3856
Starcraft
-
Nuki #1776 tudom mondtad :)
ezért rendezzük le minnél gyorsabban. hogy én is tudjak tervezni :P -
#1775 Én is szeretnék nagyon menni... Mondom, ha mondtok időpontot, elintézem. De addig mi a fenét mondjak? Majd valamikor szeretnék szabit kivenni? :) -
#1774 jode Zergkiralyno akarmikor cserelhet... nekem meg total kotott a munkarendem... ha kell bealdozom a napjaimat(tudod mennyi minusz love, eleg sok!) a LAN erdekeben(mert en mindenkepp varom es szeretnek nagyon menni Lanra ^.^) -
#1773 Nem lenne kissé fura, ha hirtelen a Ferivel egyszerre jelentenénk beteget? :D -
Nuki #1772 jóhát ez nem olyan permnanens munka mint ami Dórniak van....nem mintha megtehetném, de más választásom nincs ;) -
#1771 "ha véletlen úgy hozná az ég hogy munkám van, akkor azokra az időintervallumokra igyekszem előre látható betegséget jelenteni amikor lan lesz ^^
részemrül ennyi."
deccdöhozzaallas...
[[apro]kivetelesen[/apro]buzske Dévre ^.^]
igaz Dori? -.- -
Nuki #1770 fú mit is beszéltünk meg mit írjak?
szóval ami tudom hogy jó, az június 25-én van az érettségim, szóval azután, 26tól (ha nem változtatnak semmit, én benne vagyok a legelső csoportban aki szóbeli érettségizik)
és egészen júLius 20-ig jó.
ha véletlen úgy hozná az ég hogy munkám van, akkor azokra az időintervallumokra igyekszem előre látható betegséget jelenteni amikor lan lesz ^^
részemrül ennyi.
-
#1769 nah skacok!
akkor tehat aki jon lanra...
MINDENKI irja le kinek mikor jo pontosan(inkabb jarjatok utana stb) mert erre lesz alapozva az egesz lan!
ok?
tehat en: NEKEM MINDIG JO :DDDDDD
hetfotol-kifulladasig(barmelyik heten juliusban) :D
-
Cassano #1768 Sziasztok, a második rész bejelentése után én is elővettem a játékot.
Sajnos azonban a küldetések közben 10-20 perc elteltével újraindul a gép. Próbáltam 1.15-ös és 1.09-es patchel is, a játék eredeti.
Van valami ötletetek mivel próbálozzak? Előre is köszi. -
Nuki #1767 ez igen jól jönne, ugyanis egy második példány ilyen olcsó áron esélyes! (mivan ha elveszik, stb..) -
#1766 Mivel a második rész most jön ki tuti megint lehet kapni ezer helyen az SC+BW-t. Nem ez lenne az elsö. Talán hagyják az árát, talán nem. -
Nuki #1765 szerintem nem jó. próbáld ki, hátha véletlenül működik, de nem sok esélyt adok rá...
ha kapható még valahol SC akkor siess szerintem (: -
#1764 sztem a rip a baja. beszerzem a teljest. azt am nemtom ha van eredeti warcraftom akkor a kódja nem jó ehez? mert mintha régen halottam volna ilyenről -
#1763 ilyennel csak a magyaritásnál találkoztam, mikor pl alap cd-vel játszottam BW-t illetve forditva. Mindig az intronál sirt igy. Probáld meg hogy azzal a cd-vel játszol, amelyikkel kellene. -
Nuki #1762 ez csúnyácska...
hát én ilyennel se eredeti, se másolt starcraftolás közben nem találkoztam, pedig mindenem van-volt...
erre válasznak jön a sablonszöveg: válaszd az eredetit :) -
#1761 ezt írja ki egy küldetés után :(
-
#1760 vagyis akarom mondani sracok leerettsegiznek, utana barmikor... akkor toljuk julius masodik heteben :D -
Nuki #1759 hát igen, egy hatodik helyezet nem-nagyon tud beleszólni a többiek csatájába :D
de a limit battlecruiserem lesz majd meglepetés mindenkinek -
#1758 valszin ugyis julius masodik fele, szal(igy is vót megbeszelve asszem)... -
Spica #1757 jo hát csak azt vetettem fel, hogy szükséges-e, hogy annyira ragaszkodjunk a szabályokhoz. végülis j4f, nem? :D
de inkább most azt mondjátok meg mikor lesz, mert van más programom is és akkor szervezgetek. junius utolso hete most még necces (lehet mutet, meg retro-osztálykirándulás), julius első hetében nem 100%. utána viszont már szabad vagyok. -
#1756 hat illene... szerintem mindket paros befog tekkelni erosen egy gyors rásra... namajd csak pislogunk...
szoval fel a rásra... tobb sansz ugysincs... -
#1755 sajnálhatlak? megengeded?:DDD -
#1754 ha nem baltazzuk el a 2v2ot, akkor latod most nem kene emiatt sirni, es kulonbenis nekunk lesz Andrassal a legszarabb, mert mindenki minket akar majd megverni, tudod mekkora teher ez? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd -
#1753 igy jott ki sry... igy igazsagos:
1-6,2-5,3-4 en nem tehetek rola, hogy mi lettunk a 3ik-4ikek...
