3856
Starcraft
-
#3656 Kéne hamacsin gémelni. -
#3655 Beteg. Szerintem van a koreaiaknak agy+kéz inplantjuk. -
#3654 Jó kis map. Mi a neve? -
Spica #3653 végülis jó volt a lan. a körülmények áldozatai voltunk ez tény. -
[SiX] Boci #3652 Igen brutál micro:
Bisu (P) vs Flash (T) WCG 2009 Korea -
#3651 user error! nalunk 6 eNbernek igy ment... erre mar nem tudok mit mondani :P
szerk: navarjal! moZSt esett le... ezt toltotted le, igaz?
"MayoHeroDefencev111b-1240137671" ????,,,,,vesszo
nevezd csak at mondjuk sima "mayo111b"-re (az nem esett le, hogy tul hosszu a palyanev? :PPP)?
tuti menni fog 1.23-al... (1.24-el semmikepp, amugy) ;) -
#3650 Szenvedek? Igazabol meg mindig nem ertem miert is kellene 1.23mal mukodjon nalam is, amikor solora teljesen mindegy mit ir ki, amig mukodik.
Amugy igy sem ment, csak 1.22vel. -
#3649 ne szenvedjel mar :D
nekem tokeletesen megy 1.23al (meg az egesz lannak igy ment hetfotol-szerdaig) :D
tedd fel ujra a jatekot+1.24 es utana szvicccselj vissza ;)
-
#3648 annyi a kulonbseg ebben es az elosszor kuldottben, hogy ebben nincs mar 1.22es pack, csak .23 es .24, de egyikkel sem megy... tuti neked is .22vel megy akkor :D -
#3647 pocsi^^
ha EVVEL nem megy, akkor semmi! nekem ezzel megy! (törűd ki a meglevot es tomcsizd ki eztetetet) -
#3646 Amit feltoltottel az 1.24es :d de azt magatol is le tudja szedni a jatek... ha 1.23ra valtok nem latszik a listaban a mayonezesdi :( -
#3645 mi az 1.23-as verzioval jatszunk vele! :] -
#3644 Ezzel sem latja a map listan :c Vagy lenne mar egy ujabb verzioju map, marmitn ami ujatt mint amit linkeltel? -
#3643 BOCSIKA!!!
rossz fajlt toltottem fel :SSSS
itt a joag!
iraZSd folul a zegyhuszonnÉÉÉÉgyest evvel... ez a jo 1.24 :D -
#3642 Gyerekek!!!4 LOOOOL! azt REALIZALTA egyaltalan valaki is, hogy mindket egyeni liga DONTOJEBEN CSAK ZERG VAN???? :OOOOOOOOooooooooNAGYÓÓ
-
#3641 lattatok a 2ik emesel elodontot (Iris - Kwanro)???
basszamek 2-0rol kikapni 2-3-ra ... :CCC
1set
2set
3set
4set
5set
a masodik meccs utan meg voltam gyozodve rola, hogy leadja*** Kwanro a meccset csapattarsanak (ez lehet csapaterdek is! a penzdijat amit kapna dontoben, ugyis a csapat kapna meg 'asszem... igy viszont nem lett volna rossz a CJ teamnek)...
***najo igy viszont boritekolhato, hogy Calm lesz az MSL gyoztes ... nem azert mert Calm(Z) most bucsuztatta(mit bucsuztatta, ne finomkodjunk, foldbe tiporta) a ranglista elso Jaedongot(Z) a masik elodontoben... azert mert Calm iszonyat eros ZvZben... lattatok az emlitett Jaedong elleni osszecsapast??? a vegen meg en is elerzekenyultem... Calm nem birt a konnyeivel... zokogott oromeben! szegenyke :D tok "aranyos" volt :D KATT a vegire... mondjuk itt vagott John747, en a normalis hosszu verziot neztem torrentrol :D ott percekig mutatta a kamera, hogy sir oromeben, omg mekkora ko" eshetett le a sziverol ^^^^ (szerintem total ánderréted gamer Calm, most jol racafolt!!!44)
ugyhogy hajra Calm a dontoben!!44
kék! mi a velemenyed a dontovel kapcsolatosan? :] -
#3640 Nalam meg 1.22-vel, .23-nal sem latta :d Erdekes kis jatek, elbohockodtam vele kicsit, vegul a lighting edge-s hosnel amradtam es eddig a 15. wave-ig sikerult csak eljutnom :D -
Nuki #3639 pedig a férgek cukik :3 -
#3638 ezt en is ma neztem meg, mert le vagyok maradva (ugye minden meccset megnezek) :D
nem, NEM eZS NEM!!4444 a fergegeket mindég ki kell irtani...
