3856
Starcraft
-
#3696 Soha. A patchek arra valók, hogy elvegyék az igazi játékélményt -
gooooliath #3695 1.0-ás a játékom...nincs semmi patch rajta....kellene? -
#3694 patch kompatibilitas? -
Nuki #3693 Mert attól még a brood warhoz készült gondolom, nem a sima starcrafthoz. -
gooooliath #3692 aha!! sikerült!...kösz!....de tovább megyek..azt akarom kérdezni h az alap starcraftra miért nem sikerül fel tennem a magyaritast? bele helyezem az instalba a két file-t,de a csillaghalyó ikonról nem lehet inditani a játékot....megjegyzem ez csak a sima magyaritás nem pedig a szinkronos huncraft... -
Nuki #3691 pedig ha a maps-on belül létrehozol egy könyvtárat (mert úgy a könnyebb szerintem) akkor az a könyvtár a játékban is megjelenik, persze csak úgy ha ÚJRAINDÍTOD a játékot. -
gooooliath #3690 hogy kell map-okat az az terkepeket be rakni a jatekba...? szedtem le a netrol de a jatekben nem latom oket hiaba teszem be az instalba a maps* kozee... -
#3689 olyan nincs, hogy nincs (kis tulzassal)... mindent be lehet szervalni ha kell, akar meg nalatok is! -
#3688 Boxer still rulzaZS! ezt is lattam ^^ -
kék #3687 Fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb vasárnap este, és még gondolom nagyon sokan, akik nézik a Proleague meccseket.
Boxer vs Baxter
Érdemes figyelni a közönség és a riporterek hangját is! -
#3686 Ennek semmi köze az SC-hez. Egyébként meg a driverben lehet beállítani. -
mt91 #3685 Hi gods! :)
Nekem az lenne a kérdésem,h a starcraft-ot amikor elindítom miért veszi le kisebbre a képernyőt? kb a képernyő felén van az egész játék, na jó talán a 3/4-n. Tudom persze,h kisebb felbontásban van, de a mostani rendszerfrissítésem előtt még rendesen megjelent a teljes képernyőn csak kisebb felbontásban...
További infó: asztal felbontása: 1280x1024
Videó kártya: mx4-es (most éppen)
Szóval erre mi a egoldás, h megint normálisan teljes képernyőn jelenjen meg? Próbáltam már valami beállítást nézni, de nincs és a driverem meg jól van beállítva...
Előre is THX... -
Nuki #3684 Gondoltam megkérdezem, mert barátnőm rokonai is Szerbiában, elméletileg a határ közelében laknak (Kupuszina)
De visszatérve a Starcraftos problémádhoz: tényleg nehéz feladat. Nem tudom meg lehetne-e oldani egyáltalán... :( -
gooooliath #3683 kishegyesen! (rúzsa magdi szülö faluja)...50 km a magyar határtól! -
Nuki #3682 Az a gond, hogy túl régi a játék, és az itt lévők nem-nagyon foglalkoznak az ilyennel. Főleg, hogy a cd-kulcsok olyanok, hogy 1-gyel csak 1 ember tud játszani egyszerre, így limitálva van, mindenkinek fontos a sajátja.
Úgyhogy valami mást kell kitalálni.
mellesleg: Szerbián belül hol laksz? -
#3681 :) valamilyen bolt azert csak van ott is, ahol eredeti jatekot arulnak nem? egyebkent meg online is megveheted a lenti linken, es akkor tokmind1, hogy hol vagy. -
gooooliath #3680 öreg,egyet értek veled..no de én szerbiában élek és ku**va nehéz be szerezni orginal jatékot..itt minden hamis...még a levegö is!!! -
#3679 kb 900 kibaszott forint ez a jatek kiegeszitostul, ha nem kevesebb. tudom, hogy kurvaorszagban elunk es itt ilyet nem szokas, de neha meg is lehet venni egy szoftvert, penzert.. -
#3678 tudunk -
gooooliath #3677 sziasztok.........en neten szeretnek multizni.......de nincs orginal jatekom...cd kulcsom....tudtok segiteni? -
#3676 valaki hasznalja itt ezt? Resolution Expander - 5.1
kiprobaltam, nem gyenge, fut fullhd-ban a cucc, de nemtom, hogy a battle.net-re ha felmereszkednek vele, nem venne-e valami hack-nek es bannolna-e ki.. -
Nuki #3675 Warez!
