3856
Starcraft
  • zAkkEr
    http://video.google.com/videoplay?docid=5670703989157783919&q=Starcraft+2
  • Istencsászár
    :)) max a Starcraft Ghost volt ps2őre de az kukába ment, vagy a Warcraft 3 alá készített SC módrol beszélsz...
  • zAkkEr
    hé a starcraft 2 már nem jelent meg?....én láttam róla videót és nem 1 -et ,játék közbe vették fel.. :)
  • Istencsászár
    Blizzard ügyvezetője, Paul Sams nyilatkozta:

"A StarCraft számomra minden idők legjobb játéka. Bizonyára gondoljátok, hogy semmi kétség afelől, folytatni fogjuk a StarCraft és Diablo sorozatokat. Higgyétek el, én leszek a legboldogabb, amikor bejelenthetem a StarCraft 2-t!" Sams azt is elmondta, hogy jelenleg legalább három, be nem jelentett projekten dolgoznak folyamatosan, s jövőre várható egy óriási játékbejelentés.

"Emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy a Blizzard nem egy MMO-kra specializálódott vállalat. Vannak cégek, akik csak erre a stílusra álltak rá, de a Blizzard lehetőséget ad a fejlesztőinek, hogy olyan játékot fejlesszenek, amilyet szeretnének. Ez pedig nem minden esetben MMO." - mondta. Konzolos fronton is várható még valami mozgolódás, a Microsoft ugyanis nagyon érdeklődik és szeretne valamit összehozni közösen a Blizzarddal
  • Lammer
    ize launcher frissult!
    inkabb a natur launchert hasznaljatok!!!
    KATT
  • Lammer
    helyes!
    nem vagy Diszkvalifikalt(szep magyar szo :c) statuszban =)
  • Spica
    na én meg visszajöttem és holnap játszok is délután-este, majd ha van kupás azzal játszanék (ha még lammer kolléga nme diszkvalifikált inaktivitás miatt :P)
  • Nuki
    ma vendégem lesz és feltehetőleg egész nap hirozozunk majd :P
  • Lammer
    nah kuzs!
    uzsgyi jatszani!444
  • Nuki
    nincs kupám hogy tudnám nyomni? :o
  • Lammer
    ne magyarazz inkabb nyomjad a kupat4444!44negz!!4neg4n!n4
  • Nuki
    otthon kkupi vagy más kupi? XD
  • Lammer
    hajra-hajra! toljatok csak, enmost kupiban vagyok, takaritas, butor kidobalas, uj butorok osszelegozasa in progressz(ikea rulz ^^)
  • grizzly21
    hellyel közzel itt leszek, amint vagy akkor szolj:)
  • grizzly21
    nem nagy ez?:)
  • Nuki
    ma ki ér rá, kupás? :D
  • zAkkEr

fejlesztfetem az új starcraft logomat(nem végleges,csak próbálkozás)
  • Nuki
    oké erre voltam kiváncsi :) reméltem nem csak szerencsém volt :]
  • grizzly21
    ha beirod akkor megnyitja ha nincs
  • Nuki
    ha beírom hogy /j sg.hu akkor nem nyitja meg magától ha nincs ott senki? mert battle neten vagy szerencsém volt, vagy télleg nem létezett diablo szobában hogy 'nuke' :D mert ott müködött :]
  • zAkkEr
    ja,ok..mostmár értem :)
  • grizzly21
    sg.hu, de csak akkor van megnyitva ha már valaki megnyitotta, és ez elég ritka, szolj előtte itt inkább ha gamelni szeretnél. vagy addig másokkal játsz:)
  • zAkkEr
    hé az SG.hu-s csanelnek mi a pontos címe? 1x tudtam csatlakozni azóta nem..
  • Istencsászár
  • zAkkEr
    ja szép volt :P
  • Nuki
    mázlim volt... az a legviccesebb hogy terrannal voltam amit úgy utálok XD de a visszavágót szerintem nem nyerném meg :P
  • Lammer
    Nukenak megvan az elso gyozelme!!!44
    jeeeeeeeeeeee :DDDDDDDD
    (nyogvenyelosen :D)
  • Istencsászár
    gyere fel, sg.hu csannel!
  • grizzly21
    jah én pl rá
  • Istencsászár
    Valaki ráér gém most?
  • Nuki
    én má lejátszottam hármat, el is vesztettem mind :| nembaj valaki lesz majd az utolsó is :P
  • Lammer
    namivan pupakok? =)
    Tessek jatszani, meg van meccs boven a kupaban =)
  • Lammer
    ez ficsor mar szinte =)
    szal amikor taszkolsz vissza winfosra, es vissza jatekba, neha megkattan :DDDDDD
    (mivel ugye 256 szinu a jatek, kicsit meggajdul hisz a desktopod tuti nem 256 szinben van :D)
  • zAkkEr
    Na szval,versenyre még nem akarok jelentkezni...még gyakorlok..
    neten zAkkEr néven vagyok :)
    és lenne 1 olyan problémám hogy a menübe meg amikor továbblépek akkor a háttér teljesen elromlik,megváltozik,foszforeszkálós színű lessz,szval szar....de nem tudom miért néha ezt csinálja ,naponta 1x biztos addig amíg ki nem lépek és vissza..... egy 2,4GHz-es 512 MB RAM-os és 1 ATI 9600-as kártyán már nem lehetne ilyen hiba ?!ugye :)
  • Nuki
    + egyéb hozzávalók pl ##746 :)
    aztán egy accuntnév regisztráció, és belépni vele és két órát játszani min. 1-2 napon belül :)
    amikor megvan az accountnév, beírni ide :P hogy tudjuk ki vagy. úgy kábé ennyi.
  • Nuki
    felmész battle.net automatikusan letölti :)
  • zAkkEr
    az melyik ? :)
    és mit javítanak benne?
    honnan lehet letölteni??
    kb ennyi..:)
  • Lammer
    egyertelmuen a brood war :D
    es tedd fel, vagy toltesd le a legujabb patchet is! ;)
  • zAkkEr
    Na megvan a game :)
    de ti a síma SC-vel nyomjátok vagy Brood war? mert ha símáal akkor nem rakom fel a brood wart,igaz annélkül még nem játszottam :D
  • zAkkEr
    :D fogós kérdés