sazlé: "rást" tudni kell fogni... az elso esetben totalis pozicionalis hiba volt Fantasy reszerol(ez kb bénetes szintu hiba)... a masodik meg nos... fogjuk ra, hogy kihasznalta Jaedong az sc azon fiiicsorjet, hogy terran epuletbol csak lefele jonnek ki a unitok!444
es ez a ket lol "rás" miatt most dontozhet... ándorito volt, ez teny :C
ps: jahogy Jaedong csak rásssolni tud??? rendes jatekban elverzik Fantasy ellen??? hmmmz (ez meg prolig donto ugyanazon szemelyekkel)
SKT1+Terrans FTW!!4 -
Nuki #3637 Megnéztem és nem igazságtalan. Én amikor ilyenekkel próbálkoztam szarrá gyaláztak :C
(zerg szoktam lenni) -
#3636 nos, nekunk 1.23-al megy!
jelentjuk TereMszel legyoztuk az extra véveket IZS!!!44 ^^ ->normal herokkal(nem mini bossokkal es nem Grand Summonerrel)
ugyhogy megvannak legalisan a boss kodok :]
Van benne egy olyan hero akivel konnyeden egyedul vegig lehet tolni, mert szerintunk az bug(Grand Summoner)... ugyhogy laMom azt nem lehet majd valasztani :] -
#3635 Kosz, elindult, igesz 1.22-vel :p Fura, megneztem nagy hirtelen par host, mintha szandekosan nem kezreeso helyekre pakoltak volna a gyorsbillentyuket :D Majd megnezem meg. -
#3634 itten van-e a progi-e!
KATT
tomcsizd ki a konyvtaraba a jateknak(vagy ahova akarod, tokmindegy)
szerkezd at az init, hogy jo legyen az eleres... mivel az en envájormentembol csinaltam a hétzét ezert nalam ugye mas valszin a war3 path-ja :D
vanik benne a cseres opcional 1.22,1.23,1.24 cserelgesd oda-vissza ahogy kedved tartja... :D a zegyhuszonharmassal el fog indulni ;)
HÁEF!444NÉGY
remelem menni fog! -
#3633 okok, koszonom -
#3632 nem szereti jah... toltok fel neked okossagot :) 10 perc es fenn van :) -
#3631 Ize, ez nem szereti az utolso tft verziot, vagy valamit rosszul csinaltam es azert nem latszik? :o -
#3630 Lehet meglesem ezt enis o.o -
Nuki #3629 Ez a sláger? Jó akkor megnézem milyen meg igyekszem begyakorolni.
Azt hittem legalább jó sc mappal fogsz eldicsekedni, így még lehet hogy mi ketten se fogunk escézni -
#3628 viszont! war ala vannak az igazi jo custom palyak! az EEEEEN unszolasomra TereMszel toljuk(moZStmar neki is tetsziek) a Mayo Defense-el! hasonlo mint a moo-moo csak poenosabb es siman van olyan jo es mely, mint a modern moo-moo! moZSt kezdunk TereMszel belemeJedni a tortenetbe, mert lehet benne halaszkodni meg vadaszgatni, meg neutralozni, szal nagyon nagy joZSag! es pluszba ha vegigviszed kapsz kodokat a minibossokhoz amikkel ugye replay value megno ^^
sazle, moZSt ez a slagerag! -
Nuki #3627 Dehogy, Bandi biztos sc prefer üzemmód lesz. Bence bármire rávehető, én is.
Szóval keresgéljünk szorgosan mapokat :Ð -
Nuki #3626 úú nem elfelejtettem (A)
Mellesleg Lammer nagyobb pro nálam, ha mond valami az ő véleményére inkább alapozz :P -
kék #3625 Megnézted? Ötlet? -
#3624 miajazazeZScé??? annyira DOTA laz vanik, hogy szerintem max mi ketten fogunk eZScézni -
Nuki #3623 Kéne gyűjtögetni lanra mindenféle mókás use map settings-es pályákat, nem? -
Nuki #3622 Köszi! -
kék #3621 Igen.
Első
Második -
Nuki #3620 Tudnál adni linket? -
kék #3619 Látta valaki az OSL legutóbbi párharcát? Magyarázza már el nekem 1 gyakorlott gamer, hogy a francba lehetett volna kivédeni az utolsó 2 rusht? Ilyen igazságtalan pályákat még nem láttam. -
kék #3618 "Az utso meccs jott be a legjobban, az ellenfele azt se tudta mit csinaljon :D."
Azt szépen elintézte. :-)
Dream.t)HyuN amúgy is elég gyenge Zerg játékosnak számít.
Talán Pusan(Protoss)szerencsésebb választás lett volna az MBC edzője részéről.
-
kék #3617 Az egyik haveromnál is ilyen gond volt. Főleg a víznél látszott a hiba. A kártya driverének frissítése után javult a helyzet.