van... -
Nuki #895 hmm. ripléjt azért kapok? :) -
#894 Koryne-Grizzly 1-0 :oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ugye-ugye mirol maradtal le? :Ooooooooooooooooooo
-
Nuki #893 ezt is kikaptam:D
Spica? -
#892 ok, játszuk le most, gyere fel sg.hu chanelre -
Nuki #891 fél2ig jó lenne :) -
Nuki #890 igen igen :D
mehet a mehet :D -
#889 jah, aki velem akar játszani: fél2ig, illetve kb este 7 után ráérek. -
#888 ehhh fiuk es lany() szombat van... akkor tehat kupa ^^ -
#887 igen nagyon regi mod... en annak idejen jatszottam a war1-2 moddal isch... bizonyos patch kellett hozza(mar nem emlexem lehet 1.07el ment talan), es soxor kiugralt az asztalra a jatek -.-
-
Firebat #886 hellóztok!
keresnék 1 modot v nem is tudom miaz!
nahszóval, star craft de olyan h warcraft 2 és doablo 1-es karakterek vannak bene!! nagyon jóó amúgy :D , pl protoss az orc, terran human , és a zerg pedig a diablós szörnyek! ha vki ismeri és tudja hol szerezhetem be,vagy bármi, az írjon mindenféleképp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [email protected] -
#885 szuper nekem isch a szombat^^
(hallod "Just a girl"???? ) -
Nuki #884 okay, szombat ^^
tájm? :) nekem egész nap jó tulképpen, kivéve ha elráncigálnak moziba :P -
Spica #883 szombaat will be rendben, vasárnap not sure :) -
Nuki #882 hétvége will be? :) -
#881 patcheld fel a jatekot mindenkepp! -
Spica #880 nuke, totti jelentkezni :P -
#879 hali
én nem tudok játszani (single player) mert a terran 2. pályánál visszadob a vindózba...
tudtok erre valami megoldást? vagy csak engem szivat?? -
#878 gyerekek... kupa? -
Conroy #877 Köszi a gyors választ, így már sikerült megoldanom. -
#876 magyaritas csak 1.09el megy -.- -
Conroy #875 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy nemtudom magyarítani a játékot. Mindíg " A sorszám(571) nem található a DLL-ben (storm.dll)" hibával fogad. Maga a játék simán megy, de a magyarítással nem akar működni sehogy. Ha tudtok segítsetek.
Köszönöm! -
#874 a repeket nezzed evvel: BWL 3.013 for 1.14 (mindig frissitik, tehat a lenyeg a BWL)
bemasolod a starcraft konyvtar gyokerebe: D:\Games\Starcraft pl. ...
majd a bwlauncherrel inditasz... igy minden replayt le tudsz majd a jovoben jatszani, nem lesz bugos...
-
Nuki #873 aha már kibeszéltük, de azért köszi :) -
Nuki #872 azokra a monitorokra valami ilyesmit kéne kiírni hogy : "Failed to achieve victory." ;D -
#871 ja megvan :P -
#870 hé ezeket a REP fileokat hol tudom lejátszani,vagy mivel? -
Spica #869 burrow-képesség az a 'földbeásás', na azzal trükközte ki kashu gorkyt (egyébként nem láttam) -
Nuki #868 burrowling? az milyen? (a szót magát megértem:) -
#867 sajnos a 2ik Kashu-Gorky trukkos burrowlinges okossagos meccset nem tettek fel ;( -
Nuki #866 az a lényeg ;) -
#865 Legfrissebb replay-ek ;)
Cam vs Kashu 1-2-3 a donto... alatta vannak a elodontok, helyosztok stb(sajnos nem mind! de a donto az legalabb fenn van!) -
Nuki #864 köszi köszi :))))
#863 azt honnét lehet megszerezni?
látod ő is zergel volt :D -
#863 Kashuka nyerte a magyar WCG selejtezot 2-1 aranyban Cameleon elleneben! IGY O KEPVISELI HAZANKAT MAJD A DONTON OLASZORSZAGBAN!!44444
hajra-hajra^^
(replayokbol boven van mit tanulni! ^^)
-
#862 HEPPIBORSZDEEEEEEJ TUJUUUUUUUUUU
-
#861 ok SElfisch-t diszkvalifikalom...
Irtam neki privatot, irtam a forumjara, es nem valaszol... hatakkor ennyi... -.-
valaki a helyere? :D -
Nuki #860 mindig ezt mondják, hogy jövőre.... :| -
#859 Az, motorból látszik:) -
#858 jah, ez egy warhammer 40k mod asszem, de volt warci 3mas próbálkozás is. sajnos egyik sem az igazi, lassuak.
a lenti nyilatkozattal kapcsolatban:
egyetértek, tökéletes.