3856
Starcraft
-
#1696 jo latom nem vetted le a lapot...
addig toltad ameddig trendy volt
isitarsak mar szoltak ido utan, hogy gaz a grafika stb, akkor ugye mar abba kellett hagynod etc...
mertugye a HALALunalmas war3 azert megiscsak HAROMDEEE''''''
-
#1695 Gondolom ha egyszer kiadjak a starcraft 2-t te nem fogsz jatszani vele mert trendy lesz, erdekes. -
#1694 -
#1693 koca escés vaty... ~~
("imadom" a trendy embereket... ~~) -
#1692 kéne némi help, felraktam most a game-t, és mikor elinditom csak fekete képernyöt kapok hiába rakom fel a legujabb patch-et
köszi elöre is -
Nuki #1691 torrent -
#1690 ooo .. elvesztettem a cdimet , meg hely sincs a gepemen , arrol nem is beszelve hogy lehet el sem indulna!!4!! :D
amugy valoszinuleg elvernel, evek ota nem jatszottam player ellen XD ... neha elinditom gepek ellen funolni ... de egyre inkabb arra is war3at hasznalok /hide
edit: de majd sc2-ben elverlek!4!! -
#1689 igen?
hejjj de nagy a szad!44 gyere jaccczuk le!44
.
.
.
1v1? -
#1688 sosenem szerettem a terranos ratyisagokat ... ha mar sc akkor protoss vagy zerg :D ... Terranoknak csond -
#1687 KUZS!!!!!!!!44 -
#1686 Nem is tudtam, hogy lehet operával torrentet tölteni
...50%... -
#1685 pwnd!44! -
#1684 kikapott -
#1683 nezd meg te is az FPSvodot! mert Hwasin jatszik napjaink legjobb zergkillere FPS nezetbol! -
#1682 FPSVOD A TvZ MESTERTOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
(hangok megintcsak a KOZVETITETT VODbol valok, ne tevesszen meg senkit, de ezt mar mondanom sem kell style, remelem :p) -
#1681 7 eve enis ilyen pr0 voltam -
#1680 SKACOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
MEGAMECCS!!!44
TORRENT!!!! MEG MOST SZEDJETEK!
HwaSIn[S.sIR]_vs_sAviOr_@_Longinus_II
(MSL meccs 2007.05.10)
!44!4!4!4nnegzzneng44m4g!44445556666
-
#1679 jolvan ahogy megbeszeltuk telcsin...ha(-val nem kezdunk mondatot xD) tudtok holnap gyertek at!!!!44 -
#1678 nembaj legalább gondoltál rám :)
Köszi szépen! -
#1677 HEPPIBÖRSZDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJJJJJJJ
csak most jutottam gephez sry... ^.^
-
#1676 átlagpolgár? ugyan:) hát egy 10 es lesz, de viszont attol ne félj hogy most ki is adják. ez marketing: bejelentik, aztán reklámozzák, hergelik a népet, blizzardos szokás szerint huzzák az időt és késnek, és ha 1 éven belül meglesz már jo lesz:) -
#1675 eltolhatták volna egy honappal ezt az egészet. Kiváncs vagyok mikor hozzák ki a game-et, de ha most, akkor megint nem tanulok semmit érettségire :CCc
Habár ahogy gondolom kezdöára megint olyan lesz, hogy az átlagpolgár várhat rá 1-2 évet mire lemegy.... -
#1674 na igen:) de azért beirhattad volna mégis, replaysre ritkán tévedek:)) -
#1673 Ó, köszi szépen! -
#1672 happy birthday light! -
#1671 :DD az se rossz -
#1670 :D -
#1669 teris blizzard módra? -
Nuki #1668 hiányzik a szmájli...vagy mehetsz ügyvédért -
#1667 " ami az én gépemre is jó"
lol(!)
tetrisbol mar csinaltak eleget... -
#1666 Még az is jo lenne, csak viritsanak valami nagyon tutit végre, ami az én gépemre is jó :D -
Nuki #1665 aztán kiderül hogy duplacsavar miatt varázsolták össze a kkoreai pereputtyot, hogy bejelentsék a diablo iii-t...aztán erről ennyit női megérzés -
#1664 jahhat keremalassan egy scfannak ezeket kene tudnia ^.^ -
#1663 ghostot canceleztek mar ezer eve, meg konzolra sem jon... -
#1662 Ehh...hogy kiderüljön, valaki nézze meg mennyi egy repjegy Szöülba! -
Nuki #1661 én bármelyiknek naggyon tudnék ürülni ^^ -
#1660 meh ... a ghostot is mennyire vartam anno :c -
Nuki #1659 pc-s starcraft ghost nem lehet? :)
(bocsi az offért, de ott nem akarok ekkora hülyeséget kérdezni) ^^ -
#1658 Most bejelentik, majd hogy kész van, vagy csak hogy csinálják, és milyen lesz? -
#1657 de akkor miért nem szoltál? :o ez nekem nagy ujdonság, fogalmam se volt rola
már biztos hogy SC2? honnan gondolják? azért mert a wordwide invitationalon lesz a bejelentés? attol még nem biztos szvsz.