Starcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terensz
Kéne hamacsin gémelni.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Beteg. Szerintem van a koreaiaknak agy+kéz inplantjuk.

Terensz
Jó kis map. Mi a neve?

végülis jó volt a lan. a körülmények áldozatai voltunk ez tény.
Lammer
user error! nalunk 6 eNbernek igy ment... erre mar nem tudok mit mondani 😛

szerk: navarjal! moZSt esett le... ezt toltotted le, igaz?
"MayoHeroDefencev111b-1240137671" ????,,,,,vesszo

nevezd csak at mondjuk sima "mayo111b"-re (az nem esett le, hogy tul hosszu a palyanev? 😛PP)?

tuti menni fog 1.23-al... (1.24-el semmikepp, amugy) 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

BEAST
Szenvedek? Igazabol meg mindig nem ertem miert is kellene 1.23mal mukodjon nalam is, amikor solora teljesen mindegy mit ir ki, amig mukodik.

Amugy igy sem ment, csak 1.22vel.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
ne szenvedjel mar 😄
nekem tokeletesen megy 1.23al (meg az egesz lannak igy ment hetfotol-szerdaig) 😄

tedd fel ujra a jatekot+1.24 es utana szvicccselj vissza 😉

BEAST
annyi a kulonbseg ebben es az elosszor kuldottben, hogy ebben nincs mar 1.22es pack, csak .23 es .24, de egyikkel sem megy... tuti neked is .22vel megy akkor 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
pocsi^^

ha EVVEL nem megy, akkor semmi! nekem ezzel megy! (törûd ki a meglevot es tomcsizd ki eztetetet)

BEAST
Amit feltoltottel az 1.24es :d de azt magatol is le tudja szedni a jatek... ha 1.23ra valtok nem latszik a listaban a mayonezesdi 😞

Lammer
mi az 1.23-as verzioval jatszunk vele! :]

BEAST
Ezzel sem latja a map listan :c Vagy lenne mar egy ujabb verzioju map, marmitn ami ujatt mint amit linkeltel?

Lammer
BOCSIKA!!!

rossz fajlt toltottem fel :SSSS

itt a joag!

iraZSd folul a zegyhuszonnÉÉÉÉgyest evvel... ez a jo 1.24 😄

Lammer
Gyerekek!!!4 LOOOOL! azt REALIZALTA egyaltalan valaki is, hogy mindket egyeni liga DONTOJEBEN CSAK ZERG VAN???? 😮OOOOOOOooooooooNAGYÓÓ

<#wilting><#vomit>

Lammer
lattatok a 2ik emesel elodontot (Iris - Kwanro)???

basszamek 2-0rol kikapni 2-3-ra ... :CCC
1set
2set
3set
4set
5set

a masodik meccs utan meg voltam gyozodve rola, hogy leadja*** Kwanro a meccset csapattarsanak (ez lehet csapaterdek is! a penzdijat amit kapna dontoben, ugyis a csapat kapna meg 'asszem... igy viszont nem lett volna rossz a CJ teamnek)...

***najo igy viszont boritekolhato, hogy Calm lesz az MSL gyoztes ... nem azert mert Calm(Z) most bucsuztatta(mit bucsuztatta, ne finomkodjunk, foldbe tiporta) a ranglista elso Jaedongot(Z) a masik elodontoben... azert mert Calm iszonyat eros ZvZben... lattatok az emlitett Jaedong elleni osszecsapast??? a vegen meg en is elerzekenyultem... Calm nem birt a konnyeivel... zokogott oromeben! szegenyke 😄 tok "aranyos" volt 😄 KATT a vegire... mondjuk itt vagott John747, en a normalis hosszu verziot neztem torrentrol 😄 ott percekig mutatta a kamera, hogy sir oromeben, omg mekkora ko" eshetett le a sziverol ^^^^ (szerintem total ánderréted gamer Calm, most jol racafolt!!!44)

ugyhogy hajra Calm a dontoben!!44
kék! mi a velemenyed a dontovel kapcsolatosan? :]

BEAST
Nalam meg 1.22-vel, .23-nal sem latta :d Erdekes kis jatek, elbohockodtam vele kicsit, vegul a lighting edge-s hosnel amradtam es eddig a 15. wave-ig sikerult csak eljutnom 😄

pedig a férgek cukik :3

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Lammer
ezt en is ma neztem meg, mert le vagyok maradva (ugye minden meccset megnezek) 😄

nem, NEM eZS NEM!!4444 a fergegeket mindég ki kell irtani... <#idiota>

sazlé: "rást" tudni kell fogni... az elso esetben totalis pozicionalis hiba volt Fantasy reszerol(ez kb bénetes szintu hiba)... a masodik meg nos... fogjuk ra, hogy kihasznalta Jaedong az sc azon fiiicsorjet, hogy terran epuletbol csak lefele jonnek ki a unitok!444
es ez a ket lol "rás" miatt most dontozhet... ándorito volt, ez teny :C

ps: jahogy Jaedong csak rásssolni tud??? rendes jatekban elverzik Fantasy ellen??? hmmmz <#papakacsint> (ez meg prolig donto ugyanazon szemelyekkel)

SKT1+Terrans FTW!!4

Megnéztem és nem igazságtalan. Én amikor ilyenekkel próbálkoztam szarrá gyaláztak :C
(zerg szoktam lenni)

Lammer
nos, nekunk 1.23-al megy!

jelentjuk TereMszel legyoztuk az extra véveket IZS!!!44 ^^ ->normal herokkal(nem mini bossokkal es nem Grand Summonerrel)

ugyhogy megvannak legalisan a boss kodok :]

Van benne egy olyan hero akivel konnyeden egyedul vegig lehet tolni, mert szerintunk az bug(Grand Summoner)... ugyhogy laMom azt nem lehet majd valasztani :]

BEAST
Kosz, elindult, igesz 1.22-vel :p Fura, megneztem nagy hirtelen par host, mintha szandekosan nem kezreeso helyekre pakoltak volna a gyorsbillentyuket 😄 Majd megnezem meg.

