3856
Starcraft
-
#937 ehhe, itt az első (és valszeg utolso) first personöm:) sajna remegett a kamera, ugyhogy elég szar lett de ez van. nyilván koreaiak komolyabb cuccokkal veszik fel
//260 APM!! :PP -
Nuki #936 ez így egy közhely szóval muszáj volt elsütnöm, mellesleg ott olyan dolgok folynak hogy hűűűhaaa :D -
#935 Ehhez mit szóltok ? :)
Stárrkrkrkáft! -
#934 ??? ertelem? -
Nuki #933 vagy megfingattak egy tehenet és beléjük szált a tudás. #920 -
Nuki #932 in conclusion: mi nem ismerjük. valszeg sok kocka írt egy algoritmust ami felismeri a szavaikat sc-ben és beírja helyettük. esetleg szereztek egy igazi élő drone-t....és úgy. -
Nuki #931 gumiban meghalnál, öcsisajt..... -
#930 figyi, ha csak ertelmetlenul offtopikolsz, akkor inkabb ne itt tedd, okes(ajanlom a gumit)? O.o -
#929 de van -
#928 szerintem meg nincs.
max copy paste -
#927 lOL NA ELOLVASTAM MIT ÍRTAM
Na lefordítva a Magyarországon használatos nem cigáyn nyelvre:
Van pár gyerek a Battle.Neten aki valamilyen programmal nagyon gyorsan tud írni -
#926 LICSMIIIII -
#925 Wow, Te értetted, mit kérdezett? :) Fordítsd le magyarra pls! -
Nuki #924 én pl rohatt gyorsan írok, de én tanultam gépírást és azért, valszeg ő is, vagy nagyon tapasztalt XD -
#923 MI?! -
#922 ez nem teljsen ide tatrozik de megkérdezeem azért:
Van egy gyere na jó nem megy de aki tud rohadt gyorsan írni mármint azt vmi progival csinálja!Meg tudja vki modnani melyikkel és hgioyan
? -
#921 ^^ -
Nuki #920 -
#919 na ezt lekéstem, szolj ha vagy megint.
bár eccerubb ha felveszel msnre
grizzly21 kukac freemail.hu -
#918 Na, egy önkéntest a halálra, gyorsan :) bent vagyok sg.hu channelen! -
#917 mar leirtam korabban...
eli vilagat a forumon... de az mar pofatlansag, hogy 1. Sajat forumjaban sem valaszol vissza 2. PRIVATRA sem valaszol 3. Ide sem ir... szal meguntam... gg -
Nuki #916 selfisch miért lett dq-zva?
úgyis a looser-ágra vagyok ítélve az első meccsem után, főleg ha azt is TVT-ben játszom ellened XD (majdnem megint pvp-t írtam:D) -
#915 TOTTIt kerjuk a kettes munkaallomashoz, mert meg van meccse boven! -
#914 kuzs =)
szal ugy van(jobbat nem tudtam kitalalni, majd szolj ha tudsz jobbat MECCS UJRAJATSZAS NELKUL!) hogy az egymas elleni lejatszott merkozesnek(3 meccs) a pontkulonbozetet osszeadtam... tehat te 9112 ponttal vertel meg... igy vilagos? -
Spica #913 na a végén az a pontszámkülönbözet, na arról mesélj még, mert elég átláthatatlan
amugy nem ugy volt, h én 4edik mert állandoan megszegem a szabályt? :D -
#912 marcsak Tottira varunk(1edul Nuki jatszotta le minden meccset, szal...)
az allas:
magyarazat: Azonos pontszam eseten 1. Egymas elleni eredmeny 2. ha ez is egyenlo(mint a SPica-Kurucz-En felallasnal) akkor jon a pontszam kulonbozet*...
*Megneztem a replayeket, es a statisztika alapjan igy jott ki:
Kurucz -15018, 885: -14133
Lammer 15018, -9112: 5906
Spica -885, 9112: 8227
Ez van...
Nuki! Kiejtselek gyorsan a loser agra a kieses szakaszban? -
#911 nem... -
Spica #910 spica > nuke - arcadia RP v RT :)
repeket msnen -
Firebat #909 íígen igen, nem tudod megszerezni?:P kipróbálnék más modot is :P -
Spica #908 yah :) -
Nuki #907 spica@ ? :D -
Spica #906 msnem a nevem citromail.hu domainnel, majd feljövök és játszhatunk :)
-
Spica #905 te meg vedd azt számításba hogy akkor megprobálok ráérni amikor neked is jo, a délután nekem se oké mindig, de az este néha itt vagyok
-
Nuki #904 Nuki-Spica ellenfelemnek mikor jó? :)
vedd azt számításba hogy normális középiskolába járó ember vagyok, hétfő-csütörtök délutáni programmal :) [edzés] hétvége frí (egynlőre:) -
#903 gyerekek porogjunk be...
Hatralevo meccsek: Nuki-Spica, Totti-Lammer,Grizzly,Spica,Koryne,Kurucz
-.- -
#902 én csak a véleményemet mondtam, azt csinálsz amit akarsz, te szervezed, az van amit mondasz:) de sztem koryne sem akarja ujrajátszani és nincs is rá szükség igazából -
#901 jo akkor 'sszatok meg a "porszivotokat"...
szerettem volna korrekt lenni -.-
akkor beirom... -.- -
#900 véleményem szerint nem kell ujrajátszani. -
Nuki #899 [inkábbnemszólbele] -
#898 "ujra kell jatszani a meccset"