3856
Starcraft
  • Nuki
    tudom mondtad :)
    ezért rendezzük le minnél gyorsabban. hogy én is tudjak tervezni :P
  • koryne
    Én is szeretnék nagyon menni... Mondom, ha mondtok időpontot, elintézem. De addig mi a fenét mondjak? Majd valamikor szeretnék szabit kivenni? :)
  • Lammer
    jode Zergkiralyno akarmikor cserelhet... nekem meg total kotott a munkarendem... ha kell bealdozom a napjaimat(tudod mennyi minusz love, eleg sok!) a LAN erdekeben(mert en mindenkepp varom es szeretnek nagyon menni Lanra ^.^)
  • koryne
    Nem lenne kissé fura, ha hirtelen a Ferivel egyszerre jelentenénk beteget? :D
  • Nuki
    jóhát ez nem olyan permnanens munka mint ami Dórniak van....nem mintha megtehetném, de más választásom nincs ;)
  • Lammer
    "ha véletlen úgy hozná az ég hogy munkám van, akkor azokra az időintervallumokra igyekszem előre látható betegséget jelenteni amikor lan lesz ^^
    részemrül ennyi."

deccdöhozzaallas...
    [[apro]kivetelesen[/apro]buzske Dévre ^.^]

igaz Dori? -.-
  • Nuki
    fú mit is beszéltünk meg mit írjak?

szóval ami tudom hogy jó, az június 25-én van az érettségim, szóval azután, 26tól (ha nem változtatnak semmit, én benne vagyok a legelső csoportban aki szóbeli érettségizik)

és egészen júLius 20-ig jó.

ha véletlen úgy hozná az ég hogy munkám van, akkor azokra az időintervallumokra igyekszem előre látható betegséget jelenteni amikor lan lesz ^^
    részemrül ennyi.
  • Lammer
    nah skacok!
    akkor tehat aki jon lanra...
    MINDENKI irja le kinek mikor jo pontosan(inkabb jarjatok utana stb) mert erre lesz alapozva az egesz lan!
    ok?
    tehat en: NEKEM MINDIG JO :DDDDDD
    hetfotol-kifulladasig(barmelyik heten juliusban) :D
  • Cassano
    Sziasztok, a második rész bejelentése után én is elővettem a játékot.
    Sajnos azonban a küldetések közben 10-20 perc elteltével újraindul a gép. Próbáltam 1.15-ös és 1.09-es patchel is, a játék eredeti.
    Van valami ötletetek mivel próbálozzak? Előre is köszi.
  • Nuki
    ez igen jól jönne, ugyanis egy második példány ilyen olcsó áron esélyes! (mivan ha elveszik, stb..)
  • light00
    Mivel a második rész most jön ki tuti megint lehet kapni ezer helyen az SC+BW-t. Nem ez lenne az elsö. Talán hagyják az árát, talán nem.
  • Nuki
    szerintem nem jó. próbáld ki, hátha véletlenül működik, de nem sok esélyt adok rá...
    ha kapható még valahol SC akkor siess szerintem (:
  • akyyy
    sztem a rip a baja. beszerzem a teljest. azt am nemtom ha van eredeti warcraftom akkor a kódja nem jó ehez? mert mintha régen halottam volna ilyenről
  • light00
    ilyennel csak a magyaritásnál találkoztam, mikor pl alap cd-vel játszottam BW-t illetve forditva. Mindig az intronál sirt igy. Probáld meg hogy azzal a cd-vel játszol, amelyikkel kellene.
  • Nuki
    ez csúnyácska...
    hát én ilyennel se eredeti, se másolt starcraftolás közben nem találkoztam, pedig mindenem van-volt...

erre válasznak jön a sablonszöveg: válaszd az eredetit :)
  • akyyy
    ezt írja ki egy küldetés után :(

• Lammer
    vagyis akarom mondani sracok leerettsegiznek, utana barmikor... akkor toljuk julius masodik heteben :D
  • Nuki
    hát igen, egy hatodik helyezet nem-nagyon tud beleszólni a többiek csatájába :D

de a limit battlecruiserem lesz majd meglepetés mindenkinek
  • Lammer
    valszin ugyis julius masodik fele, szal(igy is vót megbeszelve asszem)...
  • Spica
    jo hát csak azt vetettem fel, hogy szükséges-e, hogy annyira ragaszkodjunk a szabályokhoz. végülis j4f, nem? :D

de inkább most azt mondjátok meg mikor lesz, mert van más programom is és akkor szervezgetek. junius utolso hete most még necces (lehet mutet, meg retro-osztálykirándulás), julius első hetében nem 100%. utána viszont már szabad vagyok.
  • Lammer
    hat illene... szerintem mindket paros befog tekkelni erosen egy gyors rásra... namajd csak pislogunk...
    szoval fel a rásra... tobb sansz ugysincs...
  • light00
    sajnálhatlak? megengeded?:DDD
  • Lammer
    ha nem baltazzuk el a 2v2ot, akkor latod most nem kene emiatt sirni, es kulonbenis nekunk lesz Andrassal a legszarabb, mert mindenki minket akar majd megverni, tudod mekkora teher ez? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
  • Lammer
    igy jott ki sry... igy igazsagos:
    1-6,2-5,3-4 en nem tehetek rola, hogy mi lettunk a 3ik-4ikek...
    ha visszanezed az elso parosok is igy lettek osszerakva(akkor az online kupa szerinti 1-6,2-5,3-4 szerint volt, most van osszesitett tabla, igen osszesitett mert lanon mar volt 2v2 is es "vegulis" 2v2 lesz...)