Lammer
itten van-e a progi-e!
KATT

tomcsizd ki a konyvtaraba a jateknak(vagy ahova akarod, tokmindegy)
szerkezd at az init, hogy jo legyen az eleres... mivel az en envájormentembol csinaltam a hétzét ezert nalam ugye mas valszin a war3 path-ja 😄
vanik benne a cseres opcional 1.22,1.23,1.24 cserelgesd oda-vissza ahogy kedved tartja... 😄 a zegyhuszonharmassal el fog indulni 😉

HÁEF!444NÉGY

remelem menni fog! <#papakacsint>

BEAST
okok, koszonom

Lammer
nem szereti jah... toltok fel neked okossagot 😊 10 perc es fenn van 😊

BEAST
Ize, ez nem szereti az utolso tft verziot, vagy valamit rosszul csinaltam es azert nem latszik? :o

BEAST
Lehet meglesem ezt enis o.o

Ez a sláger? Jó akkor megnézem milyen meg igyekszem begyakorolni.
Azt hittem legalább jó sc mappal fogsz eldicsekedni, így még lehet hogy mi ketten se fogunk escézni <#szomoru1><#idiota>

Lammer
viszont! war ala vannak az igazi jo custom palyak! az EEEEEN unszolasomra TereMszel toljuk(moZStmar neki is tetsziek) a Mayo Defense-el! hasonlo mint a moo-moo csak poenosabb es siman van olyan jo es mely, mint a modern moo-moo! moZSt kezdunk TereMszel belemeJedni a tortenetbe, mert lehet benne halaszkodni meg vadaszgatni, meg neutralozni, szal nagyon nagy joZSag! es pluszba ha vegigviszed kapsz kodokat a minibossokhoz amikkel ugye replay value megno ^^

sazle, moZSt ez a slagerag!

Dehogy, Bandi biztos sc prefer üzemmód lesz. Bence bármire rávehetõ, én is.

Szóval keresgéljünk szorgosan mapokat :Ð

úú nem elfelejtettem (A)
Mellesleg Lammer nagyobb pro nálam, ha mond valami az õ véleményére inkább alapozz 😛

Megnézted? Ötlet?
Lammer
miajazazeZScé??? annyira DOTA laz vanik, hogy szerintem max mi ketten fogunk eZScézni <#szomoru1>

Kéne gyûjtögetni lanra mindenféle mókás use map settings-es pályákat, nem?

Köszi!

Tudnál adni linket?

Látta valaki az OSL legutóbbi párharcát? Magyarázza már el nekem 1 gyakorlott gamer, hogy a francba lehetett volna kivédeni az utolsó 2 rusht? Ilyen igazságtalan pályákat még nem láttam.
"Az utso meccs jott be a legjobban, az ellenfele azt se tudta mit csinaljon 😄."

Azt szépen elintézte. :-)
Dream.t)HyuN amúgy is elég gyenge Zerg játékosnak számít.
Talán Pusan(Protoss)szerencsésebb választás lett volna az MBC edzõje részérõl.
Az egyik haveromnál is ilyen gond volt. Fõleg a víznél látszott a hiba. A kártya driverének frissítése után javult a helyzet.
DJ Tope
Hali vkit tudja h mitõl lesz olyan a játék képe mintha 16 szinû lenne.A patch nélkül is ugyanilyen.Ati x600pro kártyám van azzal lenne a baj?kösz a helpet

When I&#8217;m in the studio, I can&#8217;t wait to play out what I&#8217;m making and seeing people react to it- Markus Schulz

Koszi a linkeket, tetszett, ugyes a srac 😊. Az utso meccs jott be a legjobban, az ellenfele azt se tudta mit csinaljon 😄.

Valóban nagyon ügyes gyerek. Az Estro eredményei is figyelemre méltóak ezen a kupán. Ami pedig Bisut illeti: a bajnokságban fantasztikus volt, de az egyéni ligákban számomra csalódást okozott.
Lammer
skacok!

uj Bisu eniván?
GosI
nem semmi amit lemuvelt a Masters cupon! le kell lonom a poent, de a srac elott le a kalappal... 0-1rol forditott egyedul es ugye elkalapalt 4(NÉÉGY) MBC emberket 😄 nagyon skilles jatekos, kreativ player es raadasul eleg szereny srac! ugyhogy en drukkolni fogok neki! 😊

MBC-Estro
1-1 (ugye itt szallt be)
1-2
1-3
1-4

vegeredmeny tudataban is erdemes vegignezni a meccseket, mert joakok! <#vigyor2>

jackcsabi
Hali.
Valaki tudna adni valami patch féleséget amitöl angol lesz a játék? Valami miatt átállítódott spanyolra O.o

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

TurboX
31:18<#alien>
amugy dzsídzsí
Pech. :-)
Pedig jó lenne, ha valaki elmagyarázná.
Lammer
prolíííget pont ettol a szezontol nem kovetem figyelemmel 😄
MSL, OSL maradt... 😊

Van valaki, aki érti a koreai proleague rájátszásának szabályát? Mert az STX-Khan meccs után rendesen összezavarodtam. Miért az jutott tovább, aki? Miért nem lett döntetlen és lett lejátszva 1 plusz meccs?
ha már a közvetítéseken hallott koreai nyelv gyönyöreire fókuszálunk, itt van egy mestermû: ártatlan gyermekdal