Biztos fenn van valahol... -
kék #3674 Nem lehet valahogy beszkennelni és feltölteni? -
[SiX] Boci #3673 Ja, nekem meg is van. USA-ból hozta haza egy barátom. -
#3672 ez valami hivatalosan jóváhagyott cucc? -
Nuki #3671 Beszartok: Starcraft manga -
Cat 02 #3670 Ő van már 18 ?:o -
kék #3669 Szép kis summa, meg kell hagyni. Azért én se tippeltem rosszul, Calm 3-1-re nyert. ;-)
HYuk nagyon tehetséges srác, a Proleague döntőben Jadeongot is rendesen elverte. Sokkal jobb, mint TheZerg, az SKT1 másik zerg-játékosa.
Most kifejezetten Zerg uralom van, hiszen ha megnézzük, az előző MSL (Luxury) és OSL (Jadeong) győztes is Zerg volt. -
#3668 pfuj zergek... -
#3667 mi ez ha nem zerg röneszansz! he?
osl gyoztes -> zerg
msl gyoztes -> zerg
STX masters kupa* dontoben milyen fajjal soportek vegig? -> zerg
ugyhogy most egy darabig a zergesek qssoljanak a sarokban, hogy ok mennyire gyengecskek ;)
*ja az megvolt??? milyen beteg mar??? HYuk zsinorban NÉÉÉÉGYszer picsazott! igy SKT1 bajnok -
#3666 Szemét zerg mindig nyer :C -
#3665 MSL donto -> NAUTYE mekkkmontttam, hogy Calm nyer!!44 ^^
huhhh 08.31es (08.30as donto ugye) kozeparfolyamon: 7 millio 615 ezer Ft-ot nyert Calm ...
Kwanro sem buslakodhat: 3 millio 46 ezer Ft.
ehh
a zuj MSL bajnok -
kék #3664 Valaki nem tudja, milyen torna indul a hétvégén? Vagy ez már a Proleague kezdete lenne?
Az első nap:
Ultimate Proleague Championship
KT vs MBC
Hosted on OGN
Lineups TBA
1Set: Special Force Best 8 of 14 Rounds
2Set: Starcraft 1v1
3Set: Special Force Best 8 of 14 Rounds
4Set: Starcraft 1v1
ACE: Special Force Best 8 of 14 Rounds
Nem igazán értem. -
#3663 vérlázító hülyeség -
#3662 (gyere majd toljukag! jonne TereMsz iZS) -
#3661 Mayonnaise Hero Defence 1.11b.w3x volt a neve, de a spacek nelkul tenyleg latja, erre nem gondoltam kosz :p -
kék #3660 Ma néztem meg én is a meccset melóból hazaérve, és nagyon izgultam az utolsó összecsapáson. A unit kezelés magasiskoláját láthattuk mindkét játékostól.
A WCG elődöntők nagyon érdekesek lesznek, 2 remek összecsapás várható.
Valamint ne feledkezzünk meg az STX Master Cup-ról sem!
STX vs SKT1!
Remélem, az SKT1 edzője beteszi Boxert! :-))) -
kék #3659 Szerintem is Calm fog nyerni, mert nagyon jól bánik a zerglingekkel. A mutalisk kezelése kb. Kwanro (Pikachu Zerg, heheh) szintjén van. Szvsz megpróbálja majd az elején eldönteni a meccseket. Tipp: 3-1-re nyer Calm. -
Nuki #3658 Ja. Durva volt ahogy a kislányok sikítoztak a vízben :o -
#3657 kozben lett uj verzio (1.24b) :D