3856
Starcraft
-
http://video.google.com/videoplay?docid=5670703989157783919&q=Starcraft+2 -
:)) max a Starcraft Ghost volt ps2őre de az kukába ment, vagy a Warcraft 3 alá készített SC módrol beszélsz... -
hé a starcraft 2 már nem jelent meg?....én láttam róla videót és nem 1 -et ,játék közbe vették fel.. :) -
Blizzard ügyvezetője, Paul Sams nyilatkozta:
"A StarCraft számomra minden idők legjobb játéka. Bizonyára gondoljátok, hogy semmi kétség afelől, folytatni fogjuk a StarCraft és Diablo sorozatokat. Higgyétek el, én leszek a legboldogabb, amikor bejelenthetem a StarCraft 2-t!" Sams azt is elmondta, hogy jelenleg legalább három, be nem jelentett projekten dolgoznak folyamatosan, s jövőre várható egy óriási játékbejelentés.
"Emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy a Blizzard nem egy MMO-kra specializálódott vállalat. Vannak cégek, akik csak erre a stílusra álltak rá, de a Blizzard lehetőséget ad a fejlesztőinek, hogy olyan játékot fejlesszenek, amilyet szeretnének. Ez pedig nem minden esetben MMO." - mondta. Konzolos fronton is várható még valami mozgolódás, a Microsoft ugyanis nagyon érdeklődik és szeretne valamit összehozni közösen a Blizzarddal -
ize launcher frissult!
inkabb a natur launchert hasznaljatok!!!
KATT -
helyes!
nem vagy Diszkvalifikalt(szep magyar szo :c) statuszban =) -
Spica #851 na én meg visszajöttem és holnap játszok is délután-este, majd ha van kupás azzal játszanék (ha még lammer kolléga nme diszkvalifikált inaktivitás miatt :P) -
Nuki #850 ma vendégem lesz és feltehetőleg egész nap hirozozunk majd :P -
nah kuzs! 
uzsgyi jatszani!444
-
Nuki #848 nincs kupám hogy tudnám nyomni? :o -
ne magyarazz inkabb nyomjad a kupat4444!44negz!!4neg4n!n4
-
Nuki #846 otthon kkupi vagy más kupi? XD -
hajra-hajra! toljatok csak, enmost kupiban vagyok, takaritas, butor kidobalas, uj butorok osszelegozasa in progressz(ikea rulz ^^) -
hellyel közzel itt leszek, amint vagy akkor szolj:) -
nem nagy ez?:) -
Nuki #842 ma ki ér rá, kupás? :D -
fejlesztfetem az új starcraft logomat(nem végleges,csak próbálkozás) -
Nuki #840 oké erre voltam kiváncsi :) reméltem nem csak szerencsém volt :] -
ha beirod akkor megnyitja ha nincs -
Nuki #838 ha beírom hogy /j sg.hu akkor nem nyitja meg magától ha nincs ott senki? mert battle neten vagy szerencsém volt, vagy télleg nem létezett diablo szobában hogy 'nuke' :D mert ott müködött :] -
ja,ok..mostmár értem :) -
sg.hu, de csak akkor van megnyitva ha már valaki megnyitotta, és ez elég ritka, szolj előtte itt inkább ha gamelni szeretnél. vagy addig másokkal játsz:) -
hé az SG.hu-s csanelnek mi a pontos címe? 1x tudtam csatlakozni azóta nem..
-

-
ja szép volt :P -
Nuki #832 mázlim volt... az a legviccesebb hogy terrannal voltam amit úgy utálok XD de a visszavágót szerintem nem nyerném meg :P -
Nukenak megvan az elso gyozelme!!!44
jeeeeeeeeeeee :DDDDDDDD
(nyogvenyelosen :D) -
gyere fel, sg.hu csannel! -
jah én pl rá -
Valaki ráér gém most? -
Nuki #827 én má lejátszottam hármat, el is vesztettem mind :| nembaj valaki lesz majd az utolsó is :P -
namivan pupakok? =)
Tessek jatszani, meg van meccs boven a kupaban =) -
ez ficsor mar szinte =)
szal amikor taszkolsz vissza winfosra, es vissza jatekba, neha megkattan :DDDDDD
(mivel ugye 256 szinu a jatek, kicsit meggajdul hisz a desktopod tuti nem 256 szinben van :D) -
Na szval,versenyre még nem akarok jelentkezni...még gyakorlok..
neten zAkkEr néven vagyok :)
és lenne 1 olyan problémám hogy a menübe meg amikor továbblépek akkor a háttér teljesen elromlik,megváltozik,foszforeszkálós színű lessz,szval szar....de nem tudom miért néha ezt csinálja ,naponta 1x biztos addig amíg ki nem lépek és vissza..... egy 2,4GHz-es 512 MB RAM-os és 1 ATI 9600-as kártyán már nem lehetne ilyen hiba ?!ugye :)
-
Nuki #823 + egyéb hozzávalók pl ##746 :)
aztán egy accuntnév regisztráció, és belépni vele és két órát játszani min. 1-2 napon belül :)
amikor megvan az accountnév, beírni ide :P hogy tudjuk ki vagy. úgy kábé ennyi. -
Nuki #822 felmész battle.net automatikusan letölti :) -
az melyik ? :)
és mit javítanak benne?
honnan lehet letölteni??
kb ennyi..:) -
egyertelmuen a brood war :D
es tedd fel, vagy toltesd le a legujabb patchet is! ;) -
Na megvan a game :)
de ti a síma SC-vel nyomjátok vagy Brood war? mert ha símáal akkor nem rakom fel a brood wart,igaz annélkül még nem játszottam :D -
:D fogós kérdés