ugyhogy ez marad slusszpassz :P

"tulajdonképpen ugyis mindig miattam nyer a csapat :D ^^"
    nalatod, akkormeg mit izgulsz?
  • light00
    ez tény. Én Dorival (már bocs Dori) mondhatni SZ*RT sem érek (ellenük), pláne(!) hogy fajt kell váltanom. Hogy még annyira se értsek hozzá. De hát én hiába mondtam neki, hátha rád hallgat...
  • Spica
    jo nuke, akkor váltasz fajt ^^

na most ocsi sztem a reális erősorrend alapján kéne kiállítani a párokat, hogy balanced legyen, mert valld be ti vagytok a legjobbak.. mondjuk nekem édes mindegy tulajdonképpen ugyis mindig miattam nyer a csapat :D ^^
  • Nuki
    random-random se lehetünk?! :|
    akkor viszont megváltozik a százalékesély :D
    1/3-ad ról 1/9-ed re.
    és nincs forceolva hogy mindenáron ZERG-ZERG szeretnénk lenni, itt a random faj utáni kielégíthetetlen vágyunk tör a felszínre, és kivételesen nem a zergoidizmus. :P
  • Nuki
    lehet hogy mindkettőre gondolt.
  • light00
    izé, elirtam, majd veszek VIPet. Tehát protossnál semmi bio-mecha-bizbaizé.
  • light00
    Lammer akkor legalább a PP-t szedd ki mert akkor a zerg halott akár mecha akár bio. TT még oké, az ellen tudok trükközni (hehe engem bannoltak ki a zergtöl -.-), de dupla P ellen nem. -.-
    htxvm
  • Lammer
    felhivom a figyelmet az urnak megintcsak #1729ban leirtakra...
    write-only mode rulez...

jah es 1v1ben random is megengedett, ahogy emlitettem mar a tobbieknek MSnen -> tehat kecirendes vatyok...
    de mivel logikailag be lehet "huzni" a 2v2ben a ZZt a random miatt, ezert ez nem megengedett...
    tehat a parosok variacioi:
    Terran-Terran
    Terran-Zerg
    Terran-Protoss
    Protoss-Protoss
    Protoss-Zerg
    Random-Protoss
    Random-Terran

(tehat nincs random-Zerg, mert 33% esely van a ZZre, es az tiltott...)

;)
  • Spica
    szóval grizzly - lammer 2v2 páros? ez hogy jött ki?

előre húzott duplazerg nincs? miért nem? :D
    más: ha nuke zerget húz, akkor én nem randomozhatok mellette, a duplazerg lehetősége miatt?

na válaszolgass öcsisajt ^^
  • akyyy
    és mit nem lehet?:D
  • Lammer
    jo ezt a kerdeskort majd en eldontom okes?
    vagy ha megint olyan elszantnak erzed magad, akkor atadom a stafetabotot!!!44 (rendezes, mapok, lebonyolitas, ki-mikor milyen rendszerben jatszik, penz, kaja, pia, szervezes tobbi resze, odaszallitas stb,stb...) vegulis nem nehez ... ;)

(ja amugy a kezed helyett a szad is jarhatna a helyt illetoen(nem sok melod van, csak a helyet kene megbeszelned, hogy akkor most mehetunk mennyi stb)) ^.^

amugy ne parazd szet magadat... duplaT es duplaP halottak kevert ellenfel ellen(Z kell mindenkepp!)...
  • light00
    Ha nincs dábl zerg nincs más sem. ez IGY toleráns másokkal szemben. És ezt remélem érted. Amugy különösen nem érdekel, mi van Koreában sok-sok ezer kilóméterrel odébb, oké, a dupazerg rohadék. De egy kevert zerggel szmben minden más dupla is az.
  • light00
    szinkron nagyon poén, jo szövegek vannak benne, habár(!) nem tükörforditás. Mármint sokszor más a szöveg. De ez gondolom, magátol értetödö, miért.
    Végeredmény: megfelelt. (töltsd!44)
  • berlinboy6329
    Érdemes letölteni a Huncraft féle szinkronos magyarítást,vagy inkább csak a szövegeset?
  • Lammer
    nemlehet -.-
  • Lammer
    jo ne erolkodj... lehet duplafaj kiveve duplazerg(Koreaban is tiltott es enis igy lattam helyesnek!!4)... amugy ne aggodj valszin PZzni fogunk Andrassal... :P

War3ra meg keszulj fel: baromi unalmaaaaaaaaaas... unitok ket oraig pufolig egymast... vontatott az egesz... nincs nagyon makro... ahhh elcseszett moka az... de fun kedveert enis war3azok majd...
  • light00
    khm...tisztelt bahátaim!
    Elöször is: LAMMER: megegyeztünk, hogyha duplazerg nincs, aakor duplasemmi. nem lehet két ugyanolyan faj alliedbe. ennyi. emlékezz.
    másodszor: war3t pont most kapom meg, annyit beszéltek rola srácok, ugy döntöttem kiprobálom :DDD