Starcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Bisu (P) vs Flash (T) WCG 2009 Korea
szerk: navarjal! moZSt esett le... ezt toltotted le, igaz?
"MayoHeroDefencev111b-1240137671" ????,,,,,vesszo
nevezd csak at mondjuk sima "mayo111b"-re (az nem esett le, hogy tul hosszu a palyanev? 😛PP)?
tuti menni fog 1.23-al... (1.24-el semmikepp, amugy) 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amugy igy sem ment, csak 1.22vel.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nekem tokeletesen megy 1.23al (meg az egesz lannak igy ment hetfotol-szerdaig) 😄
tedd fel ujra a jatekot+1.24 es utana szvicccselj vissza 😉
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha EVVEL nem megy, akkor semmi! nekem ezzel megy! (törûd ki a meglevot es tomcsizd ki eztetetet)
rossz fajlt toltottem fel :SSSS
itt a joag!
iraZSd folul a zegyhuszonnÉÉÉÉgyest evvel... ez a jo 1.24 😄
<#wilting>#wilting><#vomit>#vomit>
basszamek 2-0rol kikapni 2-3-ra ... :CCC
1set
2set
3set
4set
5set
a masodik meccs utan meg voltam gyozodve rola, hogy leadja*** Kwanro a meccset csapattarsanak (ez lehet csapaterdek is! a penzdijat amit kapna dontoben, ugyis a csapat kapna meg 'asszem... igy viszont nem lett volna rossz a CJ teamnek)...
***najo igy viszont boritekolhato, hogy Calm lesz az MSL gyoztes ... nem azert mert Calm(Z) most bucsuztatta(mit bucsuztatta, ne finomkodjunk, foldbe tiporta) a ranglista elso Jaedongot(Z) a masik elodontoben... azert mert Calm iszonyat eros ZvZben... lattatok az emlitett Jaedong elleni osszecsapast??? a vegen meg en is elerzekenyultem... Calm nem birt a konnyeivel... zokogott oromeben! szegenyke 😄 tok "aranyos" volt 😄 KATT a vegire... mondjuk itt vagott John747, en a normalis hosszu verziot neztem torrentrol 😄 ott percekig mutatta a kamera, hogy sir oromeben, omg mekkora ko" eshetett le a sziverol ^^^^ (szerintem total ánderréted gamer Calm, most jol racafolt!!!44)
ugyhogy hajra Calm a dontoben!!44
kék! mi a velemenyed a dontovel kapcsolatosan? :]
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
nem, NEM eZS NEM!!4444 a fergegeket mindég ki kell irtani... <#idiota>#idiota>
sazlé: "rást" tudni kell fogni... az elso esetben totalis pozicionalis hiba volt Fantasy reszerol(ez kb bénetes szintu hiba)... a masodik meg nos... fogjuk ra, hogy kihasznalta Jaedong az sc azon fiiicsorjet, hogy terran epuletbol csak lefele jonnek ki a unitok!444
es ez a ket lol "rás" miatt most dontozhet... ándorito volt, ez teny :C
ps: jahogy Jaedong csak rásssolni tud??? rendes jatekban elverzik Fantasy ellen??? hmmmz <#papakacsint>#papakacsint> (ez meg prolig donto ugyanazon szemelyekkel)
SKT1+Terrans FTW!!4
(zerg szoktam lenni)
jelentjuk TereMszel legyoztuk az extra véveket IZS!!!44 ^^ ->normal herokkal(nem mini bossokkal es nem Grand Summonerrel)
ugyhogy megvannak legalisan a boss kodok :]
Van benne egy olyan hero akivel konnyeden egyedul vegig lehet tolni, mert szerintunk az bug(Grand Summoner)... ugyhogy laMom azt nem lehet majd valasztani :]
KATT
tomcsizd ki a konyvtaraba a jateknak(vagy ahova akarod, tokmindegy)
szerkezd at az init, hogy jo legyen az eleres... mivel az en envájormentembol csinaltam a hétzét ezert nalam ugye mas valszin a war3 path-ja 😄
vanik benne a cseres opcional 1.22,1.23,1.24 cserelgesd oda-vissza ahogy kedved tartja... 😄 a zegyhuszonharmassal el fog indulni 😉
HÁEF!444NÉGY
remelem menni fog! <#papakacsint>#papakacsint>
Azt hittem legalább jó sc mappal fogsz eldicsekedni, így még lehet hogy mi ketten se fogunk escézni <#szomoru1>#szomoru1><#idiota>#idiota>
sazle, moZSt ez a slagerag!
Szóval keresgéljünk szorgosan mapokat :Ð
Mellesleg Lammer nagyobb pro nálam, ha mond valami az õ véleményére inkább alapozz 😛
Azt szépen elintézte. :-)
Dream.t)HyuN amúgy is elég gyenge Zerg játékosnak számít.
Talán Pusan(Protoss)szerencsésebb választás lett volna az MBC edzõje részérõl.
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
uj Bisu eniván?
GosI
nem semmi amit lemuvelt a Masters cupon! le kell lonom a poent, de a srac elott le a kalappal... 0-1rol forditott egyedul es ugye elkalapalt 4(NÉÉGY) MBC emberket 😄 nagyon skilles jatekos, kreativ player es raadasul eleg szereny srac! ugyhogy en drukkolni fogok neki! 😊
MBC-Estro
1-1 (ugye itt szallt be)
1-2
1-3
1-4
vegeredmeny tudataban is erdemes vegignezni a meccseket, mert joakok! <#vigyor2>#vigyor2>
Valaki tudna adni valami patch féleséget amitöl angol lesz a játék? Valami miatt átállítódott spanyolra O.o
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
amugy dzsídzsí
Pedig jó lenne, ha valaki elmagyarázná.
MSL, OSL maradt... 😊