Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
"mert mit teszel, ha mondom?..."
Látom apukád felengedett netezni egy picit...
De lassan csináld a házidat mert holnap isibe mész

mukika
mama hogy van???

RangeR
mert mit teszel, ha mondom? én meg 5 éve nyomtam eredetivel és nem most.Akkor volt a fénykora, nagyember, hogy baszom a szád szélét...

artschi
Én egy hete rendeltem meg eredetiben, és most is nyomulok vele, nagyon állat dolog nosztalgiázni! Ja, és a játék is a best.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ollie
Azért egy ideig még nem fog ez a gáma meghalni.

[HUN]PAStheLoD
SC koreában népjáték

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

mukika
és?? nekem fél éve voltmeg a játék. most megvettem eredetiben és nyomom battleneten. és ne mond már hogy kihalt a játék!!!!

robotnyk
mibajod?
ghost cb
mik vannak...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Up.

robotnyk
csak európában haldoklik, Koreában meg tképpen már nemzeti sport, külön Starcraft TV csatorna van. éppen mostanában olvastam, hogy egy-egy komolyabb meccset többen néznek meg mint mondjuk a Jóbarátok aktuális epizódját.
RangeR
Bazz, most néztem a játék dobozát: 1997!!! Ember, 7 év!!! Ebbõl ötöt nem haldokolt. Ennyi idõ alatt a kocsidat is eladod és még a lakásodat is lecseréled, vagy átalakítod! Ez viszont egy pc-game mindössze! Mit vártál?

érdekes milyen népszerû ott
persze a meccs is jó volt

mukika
ez nagyon vad!!!!!!!!!!!! 😊)) bárcsak én is így játszanék!!!

Az egyik fórumon szóba került a Starcraft meg az, hogy Koreában milyen hihetetlenül nagy rajongó tábora van. Pro gamerek komoly pénzekért, élõ közvetítésben mutatják be tudásukat.
Feltettünk egy videoklippet ahol BOXER és GARIMTO, a két szupersztár csap össze.

Akit érdekel a dolog és elég gyors a net elérése, töltse le, érdemes.
Boxer vs Garimto <.asf video, 37.5 !!! Mbyte>

http://www.c3.hu/~frc/fallout2/
Nem piskóta!!!

mukika
Magyarországon ennyire haldokolna ez a játék??? nemár!!!

mukika
2vs2 valaki?

mukika
és most??? hétvége van! 😊

ollie
Mert most dolgozom.

mukika
mé' nem?

mukika
az bizony! 😊

ollie
hopp eltûnt az elõzõ hozzászólásom...

ollie
én akarok de nem most és nem online 😊))

Methylisocloro
Minden idõk legjobb RTS játéka!

mukika
valaki nem akar játszani?

mukika
jó nekik! 😊

Lynx_TWL
hihi😄 koreában külön tv adó van hozzá, ahol nyomják a meccseket😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ollie
Vagy csak WC3-as új multi térképeket kell gyártania... Bár nem hiszem hogy lemondanának az RTS piacról.

mukika
Na TOPIC UP! Most vettem meg eredetibe zgyhogy irány a battle.net! 😊)

ollie
Pityogo2, ha ezt olvasod, látogass el ide:

www.campaigncreations.org (vagy .net a vége)

Sadun Tryst
így értelmesen:
jó én is azt mondtam a végén, hogy nem 1 olyan adó kell ahol...
a többi pedig rendben van... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
naugye! 😊

Davidus
Költözzetek Koreába😄

V9ykn8_TZL0

Hmuda
Hût ezt már el tudnám képzelni, mint az egyik mûsort. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sadun Tryst
jó én is azt mondtam a végé, hogy 1 olyan adó kell ahl egész nap SC meg minden megy, hanem lenne 1 fasza PC-s adó, ahol néha lenyomnak 1-1 fasza meccset bármilyen jó multi gammából.

HuAn82
Én örülnék neki!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hmuda
Énnekem nem kelene ilyen adó, inkább örülnék egy rendes, jól tájékozott, mindig friss, igényes és csak PC-vel foglalkozó játékadónak.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sadun Tryst
hmmm. StarCraft...
az jutott az eszembe Mo.-n milyen kir lenne ha itt is lenne ilyen "esti sc meccs közvetítés" a tv-ben... dél-koreában ez megy... most ondoljatok bele... beülsz a tv elé este 10-kor... "mi a fasz van a tv-ben?...hö...semmi...akkó nézzük 1 kis sc-t..." mijen fullos lenne! 😊
vagy lenne q3 adás, meg fasza multi gammák közvetítése, mondjuk BF1942! igaz akkor a magyar társadalom elég kockafejûvé fejlõdne, de azér 1-1 bajnokágot, vagy nagyobb meccset leadhatna a tv... nem?

