3856
Starcraft
-
#1896 Lehet, hogy csak SW-t nem szállítanak Magyarországra, legalábbis nekem mindig kiírja, hogy nem szállítanak. -
#1895 hát nem tudom, SWt még nem vettem onnan de könyvet cipot ilyesmit már jonéhányszor. -
#1894 Tévedsz, nem szállítottak, és most sem szállítanak. -
#1893 koszonom a szavazatot! ok akkor el is dolt(tobbsegi)...
tehat lanyok, akkor kedden intezem a jul9-12 intervallumot ^.^
-
#1892 Nékem a jul 9-12 lenne joak. -
#1891 40 fekvotamasz utan majd erdekelni fog, az tuti ^.^ -
Nuki #1890 az kit érdekel? xD -
#1889 en lanon nem is engednem... (n) -
Nuki #1888 ellustulnál, hidd el nem jó az, nem lennél kompatibilis más billentyüzetére, és gépére, és ott meg megvernének de nagyon. :) -
#1887 nem!
hisz nekem a kattintas is egy kattintas marad(nem duplazom stb)! mig te egy kattintassal tobb dolgot csinalsz, ami mar igazsagtalan elony!
ennyi ;) -
#1886 Ilyen erővel a 20g s gyorsulású egér 2000dpivel is cheat a mezeihez képest nem? :) -
#1885 az csiiiit lenne es elonytelen masokkal szemben :D -
#1884 Hogy más téma is legyen...
Valaki próbálta már programozható billentyűzettel az sct?
Mint mondjuk a logitech G15?
Gondolkoztam egy vásárlásán(na nem a G15 ön az 20+áfa) de csak akkor érdekelne ha az sc támogat ilyesmit...
Olyan dolog érdekelne, hogy egyidejűleg 2 bill 1 gombra programozva(pl b+p build pylon stbstb).
Cimbora azt mondja a revoltek billek is ilyesmik és 4-5 körül vannak...Tapasztalat kéne. -
Nuki #1883 nekem van, hiszen nem tudnék b.netezni, én csak azokat védem meg akik akarnának, de nincs lehetőségük rá, vagy nincsen olyan hiperszupertáp ismerősük mint te xD -
#1882 akkoris be lehet* szerezni, enis rengeteg dolgot onnan szervaltam be... ha benoid vagy, akkor megkersz valakit aki be tudja(like mee^^ csakmostnincsidomenergiamevvelfoglalkozni)
*tudod ha nagyon akarok valamit, akkor teszek erte... ez mellebeszeles(warez), feltetel adottak, hajra!444 a tobbi csak duma... -
Nuki #1881 én még egyszer se csináltam ilyet, nem tudom hogy kell, ráadásul még internetes bankszámlám sincs... :| akkor haljak meg? :) -
#1880 szegenysegi bizit kerem ne magyarazzuk, hamar annyira akarja akkor meg tudja venni, mert beszerezheto, pont tema lezarva... ;)
(ebay es tarsai) -
Nuki #1879 sima starcraftal nem játszanak túl sokan, kérd tőle kölcsön amíg végigviszed a küldetéseket.
#1878: oké vegye meg, szólj ha találsz itthon magyarországon helyet ahol még kapható ;) -
#1878 meg kene veni eredetiben, hamar egy pofon egyszeru novedelmes cdimaget keptelen vagy elkesziteni -
#1877 Bazz,nem viszi a gép az SC-t.Elékértem haveromtól,hogy végigvigyem,az ő CD-jével ment mindig,felmásoltam a CD tartalmát a gépre,h kiírjam magamnak is,mert már vissza akartam vinni neki.frl is raktam,most 1 fél órája mondom kiírom már mert vinnni akarom tovább.Fogtam,átpakoltam mindent a CD-re,be jön a menü,install felpakol mindent,indítom el,leOK-ézom a profilomat,kilép. rez/glucampaign ne található.Eddig meg volt?Mi a f***?Aztán felrakom rá a brood wart,akkor elindul megint.Nyomok az SC-re(az originlra)és kéri a CD-t,ami benne van.Mi a fenéért nem indul?A BW megy simán. -
#1876 amazonról? mindigis szálitottak sztem -
#1875 Már szállítanak Magyarországra? -
#1874 ide is beirom, aki sc-t akar venni: amazon. -
Cassano #1873 Már próbáltam, azért köszi. -
donatus13 #1872 hat pont ez a baj nem eredeti de utána nézek -
Nuki #1871 Ha van eredeti játékod, akkor nincs akadálya, általában mindig van itt valaki a nap 25órájában (ugye Lámer barátunk? "apuci" !!4) -
#1870 okezsoke!
segitunk 1ertelmu!
[kecigonosz vigyor] -
donatus13 #1869 Nincs kedve valakinek játszani?:(elég béna vagyok még csak most kezdtem megint tolni) -
Nuki #1868 ha a második teljes hét az 9-12(13) akkor az nekem jó. -
#1867 ok enis szavazok(hamar kell):
MIEP (x)
Maszo... ( )
OOOO"ize...
masodik het (X)
Harmadik het ( )
-
#1866 Szavazo ürlap:
Második hét (x)
Harmadik hét ( ) -
#1865 szerintem meg nekem le kell adnom a kerelmet kedden
ha jon akkor jon, ha meg nem akkor ugyismind1... nemigaz? (ugyis 1 het kulonbseg van a ketto kozott)
gogogo talaljatok ki!
(gyk: julius 2ik teljes hete es a 3ik teljes hete) -
#1864 mi közül lehet választani?
(négy hét: T;Z;P;Random) -
Nuki #1863 valaki jelezte hogy külföldön van elfoglaltsága, őt várjuk meg aztán a kialakult időintervallumokból lehet alkotni szerintem valamit. -
#1862 Nah lanyok!
Kedd reggelre tudnom kell akkor melyik IDOPONTOT valasztjatok! (mert nekem tok8!)
Kedd 8ig TUDNOM KELL!
akkor foglalom le azt a 4 napot!
hajra!
-
#1861 lol, nem :D
kulon láncser vóót mindegyikhez(mint az uj abysshoz is)...
(latszik vagod :D) -
#1860 azokat bneten kellett játszani nem? -
#1859 ez meg mindig egy tok legalis szerver, de sebaj
amugy akkor a wgt es pgtour ladderek is illegalisak (voltak)???
ne beszelj butasagot... -
#1858 azt is leirtam.
"Ha van kivel játszanod, beszélj meg egy idöpontot vele, hogy mikor jo, és lépjetek közös csatornába, utána már mehet is a gém." -
#1857 akivel játszani akarsz oda