3856
Starcraft
-
donatus13 #1856 bocsi félre értettetek én hamachit használok 1,5 éve tom hogy kell azt mondjátok meg hova menjek be. -
#1855 már megint?:) mikor beszéltem én hülyeséget?
ezzel fut a játék multiba crackessel nem? akkor miért lenne legális -
#1854 Grizzly, Light...
mar megint hulyesegeket beszeltek!
abyss szerver teljesen legalis... a pgtour laddert hivatott volt levaltani valamilyen szinten, mert ugye pgtour anno elhalt...
ennyi...
szal donatus13 abyss igenis legalis! -
#1853 a hamachi virtuális lan-létrehozo okosság. Csatornákba kell belépni, ahol mások is tartozkodnak már, de te is nyithatsz ujat, és megadhatod másoknak. Érdemes mindig a legujabbat használni. Ha van kivel játszanod, beszélj meg egy idöpontot vele, hogy mikor jo, és lépjetek közös csatornába, utána már mehet is a gém. Ja és tedd föl a Brood Wart a 1.15ös patchel. Az a legujabb.
(persze: multiplayer->Brood War->Local Area Network(UDP)
ma már ne reménykedj :D de irj föl bármikor sztem a forumba, valaki biztos itt lesz, aki játszana^^ (nem szeretne más nevében bezsélni, ök igy jártak) -
donatus13 #1852 hello
én szeretnék hamachival multizni mert nem eredetim van és nem vok profi nagyon rég játszottam de hamar belejövök,Mondjátok meg hova menjek be és mikor toljuk.és SIMA starcraftom van patch nélkül + brood war is meg van patchet ha kell megoldhatjuk -
#1851 illegális? -
#1850 szerinted? -.-
(help: méjbi illegal, valamelyest) -
#1848 miért is? -
#1848 nem kéne ezt olyan nagyon hiresztelni, nem? -
IStexI #1847 őőő elbasztam....
http://starcraft.theabyss.eu/ -
IStexI #1846 http://wc3.gosugamers.net/features/2250 -
#1845 Hüha, ehhez egy nagyobb kockára lesz szükséged :D
Amit én tudok rola, hogy mintha egy nyilt forrásu Bnet lenne, egy tört verzios, amit bárhol lehet használni, anélkül, hogy a Bnetre lennél utalva. Ha jol összefoglalom, lényegében egy szabadon létrehozhato törtszerver. -
#1844 az 33%-os áremelés XD
(mind1 tesco rulZ) XD
Amúgy mi ez a BnetD nevű cucc? -
#1843 A Galaxisban állandoan sumákok :D
Tuti kapsz ott SC-t, egy probát megér. Nekem is mondták telefonon: "nincs SC-nk, hivjön késöbb, htx."
Másnap fogtam magam, bementem egy katalogusért, csak ugy megint rákérdeztem, és JÉÉÉÉÉÉÉÉ! hát volt! ... -
#1842 Szerintem inkább battyogj be valamelyik üzletébe. Megsporolsz 1000 forintot. De szerintem lehet azért ment fel az ára (1000 Fttal) mert ki fog jönni az SC2. Ez van :\ -
#1841 már néztem mindenhol, sehol sincs készleten :S
heteket meg már nem akarok várni amikor egy éven belül itt az SC2 -
#1840 hát nem tudom, akkor nézz 576 boltot, vagy valami mást googlen -
Starcraft+Brood War
(PC) magyar
Várható: 2007. július
Várható ár: 2 990 Ft
+1000 a házhozszállítás (nem vok még keresőképes korban) :) -
#1838 Engem az ufok hoztak, nem? -
#1837 A galaxisban egy éve vettem 2k-ért. Házhozszállitás 1000 Ft.
-
#1836 ott 3000 -
#1835 hulyek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd -
#1834 vaaaa ... najo :D SC beltenyeszet -
Nuki #1833 és asszonya. ez mindenhol elfogadott dolog.
ANYAA!!!! -
#1832 Márnemazér, de én a huga fatyok -
#1831 cd galaxis -
#1830 dobj linket ahonnan házhoz is szálítják :P -
Nuki #1829 jelenleg a legutolsó vagyok a klán-listán de mondjuk biztos van olyan amiben én (is) jó vagyok :P -
#1828 az nincs, de van egy tuti módszer, kétezer forint kell hozzá -
#1827 Én úgy tudom van hozzá olyan progi... -
Nuki #1826 sehogy... :P -
Nuki #1825 matek 68% -
#1824 sehogy -
#1823 Pls neharagudjatok a kérdésért, de tört verzsönnel hogy tudok bneten játszani? -
#1822 donatus13!
Az alapok ott kezdödnek, hogy játsz sokat battleneten, és akár vesztesz, akár nyersz, nézd vissza az elmentett(!) replayt. A jobb játékosok taktikáit ellesheted, és ezáltal válhatsz jobbá te is. Ezzzel tanulhatsz taktikákat. Igy a legkönnyebb fejlödni. De itt mindig van pár supernerd, aki ráér, hogy játszon veled egy-kettöt, és elmondjon pár dolgot, mit kéne jol, jobban csinálnod. Pl Lammer, Nuki, Light(jomagam^^) elég gyakran ráér. Najo Nuki tanul, de öis tud. -
#1821 JOLVAN ezert meg kapsz!!44
[lobalja a botjat] -
#1820 milyen 9? meg szamolni sem tudsz :D 11 :P
-
#1819 -
#1818 nehogy elhidd. Nemhogy 29, hanem 92éves, és az öregek otthonábol tolja a Parkinson-korjával a 300as APM-et -
Antrax #1817 Majdnem eltaláltam