3856
Starcraft
-
#1736 lenen egy két kérdésem:
felbontást lehet vhol állítani?
plusz a játék sebességét nem lehet vhol növelni billentyűzeten? (tudom hogy a játék beállításaiban lehet, de mire eljutok oda, már értelmét veszti a gyorsítás:D ) -
#1735 Nem tűnt ki, de azért kösz! -
#1734 lehet hogy nem tünt ki a válaszomból, de azért nem teszi fel a patchet mert nem eredeti. battle-netezni csak eredetivel lehet -
#1733 Figyelj nem ezt kérdeztem, meg most nincs kedvem átmenni a teszkóba, de ne aggodj ha tetszik megveszem, nem sajnálok érte kétezer forintot! -
#1732 szerintem két ezer forintot nem kéne sajnálni egy ilyen játéktól -
#1731 Hello! Le kell hogy szögezzem életemben nem játszottam Starcraft-al, (warcraftal igen), most gondoltam kipróbálom, mert mindenki úgy odavan tőle! Eddig megy is minden frankón! Feltettem a StarCraftot, majd a BroodWart (nem eredeti) viszont az 1.15 patchet nem teszi fel! "this patch cannot be applied, because it is for a different version of the game" <---ezt írja ki. Arra rajöttem énis hogy ez a patch különbözik a játék verziójától, dehát ezért akarom felteni! Szóval ez itt a problem! -
#1730 O vazz... -.- -
#1729 Felhivom a kisholgy figyelmet az osszesitett tablazatra -
#1728 Grizzly-Lammer...? Ez hogy jött ki? :P -
#1727 jahes lanyok:
lehet majd "lassan" keszulni a parosoknak a lanra...
multkori osszesitett tabella szerint a kovetkezo lanon a parositasok:
1.Spica-6.Nuke
2.Koryne-5.Light
3.Grizzly-4.Lammer
(asszem ez alazas lesz :DDDDDDDDDDdddd)
egy szabaly vanik: nincs DUPLA ZERG!!! amugy lehet duplabarmi!
jujjj jonnek elo az elmenyek...
emlekeztek meg anno elso lan elott, hogy bneten varunk Bencevel parosra, hogy gyakoroljunk, erre belepnek Grizzlyek :DDDDDDDDDDDDDDDDDdddd
LÁL :D -
#1726 Igen, errol lehet szo -
#1725 Teezt nemérted :P -
#1724 -
#1723 Kutyaaaa?!
Legfeljebb egy szemét, hűtlen, mégis édesen doromboló cica -
#1722 ne bekktrészelj!!44
kutya! 44 -
#1721 -.- -
#1720 SZELLEM!!!4 -
#1719 Közöm nincs a War3-hoz de úgy még funabb a dolog, legyen -
#1718 sosenem mondtam ilyet -
#1717 nah lanyok!
szavazasra bocsatom a kovetkezo kerdest: legyen war3 verseny a lanon?
indoklas: szo volt rola (kettonk kozott Beast-tel), hogy Beast forumtars tiszteletet tenne kis lanunkon... es en lovagiasan felajanlottam, hogy akkor lehetne war3as verseny is! (mivel o war3 mezsternek mondja magat :D)
szoval szavazzatok... -
#1716 én mondtam $.$ -
#1715 :DDDDDDDDDDD hulye vatyol...
(jah a repet amit kuldtel, inkabb ne kuldted volna :D mert atyonverlek amilyen bena voltal :D szegyen igy jatszani E.gg nev alatt :DDDDDDD) -
#1714 Srácok zárhatjuk beja topigot. meg lehet okoskodni sc2röl :D -
#1713 Ne bántsátok, semmi nem volt.
Mindössze a társaságomban töltött egy napot xDDD -
#1712 :DD -
#1711 -
Nuki #1710 wow-ra szoktató kúra... igen értem ^^ -
#1709 szerintem elkezdett war3azni -.- -
Nuki #1708 neked agyadra ment a sok trendység? mit ittál, kólát?! -
#1707 jó csak az a moncsi bezavart:D -
#1706 miert en nem ezt mondtam? "nezd meg a moncsi frissitest..."
-
#1705 köszi szépen igy már megy :) -
#1704 Barátom arra céloz, állits a monitor frissitésén. Csak nehezére esik elmondani. -
#1703 köszi a segitséget :( -
#1702 ha problemad van a mondat ertelmezesevel, akkor bele se kezdj a "troubleshootingba" :D -
#1701 hogymi?:DDDD -
#1700 szoval kocaescés vaty
(jah es trendy is!4444)
[menekul] xDDDDDDDDD -
#1699 nezd meg a moncsi frissitest... lehet out of sync van...
-
#1698 lol :DDD ... warcraft 3-mal az elso bajom volt az a gagyi eroltetett 3d ... nem , SC-t azert hagytam abba anno mert elkezdtem "versenyszeruen" mast jatszani irl baratokkal, nevezzuk Battlefieldnek :D ... kozben jott War3 singlet vegigtoltam mert az joak ... es mivel egy ideje mar semmivel sem jatszok igazan komolyan (wow addict, de ezt nem sorolnam a komoly dolgok koze xD) ... neha neha ramjon a nosztalgiazhatnek ... ilyenkor elokapom valamelyik nagy kedvencemet es jatszok vele par napot... nalam ilyenek a Starcraft, igen a Warcraft is, a Sacrifice es a Dungeon Keeper 2 ... egyikkel sem eppen azert jatszom mert trendyek lennenek :P szal kabbe ... ha csak ezen mulik megyek edzeni [Rocky_theme] -
#1697 vkinek erre 5let? :)