3856
Starcraft
  • ollie
    Lehet, hogy csak SW-t nem szállítanak Magyarországra, legalábbis nekem mindig kiírja, hogy nem szállítanak.
  • grizzly21
    hát nem tudom, SWt még nem vettem onnan de könyvet cipot ilyesmit már jonéhányszor.
  • ollie
    Tévedsz, nem szállítottak, és most sem szállítanak.
  • Lammer
    koszonom a szavazatot! ok akkor el is dolt(tobbsegi)...

tehat lanyok, akkor kedden intezem a jul9-12 intervallumot ^.^
  • koryne
    Nékem a jul 9-12 lenne joak.
  • Lammer
    40 fekvotamasz utan majd erdekelni fog, az tuti ^.^
  • Nuki
    az kit érdekel? xD
  • Lammer
    en lanon nem is engednem... (n)
  • Nuki
    ellustulnál, hidd el nem jó az, nem lennél kompatibilis más billentyüzetére, és gépére, és ott meg megvernének de nagyon. :)
  • Lammer
    nem!
    hisz nekem a kattintas is egy kattintas marad(nem duplazom stb)! mig te egy kattintassal tobb dolgot csinalsz, ami mar igazsagtalan elony!
    ennyi ;)
  • Sheltem
    Ilyen erővel a 20g s gyorsulású egér 2000dpivel is cheat a mezeihez képest nem? :)
  • Lammer
    az csiiiit lenne es elonytelen masokkal szemben :D
  • Sheltem
    Hogy más téma is legyen...

Valaki próbálta már programozható billentyűzettel az sct?

Mint mondjuk a logitech G15?

Gondolkoztam egy vásárlásán(na nem a G15 ön az 20+áfa) de csak akkor érdekelne ha az sc támogat ilyesmit...

Olyan dolog érdekelne, hogy egyidejűleg 2 bill 1 gombra programozva(pl b+p build pylon stbstb).

Cimbora azt mondja a revoltek billek is ilyesmik és 4-5 körül vannak...Tapasztalat kéne.
  • Nuki
    nekem van, hiszen nem tudnék b.netezni, én csak azokat védem meg akik akarnának, de nincs lehetőségük rá, vagy nincsen olyan hiperszupertáp ismerősük mint te xD
  • Lammer
    akkoris be lehet* szerezni, enis rengeteg dolgot onnan szervaltam be... ha benoid vagy, akkor megkersz valakit aki be tudja(like mee^^ csakmostnincsidomenergiamevvelfoglalkozni)

*tudod ha nagyon akarok valamit, akkor teszek erte... ez mellebeszeles(warez), feltetel adottak, hajra!444 a tobbi csak duma...
  • Nuki
    én még egyszer se csináltam ilyet, nem tudom hogy kell, ráadásul még internetes bankszámlám sincs... :| akkor haljak meg? :)
  • Lammer
    szegenysegi bizit kerem ne magyarazzuk, hamar annyira akarja akkor meg tudja venni, mert beszerezheto, pont tema lezarva... ;)
    (ebay es tarsai)
  • Nuki
    sima starcraftal nem játszanak túl sokan, kérd tőle kölcsön amíg végigviszed a küldetéseket.

#1878: oké vegye meg, szólj ha találsz itthon magyarországon helyet ahol még kapható ;)
  • Lammer
    meg kene veni eredetiben, hamar egy pofon egyszeru novedelmes cdimaget keptelen vagy elkesziteni
  • berlinboy6329
    Bazz,nem viszi a gép az SC-t.Elékértem haveromtól,hogy végigvigyem,az ő CD-jével ment mindig,felmásoltam a CD tartalmát a gépre,h kiírjam magamnak is,mert már vissza akartam vinni neki.frl is raktam,most 1 fél órája mondom kiírom már mert vinnni akarom tovább.Fogtam,átpakoltam mindent a CD-re,be jön a menü,install felpakol mindent,indítom el,leOK-ézom a profilomat,kilép. rez/glucampaign ne található.Eddig meg volt?Mi a f***?Aztán felrakom rá a brood wart,akkor elindul megint.Nyomok az SC-re(az originlra)és kéri a CD-t,ami benne van.Mi a fenéért nem indul?A BW megy simán.
  • grizzly21
    amazonról? mindigis szálitottak sztem
  • ollie
    Már szállítanak Magyarországra?
  • grizzly21
    ide is beirom, aki sc-t akar venni: amazon.
  • Cassano
    Már próbáltam, azért köszi.
  • donatus13
    hat pont ez a baj nem eredeti de utána nézek
  • Nuki
    Ha van eredeti játékod, akkor nincs akadálya, általában mindig van itt valaki a nap 25órájában (ugye Lámer barátunk? "apuci" !!4)
  • Lammer
    okezsoke!
    segitunk 1ertelmu!

[kecigonosz vigyor]
  • donatus13
    Nincs kedve valakinek játszani?:(elég béna vagyok még csak most kezdtem megint tolni)
  • Nuki
    ha a második teljes hét az 9-12(13) akkor az nekem jó.
  • Lammer
    ok enis szavazok(hamar kell):

MIEP (x)
    Maszo... ( )

OOOO"ize...
    masodik het (X)
    Harmadik het ( )

• light00
    Szavazo ürlap:

Második hét (x)
    Harmadik hét ( )
  • Lammer
    szerintem meg nekem le kell adnom a kerelmet kedden
    ha jon akkor jon, ha meg nem akkor ugyismind1... nemigaz? (ugyis 1 het kulonbseg van a ketto kozott)
    gogogo talaljatok ki!

(gyk: julius 2ik teljes hete es a 3ik teljes hete)
  • light00
    mi közül lehet választani?
    (négy hét: T;Z;P;Random)
  • Nuki
    valaki jelezte hogy külföldön van elfoglaltsága, őt várjuk meg aztán a kialakult időintervallumokból lehet alkotni szerintem valamit.
  • Lammer
    Nah lanyok!

Kedd reggelre tudnom kell akkor melyik IDOPONTOT valasztjatok! (mert nekem tok8!)

Kedd 8ig TUDNOM KELL!
    akkor foglalom le azt a 4 napot!

hajra!
  • Lammer
    lol, nem :D
    kulon láncser vóót mindegyikhez(mint az uj abysshoz is)...
    (latszik vagod :D)
  • grizzly21
    azokat bneten kellett játszani nem?
  • Lammer
    ez meg mindig egy tok legalis szerver, de sebaj
    amugy akkor a wgt es pgtour ladderek is illegalisak (voltak)???

ne beszelj butasagot...
  • light00
    azt is leirtam.

"Ha van kivel játszanod, beszélj meg egy idöpontot vele, hogy mikor jo, és lépjetek közös csatornába, utána már mehet is a gém."
  • grizzly21
    akivel játszani akarsz oda