3856
Starcraft
  • Nuki
    akkor péntek du, ha ma nem jó XD
  • grizzly21
    irj időpontod h mikor jo, nem gyakran vagyok fenn
  • Lammer
    mondom semmi gond... nem toroltelek ki, a kovetkezobe benne leszel ha akarsz jatszani... csak lehet neked nem lesz elvezetes... ennyi...
  • freelander
    Én ált minden bajnokságra szoktam nevezni amire tudok, nem nézem h ki indul.
    Mindegy, akkor törölj ki a bajnokságból.
    Ez meg sztem nem hőbörgés, hanem jogos, hogy első hozzászólásomért ebben a fórumban beszóltok, nem flameltem, szidtam senkit.

grizzly mi a nicked europe-on?
    ez alapján h ideírsz h "game?" még nem tudok játszani veled :)
  • Lammer
    ne hoborogjel... nem azzal van a gond, csak ha nem esett le, akkor ez egy fun jellegu lamer kupa... szol valamelyik haverod, hogy benaznak itt paran, te bejossz beregelsz(elobb indult a kupa), majd jon a Noobbashing...
    gg... vagod? (ha nem ez volt a szandekod, akkor szori, de ez igy eleg feltuno...)
    neked az poen lenne, hogy bashingolsz itt mindenkit? :o

mind1... beirlak a kovetkezo kupaba, max hurkara versz mindenkit, azt joccakat...

(amugy en is csak 2.5 eve vagyok AKTIV tag rshun, es ismerlek igen ezert is occkodtam :P(nem a szemelyed miatt, hanem az esetleges sweep, bashing miatt...)... igen ne keress, mert csak sgn vagyok lammer :P)
  • grizzly21
    nah, egy game?:)
  • freelander
    az a gond, hogy nem 4 éve regisztráltam? ~~
    grat
    egyébként sc-s oldalként ajánlom az sc.replays.hu-t bár gondolom ismeritek
    megj.: ott csak két és fél éve regeltem de nem szólnak be ezér
  • koryne
    Najó, ájjálle :PPP
  • Lammer
    szoval akkor elmagyarazom itt a "nagy bacsik" mirol beszelgetnek :PPPPPP

Freelander infoja:
    Regisztráció időpontja: 2006. 08. 28.
    Utolsó üzenet időpontja: 2006. 09. 19. 20:57
    Utolsó látogatás időpontja: 2006. 09. 19. 21:12

^.-
  • koryne
    De a mostani reged új :P
    Lehet, h ő is újraregelt.
  • Lammer
    ahhh az a 4 ev 2 honap bágátel
  • koryne
    A tied is friss
  • Lammer
    tul friss a reged... nem mintha diszkriminalnek, de... ...
  • grizzly21
    hali, játszunk egyet?
  • freelander
    hi, esetleg én is beszállnék ha lesz itt bajnokság, pale[wOtl] néven szoktam fenn lenni europe-on..
  • Lammer
    nah sracok...
    en raerek egesz heten, kiveve csutortokon(vendegsegbe metyek)...
    irjatok -.-
  • Nuki
    nemtom nekem nicns bajom vele :D
  • Lammer
    szeirntem meg nezd meg jobban a kepet(refresh :P) -.-
  • Nuki
    akkor a következő olyan lesz ahol fel lesz cserélve :D
  • Lammer
    most mi a baj? #954 ->
    ()
  • Spica
    sztem ez nem egészen jó ágrajz, mert találkoznak az emberek winneren és loseren is (a loser döntő előtt), nincsenek felcserélve
  • Lammer
    van para? nincs para? mesz a loserre egybol, segaz ^^
  • Nuki
    o.O
  • Lammer
    Totti lemondta az utolso 2 meccset, igy freewin Kurucznak meg Grizzlynek =)
    tehat az alapszakasz vege(bongeszot frissitsetek a korabbi kep miatt, F5 :P):

Playoff igy nez ki =)

es az elmaradhatatlan PDF =)
    Attekinto PDF!

jovoheten rendezzuk le a playoffot...
    Winner agon kezdo map: Gaia, vesztes valaszt bo3 rendszerben... DONTO PEDIGLEN BO5, winner gyoztese 1-0rol indul...
    Loser agon (BO1!)meg kisorsolom a mapokat a megadott szamu meccsekre...

GLHF
  • Nuki
    hogy beaktvizálta magát mindenki hirtelen :)
  • Spica
    totti szólj ha leszel ide
  • Lammer
    Nah orulok, hogy telefonos 1eztetes utan mindenki raer ma ^^
    szal: Totti kartars 3-4 utan lesz elerheto... Illetve Spica kartars este mar(6 utan) nem... (Totti-Spica meccs 4-6 kozott fog lejatszodni, PGT-LT 2.4en ofkorsz)... a tobbbiek elmondasa alapjan raernek delutantol estig... szal hajra-hajra^^ (en sajna fel5kor vegzek, igy fel7kor kerulok megint gep ele :/ szal...)
  • Lammer
    en megmondtam, hogy a zone alarmot felejtsd el... -.-
  • grizzly21
    Régebben jól ment a Starcraft a régi zone alarm tűzfallal, most az uj miatt nem tudok kreálni, pedig minden engedélyezve van. Mit kellene még plusszba beállítani nem tudjátok? Nem jövök rá.
    Port forwardolásokat szoktak mondani, de azt előzőleg sem kellett csinálnom amikor ment, itt valami egyszerűbb beállítás lesz a megoldás sztem.
  • grizzly21
    UDP
  • norbi09
    Hello. Multizni szetnék otthoni hálózatban, de valahogy nem megy, segítsetek, köszi.
  • Lammer
    csakugy mert nalra whore vaty *
    jah most megy nemet wcg donto... elodonto most volt, LIVE STREAM! Mondragon-Fisheye 2-0 ( fish leesett loserre )
    elvileg majd meg lesz kozvetites...

*hint: ha figyelemmel kisered a koreai scs eletet, akkor eszrevehetted, hogy a szurkolok Fly highos tablakat szorongatnak, meg minden progamernel ott szokott figyelni egy sajat kis tabla az asztalan, amikor jatszik... szal ez egy fricska
  • grizzly21
    ehhe, ezt most miért is?:D
  • Lammer
    Fly High Nal_ra
  • grizzly21
    :) én itten vagyok akivel még játszonam kell az csak irja be ide hogy neki mikor jo.
  • Lammer
    nah sracok...
    elegem van... mostantol idore fognak menni a korok... meg fogom hatarozni, hogy minden kort, mettol-meddig kell lejatszani... aki nem jelenik meg az sg.hu channelen es nem jatsza le a merkozeseit, az nulla pont(sorozatosan meg DQ)... a csoportmeccseket vasarnap EJFELIG kell leadni mindenkinek... (NUKI mar leadta az osszes csoportmeccset tehat o mar tiszta...)
    tudom ez csak egy jatek, de ha benevez az illeto valahova, akkor avval kinyilatkoztatta azon szandekat, MISZERINT szeretne jatszani...
    na tehat, lehet megbeszelni a csoportkor veget... nem egesz 56 oratok van minderre, kulonben mennek a 0 pontok sorban...
    koszonom...
  • Spica
    kidobtad a rovart és gg-zett uhh :) hát mi a fenét csinált 8 percen át
  • Lammer
    nem minden az ápéem :DDDDD
  • Lammer
    csakhogy ne benazz :PPPPPPP

/majd megnezi kesobb, csak most dolga van ^^
  • grizzly21
    a meccs maga szar egyébként, mert hamar beirta a ggt de örülök hogy legalább elsőre nyertem amikor felvettem:D