ha visszanezed az elso parosok is igy lettek osszerakva(akkor az online kupa szerinti 1-6,2-5,3-4 szerint volt, most van osszesitett tabla, igen osszesitett mert lanon mar volt 2v2 is es "vegulis" 2v2 lesz...)
ugyhogy ez marad slusszpassz :P
"tulajdonképpen ugyis mindig miattam nyer a csapat :D ^^"
nalatod, akkormeg mit izgulsz? -
#1752 ez tény. Én Dorival (már bocs Dori) mondhatni SZ*RT sem érek (ellenük), pláne(!) hogy fajt kell váltanom. Hogy még annyira se értsek hozzá. De hát én hiába mondtam neki, hátha rád hallgat... -
Spica #1751 jo nuke, akkor váltasz fajt ^^
na most ocsi sztem a reális erősorrend alapján kéne kiállítani a párokat, hogy balanced legyen, mert valld be ti vagytok a legjobbak.. mondjuk nekem édes mindegy tulajdonképpen ugyis mindig miattam nyer a csapat :D ^^ -
Nuki #1750 random-random se lehetünk?! :|
akkor viszont megváltozik a százalékesély :D
1/3-ad ról 1/9-ed re.
és nincs forceolva hogy mindenáron ZERG-ZERG szeretnénk lenni, itt a random faj utáni kielégíthetetlen vágyunk tör a felszínre, és kivételesen nem a zergoidizmus. :P -
Nuki #1749 lehet hogy mindkettőre gondolt. -
#1748 izé, elirtam, majd veszek VIPet. Tehát protossnál semmi bio-mecha-bizbaizé. -
#1747 Lammer akkor legalább a PP-t szedd ki mert akkor a zerg halott akár mecha akár bio. TT még oké, az ellen tudok trükközni (hehe engem bannoltak ki a zergtöl -.-), de dupla P ellen nem. -.-
htxvm -
#1746 felhivom a figyelmet az urnak megintcsak #1729ban leirtakra...
write-only mode rulez...
jah es 1v1ben random is megengedett, ahogy emlitettem mar a tobbieknek MSnen -> tehat kecirendes vatyok...
de mivel logikailag be lehet "huzni" a 2v2ben a ZZt a random miatt, ezert ez nem megengedett...
tehat a parosok variacioi:
Terran-Terran
Terran-Zerg
Terran-Protoss
Protoss-Protoss
Protoss-Zerg
Random-Protoss
Random-Terran
(tehat nincs random-Zerg, mert 33% esely van a ZZre, es az tiltott...)
;) -
Spica #1745 szóval grizzly - lammer 2v2 páros? ez hogy jött ki?
előre húzott duplazerg nincs? miért nem? :D
más: ha nuke zerget húz, akkor én nem randomozhatok mellette, a duplazerg lehetősége miatt?
na válaszolgass öcsisajt ^^ -
#1744 és mit nem lehet?:D -
#1743 jo ezt a kerdeskort majd en eldontom okes?
vagy ha megint olyan elszantnak erzed magad, akkor atadom a stafetabotot!!!44 (rendezes, mapok, lebonyolitas, ki-mikor milyen rendszerben jatszik, penz, kaja, pia, szervezes tobbi resze, odaszallitas stb,stb...) vegulis nem nehez ... ;)
(ja amugy a kezed helyett a szad is jarhatna a helyt illetoen(nem sok melod van, csak a helyet kene megbeszelned, hogy akkor most mehetunk mennyi stb)) ^.^
amugy ne parazd szet magadat... duplaT es duplaP halottak kevert ellenfel ellen(Z kell mindenkepp!)...
-
#1742 Ha nincs dábl zerg nincs más sem. ez IGY toleráns másokkal szemben. És ezt remélem érted. Amugy különösen nem érdekel, mi van Koreában sok-sok ezer kilóméterrel odébb, oké, a dupazerg rohadék. De egy kevert zerggel szmben minden más dupla is az. -
#1741 szinkron nagyon poén, jo szövegek vannak benne, habár(!) nem tükörforditás. Mármint sokszor más a szöveg. De ez gondolom, magátol értetödö, miért.
Végeredmény: megfelelt. (töltsd!44) -
#1740 Érdemes letölteni a Huncraft féle szinkronos magyarítást,vagy inkább csak a szövegeset? -
#1739 nemlehet -.- -
#1738 jo ne erolkodj... lehet duplafaj kiveve duplazerg(Koreaban is tiltott es enis igy lattam helyesnek!!4)... amugy ne aggodj valszin PZzni fogunk Andrassal... :P
War3ra meg keszulj fel: baromi unalmaaaaaaaaaas... unitok ket oraig pufolig egymast... vontatott az egesz... nincs nagyon makro... ahhh elcseszett moka az... de fun kedveert enis war3azok majd... -
#1737 khm...tisztelt bahátaim!
Elöször is: LAMMER: megegyeztünk, hogyha duplazerg nincs, aakor duplasemmi. nem lehet két ugyanolyan faj alliedbe. ennyi. emlékezz.
másodszor: war3t pont most kapom meg, annyit beszéltek rola srácok, ugy döntöttem kiprobálom :DDD