Abban az esetben ha megveszem az eredeti battlechestet nem fog szarakodni winxp alatt?

szóval ha valaki össze tud veszni egy játékon, és föleg ilyen dolgokon akkor az tényleg nagyon láma. Az nemtom milyen az életben 😊. És tényleg ilyenkor jáccon az ember, amikor még van szabadideje meg minden, és ne akkor amikor normális dolgokkal kellene foglalkozni, ami hasznára válik másoknak is 😊. Mert a játék tök haszontalan. Utálom az ilyeneket hogy 26 éves korába csak a játék a mindene, és nem is dolgozik meg semmi mer egy gazdag gyökér. 😞

bye.

Hi RangeR.

Én kurvarégi bnetes vagyok. kb 3 napja jáccok bneten... amugy meg. Miért félted annyira hogy 8 éve jáccol??? A te bajod hogy 8 éve csak a játék a mindened. Erröl ennyit. Sztem az is elég régi ha valaki 5hónapja csak egy játékkal jáccik és nem tud elszakadni töle ;].

Nemtom mit vagy olyan nagyra magaddal. hogy egy jatekot 8 éve nyomsz. hehe. birom az ilyen embereket. tréfás.

Kéne nekem egy cd-key. plz irjatok be egyet. (amivel lanolni is tudok)

Evil
patch ok azonosak a jatekokon?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
par honapos kihagyasokkal en rendszeresen latogatom a dio1 et.56K rulezzz.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

RangeR
Régi Battle netes??? Én 8 éve bnetezek,és mikor megjelenik egy új játék, (pl.Warcraft3) akkor az önjelölt törzsgárda a hun csatornán,majdnem-hogy sértve érzi magát,hogy egy ilyen "új betolakodó" mit szól bele a bölcseletes szövegelésükbe😊 A régi bnetesek redszerint 1-2 hónapja,esetleg 2-3 éve az elõzõ Blizzard játék megjelenése óta nyomatják.Na ennyit a "régi bnetességrõl".Az lenne a régi,aki 8 éve a Diablo1 óta folyamatosan minden játékkal jelen van a megjelenés napjától.Olyanok,mint ÉN!!! De sajnos,mi soha nem leszünk olyan nagy veterán bnetesek,fõleg,ha angol windows alól nyomjuk és nem default módon a hun csatornán.Ha 1-2 hónapig külföldi csatornán vagyunk,akkor már a büdös életben sem leszünk a klikk tagjai.Egyszer,Diablo2 megjelenésekor úgy beszóltak a "veterán 3 hónapos törzstagok,hogy komolyan gondolkoztam,elmegyek egy d2 bulira,azonosítok pár nicket,és szétzúzom a kölök arcát,aztán elmondom,miért kapta,hamég marad dobhártyája.Stacraftnál beléptem fél év után az ezer éves ninckemmel a hun csatornára,és teljes felháborodás volt,mert egy 17 éves kölöknek ugyanez volt a neve.Lezúztam a veterán kölköt 20 perces játékban,de még így sem lettem befogadva😊) Ez offtopic volt,csak nagyon berágtam erre a "régi bnetes" szövegre.Egyáltalán van olyan,aki a bnet létrejötte óta folyamatosan jelen van?Na az egyenrangúként beszólhat,a többinek laposkúszás!

A Starcraft -Bw-rõl: ne crackelj,hanem vedd meg,most 2000Ft a két cd egy csomagban,megéri!Nem kell másolgatni és szarakodni a crackeléssel.

Sziasztok! Én nem vagyok 1 profi starcraftos de idõnként szoktam a battleneten nyomni egyet és most megint mennék egyet küzdeni de sajna van egy kis problemám: Windows Xp alatt nem jók ugye a crack file-ok amik Win.98 alá jók de akkor hogy tudom elindítani Winxp alatt Ez a kérdés!!!
Tudom már lentebb volt róla szó de nem volt teljesen világos pl eza megoldás "irjatok ki a cd tartalamt egy iso9660 as formatumu mode 1 es cd re es nemkell semmilyen crack". Na ha tudtok kérlek sgítstek KÖSZÖNÖM!!!!! 😊
Laalee
sajat mapokkal a huncraft.hu n probakozzatok

eleg jo adatbazisa van kezdoknek

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Loxa
Armithis: én is csináltam BW-be küldetést. Túl jóra sikerült, mert nem lehetett végigjátszani. A Terranok triggerelése brutális lett, pláne hogy szövetségben vannak a pályán. A map-et is én szerkesztettem hozzá, meg a sztorit, meg a hangokat. Hátránya hogy magyar, mert az angol sajnos nem az erõsségem.
Vannak kedvenc egységeitek, vagy mindegy hogy melyik fajjal játszotok?

Loxa
Sziasztok!
Megkérdezhetem mit értetek rush alatt? A korai lerohanást netán?
Én is szeretem a BW-t, kicsit egysíkú mindíg gép ellen játszani, de azért változatossá lehet tenni. Multiba 2-3 alkalommal játszottam, az egyik ilyen 10 órás volt, de nagyon állat. 3 liter kóla kellett hozzá.

GregSB
Hmm, ennyit azért ne ajánljatok, nem fér el a vincsimen 😊